![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17841 (permalink) | ||
| Quote:
Daca vrei uita-te ....poate merita vazut mai incolo. | |||
|
| | #17843 (permalink) | ||
|
Nope, my dear PB. E maieutica ![]() liviuu, deci pina la urma ai vazut o nunta de nota trei. O sa ma uit eu la celelalte doua ore. Se pare ca sint niste faze cu un "meci" de ruleta ruseasca care te tin lipit de ecran - din pacate abia spre sfirsitul filmului. Cel putin asa se spune - si asa imi aduc si eu aminte.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17844 (permalink) | ||
|
Sex and the City - 5/10 , chick flick la care am fost practic tarat in cinema , inafara de 2-3 faze funny , restul numai clisee si faze tampite , anyway poate nu eram eu chiar publicul destinat pentru vizionarea capodoperei , dar mai aveam putin si muscam din scaunul din fata de plictiseala, ca sa nu mai zic de durata ...damn, longest movie ever ...2 ore jumate , cat o serie intreaga a unui serial mai scurt | |||
|
| | #17846 (permalink) | ||
| http://www.cinemagia.ro/movie.php/Wall_E?movie_id=19107 Cica : 05.09.2008 . Ce naibii dureaza atat, nu stiu.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17847 (permalink) | ||
| The Happening si Zombie Strippers - primesc impreuna nota 1, si asta vazute pe fast forward. Terrible, my friends, terrible! Nici macar sanii Jennei Jameson nu mai sunt ce erau odata...
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17848 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
![]() Oricum, cred ca pana vine la noi, or sa apara 10 versiuni de dvd-rip. Pacat, nu pot sa inteleg de ce nu este lansat simultan, cum se intampla cu alte filme.
| ||
|
| | #17850 (permalink) | ||
| Quote:
In alta ordine de idei ... Megalomaniac Ai dat nota 1 unor filme absolut dubioase, de genu' Zombie Strippers. I repeat, Zombie Strippers. Bun, acum vine si intrebarea: de ce alegi sa te uitzi la filme de-astea, sa pierzi ora/ore din viatza ta si sa le dai 1-2-3-whatever, in loc sa incerci sa le elimini din start? De ce sa vezi 15 filme, din care sa alegi 2 bune, cand potzi sa le vezi direct pe-alea bune? E valabil si pentru proprietaru' groaznicului©
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17851 (permalink) | ||
|
Incepi sa suni ca stiller... ![]() Chestia e ca printre B-movies se mai nimereste si unul delicios, cum ar fi Poultrygeist. Cat depre The Happening, eu tot mai sper ca Night sa faca un film bun, ca-l duce capul. Oricum, ca sa nu-mi purtati de grija va asigur ca drept penitenta voi compensa cu cate 3 filme poloneze la fiecare film prost vazut. Despre proprietaru' groaznicului© nu garantez... ![]() Pe scurt: nu poti sa vezi numai filme bune (filme bune=cinematograful de arta)...cinema-ul n-a fost inventat doar pentru filme de autor, ba dimpotriva as spune: trebuie sa existe si blockbusters, si filme B, si comedii cretine. E mai bine asa, ca altfel n-am avea obiect de comparatie. Daca am analiza doar creatiile de autor intre ele, ceea ce cinefilii noteaza cu 9-10 ar cobori mult in jos...
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17854 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ontopic: tocmai am revazut Solaris-ul lui Tarkovski, si-am aflat cu ocazia asta ca mai e o versiune din 2002, cu Clooney, regizata de Soderbergh. O recomandati?
|
| | #17855 (permalink) | ||
|
Salgado - n-ai inteles nimic ... era Jenna Jameson in film ![]() edit : dammit a fost mai rapid megalo ![]() Sex and the City 6/10 - cum zice si "Carrie" la inceput : the 2L's : Labels and Love ... sunt singurele lucruri care ar putea sa conteze (pentru femei )- pentru cine a vazut serialul este un final destul de siropos si nu neaparat unul reusit... - am dat 6 si nu mai putin pentru cateva replici : Quote:
Quote:
__________________ just cruisin'... | |||
|
| | #17857 (permalink) | ||
| Quote:
Hancock - 8, foarte bun pentru un film cu super eroi. m-a facut, la un moment dat, sa imi doresc sa stiu mai multe despre viata lor de dinainte. nu spun mai mult ca n-am pus tag de spoiler ![]() Prom Night - 2 nimic, am mai vazut 50 de filme la fel. absolut nimic original, nimic memorabil, nici macar bine facut din vre-un punct de vedere.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| | #17859 (permalink) | ||
|
The Incredible Hulk 5/10 , iar comics, clisee din top, previzibil cat cuprinde si IronMan ![]() The Life Before Her Eyes 8/10 , asta da film nu desene animate, merita vazut pana la final o sa va surprinda mult.
__________________ ![]() | |||
|
| | #17860 (permalink) | ||
| Hancock - 8.5 Primeste atat pt ca a fost vazut la cinema si chiar mi-a placut atmosfera pe care a facut-o. As spune ca a fost foarte funny in unele momente, chiar are aspect de comedie cateodata desi e posibil sa nu ma fi impresionat daca il vedeam acasa. rolul i se potriveste ca o manusa lui Will Smith
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|