![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17801 (permalink) | ||
| Quote:
daca era facut de o persoana cu cetatenie americana dar care era chinez cum statea treaba? o stii pe aia cu filozof ramaneai? nu e vorba de cine e facut ci de stil imi cer scuze daca e prea dur comentariul...da "a cautat-o" | |||
|
| | #17802 (permalink) | ||
|
Japonez nu chinez in primu rand,atentie ca e o diferenta foarte mare. Studiorile americane de animatie nu se bag la anime ca nu e treaba lor asa cum nici japonezii nu se baga peste genul de animatie "normal". A iesit in varianta anime pentru ce genul de animatie japonez are prindere foarte mare la public in ultimul timp,exemplu cel mai perfect e Naruto.
__________________ Omul-lvl 70 warrior-EU/darksorrow-sleep time-/-Aburitul-troll mage lvl 70/Tiodau-Orc huntard lvl 70/Shower-undead warrior going up | |||
|
| | #17803 (permalink) | ||
| Quote:
in primul rand...e ultima oara cand mai scriu legat de subiectul asta..o sa revin doar daca cineva spune ceva interesant. japonez, chinez, turc, neamt, rus, mohican, martian, nu conteaza!!!!!! conteaza stilul in care a fost desenat...in cazul asta anime...si sunt foarte sigur ca nu doar japonezii deseneaza anime. lumea e rau...sau viata e greu nu mai stiu exact | |||
|
| | #17804 (permalink) | ||
|
cand am zis "daca nu e facut de americani" ma refeream la stil nu la persoana, faptul ca tie nu ti-a placut pentru ca este facut in stil anime este ok, este dreptul tau, ceea ce m-a intrigat pe mine este faptul ca ai dat o nota foarte mica unui "film" doar pentru ca este anime. Oricum nu are rost sa mai discutam, eu am luat animatia ca pe o "viziune" diferita, o transpunere diferita, tu ai retezat-o din start doar pentru ca este anima. The Incredible Hulk - 6/10 Am ales sa vad filmul asta in detrimentul lui Wanted. Desi nu regret, am fost oarecum dezamagit. Ma asteptam la scenariu sa fie putin mai inchegat.
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #17805 (permalink) | ||
|
/offtopic (nu se poate obtine un split?) Ca sa mai bag o ultima oara capul pe fereastra (nici un film nou vazut, munca multa de facut) as zice ca ridicati o non-problema, mai ales daca ati avea curiozitatea sa vedeti cine a scris short-urile ce formeaza acest film de animatie. Azzarello, Burnett si Rucka sunt toti comic-book writers care au avut de-a face cu Batman (destul de mult) de-a lungul anilor. Goyer s-a intalnit si el cu subiectul de cateva ori (primul draft pentru scriptul lui Batman Begins ii apartine, de altfel). Olson a scris A History of Violence, ceea ce il pune destul de sus in my book. Iar Goldberg pare un pasionat care a reusit sa isi indeplineasca un vis (associate producer pe Prestige, associate producer pe Batman Begins si acum creditul asta de writer). Lucrurile nu sunt atat de simpliste pe cat le considerati voi - un japonez plictisit de pokemoni a zis intr-o dimineata ca isi baga membrul in ei de pokemoni si ca el o sa faca un anime cu Batman...
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17806 (permalink) | ||
| The Ruins (2008) - 7/10 Vazut, aseara ! Mi-a placut ideea, se mai putea dezvolta, dar nici rau nu a fost. | |||
|
| | #17807 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Wanted. Proasta idee sa ma duc sa-l vad la orange film. 6/10. Oricum, e total idioata, cretina, de kkt, etc ultima replica (si alte cateva pe parcursul filmului).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #17808 (permalink) | ||
| Wanted - 6/10 Vazut la Cinema City din Iasi, in conditii optime(adica lume putina si nu vorbea nimeni la telefon ). Ma asteptam la un film de actiune distractiv si nimic mai mult, asa ca nu m-a dezamagit. Regizorul rus(responsabil si pentru seria Nightwatch) are un stil vizual care se potriveste perfect cu acest gen de film, inspirat dintr-un comic. Un regizor american "de duzina" probabil s-ar fi multumit sa apeleze cat mai mult la bullet-time, dar rusul parca a mai adaugat ceva in plus dpdv artistic. L-as vedea in stare sa faca un film "Devil May Cry"(cine a vazut cutscene-urile de-acolo stie la ce ma refer). James McAvoy a fost o surpriza placuta, in sensul ca a facut lejer trecerea de la drama britanica la blockbuster made in Hollywood. E convingator atat in rol de pampalau cat si de superkiller. Angelina e cam putin folosita(cel putin ca numar de replici), dar face un rol de dura bunisor si se revanseaza prin scena in care o vedem bottomless. Morgan Freeman e in nota obisnuita de intelept smecher.Au fost insa si destule chestii care m-au deranjat(
__________________ X Last edited by Dynamix; 03-07-2008 at 18:56.. | |||
|
| | #17810 (permalink) | ||
| Batman: Gotham Knight - 7/10 Neasteptat. Mi-au placut foarte mult doua episoade (Working through pain si mai ales Deadshot), doua au fost medii spre bune (Crossfire si In darkness dwells) si doua slabe de tot (Field test si Have I got a story for you). Per total, recomand tuturor fanilor (eu nu sunt unul si tot mi s-a parut interesant).
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17811 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | The Happening 4 Am sperat pana ultima clipa ca poate, in ciuda notelor f mici primite pe aici sau pe imdb, va fi un film care imi va place. Dar nu a fost asa. Filmul sufera cumplit la aproape toate capitolele, de la acting foarte, foarte slab* (Wahlberg face un rol absolut jenant, nu ca restu din film ar fi mai reusiti, dar de la el aveam pretentii mult mai mari) si pana la dialoguri stupide si un scenariu f prost pus in aplicare. Ideea filmului nu ar fi fost rea in principiu ( In rest, cam ce a zis 42 aici.Shyamalan a luat-o incet, incet la vale, de la filmului lui de capatai, The Sixth Sense, si pana la ultimul film. Daca Unbreakable, Signs sau chiar si The Village, au fost ok si mi-au placut intr-o masura, deja la Lady in the Water am zis WTF, iar The Happening a pus capac. Pacat de film, pt ca avea mult potential. De fapt asteptasem filmul asta asa de mult pt ca imi placuse trailerul si stiam ce poate regizorul. Dar asta a fost sa fie, o mare dezamagire. *cu exceptia actritei din rolul sotiei lui, Zooey Deschanel, care a jucat chiar bine, imo. Plus ca e draguta. Last edited by Dead Ghost; 04-07-2008 at 13:45.. | ||
|
| | #17814 (permalink) | ||
| Mist 4/10 Film de groaza (?) in care personajele iau 90% dintre deciziile importante pe niste baze de neinteles, cu efect direct asupra lor. Concluzia mea dupa vizionare a fost ca americanii sunt o natie de oameni tampiti cu diploma. Finalul e apoteotic din punctul asta de vedere. In plus, actorul din rolul principal e pe zero cu skillul la acting. Ok, hai 1. Din 20000. | |||
|
| | #17817 (permalink) | ||
| Ame Agaru (After the Rain) - 8.5/10 - un film "special" facut in memoria lui Akira Kurosawa (scenariul fiind scris chiar de acesta). Unul dintre acele filme care te mai aduce pe linia de plutire dupa vizionare, in cazul in care esti "cazut".
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #17818 (permalink) | ||
| imdb: Kung Fu Panda - 7/10 : Bun pentru o animaţie non-Pixar. Luptele în slow motion sunt foarte bine realizate.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #17819 (permalink) | ||
| The Happening - 3/10 E un lucru sa faci un film prost, dar cu totul altceva sa faci un film prin care jignesti privitorul. Pe scurt, poate cel mai prost film vazut in ultimul an si, de departe, limita inferioara a lui M. Night Shyamalan. Pacat, omul promitea atat de mult prin Sixth Sense si Unbreakable ![]() LE: Este absolut incredibil de slab Marky Mark asta! Omul parea ca nici nu are chef sa joace. Cand ma gandesc ca a primit si o nominalizare la oscar acest rebut al hollywood-ului...
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17820 (permalink) | ||
| Kingdom Of Heaven vazut director's cut-ul de 3 ore.mi-a placut muzica si cateva scene de lupta pe la sfarsit.in rest orlando bloom e din alt film , povestea = zero .un film din nimic.toti vorbeau parca din cartile de filosofie de ma bufnea rasu '. totusi , un film decent. sunt porcarii mult mai mari pe lumea asta. 6 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|