![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17321 (permalink) | ||
|
Just curious, de ce te-ai mai obosit sa-l vezi, dupa toate confirmarile de mai sus? Se planuieste cumva infiintarea organizatiei secrete a ahtiatilor dupa filme proaste?
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17323 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Filme SF/fantasy de colectie (vazute HD): Stardust 9/10. Superb! The Golden Compass 8/10. O serie pe care o voi urmari ca pe LOTR! Sunshine 8/10. Un SF ,,solar", heroic fantasy, care ar fi putut mai mult dar e bun si asa. In materie de action/karate, au fost unele ok cu Jet Li (Hero, bine asta e si alt gen, Craddle to the Grave), dar mult mai ,,greucean" mi se pare Mark Dacascos. Am vazut recent la TV Drive, un film cu buget minuscul dar tare bine facuta coregrafia. Plus ca Mark e gimnast adevarat si isi face singur scenele (a fost omul mai multi ani campion). Filmul ala merita 8/10 in genul respectiv! Am vazut recend Hard Boiled, ca tot am jucat recent Stranglehold. Dupa mine nota 2/10, filmul a fost chiar mai slab ca jocul (nu stiu ce naiba ma asteptam, sa vad bullet time si aim focus in film?) | ||
|
| | #17325 (permalink) | ||
| 21 7/10 - spre sfarsit a dat o in balarii but oh well The Edge - 8/10 Revazut, mi a placut mult, doar ca e Antony Hopkins acolo The Forbidden Kingdom 4/10 - prost, foarte prost, regizat cu picioarele, lagune mari in script, vai, pacat de jackie si jet li.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #17326 (permalink) | ||
| The Bucket List 9/10 - un film super cu Morgan Freeman si Jack Nicholson despre toate lucrurile traznite pe care sau apucat sa le faca cand au aflat ca mai au de trait cam 6 luni - 1 an maxim. Un film care la final mi`au dat lacrimile. The Warlords (Tau ming chong) 7/10 - un film despre razboi cu Jet Li , povestea a trei frati de sange care lupta ptr a supravietui foametei , dar pe final lucrurile se schimba
__________________ Oare toate apele au culoarea inecului ?? | |||
|
| | #17327 (permalink) | ||
| Gone Baby Gone. Nota 9/10. Un film foarte bun ce prezinta o realitate foarte cruda. M-a impresionat pana la lacrimi. Eu cred ca i-as fi taita si cu drujba dupa ce ii executam pe acei rapitori. Este poate singurul film ce prezinta o realitate, perfect. The Matrix Reloaded. Nota 7/10. Slabut. Insa asa e cu continuarile. Insa filmul e OK desi nu e de sine statator ci trebuie luat impreuna cu Revolution. | |||
|
| | #17328 (permalink) | ||
| Street Kings - 8/10 Parca prea scurt. Ideea nu e noua - un fel de LA Confidential modern - dare e bine realizat, dinamic si Keanu Reeves e badass. Mi s-a parut on par la acting cu Forest Whitaker. Am vazut ca a primit note proaste pe aici in general. Dar sa dati la asta 4/10 si la Forbidden Kingdom 8/10...e culmea culmilor. Quote:
| |||
|
| | #17330 (permalink) | ||
| The Eye 6/10 - La inceput te sperie rau, am sperat ca este un film bun...dar am avut momente in care m-am plictisit ingrozitor, daca nu juca Jessica Alba, filmul primea maxim 5.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #17331 (permalink) | ||
| Quote:
Iar Keanu Reeves nu prea stie ce rol joaca..ori e betiv ori e corupt ori e bun..majoritatea timpului reuseste sa fie nemuritor...ca joc actoricesc e doar ok...dar considerand filmele trecute facute de dansul rolul asta te face sa razi. Forbidden Kingdom este inspirat dintr-o nuvela destul de cunoscuta si sunt foarte curios de ce lacune in scenariu vorbeste idragon. O.t. Big Fish 10/10 Absolut Genial, o poveste fantastica, superb, Tim Burton este un regizor extraordinar | |||
|
| | #17332 (permalink) | ||
|
Mean Machine - 8/10 Dupa acest film a fost copiat cu nerusinare The Longest Yard Am uitat sa spun despre muzica: super ok
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #17334 (permalink) | ||
| http://www.imdb.com/media/rm1051500032/tt0071771 Se pare ca ai dreptate! O sa incerc sa caut si originalul din '74 Oricum Mean Machine este peste The Longest Yard 2005
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #17335 (permalink) | ||
|
Street Kings - 9/10 Un must see..cu siguranta ,dc va plac filmele de actiune. Eu nu am ce sa-i reprosez,iar Keanu face un rol frumos ca pe post de Billy BadAss. Un fel de f#te-i pe toti ,dar tine la ai tai . Dar dc trebuie,f#te-i si pe-ai tai... ![]()
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #17336 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Street Kings Un 6/10 cu multa indulgenta... Nu se stie ce v-a impresionat asa mult. Filmul nici nu ajunge sa pupe picioarele la filme ca Training Day, sa nu mai zic de LA Confidential. E un film mediocru, salvat doar de o poveste care macar nu te lasa sa adormi pt ca vrei sa vezi cum se termina. In rest actingul mi s-a parut f prost (chiar si din partea lui Whitaker) si per total regia slaba. Ma rog, asta a fost impresia mea. Mai bine impusca tot departamentul si se proclama serif. | ||
|
| | #17339 (permalink) | ||
|
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 7,5/10 pentru fanii Indiana Jones (eu fiind unul) filmul a fost destul de bun, pentru cei care de abia acum fac cunostinta cu el probabil ca nu e asa de interesant pentru ca povestea scartaie in destule locuri.
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|