Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-07-2008, 19:03   #17961 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mihai_Eminescu View Post
Avea cineva o vorba pe aci...."Esti mai proasta ca filmele care le vede Assasin..."
PE care, poet nepereche!

Five easy pieces (1970) - 7/10. Primul film in care Jack Nicholson "explodeaza" (in Easy Rider, 1969, a avut un rol destul de mic).

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 20:28   #17962 (permalink)
Subterranean infiltrator

Karg's Avatar

Outpost - 6/10 - horror cu mercenari. mercenari sint angajati sa insoteasca un cetatean la dracu' in praznic, mercenarii o iau pe coaja. si cetateanul. fara surprize, totul e geometric, iar
e destul de incitant incit sa te tina un pic in priza. Recomandat celor care mai nou organizeaza excursii in jurul bucurestiului ;-)

GP 506 - 5/10 - aka The Guard Post. nu e in totalitate horror, e mai mult un studiu al unor soldati pusi in fata unor conditii neobisnuite. un pic cam ca Bug, doar ca mai lung decit prevede legea si nu chiar atit de interesant.

Deadwater - 3/10 - aka Black Ops. m'am uitat mai mult pentru Lance Henriksen, dar omul are o singura replica folosita de vreo 20 de ori: "what did it happen?". nu merita vazut. nici macar
nu e dezvoltat ca lumea.

The Ruins - 5/10 - niste turisti se duc sa vada niste ruine ultra-secrete in america latina. niste turisti o iau pe coaja. the end. si nici nu e horror. bine, cind iei sedative e cam greu sa iti dai seama. si nici n'am vazut prea bine ruinele. poate continuarea o sa se numeasca: The Ruins: An Inside Look.

Diary of the dead - 7/10 - aka Romero se intoarce din mormint. e facut in stilul cloverfield si are destul "entertainment value", nu e nici foarte gore, nici foarte horror, atmosfera e foarte pesimista si presarata cu "pansele" despre societatea noastra decadenta. si are si citeva idei destul de kinky -
si

Karg is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 21:40   #17963 (permalink)
:: prætorian ::

AeLLus's Avatar

The Illusionist - 8/10 Finally, am reusit sa vad si eu filmul asta, si nu regret deloc cele aproape 2 ore, chiar a meritat. Sfarsitul e fost pe masura asteptarilor, desi putin previzibil.

AeLLus is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 22:02   #17964 (permalink)
Registered User

liviuu's Avatar

Pride & Prejudice .......7,5/10....e un film de dragoste in care actiunea se petrece pe la sfarsitul secolului 18. frumos film ,
Casablanca.......6,5/10....mie nu mi s-a parut o "capodopera".....e un film frumos, normal....acum va rog nu sariti cu gura pe mine (astia, desteptii)

liviuu is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 22:42   #17965 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88 View Post
Daca mi se permite putzin off-topic ... cateva ecranizari dupa Stephen King sunt memorabile (Shining, The Green Mile, Stand by me, Shawshank Redemption), cateva decente (Misery, Carrie) in timp ce altele sunt absolut deplorabile (Christine, It). Culmea, It mi se pare cea mai buna carte a lui King, dar filmul e jenant, penibil ... jenibil. Stie cineva daca exista intentzia de a se face vreun remake?
din cate stiu eu se zvonea ca in 2007-2008 ar trebui sa inceapa sa lucreze la remake-ul de la IT...asta din ce am citit pe forumul de pe imdb

Howlsomm is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 01:14   #17966 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Impresionanta seria lui Assassin. Desi are cateva scapari , gen 6/10 pentru I am Legend si tot 6/10 pentru Hitman, adica ...
Filmele de consum de la care nu astepti miracole pot fi - si de fapt asa e corect - notate in acord cu ce si-au propus. Exista STV-uri de toata jena pe care le-as putea revedea cu placere. O placere cam dubioasa, recunosc, dar asta e omu'. Sa nu care cumva sa crezi ca ii iau apararea lui Assassin - peste jumatate din lista aia e pierdere de timp, din punctul meu de vedere. Dar eu nu sint un etalon, tu nu esti etalon, el nu e etalon. Adevarul e undeva la mijloc.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 02:16   #17967 (permalink)
Banned

Asta daca exista un mijloc.

Marius86 is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 12:21   #17968 (permalink)
Registered User

Mihai_Eminescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88
PE care, poet nepereche!
Ce farmec are un Eminescu care nu face greseli gramaticale?

We own the night 6/10 - Film ok,cop action,razbunare and other shit.Merge vazut.

Mihai_Eminescu is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 14:13   #17969 (permalink)
Registered User

GruVe's Avatar

Starship Tropper 3. 1,5/10. Pe bune acum, nu inteleg cum pot sa faca in anul 2008 un film de o asemenea... prostie.

GruVe is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 14:27   #17970 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Quote:
Ce farmec are un Eminescu care nu face greseli gramaticale?

We own the night 6/10 - Film ok,cop action,razbunare and other shit.Merge vazut.
Da, se cheama licente poetice si iti permiti fiind asa un mare scriitor. Btw, mi-a placut la nebunie Luceafarul, sunt fanul tau pe viata. Imi dai un autograf ?

Knocked up - 7.5/10. Exact genul de comedie usoara, frumoasa la care m-as uita tot timplul.

42 is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 14:42   #17971 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Dupa lungi asteptari si amanari...

28 Days Later... - 8.5/10 Foarte bun, fara discutii. Un altfel de zombie movie, mult mai lent si profund decat "gore movies"-urile gen Resident Evil.

28 Weeks Later - 8/10 Sequel-ul cade putin in "pacatul" blockbusterelor si ofera mai mult gore, cadre teatral filmate, in general arata mult mai holywood style, dar reuseste sa fie aproape la fel de bun ca si originalul. Muzica a fost extrem de bine aleasa.

Astept cu interes 28 Months Later...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	twenty_eight_days_later.jpg
Views:	18
Size:	69.7 KB
ID:	366147   Click image for larger version

Name:	twenty_eight_weeks_later_ver3_xlg.jpg
Views:	23
Size:	214.7 KB
ID:	366148  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 16-07-2008, 18:21   #17972 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Doomsday - 3/10
Prima jumatate de ora a fost acceptabila, dar dupa aceea devine tot mai rau, pe final chiar groaznic, cum au mai zis si altii, o combinatie SF cu mad max(varianta hot bitch/es), replici fara sens, batai aiurea; toate acestea plus reclama imensa facuta bentleyului, de la tapiterie pana la frana, suspensii etc.

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 23:15   #17973 (permalink)
Registered User

liviuu's Avatar

Forgetting Sarah Marshall ..........7/10....film distractiv pe care ai vrea sa-l vezi oricand

Old 17-07-2008, 00:02   #17974 (permalink)
Moderator

the happening 6/10 nu prea stiu daca e extrem de prost jucat sau exista o idee in spatele dialogurilor alora si expresivitatii cam tembele. am inclinat pana la urma intr-o anumita directie, dupa cum arata nota. primeste totusi ceva in plus pentru atmosfera pe alocuri corespunzatoare. ideea filmului nu mi s-a parut deloc scary, ceea ce nu inseamna ca nu putea fi exploatata mai bine.

in bruges 7.5/10 in afara de finalul cam fortat, mi s-a parut ca se mentine la un nivel bun. decorul il ajuta un pic.

the brave one 6/10 in mare parte plictisitor. finalul neortodox merge. si mi-a mai placut modul cum sugereaza, destul de credibil, ca un eveniment ca acela te transforma in asa masura incat devii un strain fata de cel care erai inainte.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 02:35   #17975 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by liviuu View Post
Forgetting Sarah Marshall ..........7/10....film distractiv pe care ai vrea sa-l vezi oricand
Aceeaşi notă şi de la mine. Prea multă nuditate masculină şi prea puţină feminină. Ultima jumătate de oră e excelentă.

imdb: The Mutant Chronicles - 5/10 : Genul de film pe care-l vezi într-o marţi seară pe ProTV.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 03:35   #17976 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

Redbelt - 4/10

Imi plac multe dintre scenariile\filmele lui David Mamet, insa asta pur si simplu m-a deceptionat. O fi continut vreun mesaj ascuns pe care numai razboinicii puri la suflet l-au putut intelege si aprecia, dar din pacate eu nu fac parte din acel grup select. E genul de film la finalul caruia imi venea sa-l felicit pe cel care a facut trailer-ul si in acelasi timp sa-mi dau pumni in cap pentru ca a reusit sa ma pacaleasca.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 09:32   #17977 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Young People Fucking - 7/10 O comedie interesanta, adresata unui public mai matur. 5 cupluri, 5 partide de sex, 5 perspective diferite. Filmul este cu atat mai placut pentru cine se regaseste in cel putin una din ipostaze. I know I did . Singura problema care-l impiedica sa fie un film mai bun este faptul ca la un moment dat, se pierde din intensitatea de la inceput si sunt cateva parti plictisitoare. Un cuplu din cele 5 prezentate este destul de anost si se putea mai bine fara el.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 17-07-2008, 11:11   #17978 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Impresionanta seria lui Assassin. Desi are cateva scapari , gen 6/10 pentru I am Legend si tot 6/10 pentru Hitman, adica ...
La nivel "filosofic", nu exista vreo diferenta intre ele.
Quote:
Avea cineva o vorba pe aci...."Esti mai proasta ca filmele care le vede Assasin..."

Filme bune unele,dar si multa umplutura
Credeam ca ati observat ca nu m-am mai uitat la filme de nota 1-3.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 12:04   #17979 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Made of Honor - 5/10 Banal, nimic de mentionat.

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 17-07-2008, 12:18   #17980 (permalink)
Registered User

liviuu's Avatar

Mr. Brooks - 7,5/10...ce pot sa spun....nu are aer de film mare desi ideea lui este foarte buna

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules