Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-01-2008, 12:01   #16001 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

300 8/10. Mi-a placut filmul. Cinematografia, cadrele, culoarea sunt top notch. Personajele care nu-si dezvaluie sentimentele si au un simt al datoriei dezvoltat. Un film bun.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:03   #16002 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dragon Warrior View Post
Mission to Mars e un film super adevarat. Nota aia de pe IMDB e absolut nejustificata.
Doar scena cu astronautii in EVA de pe orbita lui Marte scade cu vreo 2 puncte IMO.
In rest, check 'dis out.

ixtl is online now    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:29   #16003 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

ce e "imo" ?

the nines este adresat unui anumit "target"; pentru cineva care nu isi pune intrebari de genu de unde venim, daca sunt zei printre noi si tot felul de intrebari de genul daca tot nu am ce face mai bine incerc sa explic existenta, este chiar plictisitor considerand ca evenimentele sunt narate "robotic", e ca un text fara semne de punctuatie.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:29   #16004 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
imo = in my opinion

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:36   #16005 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
ce e "imo" ?
Fratele geaman al lui "emo"

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:45   #16006 (permalink)
Registered User

Taxi 4(6/10)
Pana si cele mai penale comedii europene sunt cu cateva capete mai sus decat cele americane considerate a fi bune...referitor la taxi 4 e o serie care se taraie cumva si pe alocuri o face bine.

The nines (7/10)
Ce sa zic la part 1 m-am mai distrat cumva,la celelalte 2 mmmm ce sa zic finalul mai drege cumva povestea pe ansamblu dar sa mor io daca mi-am imaginat vreodata alienii ca niste romburi

Hot rod(4/10)
E filmul sau genul de film care e mai bine sa il vezi in grup...de unul singur nu cred ca iti vine sa scapi vreun zambet...cand sunt mai multi parca totusi te scremi sa zambesti...te scremi cu riscul sa te scapi pe tine....in afara de cateva momente e un mare zero

Zeitgeist(8/10)
E un documnetar despre fata nevazuta a multor aspecte legate de existenta umana...in fine genul de documentar care se vrea unul care demasca conspiratii si te face sa te trezesti din somnul ala care naste monstri...2 ore pierdute cu rost erau multe trebi care nu le stiam

Rendition(6/10)
Chiar daca se stipuleaza ca filmul e unul total fictional ma indoiesc ca nu au existat numeroase cazuri reale dupa care filmul s-a inspirat...despre frica bolnava a americanilor de teroristi arabi care nu sunt nici pe departe de periculosi ca cei americani get-beget...pt eventuale clarificari urmariti zeitgeist

Toate panzele sus!(8/10)
Clasic....merita toti banii sa il vezi pe Jean Constantin imbracat cu plover de mohair roz

SAMSONICS is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:55   #16007 (permalink)

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAMSONICS View Post
sa mor io daca mi-am imaginat vreodata alienii ca niste romburi
N-a zis nimeni ca ar fi alieni.

Last edited by C05T1N; 22-01-2008 at 13:18..

Old 22-01-2008, 13:07   #16008 (permalink)
Registered User

danii@work's Avatar

No country for old men - 7/10 - un film deprimant pentru ca arata cruzimea de care sunt capabili oamenii care n-au frica de nimic, resemnati, care n-au nimic de pierdut si nimic pentru care sa traiasca.

danii@work is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 15:17   #16009 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Comentariul unui tip despre The Nines. Cand am citit prima data comentariul, am ras vreo 2-3 minute.

P.S. Eu nu am vazut filmul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled_cr.png
Views:	139
Size:	88.8 KB
ID:	300792  

Hammer is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 15:33   #16010 (permalink)
Registered User

daca din asta nu a inteles nimic, imi inchipui ce a inteles din memento sau mulholland drive.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 16:00   #16011 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Fratele geaman al lui "emo"

emo reprezinta un mod de a fi nu? cei pletosi si neintelesi parca nu?

Flame is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 16:08   #16012 (permalink)

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
emo reprezinta un mod de a fi nu? cei pletosi si neintelesi parca nu?
Exact.
Ca tipul din poza
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Emo_hitler.jpg
Views:	160
Size:	29.5 KB
ID:	300809  

Old 22-01-2008, 23:35   #16013 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
daca din asta nu a inteles nimic, imi inchipui ce a inteles din memento sau mulholland drive.
nici eu n-am inteles mulholland drive desi l-am vazut de 2 ori. iar Donnie Darko l-am vazut de vre-o 4 ori dar nu l-am inteles nici p'ala culmea este ca mi-au placut ambele filme

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 23:36   #16014 (permalink)
OCY
Registered User

OCY's Avatar

weirdsville 7.5/10 o comedie neagra seamana un pic cu trainspotting,reservoir dogs,un mic bonus pentru piticii din film,iar reclama la ciga-tea

OCY is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 00:33   #16015 (permalink)

C05T1N's Avatar

Hitman - 7.5/10 Ce sa spun, sunt impresionat de modul in care a fost realizat. Printre putinele filme de genul asta care chiar mi-au placut.

Timothy Olphant chiar promite sa fie un actor bun. Aici s-a vazut ca se chinuia sa fie convingator (ca si in Die Hard 4, de altfel), cred ca i se potrivesc alte roluri.

Old 23-01-2008, 01:15   #16016 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Eddie Murphy's Raw & Delirious- 9/10 - omul e extraordinar, si la texte si la spectacol.

ixtl is online now    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 01:54   #16017 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

La Faute a Fidel - Anna are 9 ani si incearca sa intelegea cat poate din lumea care incepe sa se schimbe in jurul ei: parintii decid sa se faca marxisti si sa sustina cauza activistilor chilieni in Franta, lucru ce nu prea cadreaza cu ordinea burgheza a bunicilor mosieri care-o invata ca portocala se taie musai cu cutitul si furculita pe farfurie. Filmul e o abordare relaxata, cu o doza de umor si-o fina ironie a anilor 70 plini de transformari: de la capitalismul burghez la marxismul hippie tipic occidental, de la catolicism la panteism, de la idealism la ipocrizie, de la dezinformare la avort, Anna le asimileaza vrand-nevrand si ni le prezinta cu candoarea, frustarile si nedumeririle tipice varstei.
Foarte bun - 9/10

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 03:05   #16018 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

Hitman - 5/10

Nu l-as numi un film prost, ci o ocazie ratata. In loc sa respecte sursa de inspiratie si sa ofere ceva mai iesit din comun, parca au incercat sa obtina o combinatie intre "Bourne Identity" si "Triple X". Normal ca a iesit o varza.

Incepe foarte bine, in stilul jocurilor(
) dar dupa aceea o ia pe aratura, transformandu-se intr-un film de actiune banal. Am inteles ca scenariul a fost modificat substantial si ca mai multe scene au fost taiate\editate pentru a scurta durata, ceea ce explica feeling-ul de "film facut in graba" pe care l-am avut.

Timothy Olyphant a fost ok ca aspect, dar nu m-a convins in rest. Nici nu vad cine l-ar fi putut interpreta convingator pe #47, pentru ca in jocuri nu e foarte bine conturat. Poate Jason Statham... Uwe Boll a zis ca pe el l-ar fi ales(), dar eu nu pun mana-n foc. Vin Diesel in niciun caz, oricat de chel ar fi.
Mi-au placut in schimb Robert Knepper(T-Bag) si Henry Ian Cussick(Desmond) in roluri de rusnaci. Iar Olga Kurylenko e buna doar de eye-candy. Probabil asta o sa fie si in urmatorul film din seria "Bond".

Si ca sa inchei intr-o nota de optimism, sequel-urile din seria "Hitman" au fost net superioare jocului original. Poate la fel va fi si in cazul filmelor.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 17:12   #16019 (permalink)
Registered User

D3faul7's Avatar

The Great Debaters - 5/10 americanii sunt natiunea suprema sunt cei mai buni la baschet, fotbal, chiar si oratorie sau ce practica astia din filmul asta. Scenariul clasic aia mici care se ridica si bat tot. Din categoria filmelor care sensibilizeaza poporul american si ii atrage atentia de la realitatea care pute.
nota a fost ridicata mult de denzel, introdus in film doar sa se atraga atentia asupra filmului....

Idiocracy - 6.5/10 filmul invita la meditatie asupra unui subiect destul de interesant. umorul si mesajul filmului sunt duse la extreme tocmai pt ca mesajul sa poata fi inteles de tipul caruia se adreseaza filmul si acela care are nevoie mai mare, tipul mediocru.

Juno - 7.5/10 Nu ma impresionat sa dau pe afara, o sa il uit probabil destul de repede ,dar, este o realizare frumoasa. Actrita principala joaca bine si mai mi-a placut muzica si pastelul de culori. Filmul trateaza acelasi subiect ca 4 luni 3 ..2..(fata proasta cu copil) doar ca dintr-o perspectiva ceva mai amuzanta. Per ansamblu un film placut la vizionare.

Charlie Wilson's War 6.5/10 cu exceptia jocului actoricesc al lui Tom Hanks si prezenta personajului Gust Avrakotos parca rupt dintr-un film de comando din anii 80', filmul este un documentar istoric, politic, chiar de campanie electorala (in plina desfasurare acum in US). Merita vazut pentru ca se apropie un pic de realitatea istorica iar la sfarsit parca iti doresti sa se continue povestea pana in zilele noastre.

Gone Baby Gone
4/10 film de duzina, acting prost, personaje alese prost, personaje bagate doar ca sa ridice ratingu....un film parca facut sa se auda de Affleck mare ca face si filme si de micul Affleck ca este actor. Chiar nepotrivita fata celui de-al doilea in perspectiva durului si ganditorului ....si ce naiba poarta 1 an acelasi hanorac....sunt multe lipsuri. Slab, vizibil doar in conditii de plictiseala ridicata.

D3faul7 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 19:40   #16020 (permalink)
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

default: ce mai tea facut pe tine fericit? gramatica se pare ca nu tea fericit....

on topic: rendition 6/10 un film bun. nu am adormit la el de aceea e doar bun, sigur unele faze pot fi destul de bine preluate din realitate mai ales cruzimea torturilor.

GabrieLL is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules