![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
__________________ | ||
|
| | #17242 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Le-am vazut pe toate din lista aia. Nu stiu ce sa zic, unele sunt chiar bune ca si film in sine (Irreversible si Ichi The Killer). Restu' le-am putut vedea fara probleme (desi Aftermath m-a deprimat rau, dar banuiesc ca si asta era scopul filmului, iar Men Behind The Sun m-a socat pt ca este bazat pe fapte reale si reproduce fidel atrocitatile comise de japonezi in China, in timpul WW 2), ciudat este ca la filmulete reale (executii, accidente, etc) nu ma pot uita sub nicio forma.
| ||
|
| | #17247 (permalink) | ||
| Quote:
![]() The Forbidden Kingdom - 8/10 un film usor de digerat si placut...decorurile si costumatia exceptionale..Jackie Chan, Jet Li in acelasi film si chiar o lupta intre ei (aviz fanilor)...unul dintre ei are multe de invatat de la celalalt...cam slab actorul principal si cele 2 personaje feminine..per total e un film foarte bun care merita vazut iar pentru fanii lui Jackie Chan e un "must see" | |||
|
| | #17248 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
Pe aceeasi tema cu Kairo, adica alienarea in societatea moderna, ai putea incerca All about Lily Chou Chou. Nu e un horror propriu-zis, dar e destul de socant iar daca voiai originalitate si simt artistic aici le gasesti din belsug. Cred ca am pomenit deja si de Spider Forest, e relativ greu de gasit, dar merita din plin. | ||
|
| | #17249 (permalink) | ||
| 21 - 8/10 5 pusti in frunte cu proful lor care fac multi bani in cazinouri dar spre final treaba se schimba.. Doomsday - 7/10 iam dat nota asta doar ptr amuzamentul celor din grupul hordei Beowulf - 3/10 o super prostie de film cu grafica facuta pe calculator ..imi dadea impresia mai mult ca ma uit la filmuletele unui joc decat vizionez un film 1000 B.C. - 6/10 sincer m`am asteptat mai mult de la filmul acesta cand peste tot vedeam afisuri cu el si reclame pe anumite site`uri The Bank Job - 8/10 frumos film inspirat dintr`o poveste adevarata despre coruptie Good Luck Chuck - 8/10 chiar m`am amuzat la unele faze si superbitatea actritei Jessica Alba face tot , bine si tipul ala era tare ..cate femei vroiau sa se culce cu el ![]() Alien vs Predator 2 - 6/10 ma asteptam la ceva mai mult stiind ca apare noua rasa in combinatie alien si predator ...dar filmul e destul de slab ,e chiar mai slab ca AvP 1
__________________ Oare toate apele au culoarea inecului ?? | |||
|
| | #17251 (permalink) | ||
| Wicker Park - 7/10 Placut, pe alocuri plicticos (mai ales la inceput), rasturnarile de "situatie" au fost foarte placute... dar a parut ca ar fi putut sa fie mult mai bun.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: romania |
va recomand cu placere sa vedeti (daca nu ati facut-o deja)..mean machine ..e un film de nota..de la 7 in sus.daca va placut snach,lock stock and 2 smoking barrels si boondock saints...acesta se incadreaza in categoria filmelor de mai sus.vizionare placuta celor care nu l-au vazut dar si celor care il vor vizualiza inca o data | ||
|
| | #17254 (permalink) | ||
| Quote:
mie mi s-a parut un film plin de clisee, probabil ca daca aveam 17 ani si nu as fi vazut alte 500 de filme gen karate kid si filmele lui jackie cand facea el pe maestrul betiv as fi fost impresionat la fel ca tine, pentu mine a fost un film slab, niste plusuri pentu decoruri si imagine, restul este mult prea rasuflat ca sa ma mai impresioneze cu ceva
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #17256 (permalink) | ||
| The Machinist. Nota 8/10. Excelent rol facut de Christian Bale. Neasteptat de bun filmul. Trebuie sa-l vezi pana la final ca sa intelegi filmul. Heat. Nota 9/10. Poate cel mai bun fiml de actiune cu cea mai tare scena de actiune, spargerea bancii. Film revazut cu cea mai mare place. Cei mai buni actori pe care i-a vazut omenirea, De Niro si Pacino. Greu de egalat baietii astia. | |||
|
| | #17257 (permalink) | ||
| Quote:
nu radeam de nota poti sa ii dai cat vrei tu...radeam de faptul ca ai pus un "cam" inainte. | |||
|
| | #17258 (permalink) | ||
| John Carpenter's Cigarette Burns - 9/10 Am vazut, mai mult pe sarite, primul sezon din Masters of Horror. Din episoadele vazute, acesta merita o mentiune speciala, caci este excelent. In acelasi timp, poate este si vina subiectului caci intotdeauna am fost fascinant de coborarea in infern a variate personaje. Este insa un film puternic - vazut si Imprint, episodul regizat de Miike (ce apare doar pe DVD caci la TV nu l-au dat din cauza duritatii) insa cu toate ca este destul de agresiv, Cigarette Burns imi pare mai puternic caci motivele din spatele violentei ma sperie mai mult. Sa vedem si cele cateva episoade pe care le-am sarit...
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17260 (permalink) | ||
| All the King's Men - 4/10 aveam sperante mai mari avand in vedere ce distributie are. Nu stiu daca a fost scenariul scris prost sau au taiat prost filmul dar in orice caz nu prea am inteles logica a ceea ce se petrecea in film. Si am stat treaz si pana la 3 ca sa-l vad .
__________________ AOL free... for now | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|