Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-01-2008, 19:49   #16021 (permalink)
Registered User

D3faul7's Avatar

aici se comenteaza filme nu gramatica...

D3faul7 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 19:58   #16022 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by D3faul7 View Post
The Great Debaters - 5/10 americanii sunt natiunea suprema sunt cei mai buni la baschet, fotbal, chiar si oratorie sau ce practica astia din filmul asta. Scenariul clasic aia mici care se ridica si bat tot. Din categoria filmelor care sensibilizeaza poporul american si ii atrage atentia de la realitatea care pute.
nota a fost ridicata mult de denzel, introdus in film doar sa se atraga atentia asupra filmului....
Imi place ca oferi linkul inspre imdb, insa esti incapabil sa observi ca filmul este regizat chiar de acel Denzel Washington introdus "doar sa se atraga atentia asupra filmului".

Fuckin' A.

Esti din acea specie interesanta ce se uita doar la nota?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 20:08   #16023 (permalink)
Registered User

ElFenomeno's Avatar

Atonement

cel mai bun film al anului 07 ,dupa mine.plin de culoare , emotionant , trist .la primele 30 de minute m-as mai uita de 5-6 ori
sa va uitati in plm la el ca e belea

ElFenomeno is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 21:18   #16024 (permalink)
Registered User

D3faul7's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cowboy View Post
...acel Denzel Washington introdus "doar sa se atraga atentia asupra filmului".

Fuckin' A.

Esti din acea specie interesanta ce se uita doar la nota?
nota reflecta parea personala despre film, nu te obliga nimeni sa o consideri etalon . Am vazut ca este si regizor si nu vad ce legatura are asta cu ce am spus eu, putea sa fie doar regizor .

D3faul7 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 21:36   #16025 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Hitman 2/10 Jalnic, daca vreti sa vedeti un film bun despre un asasin vedeti Leon.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 22:18   #16026 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Hiroshima, mon amour - 8.5

Celalalt film emblematic pentru Alain Resnais (primul fiind "Année dernière �* Marienbad" pe care de-abia astept sa-l mai vad odata).

Ce pot sa mai spun. Ca o poezie, e greu de povestit. Cel mai mult imi aduce aminte de 2046, cu aceiasi relatie de iubire imposibila, cu rani din trecut si cu sentimente puternice.
Masterpiece.

S-ar putea ca unii sa nu inghita filmul, mai ales daca nu agreaza un ritm mai lent de constructie a unei povestiri.
Desigur, iarasi recomand celor care apreciaza fotografia.
Cateva secvente (part 1) - fotografia 3 are influente Cartier Bresson daca ar fi sa apreciez dupa umila mea parere.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image00002.jpg
Views:	16
Size:	57.8 KB
ID:	301263   Click image for larger version

Name:	Image00003.jpg
Views:	14
Size:	61.5 KB
ID:	301264   Click image for larger version

Name:	Image00004.jpg
Views:	16
Size:	63.2 KB
ID:	301265   Click image for larger version

Name:	Image00005.jpg
Views:	15
Size:	43.8 KB
ID:	301266   Click image for larger version

Name:	Image00006.jpg
Views:	11
Size:	52.6 KB
ID:	301267  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Last edited by Cris; 23-01-2008 at 22:31..

Cris is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 22:21   #16027 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Part 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image00007.jpg
Views:	10
Size:	28.8 KB
ID:	301268   Click image for larger version

Name:	Image00010.jpg
Views:	8
Size:	34.4 KB
ID:	301269   Click image for larger version

Name:	Image00011.jpg
Views:	12
Size:	47.3 KB
ID:	301270   Click image for larger version

Name:	Image00012.jpg
Views:	12
Size:	54.6 KB
ID:	301271   Click image for larger version

Name:	Image00013.jpg
Views:	8
Size:	53.5 KB
ID:	301272  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 23:59   #16028 (permalink)
Registered User

4play's Avatar

Shoot 'em up - nu stiu ce nota sa ii dau atata timp cat nu am putut sa rezist sa ma mai uit la el dupa 15 minute.... asta spune ceva....

4play is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 00:28   #16029 (permalink)
Moderator

the nines 7/10 finalul cam in your face, dar altfel destul de dragut totul format de cele 3 povestioare.

4 luni, 3 saptamani si doua zile 8/10 l-am privit cu scepticism, citind niste opinii care-i erau relativ nefavorabile. se vede insa ca e din alt soi decat filmele "despre revolutie", "viata grea din comunism" sau "tranzitia la romani". ce m-a surprins placut (ca sa nu spun socat un pic) e actingul doar putin fortat. obisnuit in multe filme romanesti cu prestatii demne de scena unui teatru, ceea ce am vazut aici mi-a placut mult. nu am vazut filmele cu care a concurat la cannes, dar pot intelege cum de are o oarecare recunoastere internationala.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 09:38   #16030 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by 4play View Post
Shoot 'em up - nu stiu ce nota sa ii dau atata timp cat nu am putut sa rezist sa ma mai uit la el dupa 15 minute.... asta spune ceva....
ca te asteptai sa vezi o piesa de teatru?

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 10:01   #16031 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Invincible - 7.3/10 - mi s-a parut un film reusit din punct de vedere al muzicii, felului cum a fost filmat (culoare si lumina) si mai ales faptul ca a fost 'based on a true story'. Acest lucru l-a ridicat practic peste multe filme de gen. Mark Whalberg a performat bine, dar nu exceptional. A fost un film previzibil, dar foarte placut de vazut ... happy end si fara dramatisme.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 11:20   #16032 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - 8/10
Pentru cei care nu l-au vazut inca, sa nu va asteptati la prea multa actiune, filmul are un ritm lent, uneori chiar prea lent, dar placut de urmarit.

Hitman - 6/10
Daca v-a placut jocul, merita sa-l vedeti macar asa pentru palmares. Rau nu e, dar nici nu iese din categoria filmelor facute dupa jocuri, aka
Se putea face ceva mai marfa cu o astfel de licenta.

Minel is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 11:41   #16033 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Transformers 6/10
Chiar mi-a placut, aveam chef de un film usor si cu mult bling-bling. Scenariul e cam praf spre acceptabil. Efecte misto

Alaltaieri am fost nevoit sa mai vad odata 300 la cererea unor prieteni. Nu stiu ce nota i-am dat prima data, dar acum ii dau 0,4/10. Praf, oribil, jeg. Actingul e penal.

Ca sa-mi clatesc ochii am recurs la un clasic One Flew Over The Cuckoo's Nest 9/10
Nu ii dau 10 deoarece exista o mica scapare in scenariu. Nu e mentionata Organizatia (cei care au citit romanul stiu despre ce vorbesc). Pentru cei care nu au vazut inca filmul, imi pare rau.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 24-01-2008, 13:52   #16034 (permalink)
Registered User

The hunger (7/10)
Un film mai vechi care l-am prins din greseala asta-noapte pe TCM.Imi doream de cativa ani sa il vad da nu am avut ocazia...in fine un alt fel de film despre vampiri fara transformari si efecte inutile....am ramas impresionat cam cat de bine arata la vremea respectiva Deneuve....una peste alta a meritat .Filmul mi-a raspuns si la o intrebare mai veche-daca un vampir cade intre scari de la inaltime mare moare sau ce face?

Dracula 2000(8/10)
Ideea din spatele mitului lui Dracula e cat se poate de originala...

The fearless vampire killers(8/10)
Clasic e tot ce pot sa spun....e facut prin 66 sau 67 cand Mason inca nu se atinsese de Sharon Tate si pe cand Polansky nu se atingea nici el dar la un alt mod de minore...trecand peste.

SAMSONICS is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 19:53   #16035 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

AVP2 - 7 , ce sa zic , in contradictoriu review-urilor negative de pe aici am fost totusi la mall sa il vad la cinema , ca deh , fan inrait al jocului. Nu a avut neaparat parti mari negative, poate niste mici scapari de scenariu, si povestea cam ..american default ..dar per total oke , popcorn muvie .

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 20:16   #16036 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

nu a avut parti negative? dar care pana mea au fost alea pozitive? pai predator 1,2 sau alien 1,2,3,4 cam dau mucu original lui avp1,2 desi predator 1 a fost facut in 87 iar alien 1 in 79.
suspansul nu se mai numeste suspans daca stii ce o sa se intample...

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 21:18   #16037 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Quote:
Originally Posted by doro69 View Post
nu a avut parti negative? dar care pana mea au fost alea pozitive? pai predator 1,2 sau alien 1,2,3,4 cam dau mucu original lui avp1,2 desi predator 1 a fost facut in 87 iar alien 1 in 79.
suspansul nu se mai numeste suspans daca stii ce o sa se intample...
sincer , nu ma asteptam la cine stie ce suspans de la filmul AVP ,( alien sau predator , normal aveau suspansul lor pentru ca erau oameni care killareau ceva necunoscut ...nu stiai ce mai apare ) , este pur si simplu un pop-corn muvie la care vreau sa vad bataie ALIEN vs PREDATOR , nimica mai mult , am dat nota mica pentru ca au inclus clisee tampite , tipic americane prin film , ca de exemplu tipul certat cu societatea care iubea pe cea mai frumoasa si cea mai dragastoasa din tot orasul , si ei ii place de el ...and so on . Poate ca as fi dat nota 10 la film daca filmul incepe cu un predator care capacea alien's tot filmul non-stop , si poate mai aparea un human cu motion detector ca in joc ...sa adauge .."suspansul".

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 21:58   #16038 (permalink)
Galagie

n0iz3's Avatar

The Bucket List - 10/10

vazut la recomandarea cuiva de pe threadul cu lucruri de facut pana la 30 ani. mi s`a parut foarte bun filmul, foarte bine jucat. e genul de film dupa care iti pui intrebari

n0iz3 is online now    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 22:20   #16039 (permalink)
Registered User

There Will Be Blood - Mai intai nota :

10/10

Titlul anunta inca de la inceput finalul distrugator al filmului. Actiunea creste pe parcurs, filmul este foarte captivant si pe alocuri claustrofobic. Nimic, dar abs nimik nu este facut la intamplare - fiecare pers/actiune isi are rolul lui/ei si contribuie la dezvoltarea pers principal. Nu stiu daca mai are rost sa-l laud pe Day-Lewis pt rolul facut - cred ca de 5 ani nu am mai vazut o asemenea prestatie. [...] laude laude laude [...]

Un film care nu are cum sa nu te lase impresionat. Un film care nu trebuie ratat. Un adevarat film EPIC.

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 22:35   #16040 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

No country for old men - 8/10

Un film bun,merita vazut.Sunt putin situatiile care te tin cu sufletul la gura. Criminalul e cel mai imprevizibil si captivant personaj.Insa il admir pe Moss,si imi place ca e un luptator,desi o pateste la final. Finalul iar a fost unul care mi-a ridicat nota.
Anter TruePower Trio TP-3 550W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules