![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #17221 | ||
| Join Date: Jul 2001 | Teeth 5/10 Ummm...Riiighttt...Yeahh. Oricum, nu asa rau per total.Shutter (2004) 5.5/10 Cu ocazia asta am stabilit ca horror-urile asiatice nu - ma - sperie .punct. Toate sunt dupa acelasi tipic, cu fetite moarte cu parul lung negru care apar din senin si BUUU. Sry, dar it doesn't work with me. Singura exceptie a fost The Ring (varianta US), restu tot ce am vazut, nu m-a impresionat deloc. Totusi, nu va luati dupa mine daca va place genul horror asiatic. Daca da, atunci va recomand sa-l vedeti.
__________________ last nick: ©Dead Ghost | ||
|
| | #17222 | ||
| Quote:
sper ca ai vazut si scurt circuit sau intoarcerea berzelor ![]() Hallam Foe 9 scurt circuit 9 intoarcerea berzelor 8
__________________ my life without me | |||
|
| | #17223 | ||
| Quote:
)Miercuri plec mai devreme sa vad "And along come tourists". "Saptamana Filmului American e tot anul, nu pierde Saptamana Filmului European" - Mungiu rulz
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17224 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
Ce-i drept Shutter nu mi-a placut nici mie, sunt multe altele mai interesante, de exemplu Spider Forest, Kairo sau Dek Hor. | ||
|
| | #17225 | ||
| Join Date: Jul 2001 | Denno, ai dreptate, eu nu m-am uitat decat la horror-urile asiatice de care am auzit pe aici si de care s-a facut mare tam-tam. Ca acum or mai fi si exceptii de la regula, se prea poate si chiar sunt curios. Am sa caut filmele de care zici tu, ms. ![]()
|
| | #17226 | ||
| Quote:
ai dreptate, tocmai de aceea m am gandit ca a fost un film mai mult de 8, asta pt ca apreciez f mult "saptamana filmului european"si app de Mungiu, eram pur si simplu disperat de ploaia aia de premii...dar, spotul ala face toti banii!!!
|
| | #17227 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 | The Forbidden Kingdom 9/10 cu Jet Li si Jackie Chan si cu asta cred ca am spus destul pentru fanii genului... | ||
|
| | #17228 | ||
| I Now Pronounce You Chuck & Larry 10/10 n-am mai ras asa de ceva vreme | |||
|
| | #17229 | ||
| The Cottage - o comedie horror englezeasca, cu eviscerari, tarnacoape, cetateni pociti si o scena originala de zmulgere a...vedeti voi, o muiere apriga si-o urmarie pusa pe Simfonia a 9-a de Beetoven. Desi filmul nu e deloc structurat (un personaj se pierde pe drum, iar partea propriu-zisa cu omorurile nu are nicio legatura coerenta cu corpul principal al filmului), The Cottage e cu siguranta de vizionat. Bun! 8/10
__________________ - Jeane, tu vezi ce vad eu?! - Obligatoriu! ...Unde? - Jeane, sa stii c-am nimerit intr-un Centru Cultural! | |||
|
| | #17230 | ||
| War, Inc. 8/10 mentionez ca e posibil sa merite mai mult, pe la jumatate am fost "intrerupt" de o prea frumoasa domnisoara si nu am fost tocmai atent...filmul are un punct in plus din privinta cast-ului care se potriveste foarte bine unii dintre actori fiind chiar de prima clasa, John Cusack joaca un rol pe care l-a mai jucat de cel putin 2 ori..un rol care i se potriveste de minune, coloana sonora este cel putin interesanta, melodia de la credits este absolut ilara..actiunea este una mai bizara dar bine inchegata..un film de urmarit. | |||
|
| | #17231 | ||
| o comedie neagra din seria "saptamana filmului european" ![]() Den brysomme mannen 10 - no comment!
|
| | #17233 | ||
| Quote:
As mai adauga un umor usor, fin, care m-a facut sa rad, o parodie placuta la lumea cotidiana, si un final misto. Chiar un film bun ![]()
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #17234 | ||
| Doomsday. Nota 1/10. Prefer un film de Uwe Ball decat tarasenia asta. Nici nu stiu cum s-a terminat ca am si schimbat filmul. Pathfinder. Nota 6/20. Un film bunicel despre vikingi si indieni. O tema mai ciudata insa ideea mi-a placut. Nu exceleaza, insa nu te plictisesti.
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #17235 | ||
| Poveste de cartier 6/10 - Prea superficial si prea multe manele
__________________ nick anterior: WaGe Every dog has his day | |||
|
| | #17236 | ||
| Considera filmul fantezia unui pusti, un vis cu ochii deschisi. Nu este nimic mai mult si este de apreciat ce face Neil Marshall - putea la fel de bine sa incerce sa continue linia "serioasa" pe care intrase cu The Descent, dar a preferat sa isi implineasca o dorinta - hence, Doomsday.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 Last edited by Cowboy; 13-05-2008 at 16:03. | |||
|
| | #17237 | ||
| Join Date: Jul 2001 | Kairo (Pulse) (2001) 8.5/10 La recomandarea lui Denno. Un film foarte interesant, pt ca nu este doar un banal horror rasuflat (asa cum era Shutter), ci mai mult de atat. Recunosc ca imediat dupa vizionare nu am reusit sa pun capat la capat toata actiunea/povestea filmului, aveam doar franturi de idei si semnificatii. Asa ca am sapat putin pe net si m-am luminat si abia atunci am putut aprecia in totalitate acest film. Ziceam ca e mai mult de un horror banal, pt ca fantomele respective sunt doar o metafora asupra izolarii si alienarii tot mai dese a individului intr-o lume tot mai dependenta de tehnologie, o tehnologie care trebuia teoretic sa ne apropie mai mult. Bine, filmul are o relevanta mai mare pt Japonia si poporul japonez, pt ca acolo se intalneste fenomenul asta mai mult ca in orice parte a lumii. Revenind la film si lasand povestea deoparte, partea artistica este la inaltime, aproape fiecare cadru fiind foarte bine ales, toate sunt fara viata, cu tonuri intunecate, postapocaliptice, vizibile din ce in ce mai mult pe masura ce filmul avanseaza, lumea devine din ce in ce mai lipsita de oameni, dar efectul e f subtil, ajungand ca in final sa fie aproape pustie, in cel mai dulce stil postapocaliptic (scena cu avionul in flacari si orasul parasit a fost memorabila). Ma rog, filmul e foarte recomandat, personal am sa il mai vad o data. ps: daca va intrebati de ce i-am dat 8.5 si nu 9 sau 10, ei bine nu stiu ce sa zic, dar asta a fost impresia, nu pot sa pun degetul pe fix ce m-a deranjat.
|
| | #17238 | ||
|
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17239 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | 21 5/10 Niste beieti si fete care numara carti prin cazinouri..si ce daca...incepe slab si se termina si mai slab... Alvin and the chipmunks 2/10 Cu siguranta vizionarea unui film are legatura si cu starea de spirit la acel moment,cred ca am imbatranit si nu imi dau seama sau copilul din mine e dead& burried si inca nu stiu Strange wilderness 6/10 In comparatie cu alte comedii contemporane , asta e de Oscar...are ceva momente savuroase Guinea pig 2 La un moment dat circula in mediul informational underground romanesc,asta ca sa nu spun torrente,un packet cu 10 sickest movies.Am considera necesar sa vad despre ce ar fi vorba si am vazut filmul mai sus mentionat,ce sa zic e greu de inghitit ,l-am vazut cu 2 pauze si stomacul gol...daca simti nevoia sa simti repulsie fata de un film...asta filmul | ||
|
| | #17240 | ||
| The Mist - 6/10. Interesanta ideea filmului. Nu prea mi-a placut ca majoritatea personajelor erau niste idioti. Mi-e greu sa cred ca in situatii limita, lumea ar ajunge sa se comporte in halul ala. (poate doar in US )The Bucket List - 6/10 Destul de ...rasuflat. Jack Nicholson mai scoate filmul la linia de plutire. Freeman a fost cam sters, in eternul lui rol de mosneag intelept si cumpatat. Anamorph - 7/10 Nu sunt obisnuit sa-l vad pe Willem Dafoe in roluri pozitive, dar se descurca, si are un aer serios care s-a potrivit cu atmosfera sumbra a filmului. Finalul si personajul negativ lasa de dorit in schimb. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|