Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-02-2008, 08:57   #16281 (permalink)
Registered User

In the valley oh elah - 7/10 rol extraordinar facut de Tommy Lee, insa finalul filmului l-a tras rau in jos, mult prea banal. nu il vad insa luand Oscar.

American Gangster - 8.5/10 - bun film, ma asteptam sa fie si mai bun, diagolul de la final dintre cei 2 actori principali face absolut toti banii, este
chintesenta filmului.

Michael Clayton - 7/10 joc bun facut de Clooney, insa mie nu mi se pare rol de Oscar si nici filmul de Oscar. Super rasucit scenariul de nu intelegi mai nimic la inceput, iar concluzia de la final nu e deloc accentuata cum ar trebui.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 11:21   #16282 (permalink)
Registered User

tas3's Avatar

Clerks 2 - 9/10 super funny , Jay si Silent Bob sunt penali

tas3 is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 12:01   #16283 (permalink)
Registered User

romeo_id's Avatar

Into the wild - 2/10. Nimic surprinzator in filmul asta, e o pierdere de timp, ideea cu adolescentul rebel care evadeaza din cotidian e fumata... Daca vreti totusi sa vedeti natura, fara pseudo-vorbe de duh, va recomand seria Planet Earth facuta de cei de la BBC.

romeo_id is online now    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 13:41   #16284 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Charlie Wilson's War - 8/10: un film foarte bun in opinia mea. foarte interesant modul cum au fost filmate scenele in care elicopterele URSS atacau orasele din Afganistan. replicile personajului Gust Avrakotos sunt savuroase. scenariul este OK. se respecta atat adevarul istoric cat si adevarul moral, la final fiind clar ca lumina zilei interesul real al USA in aceasta poveste.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 13:59   #16285 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
se respecta atat adevarul istoric cat si adevarul moral, la final fiind clar ca lumina zilei interesul real al USA in aceasta poveste.
si ce ironie, filmul e facut de americani.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 14:47   #16286 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

The ring 2 - 5/10 Copie proasta a primului film.

Michael Clayton - 6/10 Parca am mai vazut filmul asta odata. Da, numai ca se numea The Firm si juca Tom Cruise.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is online now    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 14:48   #16287 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

Cloverfield 9/10 M-am simtit ca la 19 ani cand ma jucam half-life 1 pe single player seara si tremuram de frica,neaparat de vazut la cinema.

yWAn is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 19:58   #16288 (permalink)
Junglist

spoe's Avatar

The Number 23 - 8/10

Jim Carrey chiar este un actor adevarat,in sensul ca joaca foarte bine in orice gen de film.Pe langa prestatia lui,povestea filmului este interesanta,te tine in scaun pe tot parcursul ei si te faci sa dai un search pe google/wikipedia .

spoe is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 21:57   #16289 (permalink)
Registered User

pescarushul's Avatar

Into the Wild - 4/10, cu indulgenta, gandindu-ma ca n-am fost eu destul de profund incat sa inteleg ideea filmului. Pe scurt, povestea unui tanar cu probleme la cap. Posibil sa fie mai apreciat de un hippiot sau de un punkist.

pescarushul is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 22:47   #16290 (permalink)
Registered User

Coza's Avatar

Into the Wild-7/10. Bun, simplu si patrunzator.

Coza is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 11:04   #16291 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Into the Wild - 7/10 Un film decent, destul de plictisitor la un moment dat. Nu sunt de acord cu ce a facut personajul principal insa. Aventura lui este ok la inceput, dar cu plecarea in Alaska...well, exagereaza. Tre sa fii putin dus cu capul sa faci chestia asta. Si foarte egoist pe deasupra.
Nota filmului o ridica unele personaje interesante pe care le intalneste Cristopher, si pasajele atribuite surorii lui.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 12-02-2008, 11:31   #16292 (permalink)
Registered User

Juno, eu personal am fost foarte dezamagit. Ii dau 5/10 si nu-l recomand pt ca la cate premii a luat ma asteptam la ceva interesant nu la niste rockeri "flower power" cu pb de liceeni "rasuflate"(gravida la 16 ani).
Daca nu as fi fost cu mandra la cinema ieseam dupa 30 de minute afara(dar as fi fost un porc insensibil ).

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:05   #16293 (permalink)
Banned

Pirates of the Caribbean: At World's End 4/10 Prost prost prost. Scenariu de kkt, personaje penale.

Juno - 4/10 N-am ras, nu m-am amuzat, nu am vazut nicio urma de sclipire, nimic interesant. Prost prost prost.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:11   #16294 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
Quote:
Originally Posted by romeo_id View Post
Into the wild - 2/10. Nimic surprinzator in filmul asta, e o pierdere de timp, ideea cu adolescentul rebel care evadeaza din cotidian e fumata... Daca vreti totusi sa vedeti natura, fara pseudo-vorbe de duh, va recomand seria Planet Earth facuta de cei de la BBC.
Gizas, nu inteleg cum poti da nota 2(nota pentru filmele de categoria C) unei astfel de Capodopere, ai mai mult de 16ani?

Ontopic:

Michael Clayton 7/10 - Un film extrem de destept, foarte complicat si intortochiat...dar bun, recomand.

In The Valley Of Elah - 7/10 - Daca sfarsitul nu era asa de banal, primea nota 9!

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:40   #16295 (permalink)
Registered User

Into the Wild - 9/10 - Extraordinar. Simplu, dar Extraordinar

Un film excelent, sfaristul face de fapt filmul, si in caz ca tot ce ati inteles e ca e despre hipioti... e trist. Un film care are ceva de zis, (bucura-te de viata dar nu ajunge sa ti-o pierzi, nefacand nimic), de mult nu am mai vazut un film asa de bun.

Astia care dau note gen 2, 4..... sunteti praf rau oameni buni, mai uitati-va o data la el.

VOLTRONIX 3 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:49   #16296 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
Charlie Wilson's War - 8/10: un film foarte bun in opinia mea. foarte interesant modul cum au fost filmate scenele in care elicopterele URSS atacau orasele din Afganistan. replicile personajului Gust Avrakotos sunt savuroase. scenariul este OK. se respecta atat adevarul istoric cat si adevarul moral, la final fiind clar ca lumina zilei interesul real al USA in aceasta poveste.
Subscriu la tot in afara de nota: 9/10 din partea mea

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:08   #16297 (permalink)
Registered User

pescarushul's Avatar

Quote:
Originally Posted by VOLTRONIX 3 View Post
Into the Wild - 9/10 - Extraordinar. Simplu, dar Extraordinar

Un film excelent, sfaristul face de fapt filmul, si in caz ca tot ce ati inteles e ca e despre hipioti... e trist. Un film care are ceva de zis, (bucura-te de viata dar nu ajunge sa ti-o pierzi, nefacand nimic), de mult nu am mai vazut un film asa de bun.

Astia care dau note gen 2, 4..... sunteti praf rau oameni buni, mai uitati-va o data la el.
Ai dreptate, acum stiu cum sa ma bucur de viata, si in acelasi timp sa realizez ceva. Sfarsitul e logic, aurolacii au o speranta de viata destul de scazuta.

A, si mai usor cu aprecierile. Aici se dau note, se argumenteaza, mai bine sau mai rau, nota acordata, insa nu se arunca cu noroi in cei care nu au aceeasi parere ca a ta...

pescarushul is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:38   #16298 (permalink)
Registered User

OK. Filmul nu e despre un hipiot, drogat. Impresia asta mi-a lasat-o si mie la inceput, ma gandeam ca filmul e mult prea usurel, si impresia mea e ca regizorul chiar asta a vrut. Dar spre sfarsit, lucrurile se schimba, si iti arata (sau eu cel putin eu asta am inteles) ca viata nu e de loc de acord cu abordarea tinerelului, care e un pic prea .... adolescentina. Sau e de acord un timp, dar pana la urma tot il mananca. Sunt multe faze interesante (gen batranelul care plangea ptr ca a simtit ca ala nu ami vine inapoi) si, una peste alta , filmul respira o filizofie de viata absolut opusa de cea hippie: nu sta sa faci lucrurile doar ptr tine si fara sa fie si ceva concret, palpabil, ceva care sa "lase o urma", ptr ca nu de asta traiesti si cand iti vei da seama va fi prea tarziu.

Am tinut sa iti zic asta nu tie, care inteleg cam ce nivel de inteligenta ai daca ai catalogat filmul asta ca fiind la genul "hippie movie", ci ptr cei care s-ar lua dupa tine si s-ar decide sa nu il vada.

Acuma vezi poate a aparut scary movie nspe, nu te mai retin.

VOLTRONIX 3 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:40   #16299 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Sweeney Todd - 9.5/10 - Great movie, great songs - Burton FTW! (as always)

KeR is online now    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:48   #16300 (permalink)
Registered User

romeo_id's Avatar

Voltronix 3, nu am nevoie de astfel de filme ca sa-mi dau seama ca trebuie sa ma bucur de viata, daca tu ai nevoie de asa ceva...e treaba ta ce faci. Poti sa scoti si antena de la TV si sa te uiti la puriceii aia. Abtine-te de la comentarii offtopic si atac la persoana.

@Patrick. Am zis de ce am dat nota 2/10 filmului Into the wild (2 cu indulgenta) sa nu-si mai piarda si altii vremea cu elucubratia asta de film. Simplu, nu?

Quote:
Aici se dau note, se argumenteaza, mai bine sau mai rau, nota acordata, insa nu se arunca cu noroi in cei care nu au aceeasi parere ca a ta...
Sper sa fie clara replica asta si sa incetati sa va dati voi cu presupusu' asupra profilului psihologic al interlocutorilor vostri. Daca avea politia nevoie de profileri va recrutau aia de mult...

The In-Laws - 7.5/10
The man who knew too little - 8/10

LE: voila.. la requestul lui Bylly Into the Wild - 4/10.

romeo_id is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules