Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-04-2008, 22:43   #17061 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Anamorph sa-i dau un 6 desi n-am priceput mare lucru, poate si din cauza calitatii imaginii.
Care v-ati prins de povestea "din oglinda" va rog puneti un Spoiler.

pruny is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2008, 23:11   #17062 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

The Signal - 4 - prost. nimic nou sub soare. cred ca o sa ma reprofilez pe balet radiofonic.

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 00:32   #17063 (permalink)
Registered User

Doua filme care recreeaza atmosfera de legenda din jurul subiectelor respective:
10.000 B.C., nota 9, realizare impresionanta
"300", nota 8,5 - foarte reusit

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 02:46   #17064 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Nume:The Village
An:2004.
Genul :Horror/drama/aventura
Nota: 10/10
Plot:The film opens on the funeral of a child in a small village. The death date on the tombstone establishes the date as 1897. As the story progresses, it is revealed the villagers live in fear of nameless creatures in the woods that surround the village. They have built a barrier of oil lanterns and watch towers that are constantly manned to keep watch for Those that we do not speak of . It is explained that the villagers have a long-standing truce with Those We Don't Speak Of; the villagers don't go into their woods, and the creatures don’t enter their village. Even so, dead, skinned bodies of small animals are starting to appear around the village.

Final words:
Rar dau o nota 10 la un film. Acesta este unul dintre ele , ma bucur ca l-am vazut.Reviewurile sunt foarte proaste pe net, mie mi-a placut enorm.
Are feeling ceea ce e cel mai important.
Final ... mediocru, dar twisted. Mi-a placut filmul.

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 06:06   #17065 (permalink)

Dad Savage's Avatar

Cabin Fever 1/10

unul din cele mai proaste filme pe care le-am vazut vreodata...interpretare de doi lei,coloana sonora de doi lei,un jeg mizerabil

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 09:57   #17066 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Little Man 8/10 (Foarte bun filmul)

stiu ca ii destul de vechi da n-am avut ce sa fac aseara si m-am uitat
razi f bine la el

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 12:21   #17067 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

In loc sa aruncati numele si filmu poate ar fi bine sa faceti si o mica descriere altfel nu cred ca intereseaza pe cineva doar un nume al ultimului film vazut de un strain si o nota nejustificata.

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 13:22   #17068 (permalink)
Registered User

the twilight samurai(2002) - nota 9 de la mine pentru aceasta drama, nu va asteptati la lupte sangeroase si actiune furibunda, ci doar povestea unui om care trece prin greutatile vietii.

gigikent4456 is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 13:46   #17069 (permalink)
drl

Street Kings 7.5/10. Film de actiune cu politisti corupti. Mi-a placut.

drl is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 13:52   #17070 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

imdb: Nim's Island 6/10

Didu is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 15:20   #17071 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Didule, si vrei sa ne explici si de ce anume ti s-a parut tie bun sau mai putin bun filmul respectiv? Vezi post-ul lui Aemstorm!
Scuzati off-topic-ul dar incepe sa devina deranjant sictirul cu care se posteaza pe thread-ul asta, doar de dragul de a mai face un post in plus.

On-topic:
The Devil Wears Prada 6/10
E cam a 5-a oara cand il vad (de fiecare data mai putin prima vizionare am fost fortat sa-l vad, datorita fetelor care nu putea sa se uite la el singure).
De fiecare data cand il revad, incepe sa-si mai piarda din calitati. Daca dupa prima vizionare i-as fi dat un 7, acum dupa a cincea, a mai scazut din farmec. Chestie cu hoasca obsedata de succes si faima, care e o ratata in viata de cuplu, si tinerica dornica sa-i calce pe urme, dar care isi da seama la timp ca face o greseala, incepe sa fie fumata.

E film de vazut duminica, si care exemplifica bine conditia de negrisor de care vorbeste EMI cu atita drag.
Traiasca salbatecul capitalism pe care vrem cu totii sa-l imbratisam.

Last edited by Lord Raptor; 28-04-2008 at 15:31..

Lord Raptor is online now    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 15:56   #17072 (permalink)
Paranoia is natural

Anamorph. 6/10. Nu m-am prins care e mesajul final, daca exista un asemenea mesaj.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 16:32   #17073 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

P.S. I love you - 6.5
Over her dead body - 6
Ambele sunt filme de vazut cand te plictisesti. In nici unul actorii nu exceleaza, dar nici nu sunt rai. Sunt, ca si filmele, ... ok

pat is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 18:07   #17074 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

10.000 BC - 5/10 - un film slab, pe care poate daca l-as fi vazut acum 15 ani, m-ar fi impresionat in mod sigur.

Great Debaters - 8.5/10 - nu stiu de ce, dar m-a tinut lipit de TV, desi nu are actiune. se pune?

LS is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 18:39   #17075 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Street Kings - 5,5/10

E doar impresia mea, sau Forrest Whitaker a jucat sub orice critica in filmul asta?
Subtirel filmul. Un "Training day" wannabe.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 28-04-2008, 19:22   #17076 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

10.000 BC 5/10 asa si asa din punctul de vedere al jocului actorilor e destul de ok..dar unii dintre ei nu se potrivesc neam pe rol...povestea e jalnica rau tare..dar e destul de cursiv si sa zic interesant pentru cei care sunt fanii serialelor gen Hercule si Xena (fantezie totala).

The Savages 1/10 mentionez ca nu am rezistat sa il vad pe tot renuntand la ultimul sfert..extrem de plictisitor fara sens si neatragator. daca ar fi sa ii dau nota pe care ar merita-o ar fi -(minus) 286.3..infect rau tare.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 19:36   #17077 (permalink)

stern's Avatar

Jason Statham day:

Revolver - 7.5.
Revazut.Nu mai stiu daca l-am notat aici.Mi-a placut.Are momente cand e genial.

The bank job - 7.5.
Un film "solid".Atmosfera de "anii '70" le-a iesit perfect.

Crank - 7.
M-a distrat teribil filmul asta.Glumite tampite, tot filmul numai actiune.Neasteptat de ok.Am vazut ca e in preproductie si o continuare....foarte amuzant

Last edited by stern; 28-04-2008 at 19:50..

stern is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 20:51   #17078 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

Harold and Kumar go to White Castle - 8/10

foom is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 22:11   #17079 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Crank 9/10

stiti care ii problema...voi da-ti note crezand ca filmul ala trebuia sa fie altcumva
de exemplu cum ii crank ii super reusit pt genul lui
@ stern sa stii ca tu nu prea le ai cu filmul crank ii un film de actiune daca nu te-ai prins
si razi klumea daca ai simtul umorului
ii tare faza cand io trage in public la pretenasa ))

sau fii mai explicit daca ce ai zis u acolo ii in sensul bun

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2008, 23:34   #17080 (permalink)
Registered User

Scuze anticipate pentru introducere.

the_new_henry, iti recomand sa mai studiezi putin scara de notare postata in loc de introducere. Crank e film de 9/10 pentru ca (nu m-am putut abtine) "ii tare faza cand io trage in public la pretenasa ))" Intr-adevar, e o scena de senzatie ce va intra cu siguranta in istoria cinematografiei.
Si da, noi d-am note crezand ca filmul ala trebuie sa fie altcumva. Concret, notele peste 7 sunt rezervate pentru filme ce ies in evidenta prin realizare (scenariu, regie, acting, imagine, coloana sonora).

[/introducere]

As vrea sa-i multumesc lui aniedoll pentru recomandare : Karakter - 8/10 din partea mea. Un film psihologic excelent ce are ca subiect ciocnirea dintre doua pesonalitati puternice. Primeste puncte bonus pentru atmosfera si pentru naturaletea actorilor - Dreverhaven e cu adevarat detestabil ...si atat de uman, pana la urma.

Das Experiment - 9/10. Filmul e bazat aparent pe intamplari reale, ceea ce-mi confirma ideea ca unele lucruri e mai bine sa nu fie testate. Ce se intampla atunci cand le dai oamenilor putere absoluta asupra semenilor? Rezultatul e cutremurator. Recomandat celor ce pot "digera" asemenea filme.

escape12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules