Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2008, 16:36   #16261 (permalink)
D34dly User

TriggerHappy's Avatar

Goundhog Day - 7/10
Un film mediu, o comedie romantica cu iz de moralitate...Misto de vazut o data. Vad ca e si pe lista aia cu 1001 de filme...1 more down, 930 more to go

TriggerHappy is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 17:17   #16262 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

A Dog's Breakfast 5/10 Plictisitor la inceput dupa care prinde un fir si pare sa dea un sfarsit neprevazut. Cateva faze amuzante, filmul cica se incadreaza in genul de comedie dar eu zic mai degraba in genul de stupizenie.

Didu is online now    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 17:29   #16263 (permalink)
Registered User

Apekiller's Avatar

AVP 2 - Requiem - 0/10. Un film extrem de prost cu o poveste complet stupida si ridicola, plina de inconsistenţe. Oribil.

No Country for Old Men - 8/10. Bine facut filmul, dar ma asteptam la un sfarsit... diferit; la o finalizare. In rest, foarte bun.

The Trial - 8/10. O adaptare foarte buna dupa Kafka. Foarte captivant, iar rolul lui Joseph K este interpretat exceptional de Kyle Maclachlan. Personajul este prins intr-un labirint birocratic din care nu exista scapare, pe scurt un cosmar.

In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale - 4/10. Trebuie sa recunosc, sunt un pic impresionat de la un film de Uwe Boll. De obicei filmele lui sunt de nota 2. Nu cred ca sunt singurul daca il compar cu un perpetuum mobile al rateurilor in ceea ce priveste filmele pt care este responsabil, totusi filmul asta este un pic peste medie. Dialogurile sunt aproape comice.

Poate ca i-as fi dat 5... daca stilul de lupta nu aducea atat de mult a Power Rangers si daca nu erau ninja in film. Penibil.

Apekiller is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 21:49   #16264 (permalink)
Registered User

in ordine crescatoare :)

Se pare ca aici se dau note mai ceva ca-n gimnaziu
numai capodopere ,m-am invatat minte

AVP requiem
sunt un fan dezamagit al seriei alien si predator
nu am mai vazut filme cu asa "monstrii" pudici si complexati
luptele,care sunt foarte putine se tin numai pe intuneric
acting foarte slab
foarte previzibil
4/10

Children of men 2006
Am auzit numai lucruri bune despre el
Ideea in sine m-a atras ,dar filmul nu m-a impresionat cu nimic
i-as fi dat un 6,5 dar finalu m-a scos din sarite 5.5/10

Donnie Darko 2001
Un alt "mega film " din top 250 imdb
actingu' a fost destul de bun,si m-a surprins placut deoarece-mi facusem o parere foarte proasta despre el ,dupa ce am vazut traileru'
Ca si-n children of men ma asteptam la un final mai interesant
dar se pare ca m-am amagit singur
zic ca este peste Childre of...
deci 6/10

K-PAX 2001
Mi-a facut placere sa vad filmu' asta
nu a avut momente spectaculoase,dar per total un film bun
final este in mare parte destul de previzibil si totusi surprinzator
Kevin S. se pare ca isi insuseste cu succes orice rol
7/10

AWAKE 2007
M-A SURPRINS!
Numai faptu' ca JESICA ALBA joaca in film m-a facut sa ma gandesc de n ori inainte sa-l vizionez
cum zicea si cineva aici pe forum,Jesica A are numai roluri de mironosita si e destul de stresant odata ce ati vazut 2-3 filme cu ea,dar in filmu asta se pare ca i se potriveste de minune rolul respectiv
filmul in atmosfera corespunzatoare iti poate da si cativa fiori
MI-A PLACUT!
7.9/10

mihaivali is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 23:05   #16265 (permalink)
Registered User

ElFenomeno's Avatar

Sweeney Todd

ce film !! ce film !! superb. mi-a placut atmosfera intunecata , contrastul acela de culori , melodiile , sacha cohen , totul , totul plus un ending pe masura.
ca sa-i raspund unui user de pe pagina trecuta>

10.

Last edited by Amyd; 10-02-2008 at 19:54..

ElFenomeno is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 23:20   #16266 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
Into The Wild 8/10 - Sean Penn este un regizor extraordinar, filmul m-a impresionat, merita cel putin un Oscar dupa parerea mea, merita vazut.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 00:16   #16267 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

HITMAN - 6.5/10

Un film clasic de action, ecranizarea jocului cu acelasi nume, multe impuscaturi, previzibil, scurt, sange, mini lovestory wannabe, merge intr-o joi seara. Cred ca daca nu eram fan al jocului ii dadeam mai putin.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 02:33   #16268 (permalink)
Registered User

am asteptat de mult acest film
lars and the real girl - 9/10
ryan gosling la superlativ. un + si pentru scenarist cu toate ca putea gandi ceva mai comercial. ma asteptam sa vad putina 'actiune' cu bianca insa n-a fost sa fie...
dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz

djvirusz is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 03:09   #16269 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

Knocked Up 7/10
chiar mi-a placut, destule replici foarte reusite care m-au facut sa rad cu pofta. povestea nu e foarte siropoasa, ceea ce e bine, dar la urma exista bineinteles un happy end.

gamer555 is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 10:54   #16270 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Charlie Wilson's War - 8/10 O surpriza foarte mare (nu stiam nimic despre el si nu ma asteptam la mare lucru), Tom Hanks face un rol foarte bun (din nou). Finalul si morala sunt atat de seci, incat am bufnit in ras (din pacate, un ras destul de trist) si nu m-am mai putut opri. And last but not least, un nou rol foarte bun facut de Philip Seymour Hoffman, dupa cel din Before The Devil Knows You're Dead.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	charlie_wilsons_war_ver2_xlg.jpg
Views:	31
Size:	134.1 KB
ID:	307785  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 10-02-2008, 16:11   #16271 (permalink)
Registered User

Apekiller's Avatar

Knocked up - 0/10. O mizerie de film. Plin de clisee, roluri interpretate de 2 lei si un scenariu ieftin. Foarte stupid filmul.

Superbad - 1/10. Clona ieftina la American Pie, dar cu mult prea putine scene amuzante.

Gabriel - 6/10. O surpriza placuta, ma asteptam sa fie doar un alt film de duzina. Rolurile sunt interpretate destul de bine, iar atmosfera de "Purgatoriu" regaseste in film. Pt un film cu buget mic, este destul de bun. Parca seamana putin cu filmul Crow.

Apekiller is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 20:00   #16272 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

Michael Clayton - 7/10 un film plin de clisee si de neintelesuri care pana la urma se fac intelese, tocmai asta a fost ideea. Insa george Clooney ca de obicei a jucat destul de bine precum mi'a placut in Ocean's 11-etc.
Gone Baby Gone 8/10 la inceput mi s'a parut, another police movie dupa care a devenit profund si totodata revoltator pentru imaginile care le arata dar e un film pe intelese. Pare'se ca Ben Affleck a facut treaba buna de data aceasta, regizand acest film pe care il gasesc bun de vizionat desi te cam zguduie spre sfarsit. Oricum, good movie.

Didu is online now    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 20:47   #16273 (permalink)
Registered User

shase9's Avatar

cloverfield 8/10 ...bai deci ideea per ansamblu e cat se poate de originala si filmu merita vizionat...dar sfarsitul te cam lasa in pom..ramai astel cu o gramada de intrebari...pentru imaginatia ta..

shase9 is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 21:17   #16274 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by ElFenomeno View Post
da man, era evident asta . care era motivul lui personal ? asta intrebam eu.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 10-02-2008, 22:41   #16275 (permalink)

stern's Avatar

Juno - 7/10.Mi-a placut.E un film "cald".Muzica este foarte buna si ca un alt plus, actritei principale i se potriveste rolul perfect.

stern is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 00:04   #16276 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

alexneo putea sa fie "the demon barber" si sa fie un personaj pozitiv?

Flame is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 00:05   #16277 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

30 Days of Night - 5/10 O singura secventa e horror in filmul asta
. In rest, e un film care incearca sa se abata de la cliseele genului, dar sufera de o multime de gauri in scenariu. Cel mai tare m-au enervat maimutzoii aia, care erau inteligenti la un moment dat, ca apoi sa devina cretini in secunda urmatoare, si apoi iar faceau ceva inteligent.

"Ne-au trebuit secole sa-i facem sa creada ca suntem doar niste vise urate"
deep meaningful vampire talk

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 11-02-2008, 01:11   #16278 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Everything Is Illuminated 8/10
Filmul ar putea fi usor trecut ca fiind inca o propaganda evreiasca care pe langa asta incearca sa mai ia si la misto lumea balcanica in stilul Borat. Da, in oarecare masura asa si e. Insa mai mult decat atat, este un foarte frumos film cu mesajul ca nu trebuie sa ne uitam radacinile, cine suntem si de unde venim.Muzica frumoasa, jucat ok, suficient de amuzant si de trist in acelasi timp.

Quote:
Originally Posted by slick View Post
[
Atonement 7/10 - de-abea pe la mijloc incepe sa devina mai interesant, dar finalul este reusit. Ca o parere personala, ce a facut baba care poveste, a impiedicat doi oameni sa se bucure de o dragoste adevarata, profunda, divina, e mai rau decat o crima. De fapt, nici macar nu se pot compara, mi se pare un rau aproape de neconceput.
Bine punctat, sunt total de acord.

42 is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 02:15   #16279 (permalink)
ATB
Trance GoD

ATB's Avatar

In The Valley Of Elah 10/10 - rol extraordinar de bine jucat de Tommy Lee Jones!

ATB is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 08:52   #16280 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Alvin and the Chipmunks - 3/10

Pur si simplu idiot. Si nu veveritele sunt de vina, ci Jason Lee.
Lui Cameron Richardson ii dau 10.

Charlie Wilson's War - 8/10
Philip Seymour Hoffman e PERFECT.

Hammer is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules