Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2008, 17:11   #17461 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Quote:
Originally Posted by pat View Post
E genul ala de film la care nu pui pauza cand te duci la buda.
Frumoasa descriere, la obiect. Poate fi un criteriu autentic pentru a clasa filmele
No irony.

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 17:21   #17462 (permalink)
D34dly User

TriggerHappy's Avatar

Forbidden Kingdom - 6/10
Un film cu doi actori indragiti ai genului: Jet Li si Jackie Chan. Destula actiune, si mai realista si mai fantastica. Putin umor, in general slabut. Cam scurt per total. Un film de vazut o singura data, daca aveti chef de ceva kung fu si ati vazut cam toate numele mari. De care Forbidden Kingdom nu se apropie. Nu e nici maca de nivelul Curse of the Golden Flower sau House of Flying Dagger, in nici un caz la fel de bun ca Hero sau Crouching Tiger, Hidden Dragon. Ca sa enumar numai cateva mai recente.

TriggerHappy is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 18:41   #17463 (permalink)
Registered User

Eu recomand cu caldura Balul de toamna (Sugisball)
Inca nu am vazut restul filmelor din competitie de la Tiff,dar pana acum,asta e cel mai bun.

ralucarusu is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:03   #17464 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Smoke 10/10
Ma tot gandeam daca sa-i dau mai putin, dar nu am gasit nici-un motiv. Filmul e extraordinar. Scenariu, distributie, imagine, tot. Nu inteleg cum de l-am ratat pana acum.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:35   #17465 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doişpe View Post
Smoke 10/10
Ma tot gandeam daca sa-i dau mai putin, dar nu am gasit nici-un motiv.
Incearca si 'continuarea'. Aschia nu sare departe de trunchi.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 12:04   #17466 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Operatiunea Monstrul - 9/10 Extraordinar film pentru vremea lui, iar Toma Caragiu a fost un geniu

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 12:19   #17467 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

P.S: I love you! 7/10 In general nu ma dau in vant dupa povestile de dragoste dar asta chiar e una reusita.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 15:06   #17468 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Raise your voice - 7/10 frumos film desi l-am mai vazut (M-am uitat la el in special pt Hilary Duff )

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 17:10   #17469 (permalink)
Registered User

Mini-maraton Ellen Page, pe care am remarcat-o inca de la Hard Candy si careia i-as fi acordat macar un Oscar "de consolare" pentru rolul din Juno:

An American Crime - 8/10 ...cat de usor se pot transforma oamenii in monstri.

The Tracey Fragments - ?/10. Unul din cele mai dubioase (si nu in sens peiorativ) filme pe care le-am vazut vreodata. Nu-i voi acorda o nota pentru simplul motiv ca n-as putea sa-l clasific; e mai degraba un puzzle decat un film in acceptiunea clasica. Vi-l recomand totusi daca sunteti fanii genului "WTF?".

Last edited by escape12; 03-06-2008 at 17:11.. Reason: spelling

escape12 is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 21:11   #17470 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack99 View Post
Operatiunea Monstrul - 9/10 Extraordinar film pentru vremea lui, iar Toma Caragiu a fost un geniu
Ai o versiune care se vede ochei?

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 23:56   #17471 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Forbidden Kingdom - 6/10 si asta doar pentru ca sunt, oarecum, fan al lui Jet Li (pe partea de caft), in rest ... praf
The bank job - 7/10, faptul ca scenariul are la baza o intamplare reala ii ridica nota

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 00:10   #17472 (permalink)
D34dly User

TriggerHappy's Avatar

Mulholland Drive - 6/10 Am gasit un link pe threadu asta care mai explica putin din film: http://www.imanisystems.com/Mulholla..._Analysis.html

Noroc ca am citit "La tiganci" in liceu si m-am prins cat de cat pe unde bate filmu, ca altfel...Oricum nu vad de unde ar fi trebuit sa stim toate detaliile alea care is scrise in linku de mai sus, deci teoretic ar trebui sa ma mai uit odata la el...ceea ce nu o sa fac, nu merita chiar atat.

Mi-a placut totusi faza cu

Old 04-06-2008, 00:34   #17473 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

The Bank Job - 6.5/10 La a treia incercare am reusit sa il duc la capat (in primele doua, am adormit dupa primele 20 minute ), dar nu am ramas impresionat. Am vazut ca oamenii i-au dat note maricele, mi s-a parut un film acceptabil si nimic mai mult.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 04-06-2008, 00:54   #17474 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Funny Games - vreti ceva mai socant decat An American Crime? Serviti Funny Games, va rog! Filmul e aproape experimental, stimabilul regizor se joaca cu spectatorul si-i forteaza gradual orizontul de asteptare, ba chiar il pacaleste si cu evolutii alternative ale actiunii, fara sa-i dea insa satisfactie. Efectul din final e maxim, fiindca Michael Haneke te provoaca tot timpul sa astepti infrigurat o evolutie fireasca a lucrurilor spre un deznodamant normal. Numai ca...filmul nu este normal. Nu dau alte detalii, spun doar ca pentru unii va fi experienta cinematografica a anului. 9/10

Din cate am citit Haneke da prin Funny Games o copie la indigo, in engleza, a propriului sau film din 1997. Nu l-am vazut, nu pot sa fac o analiza in paralel a celor doua variante. Cand o sa vad si originalul o sa readuc filmul in discutie.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 13:27   #17475 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by TriggerHappy View Post
Mulholland Drive - 6/10 Am gasit un link pe threadu asta care mai explica putin din film: http://www.imanisystems.com/Mulholla..._Analysis.html

Noroc ca am citit "La tiganci" in liceu si m-am prins cat de cat pe unde bate filmu, ca altfel...Oricum nu vad de unde ar fi trebuit sa stim toate detaliile alea care is scrise in linku de mai sus, deci teoretic ar trebui sa ma mai uit odata la el...ceea ce nu o sa fac, nu merita chiar atat.

Mi-a placut totusi faza cu
Cateodata, artistii au prostul obicei sa nu iti dea o paine, ci o cutiuta in care este painea si cutiuta este incuiata.

Vrei painea, incerci sa deschizi cutiuta. Nu vrei, dau altii direct paine.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 16:50   #17476 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

indiana jones - 5/10, asta in contextul in care mi-am propus sa vad filmul sine ira et studio

ceea ce am si reusit, in mare masura, drept pentru care am enjoit filmarile, efectele, o parte dintre actori si umorul reusit pe alocuri. harrison ford e el insusi un personaj.

scenariul in sine este stupidissim, cu o lipsa elementara de bun-simt in ce priveste logica, consecventa, etc. cel putin nu mai apar faze extrem de grose din categoria consumat creier de maimuta pe post de desert. ceea ce e continua sa fie in mare forma e relatia american - oricealtanatie de tipul ubermensch versus bananier (si btw, inteleg ca de cand cu Putin, rusii sunt din nou very out de pe jobul de 'tough but basically good guys', sunt in consecinta extrem de stupizi si pot sa fie ucisi in cantitati industriale).

pe scurt, watchable, some alcohol would help though.

We have no time to stand and stare.

kronozom is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 17:08   #17477 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

The perfect man 7(6.5)/10 film bunicel dar happy end-ul incepe dintr-o data... pe rand fiecare personaj isi ia portia de happy end si apoi se termina

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 19:26   #17478 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cowboy View Post
Cateodata, artistii au prostul obicei sa nu iti dea o paine, ci o cutiuta in care este painea si cutiuta este incuiata.

Vrei painea, incerci sa deschizi cutiuta. Nu vrei, dau altii direct paine.

imi pare rau Cowboy, dar filmul cu pricina iti lasa in cutiuta aia incuiata doar faina

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 19:58   #17479 (permalink)
D34dly User

TriggerHappy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hideyoshi View Post
imi pare rau Cowboy, dar filmul cu pricina iti lasa in cutiuta aia incuiata doar faina
Grau spice, Hideyoshi...

Old 04-06-2008, 19:58   #17480 (permalink)
Registered User

Joe Strummer: The Future is Unwritten.
Film/documentar excelent despre viata frontman-ului formatiei The Clash, si nu numai. 9.5/10.

shpritz is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules