Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-05-2008, 12:50   #17301 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

The Forbidden Kingdom - 8/10 scene de lupta kung-fu, comedie si.......'maestrul betiv' revine

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 18:00   #17302 (permalink)
ViS

ViS's Avatar

Iron Man 8.5/10 Un film bun, il recomand celor care le place genu Sci-Fi.

ViS is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 19:22   #17303 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

The Forbidden Kingdom - 6/10 - Misto peisajele, cateva scene de lupta si cam atat. Povestea e un cliseu basit, total previzibil, de fapt atat de previzibil incat parca ai deja vu la fiecare scena. Jet Li de nerecunoscut, ultima oara vazusem Danny the Dog care mi-a placut mult mai mult.

National Treasure 2 6/10 - Ma asteptam la mai mult, Nicolas Cage in stilul lui plictisit&don't give a shit, parca n-a mai functionat in filmul asta... parca era un bosorog plictisit de viata. Actiune imprevizivila doar in secventele lipsite de logica...

spoiler in continuare:

cand il rapeste ala pe presedinte, asta ii zice: "vezi ce faci, ca la politisti nu am ce scuza sa le dau... asa ca o sa te urmareasca", cand se termina povestea si se intalnesc iar cu presedintele, niste politai dau sa-i aresteze pe aia si asta "stati, acu' mi-am adus aminte, a fost un accident blah blah". WTF? Sau cand erau aia prinsi in piramida si se indunda... dupa ce ii ameninta James Bond gagica cu cutitasu', Johnny Cage are un sentiment de marinimie si ar vrea sa-l salveze, nu reuseste dar zice lumii ce mare erou a fost ala ca defapt ala a descoperit... (cand de fapt nu a avut ABSOLUT nici o contributie) WTF?

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 20:53   #17304 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
'maestrul betiv' revine
bine spus.

oT

21 6/10 m-am uitat la filmul asta pentru spacey..si chiar mi-a placut mai putin ultimile scene in rest s-a descurcat foarte bine..dar nu tine tot filmul in spate asa ca...Nu am ce sa reprosez dar nici ce sa laud la acest film...total banal, are 6 pentru ca spre final a avut un "high" in rest e de 5 asa...nu foarte interesant insa nici nu te face sa regreti timpul petrecut in fata ecranului. Am vazut cu o pagina doua in urma o comparatie cu The Grand...dintre cele 2 as recomanda The Grand actorii sunt mai "animati".

Flame is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 21:26   #17305 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
National Treasure 2: Book Of Secrets 7/10 - Nu m-am plictisit...deci e de bine, subiect cam tras de par(RAU!), acting cam mediocru....dar filmul este relaxant, mi-a placut.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 22:05   #17306 (permalink)
Registered User

The Forbidden Kingdom
Rezumat : Dupa tot tam-tam-ul de aici m-am hotarat sa-l vizionez, fara sa am prea mari pretentii. Insa nu am avut cum sa vad filmul pana la capat fara sa ma scoata din sarite la fiecare 5 minute. Jackie Chan s-a chinuit el acolo sa fac din rahat brici, si-a dus rolul pana la final, in rest absolut toate personajele penibile si demne de o audienta prescolara (domnisoarele alea 2 : orphaned bitch/ nasty witch, daca au liceul terminat e mare minune).
Papagalul ala mic, iason (micutzu anakin), nu stiu cum de a scapat fara vreun ochi vanat, sau vreo mana dislocata, cum sa rezisti alaturi de el pe platou fara sa-i zbori un dinte ? Sper rusinea mea nu am vazut karate kid 1/2/3/4/5/6,insa Rob Minkoff asta, probabil l-a avut ca model. Cu greu gasesti ceva original in film, scenele de lupta le-am mai vazut, dialogurile penibile le-am mai vazut, povetele chinezesti le-am mai vazut. Introducerea lu iason kid in peisaj mi-a provocat neplaceri grave si a fost singurul lucru original din film - URA :

Multi vad ca au laudat imaginile incredibile/grafica magnifica/peisajele de neuitat etc, toate au fost folosite excesiv pana la kitsch (vezi poze atasate).

Cateva dialoguri amuzante din film :

"Summon the witch. The one born of wolves"
"You have freed me traveler, now go free yourself"
"In to the banquet the Monkey King crashed uninvited"

NOTA : 1.5 / 10
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	vlc 2008-05-20 21-52-46-50.jpg
Views:	86
Size:	27.1 KB
ID:	346548   Click image for larger version

Name:	vlc 2008-05-20 21-56-56-45.jpg
Views:	77
Size:	65.9 KB
ID:	346549   Click image for larger version

Name:	vlc 2008-05-20 21-58-01-81.jpg
Views:	61
Size:	50.6 KB
ID:	346550   Click image for larger version

Name:	vlc 2008-05-20 21-58-19-75.jpg
Views:	64
Size:	54.3 KB
ID:	346551   Click image for larger version

Name:	vlc 2008-05-20 21-58-26-43.jpg
Views:	114
Size:	48.8 KB
ID:	346552  

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 22:19   #17307 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Exact secventa din ultima poza imi aduc aminte ca a pus capac. C'mon man !

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 20-05-2008, 23:07   #17308 (permalink)
Moderator

21 6/10 acceptabil, insa putea fi mai interesant. trebuia sa citesc linkul dat de ivan dupa ce l-am vazut, nu inainte. pentru ca altceva decat smecheria aia in echipa.. filmul nu ofera. alearga prin poveste de parca e urmarit de caini turbati, iar la final zambeste cam prosteste si dispare in ceata.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 23:25   #17309 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Street Kings 4/10 actori de mare clasa care nu se ridica la nivelul asteptarilor, mai ales Keanu care nu face deloc un rol bun...Recomandare in cazul asta...Training Day

Old 21-05-2008, 00:38   #17310 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

The bank job - 6
Din toate filmele in care l-am vazut, stilul lui Statham de a juca s-a potrivit doar in Snatch. The bank job putea fi ceva mai bun daca nu iesea ca o corcitura de film politist englezesc cu film politist cu intrigi politice in stilul american. Per total cam sec, dar merita bifat pe lista.

pat is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 00:52   #17311 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Forgetting Sarah Marshall - 8/10 entertaining, o comedioara destul de reusita.

pruny is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 02:16   #17312 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by pelinca View Post
The Forbidden Kingdom
Rezumat : Dupa tot tam-tam-ul de aici m-am hotarat sa-l vizionez, fara sa am prea mari pretentii. Insa nu am avut cum sa vad filmul pana la capat fara sa ma scoata din sarite la fiecare 5 minute. Jackie Chan s-a chinuit el acolo sa fac din rahat brici, si-a dus rolul pana la final, in rest absolut toate personajele penibile si demne de o audienta prescolara (domnisoarele alea 2 : orphaned bitch/ nasty witch, daca au liceul terminat e mare minune).
Papagalul ala mic, iason (micutzu anakin), nu stiu cum de a scapat fara vreun ochi vanat, sau vreo mana dislocata, cum sa rezisti alaturi de el pe platou fara sa-i zbori un dinte ? Sper rusinea mea nu am vazut karate kid 1/2/3/4/5/6,insa Rob Minkoff asta, probabil l-a avut ca model. Cu greu gasesti ceva original in film, scenele de lupta le-am mai vazut, dialogurile penibile le-am mai vazut, povetele chinezesti le-am mai vazut. Introducerea lu iason kid in peisaj mi-a provocat neplaceri grave si a fost singurul lucru original din film - URA :

Multi vad ca au laudat imaginile incredibile/grafica magnifica/peisajele de neuitat etc, toate au fost folosite excesiv pana la kitsch (vezi poze atasate).

Cateva dialoguri amuzante din film :

"Summon the witch. The one born of wolves"
"You have freed me traveler, now go free yourself"
"In to the banquet the Monkey King crashed uninvited"

NOTA : 1.5 / 10
frate, ai scris cam ce as fi scris eu daca nu mi-ar fi fost lene =)). bravo

pmk is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 02:33   #17313 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Street Kings - 4/10 Prost. Incepe banal, continua prost si se termina incredibil de prost. Forest Whitaker a jucat jenant, dupa parerea mea (in 2-3 faze mi s-a parut ca il imita pe Denzel in Training Day), Keanu Reeves demonstreaza din nou ca nu poate face alt rol decat cel al lui Neo (tough guy-wannabe), iar finalul a fost sub orice critica (nu motivatie, nu morala, nimic...). Vad ca toata lumea il compara cu Training Day, nu este cazul. Nu recomand.

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 21-05-2008, 04:46   #17314 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Lucky Number Slevin - 9/10 Extraordinar. Joc impecabil facut de actorii principali (mai putin Freeman, care parea ales gresit pentru rolul de gangster) si un scenariu cum rar se mai face. Recomand!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	lucky_number_slevin_ver8_xlg.jpg
Views:	20
Size:	156.0 KB
ID:	346623  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 21-05-2008, 07:12   #17315 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
trebuia sa citesc linkul dat de ivan dupa ce l-am vazut, nu inainte.
Eu am citit articolul acum cateva luni, dar dupa 5 minute din film i l-am anticipat nevesti-mii cu lux de amanunte

Quote:
Originally Posted by pat View Post
The bank job - 6
Din toate filmele in care l-am vazut, stilul lui Statham de a juca s-a potrivit doar in Snatch.
Si acolo pentru ca era la prima "infatisare" si am crezut noi ca el de fapt joaca.
Daca imi amintesc bine l-am mai comparat cu Steven Segal.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 10:12   #17316 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Semi-Pro 6/10 Amuzant ce sa zic...nu iese in evidenta cu nimic insa iti creeaza o oarecare bunadispozitie.

Old 21-05-2008, 10:31   #17317 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

The Matrix. Nota 9/10. Am vazut reclama la TV la filmul asta si m-am gandit sa-l revad. Super film. Idee geniala dar pe alocuri cam trasa de par. Nici nu stiu cum sa numesc genul asta...SF action..god knows.

Mission to Mars. Nota 7/10. Un SF OK, despre Marte si o explicatie slabuta despre originea vietii.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 10:42   #17318 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

21 --- 5/10 nu m-a impresionat, sincer. S-a facut atata tam-tam pe tema lui incat am simtit nevoia sa il vad NEAPARAT. Un film previzibil, exagerat si poate prea teen. Voi scrie in Spoiler mai detaliat.

I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 11:34   #17319 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Stardust 8/10 nu am vazut de mult un film fantasy asa de bun. Surprinzator. Poveste bine inchegata doar cu o mica scapare:

Michelle Pfeiffer a facut un rol foarte bun iar de Robert de Niro puteau sa se lipseasca in filmul asta (marketing).
Un film bun cu o poveste nu neaparat originala dar destul d neobisnuita care m-a captivat.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 12:08   #17320 (permalink)
Registered User

walterc74's Avatar

The Forbidden Kingdom 3/10,de mult nu am mai vazut un film asa prost.

walterc74 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules