![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17023 (permalink) | ||
|
Street Kings - 6/10. Cred ca sunt putin ofticat pentru ca nu am primit ce asteptam de la film si chiar daca imi place KR totusi mi se pare o alegere gresita pentru acest rol. Pentru un action flick e foarte ok si i-as fi dat mai mult daca nu ar fi fost cateva chestii care m-au enervat. Anyway, sunt picky si filmul nu o merita
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #17025 (permalink) | ||
| Pai inseamna ca filmul a fost o buna ocazie sa afli. Crezi ca streptococul stie cit e de mic si de rau? Nu stie. Da' chiar este mic si rau.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17026 (permalink) | ||
| Urban Justice 3/10. Prost am fost cand m-am luat dupa comentariile alora de pe imdb si dupa nota pe care o are filmul pe site. Acting 0, replici penibile si Eddie Griffin in rol de mare gangster de juma de metru. Mai bine ma uitam la un film cu Van Damme din anii `80.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17028 (permalink) | ||
|
Seraphim falls- 8.5/10 . O abordare diferita de tot ce ar putea fi considerat western.Partea de final, cand filmul ia o tenta suprarealista e excelenta. Ps. Abia acum am realizat ca actorul principal e Pierce Brosnan, e mai de nerecunoscut decat Christian Bale in The Machinist. Probabil singurul rol misto al lui Pierce.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #17029 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17030 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
The hand job. 5.5/10 (Sau era the bank job? tot dracul ala, la cat de dezlanat si plin de gauri a avut scenariul)
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #17031 (permalink) | ||
|
The Bank Job (Jaful de pe Baker Street) 9.5/10 Unul dintre cele mai bune filme vazute vreodata si in ultima vreme! Vazut la cinema, cu sufletul la gura, nu cred sa-mi mai fi oferit vreun alt titlu cinematic asemenea "feeling". Recomandat!!!
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Haine(Lonsdale)->http://forum.computergames.ro/115-in...-sportive.html Cumpar anvelope de iarna R14 Ford Focus->http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38980381 | |||
|
| | #17032 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17033 (permalink) | ||
|
DELOC. Ceea ce am scris mai sus este doar din prisma suspansului oferit. Ca este vorba de multe clisee si idei expuse in multe momente ciudat, e normal, la urma urmei e doar un film. Insa in alea doua ore cat a tinut am uitat complet de grijile cotidiene si de faptul ca sunt in 2008 si nu in 1970 sau 71 cand avea loc actiunea Ceea ce pentru mine intr-un final a reprezentat mai mult decat o idee de film foarte buna sau mai stiu eu ce "super" efecte de ultima ora!
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Haine(Lonsdale)->http://forum.computergames.ro/115-in...-sportive.html Cumpar anvelope de iarna R14 Ford Focus->http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38980381 | |||
|
| | #17035 (permalink) | ||
|
Daca tot e subiectul zilei, The Bank Job - 6. Jason Statham merge brici in rolurile care i se potrivesc lui Steven Seagal. Si cred ca e si mai talentat (cu putin). Grasul cu pietre la rinichi a fost slab, negrii au fost enervanti, acolitii lui Statham au fost buni, MI5-ul si 6-le asa si asa. Mi-a placut furtunul ala de sablat. Una peste alta, decent.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #17036 (permalink) | ||
| Gone Baby Gone 8.5/10. Nu ma asteptam sa joace asa de bine Casey Affleck, alaturi de Ed Harris si Morgan Freeman, dar se pare ca s-a descurcat "pustiul". Am crezut ca o sa am parte de un film plicticos, care dureaza doua ore.. m-am inselat. A reusit sa ma tina alert pe tot parcursul lui, iar finalul m-a pus pe ganduri. GG Ben Affleck, teh muvi director.
|
| | #17038 (permalink) | ||
| Stardust 8/10. Adineaori l-am vazut si mi-a lasat o impresie placuta, parca a fost o combinatie intre Lord of the Rings si Shrek. Precum au spus si altii, Robert De Niro poate juca ORICE rol, chiar si unul de pirat travestit
|
| | #17040 (permalink) | ||
|
Cloverfield 7/10 Acţiunea e asemănătoare cu cea din "The Mist", numai că e mai slab "Cloverfield", imho. La început mă gândeam ce legătură are petrecerea de rămas-bun cu tema filmului, când, dintr-o dată, acţiunea s-a schimbat complet. Încă puţin tras de păr şi se transforma din film de dragoste, în horror. Iar modul în care a fost filmat te ameţeşte. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|