Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-04-2008, 09:41   #17001 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Love Actually - 7/10 Bun, mesajul este OK si actorii joaca bine. Un family-movie foarte bun

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 21-04-2008, 11:13   #17002 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Donkey Xote - 5.5
Slab pentru un desen animat, taiat aiurea, vocile cam aiurea in unele locuri, poante lipsa... nu stiu daca am ras o data in timpul filmului. Il mai salveaza personajele, care sunt modelate ok, desi in postproductie nu s-a facut nimic (sau nu le-a iesit) cu look-ul randarii sa fie adus mai aproape de desene decat de chestii randate.

pat is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 15:33   #17003 (permalink)
Registered User

Black Water - 9
Un film low-budget dar excelent realizat, plin de tensiune. Asta inseamna sa fi regizor bun. Are cateva secvente memorabile. Nota 10 pentru setting, e suficient sa vezi locul in care se desfasoara actiunea si ti se ridica parul in cap.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 16:48   #17004 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Horton Hears a Who 7.5/10.
A reusit sa ma amuze, iar animatia a fost mai mult ca ok [apa mi-a placut la nebunie cum a fost realizata]. Vulturu` Vlad a facut toti banii .

I will devour it, then I will regurgitate it, then I will devour it again.. so it's two times devoured.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 19:50   #17005 (permalink)
Registered User

sketcher's Avatar

Horton Hears a Who - 9

very funny. ma asteptam la ceva mai slabut dupa ce am vazut trailerele, dar n-a fost asa

Nikon D300 | Nikkor 12-24mm f/4 | Nikkor 17-55 f/2.8 | Nikkor 70-200mm f/2.8 VR | Tamron 90mm f/2.8 Micro | SB-600 | Gitzo GT3541LS & GM2541 | lots of other shit

flickr sucks

sketcher is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 20:44   #17006 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Se contureaza un nou "succes" pe CGF prin comentariile de aici: "Horton Hears a Who"!
Mie-mi plac desenele animate, as putea spune ca sunt fan, dar abia am zambit de vreo 3, 4 ori. Cu multa indulgenta primeste nota 5 cu recomandarea ca nu pierdeti absolut nimic daca nu-l vedeti. Doar daca va place genul si nu aveti ceva mai bun de facut.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 03:03   #17007 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

Street Kings - 4/10

Scenariu penibil, actori alesi gresit, prea putine secvente cu impuscaturi ca sa-l pot considera un film de actiune fara pretentii. Nu obisnuiesc sa comentez opiniile altora, dar chiar sunt curios cum poate cuiva sa-i placa aceasta panarama de film.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 04:36   #17008 (permalink)
Registered User

sketcher's Avatar

H2H: Daca-l vezi singur, trist, cu galeata de inghetata in brate, atunci probabil ca n-ai sa razi o data. Depinde cum si cu cine il vezi. Daca cunosti si cartile lui Dr. Seuss, atunci probabil ca esti familiarizat cu tonul povestilor si intri mai bine in atmosfera.

Nikon D300 | Nikkor 12-24mm f/4 | Nikkor 17-55 f/2.8 | Nikkor 70-200mm f/2.8 VR | Tamron 90mm f/2.8 Micro | SB-600 | Gitzo GT3541LS & GM2541 | lots of other shit

flickr sucks

sketcher is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 05:07   #17009 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

ce pana mea nick e H2H bah vali ?

pmk is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 06:05   #17010 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Street Kings 7/10. Cam aceeasi tema din Training Day, chiar se repeta unele scene din el, insa este mai slab.
Actorii sunt alesi bine, scenariul este ok, dar parca a lipsit totusi ceva.

Keanu Reeves si-a interpretat rolul aproape la fel ca in Constantine [parca are aceeasi personalitate], imi pare rau insa ca nu l-am putut vedea mai mult pe Forest Whitaker, care a jucat extraordinar.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 07:13   #17011 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by pmk View Post
ce pana mea nick e H2H bah vali ?
E un numar de masina de la o parada ghei.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 08:03   #17012 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by H2H View Post
Se contureaza un nou "succes" pe CGF prin comentariile de aici: "Horton Hears a Who"!
Mie-mi plac desenele animate, as putea spune ca sunt fan, dar abia am zambit de vreo 3, 4 ori. Cu multa indulgenta primeste nota 5 cu recomandarea ca nu pierdeti absolut nimic daca nu-l vedeti. Doar daca va place genul si nu aveti ceva mai bun de facut.
cred ca in cazul asta, la alvin and the chipmunks nici macar o data nu zambesti, film care mie mi-a placut la nebunie. si nu mai am demult varsta unui astfel de film.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 10:41   #17013 (permalink)
Registered User

Karakter

Karakter (1997) 10/10

Dreverhaven, cel mai temut executor judecatoresc din oras este tatal nelegitim al lui Jacob, care, la fel de hotarat ca si tatal, doreste cu orice pret sa devina avocat. Tatal este descoperit mort, fiul nelegitim este acuzat de crima...
Karakter a primit Oscar in 1998 pentru film strain. Kafkian, dickensian ... (comentarii); egal, filmul merita vazut cu orice pret...

aniedoll is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 11:35   #17014 (permalink)
Registered User

nici pe mine nu m-a impresionat extraordinar de mult horton hears a who , dar nici prost nu mi s-a parut , efectiv l-am socotit cu mult sub ice age , madagascar , in trailer am ras mai mult , oricum are un 7 de la mine

ps criminal a fost slow motionul cand aruncau maimutele cu banane , diplomacy ...

eu_sunt is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 15:17   #17015 (permalink)
Registered User

RevoLverZ's Avatar

salut

Cloverfield 8/10 . dragutz insa animatia cu creatura slaba. plus ca nu se distinge mai deloc. aproape ca am atipit la un moment dat cand chiar a devenit plictisitor.
The mist 6/10. mi s-a parut un film slabutz. din nou din cauza animatiilor slabe plus stangacii evidente ale unor actori... unele faze erau chiar penibile , de neexplicat. reactia multora era anormala pentru asemenea situatii.

RevoLverZ is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 16:12   #17016 (permalink)
Registered User

the air i breathe - foarte bun filmul, nota 8

gigikent4456 is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 16:15   #17017 (permalink)
Paranoia is natural

Superhero - 2/10. Am ras o data .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 17:07   #17018 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

superhero movie - 2/10 execrabil. mizer.

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 17:12   #17019 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Superhero Movie - 3/10 Am schitat vreo 3 zambete. Slab de tot.

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 22-04-2008, 18:38   #17020 (permalink)
politically incorrect

Dumah's Avatar

Cannibal Holocaust 5.5/10 - Un pseudo-documentar a carui actiune se petrece in jungla Amazonului. Filmul are un mesaj (critica actiunile oamenilor moderni si incearca sa traga o paralela intre actiunule acestora si comportamentul canibalilor), dar per total nu m-a prea impresionat, mai ales ca scenele violente (care sunt abundente in film) m-au lasat rece.

Dumah is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules