![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17421 (permalink) | ||
| The Contract 6,5 Chestia clasică: să mergem la pădure ca să culegem plumb şi zgură Iron Man 7 Notă mare că, deh, avea ceva roboţei pe acolo
__________________ Toate cele bune! E8400 • Ninja B+ • DFI LP DK P35-T2RS • 2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400 • Manli 8600GT • RAID 0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB NSK6500 • Philips 170C • Klipsch Promedia GMX A-2.1 | |||
|
| | #17424 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #17425 (permalink) | ||
| War Inc - 5/10 N-a fost sequel-ul pe care il asteptam la Grosse Point Blank. Scenariul e destul de inteligent dar prea putin amuzant si pe alocuri e dureros de previzibil(
__________________ X | |||
|
| | #17426 (permalink) | ||
| Jumper. Nota 4, ne vedem la toamna. Recunosc, greseala a fost a mea, m-am uitat pe fuga la descriere, am vazut un sample (sau trailer?) si colac peste pupaza am intrebat-o pe nevasta-mea daca vrea sa il vedem. Dintr-un subiect care putea fi dezvoltat macar decent au facut un episod prost dintr-o telenovela cu buget mare. Toti actorii sunt invizibili, inclusiv Samuel L Jackson (despre care aveam o parere bunicica). Anakin suge, Ileana Cosanzeana cred ca a trimis o dublura la filmari si scenaristii presupun ca erau in greva cand au scris cele 12 randuri care au constituit scenariul. Nu mai stiu daca i-am dat nota. Na un 3. Huo.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #17427 (permalink) | ||
| An American Crime 8/10 Socant si revoltator, daca nu ar fi scris ca e dupa fapte reale si bazat pe inregistrarile de la proces, mi-ar fi fost greu sa cred lucrurile intamplate, sau cel putin o parte din ele. Filmul e cu atat mai impresionant si pt ca e jucat f bine (mama lor in special, actrita pe care am mai vazut-o dar nu i-am retinut numele) si regizat la fel de bine, twistul dinspre final fiind f bine facut, mai ales daca nu stiai dinainte cum se termina (eu nu stiam de caz in prealabil si deci inca mai speram ca fata respectiva sa... ). In concluzie filmul m-a impresionat, si cand face asta un film, at nu poate fi decat bun.
| |||
|
| | #17429 (permalink) | ||
| What happens in Vegas - 6.5 O comedie haioasa de vazut cu gagicele. Nu uitati de popcorn.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17433 (permalink) | ||
| What Happens in Vegas - 3.5/10 Chiar nu este atat de greu sa faci un film de genul asta sa fie agreabil. Se pare ca regizorul a reusit sa comita fiecare greseala posibila si filmul a fost penibil. Ca si jocul actorilor principali, care pareau mai interesati de urmatorul rol pe care il vor avea.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17434 (permalink) | ||
| Warning
Sex and the city - The Movie Membrii imdb noteaza filmul ori cu 10 ori cu 1. Unii se compenseaza pe altii, batandu-se pe medie. Nu stiu care a inceput, am citit insa ca filmul nici nu se lansase, cand membrii incepusera sa voteze. Big e just fabulous ... in interpretare si rol! Unul dintre miile de critici, care imi sustine parerea ... sau de care ma sustin eu si restul de critici | |||
|
| | #17436 (permalink) | ||
| Fool's gold - 5 Cam fragmentat si lipsit de farmec, desi amuzant pe alocuri. Asemanator cu Into the blue
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17437 (permalink) | ||
| The Onion Movie (2008) - Pt cine a auzit de The Onion e un must see. Pt. restul e o satira/parodie excelenta.
__________________ Favourite Player : Dr. Eufemiano Fuentes and #16 Censorship reflects society's lack of confidence in itself. | |||
|
| | #17438 (permalink) | ||
| Doomsday. Nu stiu ce naiba m-a apucat, pe asta am dat play chiar la nimereala. In 15 secunde incepusem sa-mi fac sperante dar pana in momentul in care nu am mai rezistat si am inchis playerul filmul a mers intr-o singura directie, si anume in jos. Pun ramasag salariul pe o luna ca pot scrie in sase zile (plus una de odihna) un scenariu mai credibil, mai atractiv si mai original decat asta. Singurul lucru pe care il pot face acum este sa va sfatuiesc sa NU VA UITATI la acest cacat* film. Nu imi pot da seama exact cat am vazut din cele 113 minute dar mi s-au parut vreo 3 ore. 113 minute??! Ar trebui sa fie ilegal sa poti produce filme atat de lungi si de proaste. Nota oscileaza intre 3 si 2 si ma scarpin sincer prin memorie dupa vreun ingredient care sa ma faca sa ma duc catre 3 si nu reusesc. Personal failure of the year so far. And counting. *cred ca tagul strike trebuia pus pe cuvantul film.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #17439 (permalink) | ||
| Fool's Gold - 6/10, slabut, ce sa zic, parca m-as fi asteptat la mai mult de la el. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 6/10, si asta pentru a fi indulgent. a dat-o in SF-uri rau de tot. parca am avut alt gust cand le-am vazut pe primele 3 si le consider oricum peste partea a 4-a.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | Vand telefon LG KU580 | |||
|
| | #17440 (permalink) | ||
| Fool's Gold - 5/10 Slabut, copiat dupa Into the Blue, dar nu este deranjant - nota de trecere.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|