![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16201 (permalink) | ||
| Quote:
offtopic : sunt multe filme in genu asta personajul principal X care un pistol in mana si in fata lui sunt 10 raufacatori cu cate-o automata in mana fiecare ! X ii nimereste pe fiecare cu cate un glont, cei 10 raufacatori trag 100-200 de gloante in personajul principal da nu il nimeresc parca se feresc gloantele de el ! Binele invinge intodeauna ! Astea sunt filme facute peste noapte
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #16204 (permalink) | ||
|
2 Days in Paris 9/10 foarte bine realizat filmul, umor de calitate, nu comedie de 2 bani... Ma asteptam la o primire mai buna pt rambo, avand in vedere ce zice imdb-ul, dar... Si referitor la Gone Baby Gone, intr-adevar partea a doua a filmului ii ridica foarte mult nota.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #16206 (permalink) | ||
| Quote:
filmul este intradevar stupid dar ma amuza incercarile lui stallone de a dovedi ca inca mai poate...daca stai sa il judeci din prisma scenariului si toate cele nu poti sa ii dai decat 1 in cel mai bun caz. | |||
|
| | #16207 (permalink) | ||
|
When a Man Falls 6/10 nu pot sa spun ca am inteles mesajul filmului (in mare parte), dar parca e cam plictisitor. Ceea ce nu am inteles e semnificatia titlului... Persepolis 8/10 am aflat o gramada de lucruri despre iran - cel mai bine il descriu ca pe un film serios cu haine de animatie (2d alb-negru in mare parte)
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #16208 (permalink) | ||
| Rambo 4-> Io Rambo trag un glont si pica 10 dau un pumn si pici si u si u si u mai alerg un pic sa ma mentin in forma mai am si-o sabie si asa va salvez pe totzi k eu primesc bani sa joc in porcari de filme in special in Rambo 4 da important e k am banii !
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #16209 (permalink) | ||
| AvP 2 - Vai de capu' meu nu stiu de unde sa incep ... Actiunea teribil de cretina sau actingul de 2 bani tipic filmelor de duzina date pe protv seara la 8. Nu vad un personaj principal sau o actiune bine inchegata, nu vad scopul colonelului sau ce-o fi el spre sfarsitul filmului ... o lege nescrisa a cinematografiei ar spune ca doar un personaj care a participat decisiv la desfasurarea actiunii pe tot parcursul filmului are dreptul sa zica pe un tot conclusiv " Got help us all !" ![]() Si sfarsitul e jalnic ... nici un predator cu-n cap de alien in gheare pe post de trofeu , un deznodamant oricat de banal .. NIMIC ! Nota 1/10 Beowulf - Mi-a placut prima jumatate din film, chit ca personajul principal isi rosteste numele de cel putin 10 ori fara rost cu multa multa pasiune si te zgarie la un moment dat pe ureche dar deh... A doua jumatate o da in balarii Nota 5/10 The Bucket List - vazut a 2-a oara. E bine ca mai avem parte de Jack Nicholson si Morgan Freeman, filmele lor mi-au placut mult de-a lungul timpului. Un film foarte simpatic, placut si destul de usor de digerat ![]() Nota 8/10
__________________ " How could I glare into these eyes and then not STAB THEM ? " | |||
|
| | #16211 (permalink) | ||
| He was a quiet man - 9/10 Oh my god... ce film! Nu credeam ca Slater e capabil sa joace atat de bine. Am savurat filmul din secunda 1 pana la final (cu toate ca nu stiam nimic despre el). Recomand.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #16213 (permalink) | ||
| Flight of fury->Steven Seagal rulz chiar dk si filmul asta e tras de par ! Nota 8,5
|
| | #16216 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Into the Wild 7.5 Placut de vazut, mi-a placut in special sfarsitul, mai bine zis concluziile de la sfarsit. Totusi cred ca ar fi mai indicat sa cititi cartea, ceea ce as vrea si eu sa fac, daca as gasi-o pe la noi. | ||
|
| | #16217 (permalink) | ||
|
Am vazut aseara pe acasa tv , JURNALUL . Defapt l-am revazut si m-a impresionat la fel de mult ca si prima oara . O poveste de dragoste extraordinara cu un final f trist . NOTA 10 !
__________________ Stoc nou de tacuri de biliard , preturi reduse substantial deoarece se apropie perioada sarbatorilor ! tel. : 0724864552 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #16218 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() sau poate posteaza doua persoane de pe contul tau...
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Alvin and the Chipmunks(10/10):Cine a vazut filmu stie de ce i-am dat nota asta.Un film excelent cu 3 veveritze dragute rau de tot.Ce sa mai zic,coloana sonora formidabila,acting-ul foarte bun si o poveste impresionanta.Chiar dak nu prea mi-au placut desenele,filmul m-a facut sa-mi schimb parerea despre Alvin,simon si Theodore(veveritzele). ![]() ![]() AvP(6/10):Un film mishto,sar prost.Fara o poveste interesanta,fara personaj principal(cel putin yo nu mi-am dat seama dak exsta vreunul).Adik sunt frumoase fazele cu Predator fights alien,dar sfarsit mai prost la acest film nu am mai vazut nicaieri. ![]() ![]() In the name of the king(3/10):Cand am auzit ca vor sa scoata un film dupa jocul Dungeon Siege am crezut k innebunesc(mai apareau o gramada de alte filme si deja eram fericit).Acum 2 seri l-am vazut si yo.Chiar dak sunetul avea probleme din cauza versiunii filmului,asta nu trebuia sa afecteze mult filmul.Adik eu nu intzeleg cum au putut actori cunoscuti ca Ray Liotta si Jodie Foster si ceilaltzi,dar le-am uitat numele sa joace intr-un film atat de prost.Nu numai ca efectele speciale lasa de dorit,dar povestea a fost atat de stupida incat imi venea sa arunc monitoru pe fereastra.Cum potzi sa imbraci oameni in pijamale maro si sa le pui carton pe piept si sa zici ca sunt krogg-i(un fel de orci)?Suntem in anul 2008,nu in 1950.Cum s-a putut in filmele lotr sa faca orcii atat de reali si totzi ceilaltzi monstrii?E o pierdere de vreme sa vas uitatzi la acest film.Nota mea e asa mare doar pt ca ii cunosteam pe actorii precum Liotta,Foster si Jessica Alba. Last edited by Witch-King92; 04-02-2008 at 19:07.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #16220 (permalink) | ||
| The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - 8.0 Mi-a placut. Buna performanta lui Casey Affleck in rolul secundar. Buna si imaginea si regia, se potrivesc temei filmului. Poti spune ca ai vazut un film bun cu cap si coada dar nimic mai mult.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|