Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-02-2008, 00:58   #16421 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Pe de alta parte 30 Days of Night surprinde. Incepe bine, chiar spectaculos ca imagini. Ben Foster se impune iar intr-un rol de ubervillain, prin care s-a remarcat in 3:10 to Yuma.
Ei lol daca rolul asta se ridica la nivelul celui din "3:10 to Yuma".....
Eu cred ca la o a doua ipotetica vizionare (insane option of course) ti-ai schimba parerea.

Angel Heart - 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0092563/
Mickey Rourke intr-un rol care i se potriveste, in perioada in care nu avea fatza botita de la box. De Niro excelent as usual.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 25-02-2008, 01:10   #16422 (permalink)

Lasa-l, ca orice ai spune despre film (30 Days of Night), nu poti sa spui ca Ben Foster nu a jucat bine. Personal m-am ofticat ca a avut asa un rol de mic.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 01:12   #16423 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Ei lol daca rolul asta se ridica la nivelul celui din "3:10 to Yuma".....
Eu cred ca la o a doua ipotetica vizionare (insane option of course) ti-ai schimba parerea.
Vad ca ma citezi si totusi comentezi ceva ce n-am spus.

Away from her - Cine mi l-a recomandat mi-a zis ca-i quite disturbing. Eu l-am perceput mai degraba ca pe-o lectie de viata, de cuplu, de relatie. Filmul nu aluneca inspre melodrama, precum altele din acelasi registru. Desigur, va fi poate greu de urmarit de cineva care a avut persoane apropiate afectate de Alzeheimer. Poate ia un Oscar in cateva ore! 9/10
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Away from Her[2006]DvDrip[Eng]-FXG.avi_005723800.jpg
Views:	74
Size:	104.1 KB
ID:	313177  

Last edited by Megalomaniac; 25-02-2008 at 02:07..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 09:57   #16424 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Vad ca ma citezi si totusi comentezi ceva ce n-am spus.
Poate am vazut eu gresit : "Ben Foster se impune iar intr-un rol de ubervillain"
Nu cred ca se impune in vreun fel. Poate doar ca lame vampire wannabe.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 25-02-2008, 10:57   #16425 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

My Blueberry Nights - 4/10 Era sa imi trosneasca mandibula de cat am cascat. Recunosc, la jumatate l-am oprit si am ratat probabil cel mai palpitant si interesant film al anului . Serios vorbind, dupa The Sleuth, m-am convins ca Jude Law nu are deloc inspiratie cand alege filmele in care joaca.

The Mexican - 6/10 (revazut) Senzatia nu mai este la fel de buna ca la prima si a doua vizionare. Ceva s-a invechit la acest film.

Zwartboek/The Black Book - 9.5/10 Extraordinar! Un film care da clasa tuturor productiilor americane cu bugete de mii de ori mai mari. Recomand!
Attached Thumbnails

Name:	black_book_xlg.jpg
Views:	13
Size:	136.8 KB
ID:	313234   Click image for larger version

Name:	black_book_ver3_xlg.jpg
Views:	18
Size:	191.4 KB
ID:	313235   Click image for larger version

Name:	black_book_ver4_xlg.jpg
Views:	31
Size:	228.2 KB
ID:	313236  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 25-02-2008, 11:05   #16426 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Poate am vazut eu gresit : "Ben Foster se impune iar intr-un rol de ubervillain"
Nu cred ca se impune in vreun fel. Poate doar ca lame vampire wannabe.
Se impune in tipul de rol pe care-l interpreteaza. Intamplator a avut cel mai bun rol din distributia 30 days. Chiar cred ca are sanse sa devina viitorul supervillain de la Holywood, asta daca va prinde roluri pe masura. Nu inseamna ca daca filmele nu-s de acelasi calibru automat si actorii joaca mai prost intr-un film decat in altul. In fine, mie mi-a placut tipul. Mi-a mai placut si vampirul ala chel cu ceafa de badigard. In schimb tipa vampiritza pare rupta din videoclipuri, se vede ca regizorul a lucrat pentru Aphex Twin. Initial am crezut ca tartorul vampirilor era solistul de la Rammstein. L-as fi vazut in rolul respectiv pe Peter Stormare.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 12:44   #16427 (permalink)

Zarzavat's Avatar

There will be blood - 8/10: mi-a placut mult. Mult peste "No country for old men". actiunea complexa si trairile personajelor sunt captivante.

