![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17201 (permalink) | ||
| Iron Man 7/10 ,+0.5 in plus pt ca a avut unii din actorii care imi place sa-i vad pe ecran (Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow). In rest, luat ca un film dupa niste benzi desenate, e ok, ca si calitate e intre filme f proaste, ca Daredevil, Catwoman, etc si filme foarte reusite, ca Batman Begins, Superman Returns sau seria X-Men. Deci pe undeva la mijloc, oricum nu a fost pierdere de vreme pt mine. Ce nu prea mi-a placut a fost ca scenele de actiune au fost cam putine si cam scurte, restul filmului fiind cam prea incet, poate si de asta mi s-a parut ca fiind cam lung. Abia astept Hulk, The Dark Knight, The Spirit si care mai sunt. | |||
|
| | #17202 (permalink) | ||
| Hero wanted - 4.5 Cam prost. Foarte fragmentat scenariul, acting de 2 lei... nu ma asteptam din partea lui Cuba Gooding Jr.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17203 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Iron Man, m-a entertained cat pentru un 7/10, pe genul lui. Trebuie sa recunosc ca sunt un fan alui Downey
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #17208 (permalink) | ||
| Spune-mi ca l-ai vazut tradus macar in engleza, daca nu in romana. Aia vorbesc o pasareasca atit de convingatoare incit n-am avut nevoie de mai mult de 10 minute ca sa pricep ca n-o sa pricep nimic.
__________________ Creating a work of art will depend more and more on the ability of the artist to surf, sample and manipulate the bits of raw data we have at our disposal. We all know originality is dead and that our contaminated virtual realities are always already readymade and ready for consumption. | |||
|
| | #17210 (permalink) | ||
| Boss Of Bosses 8/10 Quote:
.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ CD Player MP3 Sony CDX-GT212 ] • Schimb: [ microSD 2GB ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #17211 (permalink) | ||
| Donnie Darko 9/10 Recunosc ca nu am inteles filmul dupa ce l-am vazut, nici nu stiu daca ai cum fara un pic de ajutor. Apoi am citit o explicatie a filmului de pe CG, si mi s-a parut absolut genial. Mult prea meserias tot scenariul, iar felul in care se finalizeaza actiunea e perfect. Reprezinta foarte frumos conceptul care enunta ca universul se repara singur. Acum am o pofta sa-l vad din nou. Pare rau ca nu l-am inteles de prima oara, ca sa ma pot bucura de el in intregime, trei sferturi din film Per total super film... te lasa cu un gust amar in gura, insa dava il intelegi iti trece repede acel gust.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #17212 (permalink) | ||
|
The Air I Breathe 10/10..marfa de film !..recunosc k primele 30 de min am zis..wtf..ce kkt de film ..dat totul se leaga..recomand !http://www.imdb.com/title/tt0485851/
__________________ ![]() | |||
|
| | #17213 (permalink) | ||
|
The Myst - 4/10 Vazut la cinema,o prostie de mari proportii,care naiba spunea pe aci ca "desi incepe cu clisee,filmul isi revine pe parcurs"...m-a facut sa dau banii degeaba.. ![]() Se prabuseste rau de tot,pana la final.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (800 / 1950 / 950 ) ( ZeroTherm GX810 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #17214 (permalink) | ||
| The book of secrets 2 - 3/10 un regizor si un scenarist care ar trebui sa ramana fara munca saus ase apuce de altceva In the name of the king 5/10 - film de vazut in caz ca suferiti de depresie ostila Harry potter and the order of phoenix - 6/10 lung domle lung, diciolo era mai scurt Balls of fury - 6/10 o comedie care ride de cliseele karate kid sau american ninja (nu mai stiu crea exact dintre ele)
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #17218 (permalink) | ||
| Other Boleyn girl - 7/10: filmul surprinde foarte bine psihologia umana si contextul istoric al acelor timpuri. desfasurarea evenimentelor este foarte interesanta, iar finalul pe masura. merita vazut. Endgame - Blueprint for Global Enslavement - 5/10: un documentar despre teoria conspiratiei. parti bune: multa informatie (am aflat chestii noi, de care nu aveam habar). parti proaste: interpretarea tendentioasa a informatiei intr-un singur sens (evil). in plus, foarte multe informatii tampite, din articole/surse de doi lei. merita vazut ca fapt divers. nu trebuie luat prea in serios. Office space - 8/10: filmul este foarte bun. foarte comice tipologiile de angajati/angajatori prezentate. comicul situatiei e la inaltime. substrat suficient cat sa-l faca un "must see". recomand. (PS: pe tot parcursul filmului imi tot aduceam aminte de forumistul nostru preacinstit EMI, si teoriile lui despre munca )
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #17219 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17220 (permalink) | ||
| Gamers 7/10 O comedie foarte reusita despre 4 gamers ce joaca de 23 de ani un rpg. ![]() PS: Reese gives me hope.
__________________ Favourite Player : Dr. Eufemiano Fuentes and #16 Censorship reflects society's lack of confidence in itself. | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|