![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #17821 | ||
| The Happening - 3.5/10 Cand incerci sa te hotarasti daca filmul pe care tocmai l-ai vazut a fost foarte prost sau doar prost, treaba e cat se poate de clara. Nu m-ar surprinde ca in spatele acestei capodopere sa fi fost niste copaci diabolici, pentru ca in timpul vizionarii simteam o dorinta puternica de a ma da cu capul de toti peretii. Intr-adevar, Mark Wahlberg e un actor slab, dar l-am vazut avand prestatii bune in Boogie Nights, The Departed, plus alte cateva filme. Ce sa se fi intamplat? Eu as arata cu degetul catre regizorul\scenaristul\producatorul\actorul M. Night Shyamalan. Scrie pe imdb ca MSN a scris rolul principal(profesor de stiinte ale naturii) cu gandul la Mark Wahlberg. Mai e ceva de comentat?! Cred ca in mare masura asta a fost sfarsitul carierei de regizor respectabil a lui MSN. Asta daca nu cumva urmatorul sau proiect, o ecranizare a desenelor animate Avatar: The Last Airbender, se va dovedi un al doilea The Sixth Sense. ![]()
__________________ X | |||
|
| | #17822 | ||
| Wanted 8 Am fost surprins placut de el, pt ca nu ma asteptam. E un action flick foarte stilizat (am inteles ca e dupa niste comics), cu scene de actiune frumoase, care desi n-au absolut nicio treaba cu realitatea, tocmai ele aduc farmec filmului, ma rog, precum ziceam, in contextul in care sunt f bine filmate si cu stil, meritul regizorului (un rus, de care nu stiam si din cate am vazut, nu a facut filme americane pana acum). Chiar si povestea e ok, iar actorii au fost bine alesi. Un plus pt film ca nu a redus din injuraturi si sange, pt a avea un rating mai mic. E un film placut, mi-a facut placere sa il vad, as putea spune ca mi-a placut mai mult decat Iron Man si The Hulk la un loc. ![]() -------- ps: apropo de The Happening, as fi vrut acum sa ii scad nota la 3, dar nu mai pot edita postul respectiv, grrr. Ce dezamagire de film. | |||
|
| | #17823 | ||
| Hancock ----> 6/10 haios filmul, are unele replici misto, dar parca totusi daca mai lucrau putin la el .... oricum, merita vazut ![]()
__________________ Summer Love | |||
|
| | #17824 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Batman Gotham Knight 6/10 - interesant, se putea insa si mai bine. Oricum, prefer si consider ca sunt superioare vechiile desene animate cu Batman. | ||
|
| | #17825 | ||
| What dreams may come - 9/10 http://www.imdb.com/title/tt0120889/ Superb filmul. Revazut a treia oara...cred. Mi-a placut in special Robin Williams, imaginea filmului, si felul cum e prezentata viata de dupa moarte. Merita vazut in format HD.
__________________ | |||
|
| | #17826 | ||
| Quote:
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #17827 | ||
| Ne le dis a personne - 8.5/10 Un thriller frantuzesc excelent, de la care ar avea multe de invatat cei de la Hollywood. Probabil din cauza asta s-au hotarat sa-l lanseze si in SUA acum, la aproape doi ani de cand a aparut in Europa. Interesant e ca scenariul se bazeaza pe un roman scris de un autor american. Nu stiu cum de l-au ecranizat francezii primii, dar sunt sigur ca vor face si americanii un remake cat de curand.
__________________ X Last edited by Dynamix; 05-07-2008 at 22:59. | |||
|
| | #17829 | ||
| Hancock - 9/10 - foarte caterincos filmul, am ras de cateva ori bine de tot. Idee si efecte super + umor. Recomand :P
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #17830 | ||
| Si pentru ca trebuia si am prins niste timp liber si cap obosit, Batman: Gotham Night. Sincer, nu prea inteleg la ce se refereau ante-vorbitorii. Este o antologie excelenta, un showcase al varietatii de stiluri a studiourilor de animatie japoneze, in aceeasi masura in care a fost si Animatrix-ul, de altfel. Personal, nu mi-ar displace sa devina o obisnuinta asemenea colectii, aruncate pe piata odata la cativa ani. Iar problema cu diferenta de stil…este hilara. Personajul a fost creat acum 69 de ani (prilej bun pentru Flame sa, cum zic focsanenii, giggle) in cu totul alta lume a comics-urilor. Si de atunci a trecut prin atat de multe schimbari de stil si directie, incat este destul de inutil sa ridici aceasta problema. Si incepe la fix. In orice caz, Have I Got a Story for You a fost cel mai apropiat de inima mea, si primeste 8. Crossfire ia 6, Field Test asemenea, In Darkness Dwells si el, Working Through Pain creste miza la 7 iar Deadshot o scade la loc la 6. Probabil ar trebui sa fiu ceva mai gentil, tinand seama ca este vorba de o licenta cu o mitologie foarte cunoscuta si formeaza o antologie ce are totusi un scop bine definit in spate (punte intre intamplarile din cele doua filme ale lui Nolan) insa mi-as fi dorit sa se duca mai mult prin zone mai necunoscute. Si cu toate acestea, a fost o calatorie foarte placuta, si o surpriza. Tot pachetul are 7, si o recomandare.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17831 | ||
| Prom Night Ma asteptam sa fie plin de clişee, well, exact asa a fost , dar a reusit sa creeze o atmosfera foarte creepy, merita un 5/10 | |||
|
| | #17832 | ||
| Si pentru ca si eu am avut acel putin timp liber si am profitat de el sa vad acelasi lucru precum Cowboy : Batman: Gotham Knight - 7.5/10. Apreciez si eu foarte mult genul introdus de Animatrix in care o serie de studiouri iau o tema si o dezvolta dupa chipul si asemanarea lor. Intodeauna am parte de surprize placute si o oaza de originalitate. Daca in cazul Animatrix, animatiile au depasit trilogia filmului (cu o mentiune pentru primul Matrix, care a fost si singurul reusit), in cazul Batman deja e cam greu sa depaseasca performanta lui Christopher Nolan cu Batman Begins. Have I Got a Story for You -6.5/10 crossfire - 7 field test - 7 In Darkness Dwells - 7.5 Working Through Pain - 6.5 Deadshot 7.5 Da, le-am dat fix invers fata de Cowboy. Prin simplum motiv ca mi-au placut mai mult cele mai negre, cu ceva actiune si atmosfera. Working Through Pain si Have I Got a Story for You sunt intr-adevar mai interesante conceptual insa nu m-au captivat la fel de mult. Per total recomand si eu.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #17833 | ||
| Si aseara, inainte de-a lesina, n-am mai apucat sa zic de Midnight, vazut acum cateva zile. Episodul 10 din Seria 4 a Doctor Who, scris chiar de Russell T. Davis - m-a surprins prin ce-a reusit sa faca. Un exercitiu de stil si scriitura "within a confined space" si la propriu si la figurat. Usor prea over acted de catre Tennat, insa o solutie oarecum acceptabila pentru a "traduce" in mod clar periculozitatea Nemesis-ului din episod, dat fiind set-up-ul (tot episodul are loc intr-o camera si Doctorul, si atitudinea sa, sunt singurele repere ancorate in restul "lumii" Doctor Who). "Beneficiaza" din loc in loc si de momente de over-explaining, asa ca "sa fim siguri ca intelege toata lumea", cu toate ca este destul de clar ce se intampla. Din fericire doar unul dintre aceste momente este foarte in-your-face, la restul se poate clipi si au trecut. Placut Nemesis-ul foarte mult, poate si pentru ca nu ii arata forma reala si nu ii aflam nici numele, nici povestea. As fi facut alte alegeri scenografice, insa sunt cel ce priveste si nu cel ce face, asa ca trebuie acceptata situatia. Per total, 8 si o recomandare si aici. Episodul se poate vedea independent, caci este destul de nelegat de firele obisnuite ale povestii Doctorului. ps. 42, suntem in weekend-ul "Si"-ului vad, tot continuam o conversatie pe care nu mi-o amintesc ![]()
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #17834 | ||
| In Bruges - 7 Interesant, dar putin cam tras de par finalul.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #17835 | ||
| The Spiderwick Chronicles....5,5/10...e un film mai mult pentru copii Deer Hunter....3/10....plictisitor...stiu ca e un clasic (bla, bla)..dar e chiar plictisitor | |||
|
| | #17836 | ||
| Quote:
*a treia sau poate a patra oara.
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| | #17837 | ||
| imdb: Happily N'Ever After - 2/10 : Cea mai stupidă animaţie făcută vreodată. N-a reuşit să-mi smulgă nici măcar un zâmbet în cele 50 văzute.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #17838 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Stargate - the ark of truth. Dupa cat de laudat a fost serialul am zis ca domle trebe sa fie bunicel. M-am cam inshelat. Si m-am mai si straduit sa il vad pana la capat. 4.5/10 Singurul lui merit este ca m-a convins sa NU ma uit la serial.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #17839 | ||
| Quote:
HANCOCK - 6.5/10 - film bun pentru o seara de vara...nimic de laudat, nimic de reprosat, doar bucurati-va de spectacolul vizual | |||
|
| | #17840 | ||
| Witless Protection - 1/10 Groaznic, mai rau decat Superhero Movie sau alte petarde de genu'... | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|