![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15821 (permalink) | ||
| Quote:
Vazusem un citat dat de el pe undeva, in care zicea ca incearca prin filme sa redea o lume aparte, care exista doar acolo si trebuie inteleasa autonom. Asta e un sfat bun cand vezi ceva de genul LH. | |||
|
| | #15822 (permalink) | ||
| Death Sentence - 4/10. Un film de duzina, nu exceleaza prin nimic, intuiesti sfarsitul dupa primele 5 minute, s-ar fi putut numi foarte bine si Max Payne . Nu i-am dat o nota mai mica din respect pentru Kevin Bacon care ramane in continuare un actor foarte bun.
__________________ Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi intr-o buna zi asa se va si intimpla. | |||
|
| | #15823 (permalink) | ||
| Quote:
Unul dintre linkurile lungi, dar din care poti selecta cateva paragrafe care sa iti clarifice cel putin structura narativa este http://www.imanisystems.com/Mulholla..._Analysis.html. | |||
|
| | #15824 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | north by northwest - 9/10 tatal si mama multor filme
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #15825 (permalink) | ||
|
@RvsS: holy shit, catamai analiza... oricum, f misto, am frunzarit-o putin si mi-a lamurit niste chestii. ontopic: am vazut o gramada de filme in ultima vreme. o sa le impart: ce a meritat: This is england misto ideea (copilul adoptat de gasca de skinhead, situatie din viata regizorului), misto felul in care a abordat ideea de nationalism, misto si interferentele dintre idee si concret, uman... misto si finalul. 8,5/10 Il postino probabil unul din cele mai bune filme vazute in ultimul timp. Este povestea de prietenie dintre Pablo Neruda si un postas aproape analfabet dintr-un orasel izolat italian, unde a fost exilat. 9/10 No country for old men mi-a amintit de Unforgiven. Parca ma asteptam mereu sa vad moaca lui Clint Eastwood aparand de undeva. La fel ca la Lynch (sper sa-mi fie iertata comparatia), nu trebuie sa cauti prea multa logica in actiune. Mi s-a parut un film care exceleaza prin atmosfera, idee si, de ce nu, neconventionalitate. 8/10 ce n-a prea meritat: Good luck Chuck slabutz rau. Subiect subtirel, final insultator de previzibil, aceleasi faze tocite mucegait-romantice... 5/10 I am legend sper sa nu revina la moda apocalipsa pe ecrane. 7/10 (un punct sau chiar 2 pentru prima parte a filmului) Disturbia filmulet de duzina, despre un pustiulica tulburel condamnat la arest la domiciliu, care descopera ca unul din vecinii lui e criminal, dar totusi nu uita sa se combine (pustiulica, nu criminalul) cu o bunaciune din vecini etc., etc.... 5/10
__________________ Don't eat the yellow snow!... | |||
|
| | #15826 (permalink) | ||
|
Road Trip - 3.5/10 NOT funny ! Pe la jumatate n-am mai suportat si l-am inchis.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #15827 (permalink) | ||
| The assassination of Jesse James: Un western ce nu are prea multe in comun cu clasicul. Poate impresiile sunt prea prospete, dar as zice ca Casey Afleck face un rol mai bun decat Brad Pitt. Stilul narat, de poveste ilustrata devine la un moment dat plictisitor, nu-l pot incadra ca film de actiune dar nici ca film psihologic desi scenariul incearca din rasputeri sa imbine cele 2 stiluri. A nu se intelege ca este un film de aruncat la gunoi. Am tresarit la cateva impuscaturi (poate datorita sonorului putin prea realist). Am avut permanent intutitia scenei urmatoare si totusi m-a surprins placut scena in sine, din pacate scene memorabile putine. As zice asa: executie tehnica:8,5/10, impresie artistica, insa: 6/10. Ma asteptam la mai mult.
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #15828 (permalink) | ||
| The Believer 10/10 cel putin la fel de bun ca american history x. Sa fac o comparatie intre cele 2...greu, unul vorbeste despre violenta pura iar cel de-al 2-lea e se concentreaza mai mult pe personajul principal si trairile acestuia. Nu pot sa spun ca unul este de 10 iar celalat de 11..ambele sunt foarte bune Last edited by Flame; 09-01-2008 at 00:24.. | |||
|
| | #15829 (permalink) | ||
| No country for old man 5/10 Am vazut filmul pt ca e foarte mult hype in jurul lui. Lam vazut odata ....am zis...trebuie sa imi scape ceva....lam mai vazut odata....nimik....am citit comenturile de pe imdb de pe cg forum si am realizat ca nu imi scapa nimik. Filmul nu exceleaza prin nimik, jocul actorilor este mediocru spre slab,Javier Bardem sare in evidentza dar nu prea mult , Tommy Lee Jones inafara de accent ...nimik. O poveste mediocra ...iar micile invatzaturi de viatza , micile subtilitati care le transmite filmul sunt infantile. Am vazut ca cineva de pe forum nu mai stiu exact cine a spus "peisaje superbe domnle" dumnezeule mare ...asta era
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #15830 (permalink) | ||
| Atonement - O adaptare a romanului omonim de Ian McEwan si-un candidat serios la Oscaruri anul asta. Actori bine alesi, culminand cu personajul Briony in diversele etape ale vietii. Cateva cadre fabuloase, si finalul devastator, jucat admirabil de Vanessa Redgrave. 9/10 Trenul de 3 si 10 catre Yuma - Un western dement si paradoxal, cum imi place mie. Nu m-am mai distrat asa de la Unforgiven. Russel Crowe excelent, ca de obicei. Christian Bale, celalalt protagonist, reuseste performanta de a nu trage un foc de arma timp de vreo 100 de minute din film. Bun! 8/10 American Gangster - Nu stiu de ce trebuie sa avem in fiecare an cate un film cu mafioti si good cop - bad cop shit! Filmul e okay, ca si actorii, numai ca nu convinge. O fi inspirat de un fapt real, dar parvenirea gangsterului de culoare nu convinge. Nu ma intelegeti gresit, Denzel joaca exemplar, dar scena din final cand politistul si infractorul mai au putin si se pupa e odioasa. 7/10
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #15831 (permalink) | ||
| Quote:
![]() LE: Ok, hai sa-ti mai zic unul, poate nu l-ai vazut. Romper Stomper. Dintr-un anumit punct de vedere, e la intersectia (de fapt la una din intersectiile) dintre A Clockwork Orange si American History X.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #15835 (permalink) | ||
| Quote:
Zodiac - 7/10 o poveste interesanta, putin cam lung. Prima parte e mai inceata a doua parca te tine mai bine treaz..si cand te gandesti ca ala a zis ca o sa se faca un film despre el. | |||
|
| | #15836 (permalink) | ||
|
Good Luck Chuck 6/10 - mult mai bun decat ma asteptam. Au fost cateva faze amuzante si apoi mai este si ideea destul de originala si nici jocul actoricesc nu deranjeaza in mod deosebit. Chiar m-a surprins, credeam ca este mult mai prost...
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #15838 (permalink) | ||
|
2u banuiesc nu?
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #15839 (permalink) | ||
| http://imdb.com/title/tt0808506/ ? recomanzi niste sub-uri ?
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #15840 (permalink) | ||
| Asta sa-mi fie invatatura de minte .Good Luck Chuck 6.5/10 Are si parti in care am ras copios dar per total e "o alta comedie pe acelasi calapod". Noroc cu Jessica Alba .
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|