Zarzavat is online now    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 13:48   #16428 (permalink)

Michael Clayton 7.5/10
O constiinta curata e nepretuita. Cam asta ar fi motto-ul de la sfarsit. Interesant filmul, nu ma asteptam sa imi placa. Un plus foarte mare si 0.5 la nota pt rolul facut de Tilda Swinton, care a jucat extraordinar si m-am rugat sa ia Oscarul si uite ca l-a luat. Pacat ca actrita asta nu primeste roluri mai mari si mai importante.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 14:42   #16429 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Ocean's 13 - 6/10 : Sub primul dar mult peste al 2-lea (mai rau nici nu aveam cum sa fie...). Sper sa se opreasca aici.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 18:44   #16430 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Atonement - 6/10

The Darjeeling Limited - 7.5/10 (la pachet cu Hotel Chevalier)
un film fara surprize. ma asteptam ca filmul sa aiba un impact mai redus, mai ales ca W. Anderson are un stil aparte combinat cu niste subiecte aparte. tot acest "aparte" risca sa devina plictisitor la un moment dat, asa ca o surpriza ar putea fi faptul ca inca nu se intampla asta. povestea curge delicat, usor parfumata, intr-un decor exotic dar nu atat de exotic incat sa simti vreo alienare. mi-am dat seama ca am un fel de confort psihic cand stiu ca urmeaza sa vad un film regizat de Wes Anderson - ma astept ca filmul sa-mi placa si, nici o surpriza, lucrul asta chiar se intampla.
in comparatie cu Atonement, imaginea si modul in care se misca aparatul de filmat in Darjeeling Limited mi se par mai interesante. camera se plimba lent nu pentru a-ti arata ce frumos a fost aranjat set-ul, ci pentru a spune efectiv povestea - picatura cu picatura, pas cu pas, intr-un ritm ce se regaseste de-a lungul intregului film.
imi place ca personajele din filmele lui WS nu devin mai bune spre final. nu devin mai bune in primul rand pentru ca nu sunt niste personaje aflate de partea raului. raul nu prea exista in filmele lui Wes Anderson. poate tocmai d'aia filmele lui par lipsite de fortza, eu insa ma bucur de delicatetea cu care compenseaza.

Last edited by Strangelove; 25-02-2008 at 19:42..

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 20:22   #16431 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

Lions for Lambs - interesante dezbaterile, multi dintre politicieni s-ar putea vedea in oglinda in filmul asta. 8/10.

LS is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 14:48   #16432 (permalink)
Registered User

cristinalps's Avatar

Taxi to the Dark Side 8,5/10- da, este vorba de documentarul care a castigat Oscarul. De fapt, chiar premiul acordat mi-a atras atentia asupra lui. Si da, isi merita premiul. Bine realizat, coerent, nu se fereste de adevarul crunt si de acuzatiile grave pe care le-ar merita administratia Bush ("war crimes" si "breaking the Geneva Convention" sunt expresii care apar repetitiv, ca pentru a se inregistra fortat in mintea spectatorului). Este o apologie adusa dreptului la viata, la integritatea fizica si psihica a oricui, la acordarea prezumtiei de nevinovatie, la umanitate. Nu sunt surprinsa de faptele transpuse in film, sunt surprinsa ca americanul de rand pare sa nu fi avut idee de ele. Sunt surprinsa ca, in secolul 21 mai exista "capete luminate" care cred cu tarie ca teroarea este o metoda eficienta de a stoarce informatii vitale si mai ales reale. Oricum, un film care merita urmarit si inteles.
Nota este de numai 8,5 pentru ca, poate, merita dezvoltat subiectul mai pe larg. Merita intrat in detalii, nu numai pentru a desfiinta apararea oricum slaba a administratiei Bush ci si pentru a sublinia mai apasat faptul ca, daca inamicul este doar un animal ce nu apreciaza viata, platindu-i cu aceeasi moneda te transforma in acelasi animal lipsit de respect pentru viata.

cristinalps is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 20:44   #16433 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

The Darjeeling Limited - 8.0

Mie mi-a placut filmul, la fel si prolog-ul, scurtmetrajul de 13 minute de la inceput. In timp ce ma uitam la film mi se parea ca seamana ca stil cu The Life Aquatic with Steve Zissou si-acum ca m-am uitat pe internet dupa regizor, surpriza, chiar e acelasi regizor. Mi-a placut foarte mult Life Aquatic (printre comediile mele prefereate alaturi de The Big Lebowski) iar The Darjeeling Limited se ridica la nivelul asteptarilor. Nu e la fel de spumos ca Life Aquatic insa are acelasi aer si stil. Pare facut exact cum trebuie, nu e nici filmat prea avant-garde ca sa-ti sara-n ochi dar se vede ca stie cu camera
Umorul e mai subtil, sa nu va asteptati sa radeti in hohote. Faza e ca la sfarsit ramai cu o senzatie de multumire, ca dupa un vin bun, nici prea dulce, nici prea acru dar rotund, complet.
Attached Thumbnails

Name:	Image00001.jpg
Views:	15
Size:	50.9 KB
ID:	313829   Click image for larger version

Name:	Image00002.jpg
Views:	27
Size:	49.5 KB
ID:	313830   Click image for larger version

Name:	Image00003.jpg
Views:	12
Size:	25.9 KB
ID:	313831   Click image for larger version

Name:	Image00004.jpg
Views:	25
Size:	48.7 KB
ID:	313832  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 20:53   #16434 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Part2
Attached Thumbnails

Name:	Image00005.jpg
Views:	28
Size:	60.9 KB
ID:	313833   Click image for larger version

Name:	Image00006.jpg
Views:	8
Size:	56.5 KB
ID:	313834   Click image for larger version

Name:	Image00007.jpg
Views:	9
Size:	47.5 KB
ID:	313835   Click image for larger version

Name:	Image00008.jpg
Views:	9
Size:	28.7 KB
ID:	313836  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Old 26-02-2008, 21:20   #16435 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Michael Clayton - 7.0

7 fiindca nu e un film rau. Dar e banal si ca subiect si ca realizare. Tilda Swinton a luat Oscarul pentru intrepretarea din filmul asta, dar n-am vazut-o mai mult de 15 minute si nu pot sa zic ca interpretarea a fost impresionanta.. am vazut si mai bune, atat ale ei cat si ale altora.
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Old 26-02-2008, 21:33   #16436 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

Superbad 5/10
intr-adevar e super bad. are unele faze comice dar sincer se putea face din el mult mai mult. pacat...

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 26-02-2008, 22:01   #16437 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

The Darjeeling Limited - 7/10
Pe locul intai de la Wes Anderson este de foarte departe The Royal Tenenbaums de nota 9. Undeva in spate de tot e Life Aquatic, care nu mi-a placut aproape deloc si in afara de stilul specific Wes Anderson filmul mi s-a parut insipid, inodor si incolor.

Revenind la filmul de fata, stilul filmarii aduce a filme indiene de mana a tzspea, la fel costumatiile, decorurile, muzica, insa punand totul cap la cap reiese o mica bijuterie. Pe langa toate astea, indianca din tren mi s-a parut de o frumusete stranie, inexplicabila.

42 is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 22:11   #16438 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Zeitgeist: The Movie 6/10 un pic amuzant un pic interesant un pic aberant un pic plictisitor..un fel de "teoria conspiratiei" recomandat celor care cauta "nod in papura"
Outpost 1/10 ma simt darnic...un film jalnic plictisitor stupid

Flame is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 22:33   #16439 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

There Will Be Blood - 9/10 - mi-a placut filmul. foarte interesant. extraordinar actingul, in special actorul principal. impresionant, ce sa spun.

LS is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 23:34   #16440 (permalink)
Moderator

the darjeeling limited 6/10 nu pe gustul meu. i-am apreciat unele momente, insa per total ma declar nemultumit.

into the wild 7/10 are o frumusete bruta, care parca nu ingaduie evaluari in zona 8-10. nu e film "artistic". e insa ceea ce s-ar putea numi, in alte conditii, un film "bun".

ild12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules