![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17625 (permalink) | ||
| Quote:
; In vreme ce personajele au o traiectorie standardizata, aproape romantica, incadrindu-se cu usurinta in categoria eroilor de benzi desenate (omoara ce trebuie omorit pentru ca asta fac criminalii platiti, iar actiunile lor respecta cu strictete "duritatea" si "cinismul" specifice personalitatilor fictionale), discursul lor este adesea unul umanist (asa cum este si relatia dintre killerul batrin si cel tinar), complet diferit de ceea ce ar trebui sa ofere criminalul autentic, rece si indiferent, care n-are mama n-are tata. In cazul de fata, discrepanta dintre traiectorie si discurs atesta ca avem de-a face, pe un anumit plan, cu o satira, iar pe alt plan cu ceea ce vrea sa comunice regizorul-scriitor, adica autorul. In rest, cred ca am identificat si citeva mici fabule presarate ici-colo, insa nu pot sa vorbesc despre ele decit dupa o a doua vizionare, care nu stiu nici cind si nici daca va avea loc. Hollywood-ul nu cred ca ar fi dat bani pe asa ceva; vezi productia de anul trecut a fratilor Coen, tot o poveste cu killer (Anton) si killereli de benzi desenate, in care discursul satiric este (adica trebuie sa fie, ordin de la comandament) imperceptibil pentru cei mai multi.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17626 (permalink) | ||
| Drillbit Taylor - 4/10 M-am uitat special ca sa adorm mai usor, dar nu am reusit. Jenant film.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17627 (permalink) | ||
|
Kung Fu Panda 7.5/10 Destinat celor mici ![]() The Air I Breathe 9.5/10 Foarte bun film. Poate un pic prea scurt. Recomand!!!!!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #17629 (permalink) | ||
| Quote:
Inteleg pe cei care nu au fost extraordinar de incantati de el si au apreciat doar umorul si imaginea, fiecare are o personalitate diferita si e miscat de alte lucruri. cum ar fi, sa fiu putin ontopic: The air I breathe - 7/10. Mi s-a parut pretentios si in rest nu prea bun, cu o idee fumata de n ori. Un fel de crash, care iar nu m-a dat pe spate.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #17630 (permalink) | ||
|
Cinematografia europeana inca mai beneficiaza de bani "de la stat", asta fiind una din explicatiile aflate in spatele productiilor de tip "bizar"
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17633 (permalink) | ||
| imdb: Nim's Island - 5/10 : Pentru cei sub 12 ani .
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #17634 (permalink) | ||
| In Bruges 9/10 Din punctul meu de vedere a fost un film exceptional, eu sunt putin mai deosebit de felul meu si apreciez foarte mult engleza vorbita cu diverse accente (Irlandez,Scotian and so on) si aproape la fiecare replica a lui Colin Farrell eram in al 9-lea cer. Si eu l-as clasa tot la categoria arta, singurul motiv pentru care i-am scazut un punct este ca am reusit sa ghicesc cum se va termina filmul cu vreo 15-20 de minute inainte. Daca reusea sa ma surprinda atunci primea un 10 (cu felicitari). Una peste alta un film excelent.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #17635 (permalink) | ||
| Quote:
vedeti si voi mai prin urma ce nota am dat lu in bruges si dupa aia sariti sa comentati...ala chiar a fost un film extraordinar. | |||
|
| | #17636 (permalink) | ||
| In Bruges....8/10....un film englezesc bun dar care nu se compara cu "Snatch" sau cu "Lock Stock And Two Smoking Barrels" Signs....6/10....ma asteptam la ceva mai mult din partea lui M. Night Shyamalan | |||
|
| | #17637 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #17638 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: LA MARE |
In Bruges - probabil m-am asteptat la prea mult dupa ce-am citit comentariile si notele primite toate de la 10 in sus ![]() mi-a placut dar nu m-a surprins ,nu m-a impresionat f mult ,chiar plictisitor pe alocuri nota mea 7/10 Kung fu panda foarte amuzant,simpatic chiar ,pe parcursul vizionarii pot sa zic ca m-am rupt de restu' lumii ,am uitat de toate,nu tin minte sa fi avut momente plictisitoare8/10
__________________ Ymess : mvaleriu85 NU DATI ADD (Actions/send an instant message sau CTRL+M)
| ||
|
| | #17640 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | In Bruges : 9.5/10 IMDB : 8.1/10 Director: Martin McDonagh Cast: Colin Farrell | Ralph Fiennes | Brendan Gleeson Genre: Comedy | Drama La cate panarame de filme se scot pe banda rulanta, in sfarsit a aparut unul despre care sa pot sa scriu cate ceva. Pe scurt 2 gansteri irlandezi (Ray - Farrell si Ken - Gleeson) in urma unei misiuni ratate, sunt trimisi intr-o minivacanta in Bruges (cel mai bine prezervat oras medieval din Belgia) pentru a scapa de urma politiei. Celor doi nu le ramane decat sa profite de timpul liber : Ken este atras de atractiile turistice iar Ray se indragosteste de o localnica si de un pitic rasist. In privinta jocul actoricesc nu se poate reprosa absolut nimic, cei doua se completeaza perfect iar Harry (mobster boss) care se va implica in final, sa puna lucrurile la punct, este cireasa de pe tort. Dialogurile sunt foarte bine gandite, specifice unei comedii negre, cadrele sunt nemaipomenite si se incadreaza perfect starilor personajelor. Violenta, intorsaturi, dialoguri comice - totul in cantitati moderate pentru un final mai mult decat placut.
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|