Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2008, 18:48   #17881 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Forgetting Sarah Marshall 6/10 o comedie banala cum sa mai facut de "n" ori si despre care s-a mai vorbit de "n" ori.
Mie mi s-a parut original.
Ia zi tu.. cu ce filme seamana de zici ca s-a mai facut de "n" ori?

Asa pot sa spun si eu ca nu stiu ce film cu Jackie Chan e vai de capu` lui, din cauza ca l-am mai vazut si in alte filme cum se bate.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 19:45   #17882 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
In Bruges 10/10 - Senzational! NU ma asteptam la asa ceva, primele 15 minute ale filmului sunt destul de plictisitoare...dar chiar o sa savurati acest film, Colin Farrel are un rol de zile mari, dupa parerea mea - filmul este O CAPODOPERA.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 20:04   #17883 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

Keeping Mum - 8,5/10
http://www.imdb.com/title/tt0444653/

nu e o capodopera a cinematografiei, dar cei ce gusta umorul sec englezesc nu vor fi dezamagiti.

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 22:25   #17884 (permalink)

stern's Avatar

Perfume: The Story of a Murderer - 8/10.
Oho...mi-a placut mult filmul.Vizual mi se pare perfect.Actorul principal joaca minunat.Deja am inceput sa-l recomand tuturor prietenilor si sunt uimit ca nimeni nu stia de el.Foarte bun !

stern is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 22:41   #17885 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

Quote:
Originally Posted by stern View Post
Oho...mi-a placut mult filmul.Vizual mi se pare perfect.Actorul principal joaca minunat.Deja am inceput sa-l recomand tuturor prietenilor si sunt uimit ca nimeni nu stia de el.Foarte bun !
recomand la fel, la fel i'am zis la toti prietenii pe care ii cunosc
ce final, ce drama de te lasa cu gura cascata!

Didu is online now    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 00:23   #17886 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by stern View Post
Cartea se indreapta usor spre 9.

Filmul mi-a lasat impresia cam de 7, probabil din cauza ca am citit cartea intai.

X-White is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 00:36   #17887 (permalink)
Paranoia is natural

Hancock

6/10, poate 6.5/10. Pacat ca au trebuit sa introduca si elemetele dramatice. Dadea mai bine ca pura comedie.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 00:52   #17888 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

imdb: Stay film psihologic care poare fi descris prin: Totul este o iluzie! Este un film fara cuvinte, care pare de neinteles la inceput dar se rezulta prin psihicul uman si perceptia acestuia. La un moment dat credeam ca eu is aia nebunaWell..vizionare placuta . 8/10

Old 09-07-2008, 01:15   #17889 (permalink)
Ghost Rider

music4ever's Avatar

In Bruges 6/10 - prima jumatate a filmului e destul de pliktisitoare , dar si cu 1-2 faze destul de amuzante , insa in a 2a jumatate lucrurile se intesifica si filmul devine destul de interesant cu un final destul de neasteptat sa`i zicem

music4ever is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 15:17   #17890 (permalink)
Registered User

liviuu's Avatar

Shichinin no samurai (1954)........6,5/10....un pic cam lung dar nu te plictisesti...
Oricum l-ai lua nu merita sa fie nici macar in top 100 imdb (parerea mea) d-apoi sa fie pe locul 12

liviuu is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 15:32   #17891 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Avand in vedere ca-n top10 al tau ai doar filme care se duc pana in 1990, eu nu mi-as bate capu' cu filme mai vechi...
Top 10 filme vazute
P.S. Scuze... Rain Man e din 88...

Hammer is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 17:32   #17892 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

Hancock - 6.5/10

Doua chestii trag filmul in jos: ca nu s-au concentrat mai mult pe partea umoristica(
) si ca s-a insistat ca filmul sa fie PG-13 in loc de R pentru a creste incasarile(
).
Mi-ar fi placut mai mult daca era comedie de la un capat la altul, iar scenariul sa-i permita lui Hancock sa-si faca de cap cu adevarat. Insa chiar si in forma asta, mi s-a parut destul de bun.

Last edited by Dynamix; 09-07-2008 at 17:49..

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 23:30   #17893 (permalink)
Registered User

Funny Games U.S. - 3/10. Este, fara nicio indoiala, cel mai prost film pe care l'am vazut anul asta. Si mai trist este faptul ca e vina mea. Am vrut sa ma opresc la jumate, dar m'am gandit sa'i mai dau o sansa..si inca una si inca una, pana la final, ca un adevarat masochist. As mai spune cate ceva despre el, dar nu merita nici macar cuvinte pe un forum.

Transformers - 8/10. Cred ca a ajutat si faptul ca aveam asteptarile scazute din mai multe pdv. Ce'i drept, filmul e un no-brainer action with over-the-top CGI. Dar ce face, face bine. Cred ca termenul pt genul asta de filme este popcorn movie? Cand ai chef de ceva simplu cu multe explozii si efecte speciale, e primul film pe care il recomand anul asta.

The Happening - 6/10. Ma asteptam la mai mult. Premiza filmului este faina, la fel si teoriile pe care le avanseaza. Executia insa este slaba; actingul la fel. Nu i'am dat 5 pt ca sunt fan SF si filmul propune ceva food-for-thought pt un fan SF. Dar cam atat.
Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10

Shuyin is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 01:28   #17894 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Elizabeth: The Golden Age - 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0414055/
Un film cu tema istorica destul de bunicel. Pacat ca se incearca inghesuirea multor evenimente intr-un spatiu de timp limitat. Cate Blanchett face un rol ok, insa Clive Owen este cel care duce filmul in spate.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 10-07-2008, 01:44   #17895 (permalink)
Registered User

Stay - Film orgasmic, vazut dupa nota data de Didu. Genul meu preferat, al carui sfarsit nu este "o minge ascunsa", ci lasa loc de interpretari. Geniala atentia la detaliu:
9/10. Nu e 10 din principiu.
Street Kings - Plictisitor, tipic Hollywood. Vazut cu o prietena la cinema. Ne-am dat seama de cum sta treaba din primele 5 minute. In rest ne-am delectat cu duritatea exacerbata a lui Neo. 5/10 pentru ca macar m-a tinut pe scaun pana la sfarsit. Vroiam sa aud replicile siropoase despre onoare, etc.
Funny Games U.S. - Sunt curios Shuyin la ce te asteptai... Filmul face exact ce si-a propus regizorul. Iar partea cu "U.S." din titlu ar fi trebuit sa te ajute in a-ti da seama ce se intampla. Oricum primeste 8.5/10 din partea mea, din subiectivism si din cauza faptului ca sunt obligat sa dau nota ca la scoala. Altfel, primeste 3 stele din 3.

rhadookoo5 is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 02:20   #17896 (permalink)
Registered User

@rhadookoo5: Nu ma asteptam la nimic, nestiind nimic despre film inainte sa'l fac rost. Nici macar un synopsis acolo. De fapt, ma asteptam la ceva..sa nu fie plictisitor. Nici macar asta n'a reusit. Sau poate ca asta si'a propus regizorul, mai stii...
Referitor la ce ai spus, nu vad cum m'ar putea ajuta partea cu U.S. din titlu sa'mi dau seama ce se intampla, mai ales ca ulterior am aflat semnificatia acelei parti si anume faptul ca filmul este un 'american remake'. Din nou, ce are de'aface informatia ca filmul este un remake american cu ce se intampla in el? Si la ce te referi prin 'ce se intampla'? Ce se intampla in film este foarte clar pt oricine, avand in vedere ca filmul nu prezinta evenimentele intro maniera sofisticata sau thought-provoking, deci.... ma rog.

Nu stiu ce ti'a placut la el, dar mie nu mi'a placut nimic. Si nici n'o sa pomenesc de scena cu telecomanda, pt ca filmul este groaznic chiar si daca scoti respectiva scena din calcul.

Ce am remarcat insa, este ce ai spus vis'a'vis de Street Kings si anume "tipic Hollywood". Asa o fi, nu am vazut Street Kings, insa asta mi'a adus aminte de tendinta generala pe alte forumuri si anume cei care promoveaza Funny Games US ca fiind un film bun fac asta doar pt ca asta este trendul de moment, de a lua filme ciudate/diferite si de a spune 'uite un film diferit de porcariile pe care le scoate Hollywood-ul, deci asta e un film de 3 stele din 3'. Tipar in care cred ca te incadrezi si tu.
Si nu ma intelege gresit, si eu sunt satul de filmele de duzina care ies din studiourile de la Hollywood, de cliseele folosite in mod abuziv in majoritatea productiilor Hollywood si de accentul pus pe crash boom bang in detrimentul unei povesti bune. Eu insa nu promovez filmele proaste doar pt ca sunt diferite. Sigur, unele dintre acestea isi merita hype-ul si laurii. Funny Games US nu este unul dintre ele. Cel putin in opinia mea. Tu, esti liber sa'i acorzi nota 10 si sa fi bulversat de adancimea scenariului si sa te lasi cuprins de experienta emotionala pe care o induce. Eu unul n'am simtit astea.
Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10

Shuyin is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 10:29   #17897 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Shuyin, ar trebui sa detaliezi de ce ti s-a parut f. prost. Daca e pentru ca ti-a dat peste cap orizontul de asteptare in ceea ce priveste thriller-ul - unde bad guy(s) sunt mereu pedepsiti la final - atunci filmul si-a atins scopul. Daca nu ti-a placut fiindca te-a plictisit pur si simplu, ca atunci cand vezi un horror slab si ai senzatia ca pedalezi in gol, atunci sugerez sa-l mai vezi o data, sau sa incerci si versiunea in germana. E un experiment cinematografic de exceptie: trebuie sa enerveze, sa provoace, sa bulverseze, dar nu e menit sa plictiseasca.

Putem continua discutia aici...

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 12:28   #17898 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

The Love Guru - 3/10
Foarte slab, umor tampit, la fel ca in superhero/date movie sau jafurile astea de genu', aceeasi idee de baza, cand ramai fara poante baga un fart

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 21:38   #17899 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Stalker 10/10 este rusinos...rusinos zic...sa ma uit la un film de calibrul asta doar din cauza ca am jucat un joc cu acelasi nume..cum de a reusit sa rmana in anonimat nu stiu..poate din cauza ca nu e facut de mega structura americana...oricum..genial Andrei Tarkovsky si al sau film. Ne-recomandat fanilor hollywood.
Te referi la Stalker (1979) ca sa inteleaga lumea la ce film ai dat nota !

Negue is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 22:20   #17900 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

Sex and the City - desi in esenta a vrut sa pastreze acelasi mod ca din seriale nu le'a reusit. Adica, filmul devine prea melancolic apoi cate o glumita colo din an in paste dar nu mi s'a parut aceeasi Carrie din Sex and the city- tip model pentru femeia de ziua de azi, cea nonconformista, sic si single. Ar fi multe de spus dar m'a cam dezamagit per total, as fi vrut mai mai mult din partea lor. 6/10
Hancook - o copie oarecare precum s'au facut de nenumarate ori in ultimii ani...sincer, nu prea inteleg mania asta, efecte speciale in exces. O comedie usoara, bun de vazut intr'o seara plictisitoare alaturi de celelalte filme de acest gen. 6/10

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules