Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2008, 16:26   #17201 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Iron Man 7/10 ,+0.5 in plus pt ca a avut unii din actorii care imi place sa-i vad pe ecran (Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow). In rest, luat ca un film dupa niste benzi desenate, e ok, ca si calitate e intre filme f proaste, ca Daredevil, Catwoman, etc si filme foarte reusite, ca Batman Begins, Superman Returns sau seria X-Men. Deci pe undeva la mijloc, oricum nu a fost pierdere de vreme pt mine. Ce nu prea mi-a placut a fost ca scenele de actiune au fost cam putine si cam scurte, restul filmului fiind cam prea incet, poate si de asta mi s-a parut ca fiind cam lung.
Abia astept Hulk, The Dark Knight, The Spirit si care mai sunt.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 17:22   #17202 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Hero wanted - 4.5
Cam prost. Foarte fragmentat scenariul, acting de 2 lei... nu ma asteptam din partea lui Cuba Gooding Jr.

pat is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 17:23   #17203 (permalink)
Paranoia is natural

Iron Man, m-a entertained cat pentru un 7/10, pe genul lui. Trebuie sa recunosc ca sunt un fan alui Downey

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 21:15   #17204 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Hallam Foe 9/10

Peisaje superbe, muzica bestiala si actori scotzieni Foarte misto, vazut la Saptamana Filmului European.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 22:00   #17205 (permalink)
Registered User

diabolik_s2's Avatar

iron man .. 8..poate chiar 9/10. Frumos facut, foarte haios Downey

diabolik_s2 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 22:12   #17206 (permalink)
Registered User

Alex2007's Avatar

Iron Man 9/10..credeam ca o sa fie de cacao..dar mi-a placut la nebunie..fff haios omulteul ala .

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 22:40   #17207 (permalink)
Moderator

the savages 7/10 bine jucat si inteligent. adevarat, stilul american de a prezenta "viata asa cum e", insa ok.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 22:50   #17208 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88 View Post
Hallam Foe 9/10

Peisaje superbe, muzica bestiala si actori scotzieni Foarte misto, vazut la Saptamana Filmului European.
Spune-mi ca l-ai vazut tradus macar in engleza, daca nu in romana. Aia vorbesc o pasareasca atit de convingatoare incit n-am avut nevoie de mai mult de 10 minute ca sa pricep ca n-o sa pricep nimic.
Creating a work of art will depend more and more on the ability of the artist to surf, sample and manipulate the bits of raw data we have at our disposal. We all know originality is dead and that our contaminated virtual realities are always already readymade and ready for consumption.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 00:45   #17209 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Alpha Dog , povestea reala pe care se bazeaza e foarte dramatica, dar din cauza cliseelor introduse in film ii dau nota 6/10. Mai ales la sfarsit, cand arata personaje reale, e prea mare discrepanta.

pruny is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 01:10   #17210 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

Boss Of Bosses 8/10
Quote:
Originally Posted by wikipedia.org
The story of the rise and fall of the powerful New York City organized crime boss, Paul Castellano.
Old mafioso-style movie. Nu se ridica la nivelul altor filme de gen, dar e un film bun .
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 02:10   #17211 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Donnie Darko 9/10

Recunosc ca nu am inteles filmul dupa ce l-am vazut, nici nu stiu daca ai cum fara un pic de ajutor. Apoi am citit o explicatie a filmului de pe CG, si mi s-a parut absolut genial. Mult prea meserias tot scenariul, iar felul in care se finalizeaza actiunea e perfect. Reprezinta foarte frumos conceptul care enunta ca universul se repara singur.

Acum am o pofta sa-l vad din nou. Pare rau ca nu l-am inteles de prima oara, ca sa ma pot bucura de el in intregime, trei sferturi din film

Per total super film... te lasa cu un gust amar in gura, insa dava il intelegi iti trece repede acel gust.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 04:00   #17212 (permalink)
Registered User

Alex2007's Avatar

The Air I Breathe 10/10..marfa de film !..recunosc k primele 30 de min am zis..wtf..ce kkt de film ..dat totul se leaga..recomand !

http://www.imdb.com/title/tt0485851/

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 08:20   #17213 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

The Myst - 4/10
Vazut la cinema,o prostie de mari proportii,care naiba spunea pe aci ca "desi incepe cu clisee,filmul isi revine pe parcurs"...m-a facut sa dau banii degeaba..
Se prabuseste rau de tot,pana la final.
Anter TruePower Trio TP-3 550W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 09:26   #17214 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

The book of secrets 2 - 3/10 un regizor si un scenarist care ar trebui sa ramana fara munca saus ase apuce de altceva
In the name of the king 5/10 - film de vazut in caz ca suferiti de depresie ostila
Harry potter and the order of phoenix - 6/10 lung domle lung, diciolo era mai scurt
Balls of fury - 6/10 o comedie care ride de cliseele karate kid sau american ninja (nu mai stiu crea exact dintre ele)

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 09:39   #17215 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Secretary - 6/10 Un film ce a trezit stari contradictorii in mine... cam dificil de "inghitit" per total.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 12-05-2008, 09:56   #17216 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Hero Wanted. Nota 5/10. L-am vazut in doua reprize la distanta de cateva zile intre el. Slabut Cuba Gooding jr si nici Liota nu incanta prea tare.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 10:23   #17217 (permalink)
sga
Registered User

sga's Avatar

Augusr Rush - 6,5/10 - este interesant, si placut de vazut, dar si prea exagerat pe alocuri.

sga is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 10:38   #17218 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Other Boleyn girl - 7/10: filmul surprinde foarte bine psihologia umana si contextul istoric al acelor timpuri. desfasurarea evenimentelor este foarte interesanta, iar finalul pe masura. merita vazut.

Endgame - Blueprint for Global Enslavement - 5/10: un documentar despre teoria conspiratiei. parti bune: multa informatie (am aflat chestii noi, de care nu aveam habar). parti proaste: interpretarea tendentioasa a informatiei intr-un singur sens (evil). in plus, foarte multe informatii tampite, din articole/surse de doi lei. merita vazut ca fapt divers. nu trebuie luat prea in serios.

Office space - 8/10: filmul este foarte bun. foarte comice tipologiile de angajati/angajatori prezentate. comicul situatiei e la inaltime. substrat suficient cat sa-l faca un "must see". recomand. (PS: pe tot parcursul filmului imi tot aduceam aminte de forumistul nostru preacinstit EMI, si teoriile lui despre munca )

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 11:19   #17219 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Spune-mi ca l-ai vazut tradus macar in engleza, daca nu in romana. Aia vorbesc o pasareasca atit de convingatoare incit n-am avut nevoie de mai mult de 10 minute ca sa pricep ca n-o sa pricep nimic.
Tradus in romana, prost

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 11:44   #17220 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Gamers 7/10 O comedie foarte reusita despre 4 gamers ce joaca de 23 de ani un rpg.

PS: Reese gives me hope.
Favourite Player : Dr. Eufemiano Fuentes and #16
Censorship reflects society's lack of confidence in itself.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules