Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2008, 19:38   #17141 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

National Treasure: Book of Secrets 5/10 Mult mai sters decat primul...povestea aiurita rau tare si prea incredibila (e makebelive) exagerata, actorii au fost ok se vede ca stiu meserie (majoritatea). Indiana Jones inca mai ruleaza si national treasure nu are nici o sansa sa treaca peste el.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 22:13   #17142 (permalink)
Registered User

the golden compass - 7.5/10 - chiar misto filmul, sper sa ii faca ceva continuari ca are mult potential
dance with the wolves - 8/10 - nu il vazusem niciodata asa ca l-am luat HD, nu pricepeam de ce atatea oscaruri pt un western. acuma am priceput, chiar si dupa atatia ani ramane un film extraordinar.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 23:11   #17143 (permalink)
Registered User

radu84's Avatar

There Will Be Blood 5/10 Ii acord acesta nota deoarece l'am vazut la cinema. Probabil in fata monitorului nu as fi rezistat sa il vad pana la capat.
Cred ca morala filmului ar fi : banii n'aduc fericirea.

radu84 is online now    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 11:59   #17144 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

Horton Hears A Who - film de animatie super dragut - 9/10

Knight Rider 2008 - este, de fapt, pilotul unui serial ce se vrea un remake al celui din anii '80. in fine, ii acord un 7/10. interesant, ce pot spune, masina face toti banii

LS is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 12:37   #17145 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

imdb: The Spiderwick Chronicles Sunt fana filmelor de aventura precum acesta. Pe actorul principal, Freddie Highmore, a mai jucat in filme pentru copii, avut rol dublu aici si chiar se descurca la varsta lui. Poveste frumoasa, mici scapari dar usor de trecut. 8/10

Didu is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 13:53   #17146 (permalink)
Registered User

Iron Man 8.5/10
Nu poti cere mai mult unui film cu si despre super eroi , a avut doza perfecta de actiune , umor , poveste inchegata si dezvoltarea personajelor pentru un astfel de film a fost intradevar o surpriza placuta . As spune ca e putin peste Batman begins deci in opinia mea cel mai bun comic book movie

Daemoneyes is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 16:22   #17147 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

Doomsday - 7/10 - m-a tinut putin in suspans, parca ii lipseste o reclama ca lumea si actori cu "greutate", altfel ar putea rivaliza chiar si cu "I Am Legend"

LS is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 17:13   #17148 (permalink)
Registered User

sldr's Avatar

the kingdome - 6 / 10 - ideea veche, desfasurare cu nimic speciala, slab si la capitolul morala/intelepciune/invataturi, exagerare la capitolul tras cu arma si explozii... cu alte cuvinte absolut nimic special, realizarea e ok, dar la urma urmei cam toate filmele din ziua de azi au buget destul de mare iar tehnologia e destul de avansata... actori de mana a doua

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 04-05-2008, 19:30   #17149 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

The Bucket List - 8.5/10 Foarte bun. Ma asteptam sa fie un film-somnifer, dar mi-a placut extrem de mult. Freeman a facut un rol foarte, foarte bun. Recomand.

White Men Can't Jump (revazut dupa 10 ani) - 7/10 Bun, ramane un clasic. Cu siguranta il voi mai revedea.

Untraceable - 6.5/10 Destul de banal, un subiect vazut si revazut in multe alte filme. Bun de omorat timpul, dar nimic mai mult.

The Family Man - 7.5/10 Un family-movie solid, cu un Nicolas Cage intr-o "forma" deosebita.

Lonely Hearts - 6/10 Bunicel, pe alocuri cam plicticos dar reuseste sa se salveze pe final. Salma Hayek este foarte slaba in rolul ei, noroc cu Travolta.

