![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #17161 | ||
| bridges of madison county - 8/10 f interesanta si unica in felul ei intriga acestui film, not your average romantic movie.
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #17162 | ||
| nitro (2007) - 7/10 incepe ca o poveste clasica a filmelor de gen, dar in final se schimba cursul si e destul de interesant filmul.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #17163 | ||
| Tocmai am terminat de vazut serialul six feet under . Nota 10*/10. Sincer mi se pare mai presus decat orice alta creatie cinematografica. Btw, nu este vreun thread special ptr. six feet under? | |||
|
| | #17164 | ||
| Anything Else 0/10 - Ce jeg, mi-a pierit tot cheful dupa cateva minute si l-am terminat butonand fastforward. Cand ma gandesc ce frumos a fost Scoop, aicea Woody Allen a dat cu oistea-n gard. ![]()
__________________ ![]() | |||
|
| | #17165 | ||
| National Treasure 2 - 6/10 Minusuri: Story fad, rasturnari de situatie previzibile, lipsa de logica in anumite faze: [SPOILER] 1. cand il rapeste pe Presedinte ala ii zice "fratele meu alb, nu am ce scuza sa le dau, asa ca ai grija sa gasesti ce cauti, FBI e pe urmele tale". I was like WTF? O fi greu sa le zica ca a cazut zidul ala de la sine? Stupoare cand la finalul filmului chiar asta a zis Presedintele ca sa-i "scape" de politie. ![]() 2. cand se umple tunelul ala cu apa si the evil dude o ameninta pe iubitica lui ca o taie daca nu se sacrifica Nicolas, iar apoi jap se intampla ceva si se inverseaza rolurile - urmeaza o scena patetica si nerealista de genu' the evil dude nu e chiar evil si il roaga frumos sa le zica la aia ca si el a descoperit orasu' de aur... si nicolas cage care oohhhh noessss nu te las sa mori.... yeah right! [/spoiler] plusuri: actiune, cateva faze funny All in all se merita pt chill-out dar cam atat | |||
|
| | #17166 | ||
| 10,000 BC - Cel mai prost film de la aparitia cinematografiei 1/10
__________________ Jesus says to John come forth i'll give you eternal life. John came fifth he won a toaster... | |||
|
| | #17167 | ||
| Ratatouille 9/10 foarte frumos, muzica de-a dreptul sublima, merita vazut. apoi 10miiBC - slab rau, dar rasei cu pofta cand bagara constelatia Orion pe mana gagicii, plus la celelalte "faze tari" , ii dau nota 5 de amuzament.
__________________ ![]() | |||
|
| | #17168 | ||
| Quote:
ARE YOU FUCKING JOKING. Filmul e VARZA nu merita nici 5. M-a enervat la culme | |||
|
| | #17169 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Edison 3/10 Probabil ca adjectivul cretin e cel mai potrivit pt a surprinde esenta si implicit calitatea indoielnica a acestei realizari cinematografice....nu inteleg de ce nume mari ca Spacey si Freeman trebuie sa se complaca in roluri atat de ordinare,nu au bani de paine sau ce? Si ajungem la Timberlake- cine la facut si pe aschiuta asta actor sau l-a mintit ca ar putea sa fie asa ceva...?Per total fumat,rasuflat ...de nerecomandat sub nici o forma Dungeon Siege 2/10 Alta aberatie,aceiasi problema cu actori cunoscuti care nu au bani de paine...cel putin in cazul de fata ma asteptam sa fie asa ca deh,l-a regizat Uwe Boll.Cautati pe net ca este pe undeva o petitie online impotriva lui sa nu mai faca filme...a spus singur ca daca se strang un milion de semnaturi se lasa de sportul asta si trece la popice sub apa....in fine,uitati-va la stiri sau la o telenovela pt ca sunteti mai castigati decat sa pierdeti timpul cu pelicula mentionata Life and death of Bobby z 4/10 Mmmm,am strans din dinti si am stat pana la sfarsit | ||
|
| | #17170 | ||
| Quote:
Pt un film de supereori a fost bun. Nevazut la cinematograf ci in comoditatea fotoliului de acasa [poate alta era experienta in fata panoramicului]. Iara nota pt Iron Man = 8/10 . | |||
|
| | #17171 | ||
|
| | #17172 | ||
| Doomsday - 6/10 Cum zice si nota, decent, parti care mi-au placut, parti care nu. Un homage facut trecutului de un nenea ce a ajuns in pozitia in care isi permite sa o faca, un colaj over-the-top de tot felul de teme si referinte pop/contemporane in stilul lui Shoot 'Em Up si Crank - and that's all good for me. Pe partea negativa, i-as reprosa ca ii lipseste de multe ori subtilitatea in cut-uri si miscarea camerei, in ceea ce iti arata si de ce.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 Last edited by Cowboy; 08-05-2008 at 13:03. | |||
|
| | #17173 | ||
| Office Space - vazut de 2 ori in 3 zile, 10/10. Adica na, stiu ca nu e de 10, dar mie mi s-a parut foarte misto (lucrez in Pipera )
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17174 | ||
| Walk Hard: The Dewey Cox Story 6/10 o comedie buna, nu plina de clisee si oarecum gandita (lucru rar in zilele noastre), actori decenti..insa spre mijloc toata comedia moare si tine destul de mult partea asta, prea mult; spre sfarsit revine si comedia..in ansamblu filmul este ok. | |||
|
| | #17175 | ||
| After the warming - 10/10: filmul este GENIAL. in afara de faptul ca explica logic absolut toate problemele legate de mediul inconjurator, face si o analiza extraordinara asupra civilizatiei umane, de la coborarea din copac, pana la imperiile din antichitate, la evul mediu, la revolutia industriala, la consumerismul modern. totul este logic si de bun simt. veti intelege si care este motivul discrepantelor economice dintre diversele zone ale lumii. veti intelege totul. nu sunt de acord insa cu proiectiile din viitor. prea optimiste in opinia mea. avand in vedere istoria, in mod cert, nu asta s-a intamplat de-a lungul timpului. din cauza firii lor, oamenii nu vor reusi sa se salveze la timp (este doar parerea mea). asa a fost mereu. marile civilizatii ai pierit una dupa alta. asa se va intampla si cu a noastra.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #17176 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: in zha hood | Iron man - 8/10. Chiam mi-a placut, actiune, umor un film de gen peste medie | ||
|
| | #17177 | ||
| Definetly maybe - 6.5/10 Simpatic, relaxant, si destul de funny; e ok dupa munca ![]() | |||
|
| | #17178 | ||
| Iron Man 5/10. Prea mare hype-ul, nu mi s-a parut deosebit. M-a enervat la culme rolul de clovn jucat de Downey jr...ma saturasem la un moment dat de glumitele lui ironice. Efectele ok dar doar atat, in rest labareala. Sper la mai mult de la zee Dark Knight.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #17179 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Surf's up - 7.5/10 belea, o animatie superba, si in 1080p s-a vazut incredibil. haios de tot, merita o ora jumate pierduta cu el. | ||
|
| | #17180 | ||
| In the valley of Elah 7.5/10 Este probabil una dintre cele mai bune drame vazute anul asta .
__________________ ◄| Q66OO-TuniQ Tower | DFI LanParty X38 T2R | 2GB Crucial Tracer D9 GMH | XFX 8800 GTS | ThermalTake Shark | Samsung 971P |► ►►► | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|