![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17141 (permalink) | ||
| National Treasure: Book of Secrets 5/10 Mult mai sters decat primul...povestea aiurita rau tare si prea incredibila (e makebelive) exagerata, actorii au fost ok se vede ca stiu meserie (majoritatea). Indiana Jones inca mai ruleaza si national treasure nu are nici o sansa sa treaca peste el.
| |||
|
| | #17142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
the golden compass - 7.5/10 - chiar misto filmul, sper sa ii faca ceva continuari ca are mult potential dance with the wolves - 8/10 - nu il vazusem niciodata asa ca l-am luat HD, nu pricepeam de ce atatea oscaruri pt un western. acuma am priceput, chiar si dupa atatia ani ramane un film extraordinar. | ||
|
| | #17144 (permalink) | ||
| Horton Hears A Who - film de animatie super dragut - 9/10Knight Rider 2008 - este, de fapt, pilotul unui serial ce se vrea un remake al celui din anii '80. in fine, ii acord un 7/10. interesant, ce pot spune, masina face toti banii
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #17145 (permalink) | ||
| imdb: The Spiderwick Chronicles Sunt fana filmelor de aventura precum acesta. Pe actorul principal, Freddie Highmore, a mai jucat in filme pentru copii, avut rol dublu aici si chiar se descurca la varsta lui. Poveste frumoasa, mici scapari dar usor de trecut. 8/10
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #17146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Iron Man 8.5/10 Nu poti cere mai mult unui film cu si despre super eroi , a avut doza perfecta de actiune , umor , poveste inchegata si dezvoltarea personajelor pentru un astfel de film a fost intradevar o surpriza placuta . As spune ca e putin peste Batman begins deci in opinia mea cel mai bun comic book movie | ||
|
| | #17147 (permalink) | ||
| Doomsday - 7/10 - m-a tinut putin in suspans, parca ii lipseste o reclama ca lumea si actori cu "greutate", altfel ar putea rivaliza chiar si cu "I Am Legend"
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #17148 (permalink) | ||
| the kingdome - 6 / 10 - ideea veche, desfasurare cu nimic speciala, slab si la capitolul morala/intelepciune/invataturi, exagerare la capitolul tras cu arma si explozii... cu alte cuvinte absolut nimic special, realizarea e ok, dar la urma urmei cam toate filmele din ziua de azi au buget destul de mare iar tehnologia e destul de avansata... actori de mana a doua
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #17149 (permalink) | ||
| The Bucket List - 8.5/10 Foarte bun. Ma asteptam sa fie un film-somnifer, dar mi-a placut extrem de mult. Freeman a facut un rol foarte, foarte bun. Recomand. White Men Can't Jump (revazut dupa 10 ani) - 7/10 Bun, ramane un clasic. Cu siguranta il voi mai revedea. Untraceable - 6.5/10 Destul de banal, un subiect vazut si revazut in multe alte filme. Bun de omorat timpul, dar nimic mai mult. The Family Man - 7.5/10 Un family-movie solid, cu un Nicolas Cage intr-o "forma" deosebita. Lonely Hearts - 6/10 Bunicel, pe alocuri cam plicticos dar reuseste sa se salveze pe final. Salma Hayek este foarte slaba in rolul ei, noroc cu Travolta. Death Defying Acts - 4.5/10 Slab, lipsit de sare si piper, fir epic previzibil si doua interpretari banale din partea actorilor principali. Benji (care a mai jucat si in Atonement) promite. si doua short-movies de animatie, deabia aparute: Even Pigeons Go to Heaven - 9/10 Genial. Facut cu suflet (surprinzator, pentru un filmulet frantuzesc :P) Madame Tutli-Putli - 6/10 Atmosfera remarcabila, dar cam atat. Simpatic.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17150 (permalink) | ||
|
Hehe, de curand am revazut si eu White Men Can't Jump. Un film foarte placut daca iti place baschetul. Si de cand n-am mai postat aici am vazut o gramada de filme dar cel mai recent a fost The Kite Runner. O drama cu actori de origini talibane, excelent jucat si cu o coloana sonora foarte buna.
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| | #17151 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17152 (permalink) | ||
| Scary Movie 4 - 3/10 http://www.imdb.com/title/tt0362120/ seria Scary Movie a fost din ce in ce mai slaba. glume rasuflate, parca de amatori. inca un film in genul "hai sa mai facem niste misto".
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #17153 (permalink) | ||
|
Horton hears a who! - 5/10 Slabut, poante nereusite. Sunt singurul caruia ii venea sa-l "plesneasca" pe fiul primarului?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) Last edited by isarescu; 04-05-2008 at 22:38.. | |||
|
| | #17154 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
emo ala? ;d Iron Man 8/10 L-am vazut la cinema, mai devreme. Apropo, am fost pentru prima oara la cinemapro. Numai acolo o sa merg de-acum incolo. Mult mai ieftin decat la Plaza sau CityMall. Cat despre film, unul reusit. Actiune, umor, efecte speciale. Spiderman e mic copil | ||
|
| | #17155 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
__________________ | ||
|
| | #17156 (permalink) | ||
| The Mother of Tears (La Terza madre) - Ultimul film din trilogia horror a lui Dario Argento, care include mai vechile Suspiria si Inferno. Filmul e prost, atat ca regie cat si ca acting, singurele puncte de interes fiind scurta aparitie a lui Udo Kier si scenele de nuditate (partiala) cu Asia Argento si (totala) cu Moran Atias, care daca imi aduc aminte bine din perioada in care citeam Libertatea peste umarul vecinilor de metrou a fost intr-o perioada gagica lu' briliantu' Mutu. Cam atat! 5/10 Aseara pe Pro Cinema - The Shining, excelent, fara comentarii, ori de cate ori il vad. Muzica si privirile de nebun ale lui Jack sunt la fel de sinistre ca prima data cand l-am vazut. 10/10, o adaptare clasica Stephen King.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17157 (permalink) | ||
| Quote:
Hac...parerea lu' moi. LE: Cum poti sa-i strici ziua unui EMO: Spune-i cat de bine arata in dimineata asta! L-ai terminat!
__________________ Old nick valim | |||
|
| | #17158 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #17159 (permalink) | ||
| The eye - 5/10 o poveste rasuflata One Missed Call - 3/10 o prostie fara seaman si o pveste rasuflata Doomsday - 5/10 si preste nota asta numai pentru ca a jucat un bentley in filmul asta Vantage point - 6/10 interesant facut cu ceva twist off la final Horton ....- 8/10 simptic si amuzant When Nietzsche Wept - 9/10 - Armand Asante + Ben Cross = un film excelent (pentru cei care au citit si cartea)
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #17160 (permalink) | ||
| American Pie V: The Naked Mile 6/10 As usual, American Pie..am ras cu lacrimi la faza cand ii prinde tatal prietenei .
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|