![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17001 (permalink) | ||
| Love Actually - 7/10 Bun, mesajul este OK si actorii joaca bine. Un family-movie foarte bun
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17002 (permalink) | ||
| Donkey Xote - 5.5 Slab pentru un desen animat, taiat aiurea, vocile cam aiurea in unele locuri, poante lipsa... nu stiu daca am ras o data in timpul filmului. Il mai salveaza personajele, care sunt modelate ok, desi in postproductie nu s-a facut nimic (sau nu le-a iesit) cu look-ul randarii sa fie adus mai aproape de desene decat de chestii randate.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Black Water - 9 Un film low-budget dar excelent realizat, plin de tensiune. Asta inseamna sa fi regizor bun. Are cateva secvente memorabile. Nota 10 pentru setting, e suficient sa vezi locul in care se desfasoara actiunea si ti se ridica parul in cap.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #17004 (permalink) | ||
| Horton Hears a Who 7.5/10. A reusit sa ma amuze, iar animatia a fost mai mult ca ok [apa mi-a placut la nebunie cum a fost realizata]. Vulturu` Vlad a facut toti banii .I will devour it, then I will regurgitate it, then I will devour it again.. so it's two times devoured.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17005 (permalink) | ||
|
Horton Hears a Who - 9 very funny. ma asteptam la ceva mai slabut dupa ce am vazut trailerele, dar n-a fost asa
__________________ photography ![]() Nikon D300 | Nikkor 12-24mm f/4 | Nikkor 17-55 f/2.8 | Nikkor 70-200mm f/2.8 VR | Tamron 90mm f/2.8 Micro | SB-600 | Gitzo GT3541LS & GM2541 | lots of other shit flickr sucks | |||
|
| | #17006 (permalink) | ||
|
Se contureaza un nou "succes" pe CGF prin comentariile de aici: "Horton Hears a Who"! Mie-mi plac desenele animate, as putea spune ca sunt fan, dar abia am zambit de vreo 3, 4 ori. Cu multa indulgenta primeste nota 5 cu recomandarea ca nu pierdeti absolut nimic daca nu-l vedeti. Doar daca va place genul si nu aveti ceva mai bun de facut.
__________________ Old nick valim | |||
|
| | #17007 (permalink) | ||
| Street Kings - 4/10 Scenariu penibil, actori alesi gresit, prea putine secvente cu impuscaturi ca sa-l pot considera un film de actiune fara pretentii. Nu obisnuiesc sa comentez opiniile altora, dar chiar sunt curios cum poate cuiva sa-i placa aceasta panarama de film.
__________________ X | |||
|
| | #17008 (permalink) | ||
|
H2H: Daca-l vezi singur, trist, cu galeata de inghetata in brate, atunci probabil ca n-ai sa razi o data. Depinde cum si cu cine il vezi. Daca cunosti si cartile lui Dr. Seuss, atunci probabil ca esti familiarizat cu tonul povestilor si intri mai bine in atmosfera.
__________________ photography ![]() Nikon D300 | Nikkor 12-24mm f/4 | Nikkor 17-55 f/2.8 | Nikkor 70-200mm f/2.8 VR | Tamron 90mm f/2.8 Micro | SB-600 | Gitzo GT3541LS & GM2541 | lots of other shit flickr sucks | |||
|
| | #17010 (permalink) | ||
| Street Kings 7/10. Cam aceeasi tema din Training Day, chiar se repeta unele scene din el, insa este mai slab. Actorii sunt alesi bine, scenariul este ok, dar parca a lipsit totusi ceva. Keanu Reeves si-a interpretat rolul aproape la fel ca in Constantine [parca are aceeasi personalitate], imi pare rau insa ca nu l-am putut vedea mai mult pe Forest Whitaker, care a jucat extraordinar.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17012 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #17013 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Karakter Karakter (1997) 10/10 Dreverhaven, cel mai temut executor judecatoresc din oras este tatal nelegitim al lui Jacob, care, la fel de hotarat ca si tatal, doreste cu orice pret sa devina avocat. Tatal este descoperit mort, fiul nelegitim este acuzat de crima... Karakter a primit Oscar in 1998 pentru film strain. Kafkian, dickensian ... (comentarii); egal, filmul merita vazut cu orice pret... | ||
|
| | #17014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
nici pe mine nu m-a impresionat extraordinar de mult horton hears a who , dar nici prost nu mi s-a parut , efectiv l-am socotit cu mult sub ice age , madagascar , in trailer am ras mai mult , oricum are un 7 de la mine ps criminal a fost slow motionul cand aruncau maimutele cu banane , diplomacy ... | ||
|
| | #17015 (permalink) | ||
| salut
Cloverfield 8/10 . dragutz insa animatia cu creatura slaba. plus ca nu se distinge mai deloc. aproape ca am atipit la un moment dat cand chiar a devenit plictisitor. The mist 6/10. mi s-a parut un film slabutz. din nou din cauza animatiilor slabe plus stangacii evidente ale unor actori... unele faze erau chiar penibile , de neexplicat. reactia multora era anormala pentru asemenea situatii.
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #17016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | the air i breathe - foarte bun filmul, nota 8
__________________ Contact: ym: nam4456 | ||
|
| | #17019 (permalink) | ||
| Superhero Movie - 3/10 Am schitat vreo 3 zambete. Slab de tot.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17020 (permalink) | ||
| Cannibal Holocaust 5.5/10 - Un pseudo-documentar a carui actiune se petrece in jungla Amazonului. Filmul are un mesaj (critica actiunile oamenilor moderni si incearca sa traga o paralela intre actiunule acestora si comportamentul canibalilor), dar per total nu m-a prea impresionat, mai ales ca scenele violente (care sunt abundente in film) m-au lasat rece.
__________________ AOL free... for now | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|