Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-05-2008, 23:51   #17441 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Rise of the Footsoldier - 5.
In cateva locuri pierde grav cadenta. In plus personajul principal se cam plictiseste in ultima treime si intervine din ce in ce mai rar.

Daca vedeam doua episoade din House MD ma consideram mai castigat.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 23:57   #17442 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Palmetto (revazut dupa 10 ani) - 7/10 Woody Harrelson in zilele lui bune. Filmul mi s-a parut in continuare OK, putin cam lipsit de nerv in anumite portiuni, dar bun.

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 01-06-2008, 00:34   #17443 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Mama's boy - 5
Cam insipid pentru o comedie. E genul ala de film la care nu pui pauza cand te duci la buda.

pat is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 00:58   #17444 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

The Machine Girl (Kataude mashin garu) - Un film japonez despre o scolarita care ramane fara fratior, lichidat de nemernicii Yakuza, si care purcede, in consecinta, la lichidarea acestora, desigur intr-o maniera foarte brutala si sangvinolenta. Tipul de la efecte speciale cred ca a injurat mult, fiindca a trebuit sa furnizeze cateva sute de galeti de sange fals. I-adevarat ca filmul incearca si ceva umor morbid, are scene destul de interesante de omor, dar per ansamblu e cam nasol. Nu-l recomand decat celor care-s fani inraiti de manga sau celor care inca mai cred ca filmele japoneze pot avea umor, altminteri mai bine bagati din nou DVD-ul cu Kill Bill sau Planet Terror si stiti o chestie...
...cel mai haios lucru legat de film e ca versiunea pe care am avut-o era si dublata, si subtitrata in engleza, numai ca nicio replica nu era similara in cele doua variante. Il felicit pe tampitul care a "tradus" traducerea la subtitrare pentru ambitie!
5/10
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenShot012.jpg
Views:	80
Size:	21.6 KB
ID:	350932   Click image for larger version

Name:	ScreenShot013.jpg
Views:	79
Size:	21.8 KB
ID:	350933  

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 00:58   #17445 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Death note (Desu nôto), serialul anime. Nu am apucat pana acum sa vad nici un anime adevarat, exceptand cele de tipul sailor moon pe care le-am vazut in copilarie. Si, de ce sa mint, mi-au placut la nebunie pe vremea aia. Am nimerit din gresala pe animax si am prins un episod din death note. In primele 5 minute am ramas dependent si nu m-am mai putut dezlipi de el. Nu stiu exact ce mi-a placut, luat la disecat scenariul si mai ales felul in care toate gandurile personajelor spuse cu voce tare sunt destul de.. aiurea. Pur si simplu mi-a placut mult: universul, atmosfera deprimanta si scenele mult prea tragice ce abunda in film, filosofia din spatele lui, totul. A fost altceva decat orice alt film vazut pana in momentul asta. 8.5/10 .

42 is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 01:46   #17446 (permalink)
Registered User

Sympathy for Mr Vengeance - 8/10.

Primul din trilogia razbunarii, este foarte bun. Desi dureaza ceva timp pana incep sa se miste lucrurile si ai senzatia ca urmaresti un film cu si despre prosti, in partea a 2'a e un adevarat madmen show.
Plotul nu e greu de anticipat, dar eleganta, simplitatea si regia sunt geniale. Mi s'a parut ceva mai slab decat Oldboy, al 2'lea din trilogie, care are mai mult stil si personalitate decat Sympathy for Mr Vengeance.

Nu'l recomand celor ce nu suporta dramele si violenta (desi nu este deloc genul de film care sa abunde in scene de violenta gratuita). Il recomand tuturor celorlalti.
Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10

Shuyin is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 02:01   #17447 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Fool's Gold - 3/10 Foarte prost film. Peisajele superbe din Bahamas sunt singurul lucru pozitiv. Cei care au scris scenariul erau probabil niste retardati. Trailerul este mult mai bun ca filmul, pentru ca toate scenele amuzante sunt comprimate acolo. Nu recomand nici pentru inchiriat.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by LS View Post
Fool's Gold - 6/10, slabut, ce sa zic, parca m-as fi asteptat la mai mult de la el.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 6/10, si asta pentru a fi indulgent. a dat-o in SF-uri rau de tot. parca am avut alt gust cand le-am vazut pe primele 3 si le consider oricum peste partea a 4-a.
E grav, fugi si te ascunde frate

Last edited by Alexneo; 01-06-2008 at 02:01.. Reason: Automerged Doublepost

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 01-06-2008, 02:06   #17448 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Fool's Gold - 6/10 o comedie decenta, nu aveam mari pretentii, dar e mai slab ca Into the Blue.

pruny is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 02:37   #17449 (permalink)
Registered User

R0N|N's Avatar

It's a Mad Mad Mad Mad World. 10/10. Film pe care l-am revazut a nu stiu cata oara. In primul rand o distributie de exceptie in frunte cu Spencer Tracy. Din punctul meu de vedere e cea mai buna comedie clasica, unde se imbina suspansul cu situatiile comice.

R0N|N is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 12:36   #17450 (permalink)

C05T1N's Avatar

Malena (revazut) - 8/10 Ramane un film remarcabil, cum nu prea se mai fac in ziua de azi.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	malena.jpg
Views:	63
Size:	97.7 KB
ID:	350991  

Old 01-06-2008, 12:52   #17451 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Memento (revazut) 8,5/10 Impresioneaza prin tehnica prezentarii evenimentelor insa si prin subiect.

3:10 to Yuma 7/10 Putin cam exagerat la sfarsit insa per total mi-a placut fara rezerve.

Urmatorul film vazut va fi Indiana Jones Raiders of the Lost Ark revin cu impresii mai pe seara. Sper sa le pot vedea pe toate inainte sa ajung sa-l vad pe 4 la cinema

X-White is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 13:10   #17452 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Fool's Gold - 4/10 : Tot ce-am reţinut din filmul astă e că Matthew McConaughey face sex foarte bine .

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 15:17   #17453 (permalink)
Registered User

s|lent's Avatar

Death Proof

friggin 11/10, demult nu m-am mai distrat asa. Tarantino e genial.
NU PIERDETI!!

s|lent is online now    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 15:25   #17454 (permalink)
Registered User

Un pic offtopic:

Ivan keep em coming.

Am vazut cam toate filmele la care ai date note si nu as putea sa fiu mai de acord cu tot ce ai spus de ele.

Ovaz is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 20:23   #17455 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Penelope 7/10 un film care impresioneaza prin jocul actorilor, povestea nu este chiar iesita din tipare...poveste de dragoste cu unele elemente de comedie...merita vazut.

The Bourne Ultimatum 9/10 trecuse ceva timp decand nu am mai vazut un film care sa ma tina atent pe toata durata lui doar din privinta subiectului..mentionez ca nu am mai vazut nici o parte din serie deci nota reprezinta doar ce am vazut in aceasta parte.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 22:19   #17456 (permalink)
Registered User

Sfarshitorul's Avatar

Goya's ghosts - un film cu un titlu foarte incitant, ma asteptam sa fie un film filosofic, de analiza introspectiva, un fel de "inner trip" in viata marelui artist, insa in loc de asta am vazut o - interesanta, totusi - poveste medievala cu inchizitie (Javier Bardem in rol de inchizitor, normal), revolutie, regi detronati, etc. Fireste, toate astea constituie contextul in care se desfasoara drama unei fete intemnitate pe nedrept pentru multa vreme. A, da, si era si Francisco Goya pe acolo... 8/10

La Doublure - hotarat lucru, francezii adora farsele. Trebuia sa "clatesc" povestea intunecata de mai sus cu o comedie usurica si reconfortanta, iar "La doublure" si-a facut bine treaba. Povestea e simpla si generoasa: un miliardar este surprins de paparazzi alaturi de amanta (un top model celebru, fireste) si poza apare in ziar. Pentru a evita divortul in urma caruia risca sa piarda imperiul financiar pe care il conduce (si pe care sotia sa il detine), solutia este gasita in persoana unui agarici din popor care apare intamplator in acea poza, si care trebuie sa joace, pentru o vreme, rolul adevaratului iubit al manechinei respective...Un film haios si, repet, reconfortant. 8/10

Sfarshitorul is online now    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 00:36   #17457 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Indiana Jones Raiders of the Lost Ark 7/10 Ma asteptam la mai mult insa m-am lovit de nenumarate intorsuri de situatie de acum banale.

X-White is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 01:07   #17458 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

There Will be Blood 7/10 pentru film iar pentru Daniel Day-Lewis 10/10 extraordinar rolul facut de Lewis, perfect un rol atat de complex jucat atat de bine merita 3 oscar-uri nu 1, absolut superb. Filmul in sine este unul foarte bun, greu, dar bun..i-am dat 7 pentru coloana sonora absolut insuportabila..sunt 2 momente cheie cand intra muzica aia tampita parca bat unii in butoaie, eram aproape sa arunc laptop-ul pe geam. Ceilalti actori sunt si ei in regula dar filmul este facut de Lewis si de Dano (in care am vazut un DiCaprio cand era la inceputul carierei), cel din urma facand si el un rol foarte bun. Restul actorilor practic nu conteaza, foarte putine replici si personaje neconturate deci nu au avut cine stie ce de munca.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 10:50   #17459 (permalink)

C05T1N's Avatar

Crazy/Beautiful - 6/10 Kind of boring, dar agreabil.

Old 02-06-2008, 15:53   #17460 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Sarlatanii - 7/10 L-am revazut aseara..superb, imi place mult cum prosteste Nicolas Cage oamenii aia

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules