Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 15-05-2008, 23:06   #17261
Registered User

Salem's Lot 1979-8/10

Prima adaptare a romanului cu acelasi nume a lui S King.Dupa atatea filme horror vazute raman la concluzia ca mai vechi e mai bun .Extrem de bine create momentele de tensiune fara a folosi efecte speciale din cale afara de complexe,un must see pt fanii filmelor cu vampiri...

Dance of the vampires 7/10
Revazut ,la fel de savuros ca si prima data...

Ressurecting the champ 6/10
Echilibrat,cu intorsaturi de situatii surprinzatoare,Samuel Jackson face un rol destul de convingator...

SAMSONICS is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 05:10   #17262
Registered User

Alexneo's Avatar

Crooked Hearts 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0101629/

Foarte misto filmul, despre problemele unei familii, create de o relatie amoroasa extraconjugala. Acting de nota 10.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 16-05-2008, 22:43   #17263
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
The Machinist. Nota 8/10. Excelent rol facut de Christian Bale. Neasteptat de bun filmul. Trebuie sa-l vezi pana la final ca sa intelegi filmul.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate. De mult nu m-a mai intrigat asa un film. Noroc ca s-a lamurit in final ca altfel muream prost.
8 si de la mine.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 15:14   #17264

Phasola's Avatar

imdb: Charlie Bartlett - 8/10 : Sau cum se naşte un mic Freud .
imdb: The Santa Clause - 6/10 : Tim Allen devine Moş Crăciun.
imdb: The Santa Clause 2 - 5/10 : Tim Allen trebuie să se căsătorească ca să rămână Moş Crăciun.
imdb: Santa Clause 3 - 3/10 : Tim Allen se întoarce la origini pentru a redeveni Moş Crăciun.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 22:46   #17265
Registered User

pruny's Avatar

Boot Camp 2007 - 5/10 , pacat de subiect caci ar fi putut iesi ceva bun, de abia pe la jumate capata ceva realism, dar sfarsitul e un cliseu total drept pentru care i-am mai scazut din puncte.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled2.JPG
Views:	36
Size:	10.5 KB
ID:	345525  Click image for larger version

Name:	untitled22.JPG
Views:	27
Size:	20.5 KB
ID:	345526  Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	33
Size:	11.7 KB
ID:	345528  

pruny is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 10:53   #17266
Registered User

Alexneo's Avatar

Man on Fire - 5/10 Un SF despre crima organizata, trafic de persooane, etc. Denzel Washington joaca foarte bine, asa cum ne-a obisnuit. Daca nu era el, probabil nu ma uitam la film. Finalul dezamageste la greu si melodia principala din coloana sonora se potriveste ca nuca in perete. Seamana atat de bine cu cea de la "Gladiatorul" ca absolut de fiecare data cand o auzeam eram "Wtf ???"

Old 18-05-2008, 17:59   #17267
pat
Monkee business

pat's Avatar

Taken - 6.5
Pe Liam Neeson nu l-a prins prea bine rolul asta dar filmul este amuzant si destul de captivant.

21 - 6
Nu m-a incantat prea mult, cam insipid actingul si modul in care e povestita intamplarea. Dar totusi e ok de o punga de popcorn

Last edited by pat; 18-05-2008 at 18:33.

pat is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 18:14   #17268
Registered User

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Man on Fire - 5/10 Un SF despre crima organizata, trafic de persooane, etc. Denzel Washington joaca foarte bine, asa cum ne-a obisnuit. Daca nu era el, probabil nu ma uitam la film. Finalul dezamageste la greu si melodia principala din coloana sonora se potriveste ca nuca in perete. Seamana atat de bine cu cea de la "Gladiatorul" ca absolut de fiecare data cand o auzeam eram "Wtf ???"
SF???? wtf? l-am vazut de 2 ori dar sa mor de am vazut ceva sf in el. finalul e dramatic, dar mie mi-a placut. intr-adevar maniera de filmare e mai ciudata, dar asta nu e film sf.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 20:31   #17269
Registered User

walterc74's Avatar

iron man-6
semi-pro-6
dragute filmele,la primul chiar ma asteptam sa nu-mi placa deloc dar a fost peste asteptari.

walterc74 is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 21:35   #17270
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
SF???? wtf? l-am vazut de 2 ori dar sa mor de am vazut ceva sf in el. finalul e dramatic, dar mie mi-a placut. intr-adevar maniera de filmare e mai ciudata, dar asta nu e film sf.
SF in sensul ca tipul facea pe Rambo in Mexico City si politia pe nicaieri, tragea cu shotul in discoteca si aia nu aveau o treaba, ba chiar dansau fericiti in continuare, a incasat vreo 3 gloante dintre care unul in abdomen si era fresh in mai putin de o luna, si au mai fost cateva...