Death Defying Acts - 4.5/10 Slab, lipsit de sare si piper, fir epic previzibil si doua interpretari banale din partea actorilor principali. Benji (care a mai jucat si in Atonement) promite.

si doua short-movies de animatie, deabia aparute:

Even Pigeons Go to Heaven - 9/10 Genial. Facut cu suflet (surprinzator, pentru un filmulet frantuzesc :P)
Madame Tutli-Putli - 6/10 Atmosfera remarcabila, dar cam atat. Simpatic.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 04-05-2008, 19:42   #17150 (permalink)
Registered User

real's Avatar

Hehe, de curand am revazut si eu White Men Can't Jump. Un film foarte placut daca iti place baschetul. Si de cand n-am mai postat aici am vazut o gramada de filme dar cel mai recent a fost The Kite Runner. O drama cu actori de origini talibane, excelent jucat si cu o coloana sonora foarte buna.
System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM //

real is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 19:49   #17151 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
The Bucket List - 8.5/10 Foarte bun. Ma asteptam sa fie un film-somnifer, dar mi-a placut extrem de mult. Freeman a facut un rol foarte, foarte bun
Pe care l-a mai facut de 243 de ori inainte. Stiu ca n-ai fost atent, dar eu i-am surprins pe ambii (adica si pe Nicholson) cascind plictisiti de lalaiala in care jucau scirbiti, doar pentru bani.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 21:44   #17152 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

Scary Movie 4 - 3/10
http://www.imdb.com/title/tt0362120/

seria Scary Movie a fost din ce in ce mai slaba. glume rasuflate, parca de amatori. inca un film in genul "hai sa mai facem niste misto".

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 22:26   #17153 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Horton hears a who! - 5/10 Slabut, poante nereusite. Sunt singurul caruia ii venea sa-l "plesneasca" pe fiul primarului?

Last edited by isarescu; 04-05-2008 at 22:38..

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 23:28   #17154 (permalink)
drl

emo ala? ;d

Iron Man 8/10 L-am vazut la cinema, mai devreme. Apropo, am fost pentru prima oara la cinemapro. Numai acolo o sa merg de-acum incolo. Mult mai ieftin decat la Plaza sau CityMall. Cat despre film, unul reusit. Actiune, umor, efecte speciale. Spiderman e mic copil

drl is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:10   #17155 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by isarescu View Post
Horton hears a who! - 5/10 Slabut, poante nereusite. Sunt singurul caruia ii venea sa-l "plesneasca" pe fiul primarului?
nu chiar singurul

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:35   #17156 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

The Mother of Tears (La Terza madre) - Ultimul film din trilogia horror a lui Dario Argento, care include mai vechile Suspiria si Inferno. Filmul e prost, atat ca regie cat si ca acting, singurele puncte de interes fiind scurta aparitie a lui Udo Kier si scenele de nuditate (partiala) cu Asia Argento si (totala) cu Moran Atias, care daca imi aduc aminte bine din perioada in care citeam Libertatea peste umarul vecinilor de metrou a fost intr-o perioada gagica lu' briliantu' Mutu. Cam atat! 5/10

Aseara pe Pro Cinema - The Shining, excelent, fara comentarii, ori de cate ori il vad. Muzica si privirile de nebun ale lui Jack sunt la fel de sinistre ca prima data cand l-am vazut. 10/10, o adaptare clasica Stephen King.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:36   #17157 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Originally Posted by isarescu View Post
Sunt singurul caruia ii venea sa-l "plesneasca" pe fiul primarului?
Pustiul a fost creat ca personaj "cult in cap" in contradictie cu cararea batatorita a multimii care merge cu valu'. Singurul care merita un spank peste buci era multimea. Aberatio in integrum.

Hac...parerea lu' moi.

LE: Cum poti sa-i strici ziua unui EMO: Spune-i cat de bine arata in dimineata asta! L-ai terminat!

H2H is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 01:57   #17158 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by metal_heart View Post
Scary Movie 4 - 3/10
http://www.imdb.com/title/tt0362120/

seria Scary Movie a fost din ce in ce mai slaba. glume rasuflate, parca de amatori. inca un film in genul "hai sa mai facem niste misto".
Toate au fost bune insa mie 4 mi s-a parut cel mai bun din serie

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 09:39   #17159 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

The eye - 5/10 o poveste rasuflata
One Missed Call - 3/10 o prostie fara seaman si o pveste rasuflata
Doomsday - 5/10 si preste nota asta numai pentru ca a jucat un bentley in filmul asta
Vantage point - 6/10 interesant facut cu ceva twist off la final
Horton ....- 8/10 simptic si amuzant
When Nietzsche Wept - 9/10 - Armand Asante + Ben Cross = un film excelent (pentru cei care au citit si cartea)

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:10   #17160 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

American Pie V: The Naked Mile 6/10
As usual, American Pie..am ras cu lacrimi la faza cand ii prinde tatal prietenei .
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules