Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2008, 19:31   #16241 (permalink)
sg8
Registered User

sg8's Avatar

Location: in centrul cercului circumscris triunghiului bermudelor
the bucket list 8/10 , interesant

sg8 is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 19:59   #16242 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

The Exterminating Angel - Luis Buñuel - 8.0

M-am uitat la film, foarte bun de-altfel, te tine prins ca orice alta poveste gen Alfred Hitchcock si marturisesc ca la sfarsit mi s-a blocat mintea ca sa zic asa. Asta e si intentia filmului, sa arate blocajul clasei burgheze din acele vremuri insa felul in care reuseste sa faca asta e intr-adevar magistral.
Sunt unele lucruri care se intampla in film de care nu-ti dai seama insa dupa un timp ai o reactie de genul "hei, ia stai asa putin..". Exemplu, despre scena intrarii invitatilor in casa:
Quote:
"The correct order of shots is that the servants are leaving but see that the guests are entering the hall so they hide in another room. The guests then enter the hall, the host calls his butler and the guests go up the stairs. It then cuts to the servants in the other room who begin to leave thinking that the guests have gone upstairs but then the guests enter the hall again so they retreat back into the other room. We then see the guests entering for a second time, the host calls his butler and the guests go up the stairs."
Cine are rabdare sa vada filme mai vechi, sa-l vada.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	L'ANGE EXTERMINATEUR.jpg
Views:	5
Size:	28.5 KB
ID:	306559   Click image for larger version

Name:	a bunuel exterminating angel EXTERMINATING_ANGEL-12.jpg
Views:	23
Size:	68.3 KB
ID:	306560   Click image for larger version

Name:	a bunuel exterminating angel EXTERMINATING_ANGEL-10.jpg
Views:	26
Size:	83.5 KB
ID:	306561  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 20:16   #16243 (permalink)
Registered User

TKD29's Avatar

The bucket list nota 9.
Jack N. si M. Freeman joaca excelent.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 20:38   #16244 (permalink)
sg8
Registered User

sg8's Avatar

Location: in centrul cercului circumscris triunghiului bermudelor
Quote:
Originally Posted by TKD29 View Post
The bucket list nota 9.
Jack N. si M. Freeman joaca excelent.
am vrut sa zic 9 , da' credeam ca o sa fie oamenii prea critici(super filmu intr-adevar)

sg8 is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 20:59   #16245 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Coming to America - 7/10 O comedie clasica, avandu-l pe Eddie Murphy in rol principal. Si restul actorilor joaca foarte bine. Se pare ca mai dau filme bune si la TV.
http://www.imdb.com/title/tt0094898/

Good Luck Chuck - 7/10 A inceput atat de bine filmul...radeam cu lacrimi la unele faze. Si pe undeva pe la mijloc spre sfarsit, fsssssssssssssss... (dezumflare totala) prea mult "romance" si prea putin "comedy".

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-02-2008, 22:05   #16246 (permalink)
Registered User

Coming to America 8.5/10 - l-am revazut si eu, nu stiam ca se cheama asa. Foarte bun, are umor destul de fin, cu totul altfel de comedie decat idiotenile din ultime vreme.

Atonement 7/10 - de-abea pe la mijloc incepe sa devina mai interesant, dar finalul este reusit. Ca o parere personala, ce a facut baba care poveste, a impiedicat doi oameni sa se bucure de o dragoste adevarata, profunda, divina, e mai rau decat o crima. De fapt, nici macar nu se pot compara, mi se pare un rau aproape de neconceput.

slick is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 23:02   #16247 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Ce bine ca nu am vazut meciul ca din cate vad nici nu am pierdut nimic. Am vazut in schimb

Gone Baby Gone - 8.5

Bun film, nu ma asteptam. Casey Affleck joaca din nou bine, se pare ca nu e doar o intamplare. Si Ed Harris m-a surprins pozitiv, la fel si Amy Ryan. Un film in care se face slalom printre decizii etice care-ti pot rasturna viata cu susu-n jos mai abitir decat in 3-4 filme obisnuite. Poate din cauza asta pare putin tras de par dar nu asa de tare incat sa te gandesti la asta in timp ce vezi filmul, poate dar la sfarsit privind in urma.
Ce mi-a placut e ca personajul principal nu e politist, e un tip din cartier, adica oricare din noi. E mai usor sa rezonezi cu intrebarea "Tu ce ai face?"

PS. In posterul asta Affleck zici ca-i Turcescu, justitiarul nostru. Atat ca e mai grizonat parca.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gonebabygone_sdfvdszfvdxfc.jpg
Views:	89
Size:	25.8 KB
ID:	306628  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 02:24   #16248 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Into the Wild 10/10 magic, formidal, tulburator de... simplu. Fara alte comentarii - nu-l lasati sa va scape.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 09:18   #16249 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

Sweeney Todd: the demon barber of fleet street 3

Plictisitor. Foarte plictisitor. Atat de plictisitor incat i-au pus paia sa cante tot filmu doar, doar au si ei ce sa filmeze

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 15:11   #16250 (permalink)
Registered User

D3faul7's Avatar

Into the Wild 8.5/10 tulburator de bun, pe cat de previzibil este pe atat de frumos.

Meet the Spartans 5.5/10 hai ca nu este chiar atat de prost pe cat se spune, defapt este facut sa fie prost sa amuze prin prostie si pana la urma este o parodie buna de care se cam ducea lipsa de la scary movie incoace.

Michael Clayton 7.5/10 film bun jucat bine, ma asteptam la mai multa agitatie spre final care ma surprins prin simplitate.

D3faul7 is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 16:52   #16251 (permalink)
Registered User

The ten 3/10
Inevitabil dupa o asemenea capodopera ,vii si iti pui intrebarea-ori cu trecerea anilor profunzimea si abilitatile mele de a intelege se diminueaza ori se fac comedii din ce in ce mai proaste?Cred ca aman2.In afara episodului cu vecinii...e un dezastru total....vrei sa razi da nai de ce...

Austin Powers 8,5/10
La polul opus cu primul comentat...cred ca este filmul care arata geniul actoricesc al lui Myers

SAMSONICS is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 13:01   #16252 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by W.O.R.M View Post
Sweeney Todd: the demon barber of fleet street 3

Plictisitor. Foarte plictisitor. Atat de plictisitor incat i-au pus paia sa cante tot filmu doar, doar au si ei ce sa filmeze
las' ca a iesit rambo 4 si o sa te dezplictiseasca
totusi fyi:
Quote:
The String of Pearls was adapted as a melodrama in 1847 by George Dibden Pitt and opened at the Britannia Theatre in Hoxton, with the title Sweeney Todd the Demon Barber of Fleet Street

In 1936 a film version of the Victorian melodrama was made, called Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street
si lista continua pana in 2007. peste 10 adaptari muzicale.

io unu i-am dat 9/10, dar recunosc, stiam ca-i muzical inainte sa cumpar biletul

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 14:31   #16253 (permalink)
Registered User

ElFenomeno's Avatar

Alien

plictisitor.plot-ul plictisitor.tipicul horror dar de data asta in spatiu prin viitor.
5. not scary.n-a supravietuit testul timpului.

ElFenomeno is online now    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 15:13   #16254 (permalink)

Quote:
Originally Posted by ElFenomeno View Post
Alien
....n-a supravietuit testul timpului.
Da, poate in universul tau paralel n-o fi supravietuit. Din cate stiu, in universul nostru inca se tine bine.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 16:47   #16255 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

e unul dintre cele mai bune filme horror facute vreodata...a introdus un "monstru" original si inspaimantator...va mai supravietui ceva timp printre cele mai bune.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 19:07   #16256 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Family Guy The Movie 9/10 mortal filmul, am ras cum nu am mai ras de foarte mult timp. Ma bate gandul sa urmaresc si serialul.

@ElFenomeno, daca tie si ala ti se mai pare plictisitor... si non-scary... no-comment. Eu chiar l-am vazut de curand HD si chiar m-a surprins cat de bine face fata competitiei actuale.

Old 09-02-2008, 11:00   #16257 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Final Destination 3 - 3/10 : Mai bun decat precedentul datorita sanilor blondei .

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 13:22   #16258 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

30 days of night 8/10 actiunea este "credibila" (adica nu iti sunt bagate pe gat tampenii care sa te faca sa vrei sa spargi ecranul), partea de horror este bine facuta, personajele destul de bine jucate, finalul e destul de nasty... mi-a placut

Old 09-02-2008, 14:09   #16259 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by doro69 View Post
si lista continua pana in 2007. peste 10 adaptari muzicale.

io unu i-am dat 9/10, dar recunosc, stiam ca-i muzical inainte sa cumpar biletul
Nu are treaba cu faptul ca e muzical sau nu. E un film superficial. Iar versurile cantate sunt de umplutura. Are si cateva portiuni amuzante, cum ar fi introducerea personajului feminin (Mrs. Lovett, de altfel cel mai interesant personaj in opinia mea), cand povesteste ea de placintele ei. Dar sunt putine. Fara aceste secvente cantate, filmul ar putea avea 30-45 de minute.
Plus ca nu inteleg de ce lua Sweeney Todd gatul la toti. Ma asteptam sa fie un personaj pozitiv, putin sarit de pe fix. Cand incepe sa-i taie pe toti, devine un nebun, neinteresant.

Disclaimer: poate scriu astea intr-o pasa proasta, dar tot nu cred ca filmul are destula substanta, chiar si pentru un muzical. ca sa fie de 9/10.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 09-02-2008, 15:16   #16260 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

tu sigur te-ai uitat atent la el?

Flame is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules