![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17381 (permalink) | ||
|
h3x0r, da, surpriza ma uit cu prietena la film, ea are puteri paranormale si imi transmite mesaje subliminale ![]() E treaba ta daca ti-a placut mai mult filmul. Pentru mine la asa casting mi se pare un esec si e treaba mea daca nu am fost atat de incantat de creierii zburati cat sa nu ma deranjeze problemele filmului. Nu simt nevoia unei povesti, ci doar vreau ca filmul sa fie coerent. Asta insemnand ca toata inlantuirea de evenimente si dialoguri sa aiba sens (si modul in care sunt prezentate intamplarile sa ajute filmul, nu sa-l strice) fara sa para ca scenaristul a dat cu ala bala portocala ca sa bifeze toate liniutele. Cat despre Keanu Reeves care joaca ca un pantof in Street Kings (putin mai bine decat o cizma), trebuie sa fii ori adolescenta in calduri ori fanboy ca sa treci cu vederea peste problemele lui cand vine vorba de acting. Oricum, major ownage cu "Filmul e de 6.5 / 10,nu mai mult,dar nu de 5". Bine ca nu e de 5.234, ca atunci chiar ma simteam aiurea ![]() Ca sa revin ontopic: How to rob a bank - 5 Se tot fac filme de genul asta, cu inceput in forta, rasturnari de situatii, scenariu neliniar in ideea ca stilul asta prinde la public. Din pacate in majoritatea filmelor actorii parca nu sunt conectati la actiunea la care participa ci doar rostesc replicile. Asta e si cazul lui "How to rob a bank". Am avut impresia ca ma uit la niste repetitii, nu la film. Il mai salveaza cateva dialoguri si faze haioase.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17382 (permalink) | ||
| Quote:
Exista un sef, care are cativa oameni in subordine si cu care face bani Exista un baiat (ala corectul) care e bun in grup, dar cand nu vrea sa recurga la metode 'murdare', grupul se autosesizeaza si incearca sa-l omoare Filmele nu trebuie sa fie asemanatoare ca sa poata fi comparate
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #17383 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Indiana Jones 4 8/10 Am scris mai multe pe threadul dedicat filmului, aici. As fi postat aici, dar erau cam multe spoilere. Oricum, sunt de acord cu ce a zis Alexneo mai sus, referitor la acele faze greu de inghitit. Pacat ca Spielberg nu s-a putut abtine sa nu exagereze chiar si intr-un astfel de gen de film, dar se pare ca e la moda acum printre popcorn movies cu astfel de scene de actiune. Din fericire, in rest filmul este un demn urmas al seriei, de aici si nota. | ||
|
| | #17384 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #17385 (permalink) | ||
| Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 9/10 M-am simtit din nou copil. L-am vazut la (odiosul) Cinema Patria (si am vazut in ce hal a scazut nivelul spectatorilor... sambata seara erau maxim 100 oameni in sala) si am savurat fiecare secunda din el Nu a luat nota maxima pentru faza cu
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17386 (permalink) | ||
| Street Kings 6/10 Keanu a jucat destul de neconvingător, cu bune şi rele. Partea de machiaj/ costumaţie însă l-a îngropat rău. Deşi omu' o trăgea la măsea mai mereu (după cum indică unele faze din film) nu avea cearcăne, ochi obosiţi, ceva semne de "bună" purtare. Forest Whitaker însă a fost bun în rolul său de şefuleţ.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #17388 (permalink) | ||
| Quote:
Recunosc, am gresit. Chiar nu au nici o treaba.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17391 (permalink) | ||
| Quote:
Spreading the word, spreading the woooord.Pe masura ce il vad si il revad si tot trece timpul de cand l-am vazut prima oara, imi place din ce in ce mai mult.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17392 (permalink) | ||
|
Pat......Cred ca am o explicatie mai buna pt notele pe care le dai , alta decat pretena ta... ![]() Te astepti la prea multe de la filmele astea,si cand fundul tau blazat da nas in nas cu ceea ce e de fapt...normal ca filmul e de kkt.. Keanu nu e actor care sa-ti spuna ceva,e sec ca acting...tot iese lui bine e sa-si puna ochelarii si sa traga 2 gloante...Ce voiai de la el ? Ti se pare comun cu Training Day...dar dc nu aflai ca e acelasi regizor , mai faceai asemanarea ?
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #17393 (permalink) | ||
| The constant gardener - 6/10 - reactii stupide, rezbunarea gradinarului (....dar ....Ralph Fiennes intr-un rol de zile mari) Les diaboliques - 10/10 fara cuvinte un film perfect
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #17394 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0322725/
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 26-05-2008 at 13:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #17395 (permalink) | ||
| An American Crime - Shocking, frate! Filmul mi s-a parut de exceptie. Personajele, in primul rand, presteaza cu mare talent, si sunt alese foarte bine pentru contrast: Catherine Keener joaca exemplar rolul mamei denaturate, iar Ellen Page, pe care-o stiti din Juno, e exact diamantul aruncat la porci. Cat despre ala micu, asta intra direct si iremediabil in Top 10-ul celor mai villain personaje din cinematografie, excelent aleasa distributia. Socant de bun: 9/10 Street Kings - demonstreaza inca o data ca e din ce in ce mai greu sa emulezi campionii genului: filmul e sora cea mai mica, urata si retardata a celebrelor L.A. Confidential, Training Day & all that good cop-bad cop-dirty cop shit si esueaza lamentabil, din pacate. Filmul o da in bara la absolut toate capitolele: dintre personaje Cheaunu Reeves e singurul care scapa turma, jucand admirabil rolul de politist dintr-o bucata muschii-mei-minte-nu-are cu probleme de constiinta in genul personajului interpretat de Russel Crowe in L.A. Confidential; Forest Whitaker face in schimb un rol mooolt sub demnitatea lui, iar personajele secundare sunt prea idioate ca sa mai fie amintite. Poveste trasa de par, drama demna de benzi desenate, ce sa mai..urat! 5/10
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17396 (permalink) | ||
|
Stau si ma intreb daca Street Kings aparea inaintea lui Training Day? Oare cum erau impartite parerile atunci? Am realizat, ca noi nu suntem capabili sa luam un film de sine statator, tot timpul trebuie sa-l comparam cu altul. Asa ne este firea. Cum mai auzeam pe aici comparatii de genul ca Aliens vs Predator nu e ca Aliens. a mai nasol un pic. | |||
|
| | #17399 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0410730/
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|