![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16261 (permalink) | ||
| Goundhog Day - 7/10 Un film mediu, o comedie romantica cu iz de moralitate...Misto de vazut o data. Vad ca e si pe lista aia cu 1001 de filme...1 more down, 930 more to go
__________________ There is no reciprocity. Men love women, women love children, children love hamsters. | |||
|
| | #16263 (permalink) | ||
| AVP 2 - Requiem - 0/10. Un film extrem de prost cu o poveste complet stupida si ridicola, plina de inconsistenţe. Oribil. No Country for Old Men - 8/10. Bine facut filmul, dar ma asteptam la un sfarsit... diferit; la o finalizare. In rest, foarte bun. The Trial - 8/10. O adaptare foarte buna dupa Kafka. Foarte captivant, iar rolul lui Joseph K este interpretat exceptional de Kyle Maclachlan. Personajul este prins intr-un labirint birocratic din care nu exista scapare, pe scurt un cosmar. In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale - 4/10. Trebuie sa recunosc, sunt un pic impresionat de la un film de Uwe Boll. De obicei filmele lui sunt de nota 2. Nu cred ca sunt singurul daca il compar cu un perpetuum mobile al rateurilor in ceea ce priveste filmele pt care este responsabil, totusi filmul asta este un pic peste medie. Dialogurile sunt aproape comice.Poate ca i-as fi dat 5... daca stilul de lupta nu aducea atat de mult a Power Rangers si daca nu erau ninja in film. Penibil. | |||
|
| | #16264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: LA MARE | in ordine crescatoare :)
Se pare ca aici se dau note mai ceva ca-n gimnaziu ![]() numai capodopere ,m-am invatat minte ![]() AVP requiem sunt un fan dezamagit al seriei alien si predator nu am mai vazut filme cu asa "monstrii" pudici si complexati luptele,care sunt foarte putine se tin numai pe intuneric acting foarte slab foarte previzibil 4/10 Children of men 2006 Am auzit numai lucruri bune despre el Ideea in sine m-a atras ,dar filmul nu m-a impresionat cu nimic i-as fi dat un 6,5 dar finalu m-a scos din sarite 5.5/10 Donnie Darko 2001 Un alt "mega film " din top 250 imdb actingu' a fost destul de bun,si m-a surprins placut deoarece-mi facusem o parere foarte proasta despre el ,dupa ce am vazut traileru' Ca si-n children of men ma asteptam la un final mai interesant dar se pare ca m-am amagit singur ![]() zic ca este peste Childre of... deci 6/10 K-PAX 2001 Mi-a facut placere sa vad filmu' asta nu a avut momente spectaculoase,dar per total un film bun final este in mare parte destul de previzibil si totusi surprinzator ![]() Kevin S. se pare ca isi insuseste cu succes orice rol 7/10 AWAKE 2007 M-A SURPRINS! Numai faptu' ca JESICA ALBA joaca in film m-a facut sa ma gandesc de n ori inainte sa-l vizionez cum zicea si cineva aici pe forum,Jesica A are numai roluri de mironosita si e destul de stresant odata ce ati vazut 2-3 filme cu ea,dar in filmu asta se pare ca i se potriveste de minune rolul respectiv filmul in atmosfera corespunzatoare iti poate da si cativa fiori MI-A PLACUT! 7.9/10 | ||
|
| | #16265 (permalink) | ||
| Sweeney Todd ce film !! ce film !! superb. mi-a placut atmosfera intunecata , contrastul acela de culori , melodiile , sacha cohen , totul , totul plus un ending pe masura. ca sa-i raspund unui user de pe pagina trecuta> 10. Last edited by Amyd; 10-02-2008 at 19:54.. | |||
|
| | #16266 (permalink) | ||
| Into The Wild 8/10 - Sean Penn este un regizor extraordinar, filmul m-a impresionat, merita cel putin un Oscar dupa parerea mea, merita vazut.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #16267 (permalink) | ||
|
HITMAN - 6.5/10 Un film clasic de action, ecranizarea jocului cu acelasi nume, multe impuscaturi, previzibil, scurt, sange, mini lovestory wannabe, merge intr-o joi seara. Cred ca daca nu eram fan al jocului ii dadeam mai putin.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #16268 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
am asteptat de mult acest film lars and the real girl - 9/10 ryan gosling la superlativ. un + si pentru scenarist cu toate ca putea gandi ceva mai comercial. ma asteptam sa vad putina 'actiune' cu bianca insa n-a fost sa fie...
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #16270 (permalink) | ||
| Charlie Wilson's War - 8/10 O surpriza foarte mare (nu stiam nimic despre el si nu ma asteptam la mare lucru), Tom Hanks face un rol foarte bun (din nou). Finalul si morala sunt atat de seci, incat am bufnit in ras (din pacate, un ras destul de trist) si nu m-am mai putut opri. And last but not least, un nou rol foarte bun facut de Philip Seymour Hoffman, dupa cel din Before The Devil Knows You're Dead.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #16271 (permalink) | ||
| Knocked up - 0/10. O mizerie de film. Plin de clisee, roluri interpretate de 2 lei si un scenariu ieftin. Foarte stupid filmul. Superbad - 1/10. Clona ieftina la American Pie, dar cu mult prea putine scene amuzante. Gabriel - 6/10. O surpriza placuta, ma asteptam sa fie doar un alt film de duzina. Rolurile sunt interpretate destul de bine, iar atmosfera de "Purgatoriu" regaseste in film. Pt un film cu buget mic, este destul de bun. Parca seamana putin cu filmul Crow. | |||
|
| | #16272 (permalink) | ||
|
Michael Clayton - 7/10 un film plin de clisee si de neintelesuri care pana la urma se fac intelese, tocmai asta a fost ideea. Insa george Clooney ca de obicei a jucat destul de bine precum mi'a placut in Ocean's 11-etc. Gone Baby Gone 8/10 la inceput mi s'a parut, another police movie dupa care a devenit profund si totodata revoltator pentru imaginile care le arata dar e un film pe intelese. Pare'se ca Ben Affleck a facut treaba buna de data aceasta, regizand acest film pe care il gasesc bun de vizionat desi te cam zguduie spre sfarsit. Oricum, good movie.
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #16277 (permalink) | ||
| 30 Days of Night - 5/10 O singura secventa e horror in filmul asta "Ne-au trebuit secole sa-i facem sa creada ca suntem doar niste vise urate" deep meaningful vampire talk | |||
|
| | #16278 (permalink) | ||
| Everything Is Illuminated 8/10 Filmul ar putea fi usor trecut ca fiind inca o propaganda evreiasca care pe langa asta incearca sa mai ia si la misto lumea balcanica in stilul Borat. Da, in oarecare masura asa si e. Insa mai mult decat atat, este un foarte frumos film cu mesajul ca nu trebuie sa ne uitam radacinile, cine suntem si de unde venim.Muzica frumoasa, jucat ok, suficient de amuzant si de trist in acelasi timp. Quote:
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #16280 (permalink) | ||
| Alvin and the Chipmunks - 3/10 Pur si simplu idiot. Si nu veveritele sunt de vina, ci Jason Lee. Lui Cameron Richardson ii dau 10. ![]() Charlie Wilson's War - 8/10 Philip Seymour Hoffman e PERFECT. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|