![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17301 (permalink) | ||
|
The Forbidden Kingdom - 8/10 scene de lupta kung-fu, comedie si.......'maestrul betiv' revine
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #17303 (permalink) | ||
| The Forbidden Kingdom - 6/10 - Misto peisajele, cateva scene de lupta si cam atat. Povestea e un cliseu basit, total previzibil, de fapt atat de previzibil incat parca ai deja vu la fiecare scena. Jet Li de nerecunoscut, ultima oara vazusem Danny the Dog care mi-a placut mult mai mult. National Treasure 2 6/10 - Ma asteptam la mai mult, Nicolas Cage in stilul lui plictisit&don't give a shit, parca n-a mai functionat in filmul asta... parca era un bosorog plictisit de viata. Actiune imprevizivila doar in secventele lipsite de logica... spoiler in continuare: cand il rapeste ala pe presedinte, asta ii zice: "vezi ce faci, ca la politisti nu am ce scuza sa le dau... asa ca o sa te urmareasca", cand se termina povestea si se intalnesc iar cu presedintele, niste politai dau sa-i aresteze pe aia si asta "stati, acu' mi-am adus aminte, a fost un accident blah blah". WTF? Sau cand erau aia prinsi in piramida si se indunda... dupa ce ii ameninta James Bond gagica cu cutitasu', Johnny Cage are un sentiment de marinimie si ar vrea sa-l salveze, nu reuseste dar zice lumii ce mare erou a fost ala ca defapt ala a descoperit... (cand de fapt nu a avut ABSOLUT nici o contributie) WTF? | |||
|
| | #17304 (permalink) | ||
| Quote:
oT 21 6/10 m-am uitat la filmul asta pentru spacey..si chiar mi-a placut mai putin ultimile scene in rest s-a descurcat foarte bine..dar nu tine tot filmul in spate asa ca...Nu am ce sa reprosez dar nici ce sa laud la acest film...total banal, are 6 pentru ca spre final a avut un "high" in rest e de 5 asa...nu foarte interesant insa nici nu te face sa regreti timpul petrecut in fata ecranului. Am vazut cu o pagina doua in urma o comparatie cu The Grand...dintre cele 2 as recomanda The Grand actorii sunt mai "animati". | |||
|
| | #17305 (permalink) | ||
| National Treasure 2: Book Of Secrets 7/10 - Nu m-am plictisit...deci e de bine, subiect cam tras de par(RAU!), acting cam mediocru....dar filmul este relaxant, mi-a placut.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #17306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | The Forbidden Kingdom Rezumat : Dupa tot tam-tam-ul de aici m-am hotarat sa-l vizionez, fara sa am prea mari pretentii. Insa nu am avut cum sa vad filmul pana la capat fara sa ma scoata din sarite la fiecare 5 minute. Jackie Chan s-a chinuit el acolo sa fac din rahat brici, si-a dus rolul pana la final, in rest absolut toate personajele penibile si demne de o audienta prescolara (domnisoarele alea 2 : orphaned bitch/ nasty witch, daca au liceul terminat e mare minune). Papagalul ala mic, iason (micutzu anakin), nu stiu cum de a scapat fara vreun ochi vanat, sau vreo mana dislocata, cum sa rezisti alaturi de el pe platou fara sa-i zbori un dinte ? Sper rusinea mea nu am vazut karate kid 1/2/3/4/5/6,insa Rob Minkoff asta, probabil l-a avut ca model. Cu greu gasesti ceva original in film, scenele de lupta le-am mai vazut, dialogurile penibile le-am mai vazut, povetele chinezesti le-am mai vazut. Introducerea lu iason kid in peisaj mi-a provocat neplaceri grave si a fost singurul lucru original din film - URA : Multi vad ca au laudat imaginile incredibile/grafica magnifica/peisajele de neuitat etc, toate au fost folosite excesiv pana la kitsch (vezi poze atasate). Cateva dialoguri amuzante din film : "Summon the witch. The one born of wolves" "You have freed me traveler, now go free yourself" "In to the banquet the Monkey King crashed uninvited" NOTA : 1.5 / 10
__________________ | ||
|
| | #17308 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
21 6/10 acceptabil, insa putea fi mai interesant. trebuia sa citesc linkul dat de ivan dupa ce l-am vazut, nu inainte. pentru ca altceva decat smecheria aia in echipa.. filmul nu ofera. alearga prin poveste de parca e urmarit de caini turbati, iar la final zambeste cam prosteste si dispare in ceata.
| ||
|
| | #17310 (permalink) | ||
| The bank job - 6 Din toate filmele in care l-am vazut, stilul lui Statham de a juca s-a potrivit doar in Snatch. The bank job putea fi ceva mai bun daca nu iesea ca o corcitura de film politist englezesc cu film politist cu intrigi politice in stilul american. Per total cam sec, dar merita bifat pe lista.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17311 (permalink) | ||
| Forgetting Sarah Marshall - 8/10 entertaining, o comedioara destul de reusita.
__________________ ![]() | |||
|
| | #17312 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #17313 (permalink) | ||
| Street Kings - 4/10 Prost. Incepe banal, continua prost si se termina incredibil de prost. Forest Whitaker a jucat jenant, dupa parerea mea (in 2-3 faze mi s-a parut ca il imita pe Denzel in Training Day), Keanu Reeves demonstreaza din nou ca nu poate face alt rol decat cel al lui Neo (tough guy-wannabe), iar finalul a fost sub orice critica (nu motivatie, nu morala, nimic...). Vad ca toata lumea il compara cu Training Day, nu este cazul. Nu recomand.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17314 (permalink) | ||
| Lucky Number Slevin - 9/10 Extraordinar. Joc impecabil facut de actorii principali (mai putin Freeman, care parea ales gresit pentru rolul de gangster) si un scenariu cum rar se mai face. Recomand!
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17315 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Daca imi amintesc bine l-am mai comparat cu Steven Segal.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #17317 (permalink) | ||
| The Matrix. Nota 9/10. Am vazut reclama la TV la filmul asta si m-am gandit sa-l revad. Super film. Idee geniala dar pe alocuri cam trasa de par. Nici nu stiu cum sa numesc genul asta...SF action..god knows. Mission to Mars. Nota 7/10. Un SF OK, despre Marte si o explicatie slabuta despre originea vietii. | |||
|
| | #17318 (permalink) | ||
|
21 --- 5/10 nu m-a impresionat, sincer. S-a facut atata tam-tam pe tema lui incat am simtit nevoia sa il vad NEAPARAT. Un film previzibil, exagerat si poate prea teen. Voi scrie in Spoiler mai detaliat.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #17319 (permalink) | ||
| Stardust 8/10 nu am vazut de mult un film fantasy asa de bun. Surprinzator. Poveste bine inchegata doar cu o mica scapare: Michelle Pfeiffer a facut un rol foarte bun iar de Robert de Niro puteau sa se lipseasca in filmul asta (marketing). Un film bun cu o poveste nu neaparat originala dar destul d neobisnuita care m-a captivat.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|