Old 18-05-2008, 21:52   #17271
Registered User

aaaa, nu pricepeam la ce te referi. acuma e clar.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 01:51   #17272
pat
Monkee business

pat's Avatar

The forbidden kingdom - 6
Jet Li e cam ruginit cand vine vorba de roluri in engleza. Per total e digerabil filmul, dar ma asteptam la mai mult.

pat is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 07:23   #17273
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

21 - 5.
Articolul din Wired e mai bun decat scenariul filmului.
Ca sa nu mai vorbesc de inadvertentele din film.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 08:54   #17274
Nick anterior: Kinezu[K]

kinex's Avatar

revazut unul din filmele horor favorite: The Shining. O adaptare a nuvelei lui stephen king avand ca actor principal pe Jack Nicholson, coloana sonora de exceptie, imo cea mai buna dintr-un film horor. 10/10

kinex is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 09:35   #17275
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Cleaner. Nota.6/10. Destul de bunicel daca nu ai altceva la orizont de facut. Cam previzibila actiunea.

Street Kings. Nota 8/10. Mi-a placut muzica si actingul lui Whitaker. Oricum unul din cele mai bune filme politiste vazute de mine in ultimii 2 -3 ani.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:06   #17276
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

OSS 117: Le Caire nid d'espions - 7/10
nu e numai un film anti-Bond, e un film anti-spionii razboiului rece, cu bataie in zilele noastre. pe alocuri am avut impresia ca filmul e foarte prost, dar impresia mea e ca si filmul avea impresia, la randul lui, ca e foarte prost, ceea ce ma face sa cred ca filmul nu e chiar prost.
umorul e undeva intre absurdul Naked Gun si absurdul fin ionescian, condimentat cu momente de stupoare, totul fiind impachetat intr-un ambalaj vintage, anii 50. imaginea e foarte frumoasa, regia e pur si simplu placuta iar agentul OSS 117 e o figura foarte interesanta. seamana cu Sean Connery (pe vremea cand era Bond), doar ca e francez. 100% francez.
filmul ia la misto si spionii si occidentul colonialist si francezii self-sufficient si nemtii nostalgici dupa nazism si belgienii (clueless). plus multe alte... chestii.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:13   #17277
Cat Woman

Didu's Avatar

Iron Man/: 7/10 cam trasa povestea de par dar povestea e interesanta

Didu is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:19   #17278
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

88 Minutes - 6.5/10 din respect pt. Al Pacino.
Un film care a vrut sa fie un thriller cu actiune si suspans. Din pacate este trecut genul si a devenit previzibil, dar nu plictisitor. Cu riscul de a ma repeta, respect pt. Al Pacino si cine era in Serpico, Dog Day Afternoon, Carlito's Way, Scarface si majoritatea filmelor pana la Scent of a Woman incoace. Parca in film a mai lipsit ceva tipic Al Pacino ... un tipat, o criza, NIMIC!!
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:25   #17279
(un macho)

Zarzavat's Avatar

28 days after - 8/10: mi-a placut. o pandemie cuprinde marea britanie, si de aici o serie de evenimente. povestea are sens, realizarea ok. merita vazut.

28 weeks later - 4/10: nu se compara cu prima parte. prea comercial. povestea e tampa de-a dreptul pe alocuri. l-am trecut la "alte continuari nefericite".

Idiocracy - 7/10: revazut. filmul e OK. prezinta un scenariu nu tocmai SF: indobitocirea rasei umane. este un scenariu care se intampla sub ochii nostri.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:36   #17280
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Taken - 6.5/10 - Liam Neeson intr-un film politist. Alert (se vede mana lui Luc Besson), cafting, urmariri ... etc. Aduce cu seria Bourne XXX. Prea scurt totusi. Tras de par pe alocuri.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules