Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2007, 01:14   #15421 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Star Wars ep.III, revazut in HD 1080p. What a joy. 8/10. Impreuna cu The Empire Strikes Back mi se par cele mai bune filme din sexologie

Revolver 7/10. Un film bun, dar nu prea mi-a pasat de ce se intampla.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 12-12-2007, 01:33   #15422 (permalink)
Registered User

Alex2007's Avatar

The brother Solomons..cel ma-i praf film pe care l am vazut vr-o data..nota 0.

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 10:27   #15423 (permalink)
Registered User

raziel_gabi's Avatar

The Brave One - 7/10 ....film interesant , cu un final "criminal" ....un film cu Jodie Foster, i-as fii dat nota 8 dar, dar are unele mici scapari.

raziel_gabi is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 14:32   #15424 (permalink)
Registered User

padrino's Avatar

The Bourne Ultimatum - nota 8.5.
Mai mult decat foarte bun. Antrenant, thriller adevarat, actiune, tot ce trebuie, cu masura.

padrino is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 16:31   #15425 (permalink)
Registered User

asmvax's Avatar

Transformers 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0418279/
este bunicel; efectele speciale merita.

asmvax is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:07   #15426 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Babel 2/10

http://www.imdb.com/title/tt0449467/

Un film care incepe prost, continua prost si ... se termina prost.
Felul cum este filmat, pelicula, vrea sa para low budget movie, Brad Pitt acolo in 5 scene.
Sunt satul de filme care tot apar de la 'Pulp Fiction' http://www.imdb.com/title/tt0110912/ si http://www.imdb.com/title/tt0264395/ 'Basic' incoace care trec de la actiune la actiune fara legatura special sa faca filmul 'mai special' sa ma faca pe mine mai atent si dupa aceea la sfarsit sa lege tot. Nu o sa mai ajunga la nivelul Pulp Fiction ... mai ales ca a fost si alt gen, caruia i se potrivea asta ...

PS: Crash http://www.imdb.com/title/tt0375679/ fix la fel dar parca e altfel filmat, e mai viu, mai aproape de tine ca spectator. Babel ... parca e filmat cu camera ascunsa. Pacat, aveam, asteptari de la Brad Pitt.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:22   #15427 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

am ras

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:32   #15428 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Colonelule, da vad ca te-a marcat Babel serios. Nu e prima data cand ii iei apararea...

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:35   #15429 (permalink)

I loled too.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:37   #15430 (permalink)

Nicky_Santoro's Avatar

Dati-l incolo de Babel!

Stiti filme 'de Craciun' care au aparut de curand sau care apar in perioada asta?
E bullshit, urasc genul ala de filme, dar merg cu nevasta-mea intr-o vizita la niste prieteni care au un baietel de 6 ani si .... m-a rugat amicul meu sa adu cun film cu craciun ... nou. Ma puteti ajuta? Multam'
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Old 12-12-2007, 17:41   #15431 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Mai bine du-i It's a Wonderful Life, care e o superbitate. 1946, ce-i trebuie mai nou de atat ?

Pe bune, deschide thread, aici esti ot.

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 17:49   #15432 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nicky_Santoro View Post
Dati-l incolo de Babel!

Stiti filme 'de Craciun' care au aparut de curand sau care apar in perioada asta?
E bullshit, urasc genul ala de filme, dar merg cu nevasta-mea intr-o vizita la niste prieteni care au un baietel de 6 ani si .... m-a rugat amicul meu sa adu cun film cu craciun ... nou. Ma puteti ajuta? Multam'
Sure. Varianta uncut de aici. Ii zice Badder Santa si contine 7 minute in plus. Esentiale.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 18:52   #15433 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Sure. Varianta uncut de aici. Ii zice Badder Santa si contine 7 minute in plus. Esentiale.
Perfect pentru un copil de 6 ani

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 12-12-2007, 21:35   #15434 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

The Invisible - 5.5/10

Filmul e ok, dar ma asteptam la altceva. Si asta pentru ca trailer-ul pe care l-am vazut acu' vreun an prezenta o poveste cu totul diferita(si aparent mai interesanta). Se pare ca au taiat mai multe scene, insa chiar si asa mi s-a parut prea lung.

Filmul e regizat de David Goyer, scenaristul responsabil pentru The Crow, Dark City, trilogia Blade, Batman Begins si sequel-ul The Dark Knight. Daca la scris ii merge bine, ca regizor mai are multe de invatat.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2007, 23:39   #15435 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Californication 9/10 pentru ca pur si simplu m-am uitat hooked episod dupa episod. Scris foarte misto, jucat superb, e unul dintre serialele de care iti pare rau ca sunt asa scurte, spre deosebire de multe pe care nu intelegi de ce le mai lungesc.
Doar la Studio 60 am simtit asa o parere de rau cand s-a terminat(augmentat acolo si de faptul ca stiam ca nu o sa mai apara serii). Finalul, adica ultimele 15 secunde nici macar 2 minute cum zicea vaca, e total neasteptat, nici nu am avut timp sa imi dau seama daca mi-a placut sau e un total bullshit, cred ca asta era si schema lor

p.s. de mult nu am mai ras cum am ras in episodul 10 cand sunt surprinsi in act pure genius moment.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2007, 01:57   #15436 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
Californication 9/10 pentru ca pur si simplu m-am uitat hooked episod dupa episod. Scris foarte misto, jucat superb, e unul dintre serialele de care iti pare rau ca sunt asa scurte, spre deosebire de multe pe care nu intelegi de ce le mai lungesc.
Doar la Studio 60 am simtit asa o parere de rau cand s-a terminat(augmentat acolo si de faptul ca stiam ca nu o sa mai apara serii). Finalul, adica ultimele 15 secunde nici macar 2 minute cum zicea vaca, e total neasteptat, nici nu am avut timp sa imi dau seama daca mi-a placut sau e un total bullshit, cred ca asta era si schema lor

p.s. de mult nu am mai ras cum am ras in episodul 10 cand sunt surprinsi in act pure genius moment.
adevarat. fazele din ep.2 si ep.10 sunt geniale. am " lesinat" cate un sfert de ceas.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2007, 02:19   #15437 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

The Man From Earth 8/10 le multumesc tuturor celor care au comentat pe marginea lui, in alte conditii nu m-as fi uitat la el, intr-adevat te pune pe ganduri...
American Gangster 9/10 nu are defecte majore, este material de Oscar, clar, printre cele mai bune filme ale anului.
Tin sa multumesc inca o data tuturor ce posteaza aici, imi este de real folos acest thread, o lumina calauzitoare prin jungla aparitiilor cinematografice.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2007, 02:43   #15438 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nicky_Santoro View Post
Babel 2/10

http://www.imdb.com/title/tt0449467/

Un film care incepe prost, continua prost si ... se termina prost.
Felul cum este filmat, pelicula, vrea sa para low budget movie, Brad Pitt acolo in 5 scene.
Sunt satul de filme care tot apar de la 'Pulp Fiction' http://www.imdb.com/title/tt0110912/ si http://www.imdb.com/title/tt0264395/ 'Basic' incoace care trec de la actiune la actiune fara legatura special sa faca filmul 'mai special' sa ma faca pe mine mai atent si dupa aceea la sfarsit sa lege tot. Nu o sa mai ajunga la nivelul Pulp Fiction ... mai ales ca a fost si alt gen, caruia i se potrivea asta ...

PS: Crash http://www.imdb.com/title/tt0375679/ fix la fel dar parca e altfel filmat, e mai viu, mai aproape de tine ca spectator. Babel ... parca e filmat cu camera ascunsa. Pacat, aveam, asteptari de la Brad Pitt.

Fii serios cu tine insuti. Filmul nu e de nota 2. Nu de alta dar poate ia cineva in serios ce ai scris.

In primul rand, nu vrea sa para budget movie. Si daca din intamplare joaca si Brad Pitt, nu inseamna ca tot filmul trebuie sa se centreze in jurul lui. Si de altfel, chiar a jucat bine omul.

In al doilea rand comparatia cu Pulp Fiction ? LOL. Basic ? 2xLOL.

Filmul nu a fost filmat in ordine cronologica, pentru a evidentia anumite scene mai importante, si pentru ca aveau rol in cresterea tensiunii. Scopul nu a fost sa ne bage pe noi privitorii in ceata. De fapt daca te uiti atent, nu trebuie sa astepti sfarsitul ca sa stii despre ce e vorba.

Sunt o sumedenie de spus despre filmul asta care de fapt e compus din 3 filme, si nu secvente din acelasi cadru precum Crash, si cum e tarziu I'll just cut it short... Uita-te inca o data la film fara prejudecati, fara nevasta eventual . Just watch.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 13-12-2007, 10:37   #15439 (permalink)
Registered User

whyme?'s Avatar

Babel 7/10 - nu inteleg cum poate cineva cu minimul de minte si filme vazute la activ sa noteze cu 2 filmul.

whyme? is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2007, 11:27   #15440 (permalink)

Nicky_Santoro's Avatar

Nu vreau sa incep o polemica foarte bine sustinuta Babel vs. alte filme sau DE CE ... CONCRET a fost prost.
Din cauza faptului ca sunt un om deschis la minte, voi acorda filmului inca o sansa in acest weekend, luni voi reveni cu niste comentarii, asa mi se pare corect si respect ce a spus Alexneo.

whyme? - nici nu vreau sa te bag in seama. Habar nu ai ce cultura cinematografica am eu si cate filme la activ am pentru a-mi face o parere ATAT de pertinenta despre BABEL. Faptul ca acuz un film OVERRATED nu iti da dreptul sa ma ataci, nu am atacat pe nimeni, decat filmul. Exprimarea lui Alexneo a fost pertinenta si politicoasa. Dar, daca mai incerci sa ma jignesti inca o data am sa te injur, evident pe PM.

Multumesc.

Back Ontopic

Bee Movie http://www.imdb.com/title/tt0389790/ - 7/10 - Seinfeld ma amuza copios, poate am in aceasta nota si un iz de subiectivism. Una peste alta, filmul a fost bine conturat si replicile sunt foarte bine puse la punct. Este o comedie buna, merita vazut.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules