![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16161 (permalink) | ||
| Quote:
Despre ce efecte vorbesti tu acolo?
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #16163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | este mediocru din prisma faptului ca nota de pe imdb si review-urile mi-l recomandau ca fiind o alegere buna. per total este un film bunicel-bun, insa pot fi subiectiv. ma refer la efectele vizuale
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #16165 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Gone Baby Gone 7 (sau 6.5) Mi-a placut filmul, e o surpriza placuta din partea lui Ben Affleck, ca regizor aici. Nu ma asteptam. Jucat si bine, mi-a placut cum prezinta realist clasa saraca a americii, cat si deciziile morale care le iau personjele (in speta personajul principal). Te pune pe ganduri ce ai fi facut tu in locul lui. Ce nu prea mi-a placut, a fost scenariul, parca prea imbarligat pe la mijloc, special facut ca sa fie cu twist la final si sa nu te astepti la el (lucru cam prea comun in filmele din ziua de azi). La fel, fetita aceea mi s-a parut putin cam mare ca sa mai accepte sa | ||
|
| | #16166 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | in foarte sensul ca nu se vede peste film amprenta anului 2007 in materie de tehnologii folosite.
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #16168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
in foarte sensul! come on guys. ca un film sa aiba efecte misto nu trebuie sa fie SF. uite de exemplu atonement este extraordinar din punct de vedere al prelucrarii si efectelor.
|
| | #16169 (permalink) | ||
| AVPR: Aliens vs Predator - Requiem 6/10 nota relativ mare pentru genul sau este din cauza ca e o imbunatatire fata de precedente (seriile alien, eu considerand AVP o continuare a acestor serii, nu a povestii ci a seriei, "brand-ului daca vreti)..si chiar lasa loc de o continuare interesanta..filmul in sine nu e cine stie ce..e ceva ce vezi o singura data si uiti repede. virusz before the devil knows your name prezinta relatiile dintre oameni mai mult..viata lor probleme prin care trec si cum reactioneaza ei la ele..nu vrea sa prezinte peisaje frumoase care sa accentueze o idee sau ceva similar..pe cand atonement e o poveste de dragoste iar acele "efecte" sunt folosite pentru a intari mesajul filmului. si cam acilea ma opresc...ma bag la "cura" de Tim Burton. Last edited by Flame; 01-02-2008 at 22:39.. | |||
|
| | #16170 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16171 (permalink) | ||
|
Este clar o imbunatatire. De la Ripley, colonial marines, pulse rifles, nave spatiale, Arnold, jungla, minigun, samd, am "evoluat" pana la pizza-boy & his brother versus aliens & predalien(featuring predator) intr-un orasel american de duzina. S-o tina tot asa! ![]() Abia astept AVP3... Oare vom asista la un boom tehnologic provocat de laser cannon-ul sterpelit de la predator?
__________________ X Last edited by Dynamix; 01-02-2008 at 23:53.. | |||
|
| | #16172 (permalink) | ||
|
RAMBO 4 - pai ...5/10 , a inceput cu jungla si au terminat in copaci , ceva de genu, actiunea foarte lenta pana muuult dupa jumatate , si in ultimele 10 minute dai rupe sparge...cichician, robocop, jet lii si batman toti pe o mitraliera sub denumirea RAMBO , care domne era indragostit , go figure . Cea mai penala faza cred ca a fost "claymore-ul" transformat intr-o mini nuke ![]() , de cand face un claymore asa damage dumnezeu cu mila , mai avea putin si scotea si ciuperca nucleara deasupra ![]() , ca sa nu mai zicem de saracii taiwanezi sau ce naiba erau care la fiecare glont se imprastiau in 1000 de bucatele , de preferabil sa improste cat mai mult sange si mate, mai ceva decat daca le-ai fi azvarlit o grenada pe gat | |||
|
| | #16173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
Iar in privinta mini-nuke-ului, nu ai observat ca a plasat claymore-ul langa o bomba imensa nedetonata din nu stiu ce razboi ? D-aia a baunit in halu ala - NARLY | ||
|
| | #16174 (permalink) | ||
|
The Thing (1982) 5.5/10 Nu mi s-a parut cine stie ce ... ma asteptam sa fie mai "horror" ca sa zic asa avand in vedere ca este un "clasic" cum zicea cineva cu 3-4 pagini in urma
__________________ ♫ Trance is music. But trance is so much more than music. Trance to me is a lifestyle. Trance is a habit & through a state of trance I feed this habit. My heart beats in the bpm of trance,for ever! | |||
|
| | #16176 (permalink) | ||
|
Aliens vs Predator 2 - 2/10 Am pierdut 15 minute din viata uitandu-ma la inceputul acestui incredibil JEG. Totul, de la credits-urile de la inceput, distributie, absolut totul e de nivel de B(sau era C) movie. Chiar am ajuns in asa hal incat sa ne serveasca orice rahat pe post de film? Sincer, primul AVP a fost macar entertaining si facut cu un pic de bun gust (incercau sa simuleze atmosfera din seria Alien), AVP2 pare un film de Tele7 ABC cu furnici ucigase and shit...
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #16177 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
D-WAR sau Dragon Wars: 7/10. M-am decis sa ma uit la el dupa ce am vazut ca i-ati dat note de 2 si 3 pe-aici, desi in trailere am vazut niste super efecte. Ce sa zic, m-am uitat tot filmul dupa vre-un efect facut aiurea, sau ceva low budget, si nu prea am vazut. Chiar m-a impresionat animatia. Are si un pic de story acolo... in rest, un fel de Godzilla cu efecte de 10 ori mai bine facute | ||
|
| | #16178 (permalink) | ||
| Aliens vs Predator 2 -> Incepe sa devina enervata aceasta serie... predatoru se bate cu aliens oameni sunt prinsi la mijloc tralalal lala lala oameni scapa bomba poc! si the end nu tu efecte speciale sau ceva sa te atraga .... meritata nota 3.5 !
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #16179 (permalink) | ||
| Quote:
ROFL my ass offcredibility lost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|