Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-06-2008, 12:46   #17761 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

@fieryloki, se numeste Stop Loss , nu te-ai uitat cu prea multa atentie.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 28-06-2008, 12:57   #17762 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

In Bruges - 5.9/10 O aglomerare de idei si concepte puse prost in scena printr-un scenariu prea pretentios, salvat pe alocuri de umor fin si replici inteligente. Colin Farrell, intr-unul dintre cele mai proaste roluri ale sale. Foarte bine au jucat in schimb Ralph Fiennes si Brendan Gleeson.

Partea buna a filmului este ca mi-a facut pofta sa vizitez orasul Bruges.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 28-06-2008, 15:39   #17763 (permalink)

C05T1N's Avatar

The Sixth Sense - 9/10 Impresionant. De la inceput pana la sfarsit, m-a tinut lipit de "sticla", iar finalul a fost pe masura asteptarilor. Recomand.

PS: Haley Joel Osment este un super actor, ii prevad o cariera extraordinara.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	The_Sixth_Sense_Dutch-front.jpg
Views:	77
Size:	402.8 KB
ID:	360646  

Old 28-06-2008, 16:24   #17764 (permalink)
Registered User

Al1n's Avatar

Yep, superb filmul. L-am vazut acum cativa ani, dar cred ca o sa-l revad zilele astea.
Can I tell you a secret?......I see dead people

Final Destination 1,2,3 : 7/10 . Primul cel mai bun, ultimul cel mai slab ( am adormit de doua ori la el). Foarte amuzant cum mor unii.

Al1n is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 22:37   #17765 (permalink)
F-16 Fighter Pilot

Redy's Avatar

Wanted 8/10 A fost exact ce ma asteptam sa fie, un film cu scene intense de actiune.

Redy is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 22:50   #17766 (permalink)
Registered User

a aparut wanted ? pe imdb scrie data de lansare 27 IULIE si nu`l gasesc pe nici 1 torrent .. pff PLAZA power

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 23:30   #17767 (permalink)
Registered User

offtopic:

miercurea (orange) si joia (compactul) te poti duce la cinema cu 5 lei biletul, wanted il gasesti acolo..

oricat ai fi de amarat totusi, la pretul asta e jenant sa cauti torrente daca-ti doresti sa vezi cu adevarat un film..

on topic: am vazut recent sex and the city 6/10, fetelor le-a placut mult, eu nu prea, cine a vazut serialul tv o sa-l aprecieze pe deplin..cateva faze hazlii se gasesc pe ici colo, blonda e preferata mea, se tine bine bunicuta..

-trustbyte- is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 12:05   #17768 (permalink)
TuGuD

gnevnou's Avatar

The Incredible Hulk - 10/10 Superb. Dupa parerea mea, unul dintre cele mai bune filme ale anului. Recomand.

Sex and the City: The Movie 8/10 Vazut aseara in cinema, o comedie foarte buna, un happy end perfect pentru seria de episoade. De vazut cu prietena!

What Happens in Vegas 8/10 O comedie buna ( printre putinele in ultimul an ) la care am ras copios.

gnevnou is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:47   #17769 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Pathology 1/10 acord aceasta mareata nota din cauza ca l-am vazut in 2 etape (prima acum vreo saptamana) deci e posibil sa fi fost si ceva bun in el...in rest ..your regular display of stupidity.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 17:15   #17770 (permalink)
Registered User

The Incredible Hulk 8/10 Foarte bun pentru genul lui. Merita vazut la cinematograf. In mod surprinzator a fost multa lume la cinema (sala peste 60% plina, la cel mai mare cinematograf din Cluj-Napoca), oamenii chiar s-au entuziasmat si au aplaudat...(desi nu se face la cinema, pentru ca nu are cine sa primeasca aplauzele; am mentionat doar ca fapt divers)

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 17:16   #17771 (permalink)
the fifth element

understar's Avatar

wanted.....Angelina in roluri de wonder woman inca mai atrage lume in cinematografe dar filmul este dezamagitor.... 5/10

understar is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 17:37   #17772 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Eastern Promises - 9/10 : Cronenberg la înalţime ca de obicei. Dacă vreţi să-l vedeţi pe Aragorn în toată splendoara lui acum e şansa voastră .

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 18:52   #17773 (permalink)
Registered User

Ce am vazut in ultimile 2 luni:
"The Happening" 5/10
"Iron Man" 7/10
"Aliens vs. Predator: Requiem" 6/10
"Jumper" 6/10
"Cloverfield" 8/10
"I Am Legend" 8/10
"The Mist" 9/10
"Stargate: The Ark of Truth" 7/10
"Resident Evil: Extinction" 7/10
"The Invasion" 7/10
"Sunshine" 5/10
"21" 7/10

st_ri06 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 20:42   #17774 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Wanted - vazut la cinema pe la ora 11 , eram adormit cand am ajuns acolo dar m-am trezit repede , film intens faze comice pe alocuri , actiune cat cuprinde , per total genial , si nu am notat deloc aparitia lu angelina , oricum finalul cat de cat imprevizibil si anumite replici memorabile. Toata sala aplauda la unele faze, ceea ce mai rar am vazut in ultima vreme la cinema , personal ii dau un 9/10 si 10/10 soundtrack-ului , femeile din dotare nu au fost deloc impresionate de film...dar deh ....ce sa ceri , prea multe impuscaturi si nici un final cu eroul ce se indragosteste de bad girl

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 00:22   #17775 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Femeile din dotare? Si erau micute, din plus si fluierau daca le apasai pe burtica?

Realizezi ca undeva in aceasta lume un manager de raion de papusi si jucarele se pregateste sa se sinucida din cauza ca a iesit pe minus la inventar...
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 00:23   #17776 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Chaos Theory 7/10 in cele din urma un film care merita sa fie mentionat...dupa o perioada extrem de "seaca" in cele din urma ceva mai stralucit. Conform imdb este o comedie/drama/romanta...ce o fi reprezentat partea de romanta nu prea am dibuit eu..da sa zicem. Filmul atrage prin dialogurile inspirate dar in special prin actorul din rolul principal...am asa o impresie ca putea sa joace acest rol la fel de bine chiar daca nu ar fi avut nici o replica in film. Nu pot sa spun prea multe despre el fara sa divulg oarecum "plot-ul" (se vrea un nou cuvant in minunata noastra limba ce se tot dezvolta)...asa ca..sfarsit.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 13:59   #17777 (permalink)

C05T1N's Avatar

Sweet November - 6/10 (revazut) Si-a mai pierdut din farmec in anii care au trecut de la prima vizionare, dar ramane un film super ok de vazut in doi.

Old 30-06-2008, 14:38   #17778 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Rainman (revazut) - 9/10. In continuare cred ca e cel mai bun facut de Dustin Hoffman vreodata si cel mai bun film in care joaca Tom Cruise

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 17:17   #17779 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

wanted 8/10 OMFG f tare de mult vroiam sa mai prind o actiune tampa /trasa de par , filmul este foarte bine realizat .
Film de popcorn.

P.s: Daca il vedeam acasa poate nu ma impresiona , dar fiind plaza digital ...a contat foarte mult.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 22:48   #17780 (permalink)

C05T1N's Avatar

Broken Flowers - 7/10 Un film cu multe intelesuri foarte inteligent "asezate", cu un iz oarecum asemnator cu "Lost in Translation". Mi-a placut ca filmul nu a servit totul pe un platou spectatorului, ci mai degraba i-a oferit acestuia un rol in rezolvarea "necunoscutelor". Bill Murray ramane un actor extraordinar.

Life - 7/10 Un fel de all-black-shawshank-redemption. Isi atinge scopul, chiar daca nu se apropie de "fratele" mai mare.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	broken_flowers_xlg.jpg
Views:	50
Size:	293.6 KB
ID:	361297   Click image for larger version

Name:	life_ver2_xlg.jpg
Views:	50
Size:	199.9 KB
ID:	361298  

Advertisment