![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #141 | ||
| Assassin, lasa-te de filme... 4/10 la "Reservoir dogs". Baneaza-te.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #142 | ||
| Training Day - 7/10 Kung Pow - 3/10 Showtime - 6/10 Reservoir Dogs - 8/10 Wasabi - 7/10 Dodge this!©
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #143 | ||
| Reservoir Dogs e un film plat si cu asta am zis tot. Si nu ma frecati la melodie ca voua v-a placut. Si Titanicu' a placut majoritatii... Jet©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #144 | ||
| /offtopic Reservoir Dogs e la fel de plat ca un cimp cu mine. Si nu a placut majoritatii. Dismissed© /offtopic
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #145 | ||
| cu 9.5/10 pentru Devil's Advocate si 4/10 pentru Reservoir Dogs, Assassin a ieshit din raza persoanelor credibile de pe threadu asta. cel putin pentru mine... Assassin, mie nu imi place Greenaway. dar il respect. de aceea ma abtin sa dau note filmelor lui.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #146 | ||
| Am vazut Minority Report: 7.
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #147 | ||
| Assasin ..la Pulp Fiction cat dai ? 3/10 ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #148 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Assassin, mai citeshte, mai vezi ceva filme ![]() out cold 5/10 faust 2/10 high crimes 6/10 clockstopers 4/10 heh, cred ca sint prea exigent.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #149 | ||
| Signs 5/10 ca sa nu nmai spun de microfonul care tot filmul sa vazut in imagine ![]()
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #150 | ||
| ultimele 3 filme pe care le'am vazut(in ultimele 3 zile): scorpion king - 7, mi'a placut how high - bestial, 8 what's the worst thing that could happen - misto, 7 va recomand un film de nota 10: rat race ![]() | |||
|
| | #151 | ||
| Rezervoir Dogs 4? DE CE e "plat"? explain please... offtopic: Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #152 | ||
| Lately:
| |||
|
| | #153 | ||
| am vazut Omul bicentenar (cred... am pierdut primul sfert) la HBO. am facut fara sa vreau comparatia cu AI, pe care nu m-am obosit sa-l mai mentionez aici din simplul motiv ca era absolut imbecil. Omul bicentenar e in spiritul AI, la fel de tras de par, insa intr-un mod mult mai digerabil. ca nota nu ii dau mai mult de 5/10 (fatza de AI care merita un 2.5/10. Robin Williams isi face meseria si asta salveaza intr-un fel filmul. in legatura cu Robin Williams: imi e dor de un rol ca cel din Good morning, Vietnam!, era un actor mai uman pe vremea aia... am vazut si Rat Race: comedioara subtzire rau, final "apoteotic" cu cantari & bunatate sufleteasca. macar de-ar fi schimbat si ei melodia din final, asha, din respect pentru Shrek... 6/10, ca eram aditivat si intr-o stare emotiva propice .
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #154 | ||
| Fight Club 8/10 - interesanta ideea si plauzibila. Mulholland Drive - 9/10 desi nota e mai mult la plesneala, deoarece filmu' e greu (mult mai greu decat Memento), imi tre' mai multe vizionari pentru a-i intelege logica, sa nu mai zic de valoarea sa. Dumb©
|
| | #155 | ||
| Trebuie sa comentez ![]() Am suportat cu stoicism nota data de Assassin pentru Reservoir Dogs dar Lou, tu intreci orice masura. Nu zic nimic de BM acum dar AI = 2.5? Recunosc ca sint mai ingaduitor, in general notele pe care le dau pot fi cu un punct mai mare decit merita dar in nici un caz AI nu e un film mai jos de 7. Din orice punct de vedere l-ai privi. Iti reamintesc ca "3 - foarte prost 2 - execrabil"
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #156 | ||
| Shallow Hall si Birthday Girl = mi-au placut fara sa ma impresioneze in mod deosebit; de fapt cred ca mai bine ma uitam la altceva = vreo 5-6 ptr ambele as vrea sa vad Sum of all fears......mi-l da si mie cineva? way offtopic: asa cum lui Assassin nu i-a placut Reservoir Dogs (nota 8.5) si lui lui Lou AI (8 zic eu) eu nu am rezistat sa ma uit la Transpotting si Natural Born Killers (m-am plictisit) si nici Saving Private Ryan nu mi-a placut (cu exceptia inceputului).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #157 | ||
| Am vazut azi "The Sum Of All Fears"... film bunicel, da' nu exceleaza la nici un capitol. Am vazut si Mulholland Drive, film foarte misto, da' greu de intzeles (se vede ca e opera lui David Linch). Ce ma bucura cel mai mult e ca am revazut Monsters Inc. care e cea mai tare comedie posibila (mai tare decat Shrek). P.S : Lou, ce nu ti-a placut la Omul Bicentenar? Ca e foarte misto filmul.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #158 | ||
| Signs - 6/10 Mult mai slab decit celelalte filme ale domnului Night Shyamalan , si sper ca este evident pentru toata lumea, extraterestrii sunt doar un pretext. Amuzant uneori, dramatic cind trebuie si tensionant pe alocuri, filmul merita vazut, insa pe mine nu m-a convins. Preferam mai mult ideea "Everybody is on his own" decit "There are no coincidences". This is no spoiler, btw. Mel Gibson este un mult mai prost actor in roluri dramatice decit Bruce Willis, si asta se vede. Iar microfonul care apare in 2 din trei scene din film este de-a dreptul jenant. P.S. In conditiile in care numarul celor care posteaza pe acest thread este destul de mic si nu se poate face o medie a parerilor despre un anumit film, mi se par aiurea exagerarile subiective ale lui Assassin (Reservoir Dogs, Star Wars Episode II), k'tav (toate notele) si Lou (A.I.). Parerea mea.
|
| | #159 | ||
| Monster Inc.: 10/10 - aproape ca n-am ce sa ii reprosez (exceptand niste faze comice care mi-au smuls un zambet, poa' asa sunt io, mai morocanos). Este un film pentru toate varstele, iar ideea dupa care a fost creat mi se pare cel putin interesanta Mai bun decat Shrek si Ice Age.Jinxie, chiar daca unii dintre noi or face parte din Academia de Film a X (X - Ro, USA, Bangladesh, Vatican), nu cre'ca posteaza pe aici in virtutea acestei (posibile) calitati. Este clar din avion ca notele date sunt subiective. Mai mult decat atat, vad ca domnia voastra da' si altii sunt profund afectati de faptu' ca anumite filme, marete in viziunea voastra, au luat niste note foarte mici. Sa fie clar: I don't give a shieat ca intr-un film joaca Michael Madsen cu 2 creiere, ca e regizat de Tarantino si bunicii lui, ca pelicula respectiva e facuta dupa o carte celebra pe care toti oamenii de pe planeta ar tre' sa o citeasca cu sfintenie de cel putin 2 ori pe an, ca un film a fost nominalizat la 'nspe mii de premii Oscar, Globu' de Aur si care drq or mai fi. Eu dau nota unui film in functie de ceea ce am vazut, in speta daca mi-a placut, daca mi-a indus anumite stari afective (ras, spaima, plans, tensiune etc etc). Si nu cre'ca are rost sa evidentiati ca am dat lui Spiderman 6/10 si lui Reservoir Dogs 4/10. Atata am dat, si care e problema? Nu am un film standard care are 10/10 si in functie de care sa cotez celalalte filme dupa popularitate (per total, actori, regizor, scenariu, imagine etc). Pur si simplu Spiderman mi-a placut mai mult cand l-am vazut decat Reservoir Dogs, mai ales ca de la acesta din urma chiar aveam pretentii, in urma unor calduroase si subiective recomandari din partea unora dintre voi. Stop©
|
| | #160 | ||
| Offtopic: Mah... nu zicea nimeni sa ii dai filmului mai mult pentru ca este recomandat de cine stie cine sau pentru ca este regizat de cutare. Intrebarea mea, de exemplu, a fost de ce anume e plat Rezervoir Dogs. Pentru ca mi se pare asaaa... logic sa zicem, ca atunci cand dai o nota proasta si prostimea se revolta sa argumentezi ca sa ne luminam si noi. Cat despre LOTR ... nu trebuie citita de doua ori pe an... eu ash inclina sa zic deloc, dupa ce am citit-o si m-am lamurit. On topic: Ultimul film vazut a fost The Royal Tannenbaums... II dau 8/10 pentru ca a fost un pic cam lung si tinde sa plictiseasca daca nu esti un fan al genului "vorbaraie multa si actiune putzina". Totusi rolurile au fost jucate magistral IMHO si umorul a fost fin cu note de satira si pe un stil clasic de care imi era dor... Am revazut si Fight Club pe TVR 7/10 - ideea ambiguitatzii gradate ascendent printr-o serie de rasturnari de situatzie si care culmina apoteotic in final cu dezvaluirea adevarului a mai fost facuta. Si ma gandesc acum la The Usual Suspects, Devil's Advocate, The Game sau chiar 6th Sense. Filmul a fost bun de ce sa nu zic... imi place Norton, mi-a placut atmosfera (acelasi tip de cadre si aceleasi unghiuri de fimare ca in Seven) Repet insa, mesajul sau mai bine zis ideea, a fost usor fortzata spre absurd la sfarsit si m-a cam secat. Ah... si sa nu uit... Assassin, vreau si eu sa stiu ce inseamna notiunea de SUBIECTIV in aprecierea unui film... si cum suntem NOI subiectivi, ca zau daca imi pot imagina sa existe obiectivitate absoluta. Pentru ca vezi, nu prea exista sistem de referintza... dar...
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|