![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16242 (permalink) | ||
| The Exterminating Angel - Luis Buñuel - 8.0 M-am uitat la film, foarte bun de-altfel, te tine prins ca orice alta poveste gen Alfred Hitchcock si marturisesc ca la sfarsit mi s-a blocat mintea ca sa zic asa. Asta e si intentia filmului, sa arate blocajul clasei burgheze din acele vremuri insa felul in care reuseste sa faca asta e intr-adevar magistral. Sunt unele lucruri care se intampla in film de care nu-ti dai seama insa dupa un timp ai o reactie de genul "hei, ia stai asa putin..". Exemplu, despre scena intrarii invitatilor in casa: Quote:
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #16243 (permalink) | ||
|
The bucket list nota 9. Jack N. si M. Freeman joaca excelent.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #16245 (permalink) | ||
| Coming to America - 7/10 O comedie clasica, avandu-l pe Eddie Murphy in rol principal. Si restul actorilor joaca foarte bine. Se pare ca mai dau filme bune si la TV. http://www.imdb.com/title/tt0094898/ Good Luck Chuck - 7/10 A inceput atat de bine filmul...radeam cu lacrimi la unele faze. Si pe undeva pe la mijloc spre sfarsit, fsssssssssssssss... (dezumflare totala) prea mult "romance" si prea putin "comedy". | |||
|
| | #16246 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Coming to America 8.5/10 - l-am revazut si eu, nu stiam ca se cheama asa. Foarte bun, are umor destul de fin, cu totul altfel de comedie decat idiotenile din ultime vreme. Atonement 7/10 - de-abea pe la mijloc incepe sa devina mai interesant, dar finalul este reusit. Ca o parere personala, ce a facut baba care poveste, a impiedicat doi oameni sa se bucure de o dragoste adevarata, profunda, divina, e mai rau decat o crima. De fapt, nici macar nu se pot compara, mi se pare un rau aproape de neconceput. | ||
|
| | #16247 (permalink) | ||
|
Ce bine ca nu am vazut meciul ca din cate vad nici nu am pierdut nimic. Am vazut in schimb Gone Baby Gone - 8.5 Bun film, nu ma asteptam. Casey Affleck joaca din nou bine, se pare ca nu e doar o intamplare. Si Ed Harris m-a surprins pozitiv, la fel si Amy Ryan. Un film in care se face slalom printre decizii etice care-ti pot rasturna viata cu susu-n jos mai abitir decat in 3-4 filme obisnuite. Poate din cauza asta pare putin tras de par dar nu asa de tare incat sa te gandesti la asta in timp ce vezi filmul, poate dar la sfarsit privind in urma. Ce mi-a placut e ca personajul principal nu e politist, e un tip din cartier, adica oricare din noi. E mai usor sa rezonezi cu intrebarea "Tu ce ai face?" PS. In posterul asta Affleck zici ca-i Turcescu, justitiarul nostru. Atat ca e mai grizonat parca.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #16249 (permalink) | ||
| Sweeney Todd: the demon barber of fleet street 3 Plictisitor. Foarte plictisitor. Atat de plictisitor incat i-au pus paia sa cante tot filmu doar, doar au si ei ce sa filmeze | |||
|
| | #16250 (permalink) | ||
| Into the Wild 8.5/10 tulburator de bun, pe cat de previzibil este pe atat de frumos. Meet the Spartans 5.5/10 hai ca nu este chiar atat de prost pe cat se spune, defapt este facut sa fie prost sa amuze prin prostie si pana la urma este o parodie buna de care se cam ducea lipsa de la scary movie incoace. Michael Clayton 7.5/10 film bun jucat bine, ma asteptam la mai multa agitatie spre final care ma surprins prin simplitate. | |||
|
| | #16251 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
The ten 3/10 Inevitabil dupa o asemenea capodopera ,vii si iti pui intrebarea-ori cu trecerea anilor profunzimea si abilitatile mele de a intelege se diminueaza ori se fac comedii din ce in ce mai proaste?Cred ca aman2.In afara episodului cu vecinii...e un dezastru total....vrei sa razi da nai de ce... Austin Powers 8,5/10 La polul opus cu primul comentat...cred ca este filmul care arata geniul actoricesc al lui Myers | ||
|
| | #16252 (permalink) | ||
| Quote:
![]() totusi fyi: Quote:
io unu i-am dat 9/10, dar recunosc, stiam ca-i muzical inainte sa cumpar biletul
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #16256 (permalink) | ||
|
Family Guy The Movie 9/10 mortal filmul, am ras cum nu am mai ras de foarte mult timp. Ma bate gandul sa urmaresc si serialul. @ElFenomeno, daca tie si ala ti se mai pare plictisitor... si non-scary... no-comment. Eu chiar l-am vazut de curand HD si chiar m-a surprins cat de bine face fata competitiei actuale.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #16257 (permalink) | ||
| imdb: Final Destination 3 - 3/10 : Mai bun decat precedentul datorita sanilor blondei .
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #16258 (permalink) | ||
|
30 days of night 8/10 actiunea este "credibila" (adica nu iti sunt bagate pe gat tampenii care sa te faca sa vrei sa spargi ecranul), partea de horror este bine facuta, personajele destul de bine jucate, finalul e destul de nasty... mi-a placut
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #16259 (permalink) | ||
| Quote:
Plus ca nu inteleg de ce lua Sweeney Todd gatul la toti. Ma asteptam sa fie un personaj pozitiv, putin sarit de pe fix. Cand incepe sa-i taie pe toti, devine un nebun, neinteresant. Disclaimer: poate scriu astea intr-o pasa proasta, dar tot nu cred ca filmul are destula substanta, chiar si pentru un muzical. ca sa fie de 9/10. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|