![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
In the valley oh elah - 7/10 rol extraordinar facut de Tommy Lee, insa finalul filmului l-a tras rau in jos, mult prea banal. nu il vad insa luand Oscar. American Gangster - 8.5/10 - bun film, ma asteptam sa fie si mai bun, diagolul de la final dintre cei 2 actori principali face absolut toti banii, este chintesenta filmului. Michael Clayton - 7/10 joc bun facut de Clooney, insa mie nu mi se pare rol de Oscar si nici filmul de Oscar. Super rasucit scenariul de nu intelegi mai nimic la inceput, iar concluzia de la final nu e deloc accentuata cum ar trebui. | ||
|
| | #16283 (permalink) | ||
| Into the wild - 2/10. Nimic surprinzator in filmul asta, e o pierdere de timp, ideea cu adolescentul rebel care evadeaza din cotidian e fumata... Daca vreti totusi sa vedeti natura, fara pseudo-vorbe de duh, va recomand seria Planet Earth facuta de cei de la BBC.
| |||
|
| | #16284 (permalink) | ||
| Charlie Wilson's War - 8/10: un film foarte bun in opinia mea. foarte interesant modul cum au fost filmate scenele in care elicopterele URSS atacau orasele din Afganistan. replicile personajului Gust Avrakotos sunt savuroase. scenariul este OK. se respecta atat adevarul istoric cat si adevarul moral, la final fiind clar ca lumina zilei interesul real al USA in aceasta poveste.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #16286 (permalink) | ||
|
The ring 2 - 5/10 Copie proasta a primului film. Michael Clayton - 6/10 Parca am mai vazut filmul asta odata. Da, numai ca se numea The Firm si juca Tom Cruise.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #16288 (permalink) | ||
| The Number 23 - 8/10 Jim Carrey chiar este un actor adevarat,in sensul ca joaca foarte bine in orice gen de film.Pe langa prestatia lui,povestea filmului este interesanta,te tine in scaun pe tot parcursul ei si te faci sa dai un search pe google/wikipedia .
__________________ My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt. | |||
|
| | #16289 (permalink) | ||
|
Into the Wild - 4/10, cu indulgenta, gandindu-ma ca n-am fost eu destul de profund incat sa inteleg ideea filmului. Pe scurt, povestea unui tanar cu probleme la cap. Posibil sa fie mai apreciat de un hippiot sau de un punkist.
__________________ Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi intr-o buna zi asa se va si intimpla. | |||
|
| | #16291 (permalink) | ||
| Into the Wild - 7/10 Un film decent, destul de plictisitor la un moment dat. Nu sunt de acord cu ce a facut personajul principal insa. Aventura lui este ok la inceput, dar cu plecarea in Alaska...well, exagereaza. Tre sa fii putin dus cu capul sa faci chestia asta. Si foarte egoist pe deasupra. Nota filmului o ridica unele personaje interesante pe care le intalneste Cristopher, si pasajele atribuite surorii lui. | |||
|
| | #16292 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Juno, eu personal am fost foarte dezamagit. Ii dau 5/10 si nu-l recomand pt ca la cate premii a luat ma asteptam la ceva interesant nu la niste rockeri "flower power" cu pb de liceeni "rasuflate"(gravida la 16 ani). Daca nu as fi fost cu mandra la cinema ieseam dupa 30 de minute afara(dar as fi fost un porc insensibil ).
| ||
|
| | #16294 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic: Michael Clayton 7/10 - Un film extrem de destept, foarte complicat si intortochiat...dar bun, recomand. In The Valley Of Elah - 7/10 - Daca sfarsitul nu era asa de banal, primea nota 9!
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #16295 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Into the Wild - 9/10 - Extraordinar. Simplu, dar Extraordinar Un film excelent, sfaristul face de fapt filmul, si in caz ca tot ce ati inteles e ca e despre hipioti... e trist. Un film care are ceva de zis, (bucura-te de viata dar nu ajunge sa ti-o pierzi, nefacand nimic), de mult nu am mai vazut un film asa de bun. Astia care dau note gen 2, 4..... sunteti praf rau oameni buni, mai uitati-va o data la el. | ||
|
| | #16296 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #16297 (permalink) | ||
| Quote:
A, si mai usor cu aprecierile. Aici se dau note, se argumenteaza, mai bine sau mai rau, nota acordata, insa nu se arunca cu noroi in cei care nu au aceeasi parere ca a ta...
__________________ Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi intr-o buna zi asa se va si intimpla. | |||
|
| | #16298 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
OK. Filmul nu e despre un hipiot, drogat. Impresia asta mi-a lasat-o si mie la inceput, ma gandeam ca filmul e mult prea usurel, si impresia mea e ca regizorul chiar asta a vrut. Dar spre sfarsit, lucrurile se schimba, si iti arata (sau eu cel putin eu asta am inteles) ca viata nu e de loc de acord cu abordarea tinerelului, care e un pic prea .... adolescentina. Sau e de acord un timp, dar pana la urma tot il mananca. Sunt multe faze interesante (gen batranelul care plangea ptr ca a simtit ca ala nu ami vine inapoi) si, una peste alta , filmul respira o filizofie de viata absolut opusa de cea hippie: nu sta sa faci lucrurile doar ptr tine si fara sa fie si ceva concret, palpabil, ceva care sa "lase o urma", ptr ca nu de asta traiesti si cand iti vei da seama va fi prea tarziu. Am tinut sa iti zic asta nu tie, care inteleg cam ce nivel de inteligenta ai daca ai catalogat filmul asta ca fiind la genul "hippie movie", ci ptr cei care s-ar lua dupa tine si s-ar decide sa nu il vada. Acuma vezi poate a aparut scary movie nspe, nu te mai retin. | ||
|
| | #16300 (permalink) | ||
|
Voltronix 3, nu am nevoie de astfel de filme ca sa-mi dau seama ca trebuie sa ma bucur de viata, daca tu ai nevoie de asa ceva...e treaba ta ce faci. Poti sa scoti si antena de la TV si sa te uiti la puriceii aia. Abtine-te de la comentarii offtopic si atac la persoana. @Patrick. Am zis de ce am dat nota 2/10 filmului Into the wild (2 cu indulgenta) sa nu-si mai piarda si altii vremea cu elucubratia asta de film. Simplu, nu? Quote:
The In-Laws - 7.5/10 The man who knew too little - 8/10 LE: voila.. la requestul lui Bylly Into the Wild - 4/10. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|