![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16022 (permalink) | ||
| Quote:
Fuckin' A. Esti din acea specie interesanta ce se uita doar la nota?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #16026 (permalink) | ||
| Hiroshima, mon amour - 8.5 Celalalt film emblematic pentru Alain Resnais (primul fiind "Année dernière �* Marienbad" pe care de-abia astept sa-l mai vad odata). Ce pot sa mai spun. Ca o poezie, e greu de povestit. Cel mai mult imi aduce aminte de 2046, cu aceiasi relatie de iubire imposibila, cu rani din trecut si cu sentimente puternice. Masterpiece. S-ar putea ca unii sa nu inghita filmul, mai ales daca nu agreaza un ritm mai lent de constructie a unei povestiri. Desigur, iarasi recomand celor care apreciaza fotografia. Cateva secvente (part 1) - fotografia 3 are influente Cartier Bresson daca ar fi sa apreciez dupa umila mea parere.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto Last edited by Cris; 23-01-2008 at 22:31.. | |||
|
| | #16027 (permalink) | ||
|
Part 2
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #16029 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
the nines 7/10 finalul cam in your face, dar altfel destul de dragut totul format de cele 3 povestioare. 4 luni, 3 saptamani si doua zile 8/10 l-am privit cu scepticism, citind niste opinii care-i erau relativ nefavorabile. se vede insa ca e din alt soi decat filmele "despre revolutie", "viata grea din comunism" sau "tranzitia la romani". ce m-a surprins placut (ca sa nu spun socat un pic) e actingul doar putin fortat. obisnuit in multe filme romanesti cu prestatii demne de scena unui teatru, ceea ce am vazut aici mi-a placut mult. nu am vazut filmele cu care a concurat la cannes, dar pot intelege cum de are o oarecare recunoastere internationala. | ||
|
| | #16030 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16031 (permalink) | ||
|
Invincible - 7.3/10 - mi s-a parut un film reusit din punct de vedere al muzicii, felului cum a fost filmat (culoare si lumina) si mai ales faptul ca a fost 'based on a true story'. Acest lucru l-a ridicat practic peste multe filme de gen. Mark Whalberg a performat bine, dar nu exceptional. A fost un film previzibil, dar foarte placut de vazut ... happy end si fara dramatisme.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #16032 (permalink) | ||
| The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - 8/10 Pentru cei care nu l-au vazut inca, sa nu va asteptati la prea multa actiune, filmul are un ritm lent, uneori chiar prea lent, dar placut de urmarit. Hitman - 6/10 Daca v-a placut jocul, merita sa-l vedeti macar asa pentru palmares. Rau nu e, dar nici nu iese din categoria filmelor facute dupa jocuri, aka Se putea face ceva mai marfa cu o astfel de licenta. | |||
|
| | #16033 (permalink) | ||
|
Transformers 6/10 Chiar mi-a placut, aveam chef de un film usor si cu mult bling-bling. Scenariul e cam praf spre acceptabil. Efecte misto Alaltaieri am fost nevoit sa mai vad odata 300 la cererea unor prieteni. Nu stiu ce nota i-am dat prima data, dar acum ii dau 0,4/10. Praf, oribil, jeg. Actingul e penal. Ca sa-mi clatesc ochii am recurs la un clasic One Flew Over The Cuckoo's Nest 9/10 Nu ii dau 10 deoarece exista o mica scapare in scenariu. Nu e mentionata Organizatia (cei care au citit romanul stiu despre ce vorbesc). Pentru cei care nu au vazut inca filmul, imi pare rau.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #16034 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
The hunger (7/10) Un film mai vechi care l-am prins din greseala asta-noapte pe TCM.Imi doream de cativa ani sa il vad da nu am avut ocazia...in fine un alt fel de film despre vampiri fara transformari si efecte inutile....am ramas impresionat cam cat de bine arata la vremea respectiva Deneuve....una peste alta a meritat .Filmul mi-a raspuns si la o intrebare mai veche-daca un vampir cade intre scari de la inaltime mare moare sau ce face? Dracula 2000(8/10) Ideea din spatele mitului lui Dracula e cat se poate de originala... The fearless vampire killers(8/10) Clasic e tot ce pot sa spun....e facut prin 66 sau 67 cand Mason inca nu se atinsese de Sharon Tate si pe cand Polansky nu se atingea nici el dar la un alt mod de minore...trecand peste. | ||
|
| | #16035 (permalink) | ||
|
AVP2 - 7 , ce sa zic , in contradictoriu review-urilor negative de pe aici am fost totusi la mall sa il vad la cinema , ca deh , fan inrait al jocului. Nu a avut neaparat parti mari negative, poate niste mici scapari de scenariu, si povestea cam ..american default ..dar per total oke , popcorn muvie .
| |||
|
| | #16036 (permalink) | ||
|
nu a avut parti negative? dar care pana mea au fost alea pozitive? pai predator 1,2 sau alien 1,2,3,4 cam dau mucu original lui avp1,2 desi predator 1 a fost facut in 87 iar alien 1 in 79. suspansul nu se mai numeste suspans daca stii ce o sa se intample...
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16037 (permalink) | ||
| Quote:
![]() , si poate mai aparea un human cu motion detector ca in joc ...sa adauge .."suspansul".
| |||
|
| | #16038 (permalink) | ||
|
The Bucket List - 10/10 vazut la recomandarea cuiva de pe threadul cu lucruri de facut pana la 30 ani. mi s`a parut foarte bun filmul, foarte bine jucat. e genul de film dupa care iti pui intrebari
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #16039 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | There Will Be Blood - Mai intai nota : 10/10 Titlul anunta inca de la inceput finalul distrugator al filmului. Actiunea creste pe parcurs, filmul este foarte captivant si pe alocuri claustrofobic. Nimic, dar abs nimik nu este facut la intamplare - fiecare pers/actiune isi are rolul lui/ei si contribuie la dezvoltarea pers principal. Nu stiu daca mai are rost sa-l laud pe Day-Lewis pt rolul facut - cred ca de 5 ani nu am mai vazut o asemenea prestatie. [...] laude laude laude [...] Un film care nu are cum sa nu te lase impresionat. Un film care nu trebuie ratat. Un adevarat film EPIC. | ||
|
| | #16040 (permalink) | ||
|
No country for old men - 8/10 Un film bun,merita vazut.Sunt putin situatiile care te tin cu sufletul la gura. Criminalul e cel mai imprevizibil si captivant personaj.Insa il admir pe Moss,si imi place ca e un luptator,desi o pateste la final. Finalul iar a fost unul care mi-a ridicat nota.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|