![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #17261 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Salem's Lot 1979-8/10 Prima adaptare a romanului cu acelasi nume a lui S King.Dupa atatea filme horror vazute raman la concluzia ca mai vechi e mai bun .Extrem de bine create momentele de tensiune fara a folosi efecte speciale din cale afara de complexe,un must see pt fanii filmelor cu vampiri... Dance of the vampires 7/10 Revazut ,la fel de savuros ca si prima data... Ressurecting the champ 6/10 Echilibrat,cu intorsaturi de situatii surprinzatoare,Samuel Jackson face un rol destul de convingator... | ||
|
| | #17262 | ||
| Crooked Hearts 8/10 http://www.imdb.com/title/tt0101629/ Foarte misto filmul, despre problemele unei familii, create de o relatie amoroasa extraconjugala. Acting de nota 10. | |||
|
| | #17263 | ||
| Quote:
8 si de la mine.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #17264 | ||
| imdb: Charlie Bartlett - 8/10 : Sau cum se naşte un mic Freud .imdb: The Santa Clause - 6/10 : Tim Allen devine Moş Crăciun. imdb: The Santa Clause 2 - 5/10 : Tim Allen trebuie să se căsătorească ca să rămână Moş Crăciun. imdb: Santa Clause 3 - 3/10 : Tim Allen se întoarce la origini pentru a redeveni Moş Crăciun.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #17265 | ||
| Boot Camp 2007 - 5/10 , pacat de subiect caci ar fi putut iesi ceva bun, de abia pe la jumate capata ceva realism, dar sfarsitul e un cliseu total drept pentru care i-am mai scazut din puncte.
__________________ ![]() | |||
|
| | #17266 | ||
| Man on Fire - 5/10 Un SF despre crima organizata, trafic de persooane, etc. Denzel Washington joaca foarte bine, asa cum ne-a obisnuit. Daca nu era el, probabil nu ma uitam la film. Finalul dezamageste la greu si melodia principala din coloana sonora se potriveste ca nuca in perete. Seamana atat de bine cu cea de la "Gladiatorul" ca absolut de fiecare data cand o auzeam eram "Wtf ???" ![]() | |||
|
| | #17267 | ||
| Taken - 6.5 Pe Liam Neeson nu l-a prins prea bine rolul asta dar filmul este amuzant si destul de captivant. 21 - 6 Nu m-a incantat prea mult, cam insipid actingul si modul in care e povestita intamplarea. Dar totusi e ok de o punga de popcorn
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Last edited by pat; 18-05-2008 at 18:33. | |||
|
| | #17268 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #17269 | ||
| iron man-6 semi-pro-6 dragute filmele,la primul chiar ma asteptam sa nu-mi placa deloc dar a fost peste asteptari. | |||
|
| | #17270 | ||
| SF in sensul ca tipul facea pe Rambo in Mexico City si politia pe nicaieri, tragea cu shotul in discoteca si aia nu aveau o treaba, ba chiar dansau fericiti in continuare, a incasat vreo 3 gloante dintre care unul in abdomen si era fresh in mai putin de o luna, si au mai fost cateva... | |||
|
| | #17271 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | aaaa, nu pricepeam la ce te referi. acuma e clar. | ||
|
| | #17272 | ||
| The forbidden kingdom - 6 Jet Li e cam ruginit cand vine vorba de roluri in engleza. Per total e digerabil filmul, dar ma asteptam la mai mult.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17273 | ||
| 21 - 5. Articolul din Wired e mai bun decat scenariul filmului. Ca sa nu mai vorbesc de inadvertentele din film.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #17274 | ||
| revazut unul din filmele horor favorite: The Shining. O adaptare a nuvelei lui stephen king avand ca actor principal pe Jack Nicholson, coloana sonora de exceptie, imo cea mai buna dintr-un film horor. 10/10
__________________ it takes a quattro to win a quattro | |||
|
| | #17275 | ||
| Cleaner. Nota.6/10. Destul de bunicel daca nu ai altceva la orizont de facut. Cam previzibila actiunea. Street Kings. Nota 8/10. Mi-a placut muzica si actingul lui Whitaker. Oricum unul din cele mai bune filme politiste vazute de mine in ultimii 2 -3 ani.
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #17276 | ||
| OSS 117: Le Caire nid d'espions - 7/10 nu e numai un film anti-Bond, e un film anti-spionii razboiului rece, cu bataie in zilele noastre. pe alocuri am avut impresia ca filmul e foarte prost, dar impresia mea e ca si filmul avea impresia, la randul lui, ca e foarte prost, ceea ce ma face sa cred ca filmul nu e chiar prost. umorul e undeva intre absurdul Naked Gun si absurdul fin ionescian, condimentat cu momente de stupoare, totul fiind impachetat intr-un ambalaj vintage, anii 50. imaginea e foarte frumoasa, regia e pur si simplu placuta iar agentul OSS 117 e o figura foarte interesanta. seamana cu Sean Connery (pe vremea cand era Bond), doar ca e francez. 100% francez. filmul ia la misto si spionii si occidentul colonialist si francezii self-sufficient si nemtii nostalgici dupa nazism si belgienii (clueless). plus multe alte... chestii.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #17277 | ||
| Iron Man/: 7/10 cam trasa povestea de par dar povestea e interesanta
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #17278 | ||
| 88 Minutes - 6.5/10 din respect pt. Al Pacino. Un film care a vrut sa fie un thriller cu actiune si suspans. Din pacate este trecut genul si a devenit previzibil, dar nu plictisitor. Cu riscul de a ma repeta, respect pt. Al Pacino si cine era in Serpico, Dog Day Afternoon, Carlito's Way, Scarface si majoritatea filmelor pana la Scent of a Woman incoace. Parca in film a mai lipsit ceva tipic Al Pacino ... un tipat, o criza, NIMIC!!
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #17279 | ||
| 28 days after - 8/10: mi-a placut. o pandemie cuprinde marea britanie, si de aici o serie de evenimente. povestea are sens, realizarea ok. merita vazut. 28 weeks later - 4/10: nu se compara cu prima parte. prea comercial. povestea e tampa de-a dreptul pe alocuri. l-am trecut la "alte continuari nefericite". Idiocracy - 7/10: revazut. filmul e OK. prezinta un scenariu nu tocmai SF: indobitocirea rasei umane. este un scenariu care se intampla sub ochii nostri.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #17280 | ||
| Taken - 6.5/10 - Liam Neeson intr-un film politist. Alert (se vede mana lui Luc Besson), cafting, urmariri ... etc. Aduce cu seria Bourne XXX. Prea scurt totusi. Tras de par pe alocuri.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|