![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16184 (permalink) | ||
| Sunshine - 7/10 Singurul lucru care nu mi-a placut, a fost "personajul" negativ. Scenaristii ar fi putut sa gaseasca o gramada de alte explicatii mai decente pentru esuarea primei misiuni. Sweeney Todd - 5/10 Cu indulgenta, pentru atmsofera si modul cum a fost filmat. In rest, e superficial, banal, previzibil si extraordinar de plictisitor. Am inteles de ce l-au facut musical (si a fost o decizie buna), ca sa lungeasca putin filmul, fiindca nu aveau ce sa filmeze efectiv. Pacat, chiar ma asteptam la ceva mai cu substanta. | |||
|
| | #16185 (permalink) | ||
|
Gone baby gone Filmul puncteaza prin dilema morala prezentata, destul de originala (momentan nu-mi amintesc s-o mai fi vazut in ultimii ani in vreun film). Substanta dramatica e destul de diluata, adica nu te atinge pana la lacrimi, filmul nu e colorat in nuante tari. Pentru unii, si asta ar putea fi un avantaj. Poate ca optiunea morala ar fi trebuit sa beneficieze de o alta poveste, care sa se dezvolte mai natural de-a lungul filmului, totusi debutul regizoral al lui Affleck e de apreciat. 8/10
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #16186 (permalink) | ||
| Rear window - 8/10. Relaxant, amuzant, replici bune - un film clasic de A. Hitchcock. Saving private Ryan - 8/10. Debarcarea aliatilor in Normandia..., etc. La debarcare aveam un deja-vu, mi se tragea de la jocurile FPS (cred ca medal of honor ). Tom Hanks primeste pt acting 9-10/10, bun actor.
| |||
|
| | #16187 (permalink) | ||
|
The King of Kong - 9/10 - Un documentar foarte bun. Nu conteaza subiectul, conteaza povestea pe care o "documenteaza". Deci n-o sa spun despre ce e vorba (vezi imdb) pentru ca si mie mi se pare stupid, insa, cum ziceam, povestea conteaza.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #16189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
Good Luck Chuck vad ca primeste note mai mari decat Gone baby gone sau Saving private Ryan - eu nu pot sa ma pronunt pt ca nu am rezistat mai mult de 5 min, si nu vrea sa fiu acuzat de subiectivism. | ||
|
| | #16190 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Salem lot 8/10 Adaptare dupa Sptephen King,filmul are 2 adaptari una de prin 80 cred si cealalta destul de recenta cu Rob Lowe...am vazut-o pe cea veche,film cu vampiri cu efectele anilor respectivi dar totusi chiar si acum reusete sa te tina in fata tv-ului... We own the night 6/10 Nici prea-prea,nici foarte-foarte...daca personajele ar fi fost mai bine creionate poate ca era si alta nota.....nus stiu de unde le-a venit ideea sa ii aplice mafiotului rus pony-tail,rusii prin definitie urasc sa isi prinda parul asa...in fine | ||
|
| | #16191 (permalink) | ||
|
Meet the spartans - 7/10 , daca va apucati sa va uitati la el in ideea de o comedie legata...forget it , sunt numai faze caterinka unele legate bine , altele fortate dar per total am murit de ras la unele faze, chiar daca are nota 2 pe imdb , eu ii dau 10 la unele faze replica cea mai tare "they'r vast numbers won't count for shieet" + "adjust your sword boy, it's sticking into my back <raspuns> i'm not wearing my sword <raspuns> carry on" am ras cu lacrimi cand o zicea | |||
|
| | #16193 (permalink) | ||
| The Golden Compass BEAR FIGHTS!! BEAR FIGHTS!! BEAR FIGHTS !!! un fantasy reusit . a avut un ritm prea rapid deci nu m-a plictisit dar nici nu prea mi-a pasat de personaje. astept un director's cut avand in vedere ca New Line au taiat ceva mai bine de o juma de ora din film. 8 | |||
|
| | #16195 (permalink) | ||
|
Simt nevoia să mă bag în seamă pentru că, atunci când aud de Meet the Spartans, începe să mă ia bâţul. Poate îi scutesc pe alţii de viitoare probleme similare. Deci, heed my warning: film pentru adolescenţii care râd la glumele cu râgâituri şi sunete scoase cu subraţul, ca şi porcăria care l-a precedat. Nota de pe IMDb e mare. 1/10 şi Jason Friedberg şi Aaron Seltzer împuşcaţi. PS: Nu ştiu ce caută Kevin Sorbo acolo, probabil avea nevoie disperată de bani.
__________________ "When you want to hear where music is going in the future, you put on a King Crimson album." (Bill Bruford, 1995) | |||
|
| | #16196 (permalink) | ||
| Meet the Spartans->O parodie care nu prea ii vad rostu... sa zicem k in tot filmul e o faza sau 2 amuzante restu nimik interesant ! Nu mia placut faza cand au facut incercat sa imite filmul stomp the yard totusi diferenta de la cer la paman intre cele 2 filme ! NOTA 2
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #16198 (permalink) | ||
| Hellphone-> Un film care mi-a adus aminte de Click decat k aici este forma de un telefon ! NOTA 7
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #16199 (permalink) | ||
| Kisses and Caroms->Doamne ce porcarie de film actiune 0 / comedie 0/ prostie exista ! Nici nu prea am ce povesti despre el Nota 1
|
| | #16200 (permalink) | ||
| Rambo 4/10 Nota nu este pentru vreo realizare cinematografica, jocul actorilor, modul in care este filmat, muzica, scenariul etc..am ales sa nu iau in considerare nici unul dintre lucrurile dupa care notez majoritatea filmelor...Filmul a fost exact ce ma steptam..un Rambo mosulica supraponderal care nimiceste iar un sat intreg de rebeli/militanti/cui ii pasa. Filmul este facut in stilul clasic: "un subiect" care pateste ceva, cineva care ii cere lu' Rambo ajutorul si Rambo care face ce stie el mai bine doar ca de data asta isi tine tricoul pe el Speram totusi ca pe final Rambo sa moara..dar nu a fost sa fie si acum stim ce o sa urmeze..chinezii sau vietnamezii sau arabii etc. vor invada Arizona (sau unde era ferma aia) si Rambo va avea iarasi de lucru | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|