Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-05-2008, 13:34   #17281 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

All for free (Sve dzaba) - 9/10
Un film despre bosniecii de dupa razboi si despre o idee traznita.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 16:22   #17282 (permalink)
Registered User

TKD29's Avatar

Iron Man 9/10, joaca excelent Robert.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 16:56   #17283 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

The Eye 7/10 - Foarte reusit pt un horror, Jessica - excelenta.

The Forbidden Kingdom 8/10 - E un must see pt fanii filmelor kung fu. E cel putin la acelasi nivel cu Crouching Tiger, Hidden Dragon sau House of Flying Daggers.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 17:33   #17284 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

28 weeks later 3/10

Mi s-a parut o aberatie de la inceput, pana la sfarsit. Nu tu motivatie, nu tu ceva care sa exprime teroarea care ar trebui sa te cuprinda ca individ care ai fi pus in situatia aia, mai degraba niste balosi cu un comportament de maimute, care numai infricosatori nu erau.

Poveste neverosimila, cu indivizi care se apuca sa repopuleze o zona desi prin apropiere, cadavrele indivizilor deja afectati de virusul buclucas se lafaiau in voie. Mai ramane unu' care nu da semne de boala, dar care nu stiu cum naiba reuseste sa o transmita la altul, care mai apoi elibereaza pandemia.

God damn it, si la sfarsit arunca zombilaii si catre Paris, ca sa bage frica si in francezi un pic.

Pure bullshit!

Daca am divulgat detalii despre intriga si scenariu, bine am facut, pentru ca eu unul m-as fi multumit daca cineva imi explica in cateva cuvinte toate astea, in loc sa imi consum starea de euforie data de cele 3 beri de aseara pe o mizerie de film.
Mai bine ma uitam la suprize surprize.

Lord Raptor is online now    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 18:18   #17285 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post

The Forbidden Kingdom 8/10 - E un must see pt fanii filmelor kung fu. E cel putin la acelasi nivel cu Crouching Tiger, Hidden Dragon sau House of Flying Daggers.
visezi, nici nu merita facuta comparatia

pmk is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 18:48   #17286 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Street Kings. Nota 8/10. Mi-a placut muzica si actingul lui Whitaker. Oricum unul din cele mai bune filme politiste vazute de mine in ultimii 2 -3 ani.
Total de acord. De la Training Day incoa' nu m-am mai simtit asa de bine sa vad un asemenea film.
9/10 e nota mea si recomand

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 19:09   #17287 (permalink)
Registered User

hiv_'s Avatar

National Treasure 2 - Book Of Secrets - 9/10 mi se pare un film reusit
Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60.

hiv_ is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 19:28   #17288 (permalink)
Ghost Rider

music4ever's Avatar

The Forbidden Kingdom 4/10- copilaresc....plus ca nu sunt adept al filmelor kung fu...dar oricum prea copilaresc ...magii , omul maimuta ,toiagul cu puteri....
War (Assassin Rogue) 8/10- un alt film cu Jet Li destul de bun ...si neasteptat de surprinzator finalul !
The Day After Tommorow 7/10-un alt film apocalyptic cu efecte speciale foarte bune in care natura demonstreaza omului ca nu are nici o sansa in fata ei

music4ever is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 19:33   #17289 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by pmk View Post
Glumeste doar! Ceea ce nu e recomandabil pe topicul asta...

Doua filme care abordeaza razboiul diferit:

Grace is gone - ...si-si lasa sotul, pe John Cusack, in ipostaza ingrata de a explica asta celor doua fete ale lor. Cusack se specializeaza pe roluri de tatici cu probleme, de la Martian Child incoace... 6/10

The Kingdom - mult mai interesant filmul, care abordeaza terorismul dintr-o noua perspectiva. Finalul se vrea de senzatie, dar din pacate este introdus in scena intr-o maniera cretina. Bine dozat cu scene de actiune. Merita! 8/10

21 - let's face it, filmele care trateaza gamblingul de orice fel sunt foarte atractive si fascineaza. Desigur, unele au fost foarte bine facute si-au luat si premii Oscar. Nu acelasi lucru se poate spune despre 21 care, desi te tine in fata ecranului fara sa strambi din nas datorita distributiei si a subiectului, sfarseste prin a fi o dezamagire. Kate Bosworth superba 5/10

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 19:49   #17290 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

The Grand - 8/10

Excelent atat ca personaje cat si actori. Mai slab restul - construieste la personaje si la variatele lor fatate o sumedenie, insa plot-ul si modul in care evolueaza este mult prea simplist si minimal. Si predictibil. Fiind insa un film de improvizatie, as zice ca si-au atins scopul.

Un mockumentar de vazut, mai ales in zilele astea in care toata lumea se uita la 21.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 23:58   #17291 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
De ce? Da-mi un argument.

Nu glumesc, filmul e foarte bine facut. Bine, s-ar putea sa fiu subiectiv pt ca eu sunt fan Jackie Chan.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Old 20-05-2008, 00:05   #17292 (permalink)
Paranoia is natural

Filmul este: prost jucat (Lui Jet li NU i se potriveste rolul "funny" de Monkey King iar Chan e ... nu atat de funny pe cat a reushit sa fie in alte filme), bine facut, hmmm, sa zicem, dar nu se ridica in nici un caz la poezia imaginilor din CTHD, cadrele mi s-au parut nepotrivite, de multe ori cand se simtea nevoia a ceva panoramic se insista pe prim plan, coregrafiile sunt ok dar nu exceleaza prin nimic. Cliseele de tip Karate Kid occidental. Si ar mai fi, dar mi-e lene.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 00:18   #17293 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
Filmul este: prost jucat (Lui Jet li NU i se potriveste rolul "funny" de Monkey King iar Chan e ... nu atat de funny pe cat a reushit sa fie in alte filme), bine facut, hmmm, sa zicem, dar nu se ridica in nici un caz la poezia imaginilor din CTHD, cadrele mi s-au parut nepotrivite, de multe ori cand se simtea nevoia a ceva panoramic se insista pe prim plan, coregrafiile sunt ok dar nu exceleaza prin nimic. Cliseele de tip Karate Kid occidental. Si ar mai fi, dar mi-e lene.
Doar cu asta sunt de acord. Restul mi se par exagerari. Sunt multe cadre foarte bine filmate, Jet LI joaca bine rolul de calugar si ok pe cel de Monkey King, sunt imagini extraordinare in film.

Old 20-05-2008, 01:12   #17294 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Forbidden Kingdom e un fel de, sa zicem, CTHD americanizat si cu un target de varsta mai scazut . House of the flying daggers si restu sunt altceva

pmk is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 03:24   #17295 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Man on fire - 7.5
Denzel Washington. Putea fi mai dramatic si putea sa aiba mai putine greseli.

pat is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 09:06   #17296 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Austin Powers: International Man of Mystery. Nota 8/10. Imi place Mike Myers. Super shaggadalick filmul, or smth like that.

From Dusk Till Dawn. Nota 7/10. Un film cu George Clooney si Tarantino cand erau mai tineri. Mie mi-a placut revizionarea lui, nemaivazandul de prin liceu. Recomand filmul. Cert este ca nu i se potrivesc rolurile in filme horror lui Clooney.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 09:25   #17297 (permalink)
Registered User

Forrest Gup - 9/10 revazut. Pentru cine nu l-a vazut pana acum e un must!!!

Semaka is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 09:47   #17298 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
The Eye 7/10 - Foarte reusit pt un horror, Jessica - excelenta.

Quote:
Indeed.
ma mir cum de n-a inclus si Hero, aveam tabloul complet.

Double Jay, diferenta majora este ca filmele cu care faci comparatie au si un substrat cu mesaj, nu doar lupte de amorul artei. Plus ca si cinematografia si scenele de lupta sunt mult mai slab realizate in Forbidden Kingdom.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 20-05-2008, 09:53   #17299 (permalink)
Registered User

Kuchi's Avatar

21 - 7/10, cu indulgenta - filmul e interesant dar mi s-a parut subtire pe alocuri si previzibil, sau poate ma asteptam eu mai mult de la un film cu o asa distributie, oricum clar speram sa ma incante mai mult, dar si asa nu e o pierdere de timp, numai bun inainte de somn.

Kuchi is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:17   #17300 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Indeed.
ma mir cum de n-a inclus si Hero, aveam tabloul complet.

Double Jay, diferenta majora este ca filmele cu care faci comparatie au si un substrat cu mesaj, nu doar lupte de amorul artei. Plus ca si cinematografia si scenele de lupta sunt mult mai slab realizate in Forbidden Kingdom.
Cum zici tu. Eu stiu la ce sa ma astept cand vad un film si pe baza asta il judec.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules