![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #17981 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
Starship Tropper 3 -- e vorba de fondurile alocate si este very low budget )nota 3/10 (nota asta, deoare cu bugetul ala au facut ceva vizionabil daca esti fan) primul este cel mai bun si datorita fondurilor disponibile si regizorului | ||
|
| | #17982 (permalink) | ||
| Doomsday 0 /10 Un film atat de prost realizat incat nu poti sa gasesti ceva bun in el. Am inteles ca e futuristic dar nu poti sa sari de la 2035 la Regele Arthur cu inflexiuni din Mad Max. Atentie la acest film.
__________________ Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu e deja acolo. | |||
|
| | #17985 (permalink) | ||
| Quote:
Superhero Movie maxim 3/10 Din pacate, toate fazele bune erau in trailer.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #17988 (permalink) | ||
|
Da, blasfemie. Propun sa-l ardem pe rug si dupa aia sa facem un documentar ideologic despre asta. Tu ai putea sa faci fotografiile pentru postere
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17990 (permalink) | ||
| Leatherheads - o comedie holiudiana clasica, cu unul dintre ultimii clasici de la Holywood. Foarte agreabila. 8/10
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17991 (permalink) | ||
| Il buono, il brutto, il cattivo 9/10 fara discutie cel mai bun film western facut vreodata..in ramura lui are nota 10 fara discutie. Primeste 9 pentru ca deh...e nitel cam lung si ....poi clint eastwood pe care nu il inghit deloc...(partea cu clint e personala) in rest un film etalon..cu o coloana sonora de 10+ si actori extraordinari. Recomandare: uitati-va la versiunea in italiana. Quote:
| |||
|
| | #17992 (permalink) | ||
| [Rec] - 7/10 Initial am crezut ca J.J.Abrams a inventat o noua metoda de filmare(Cloverfield), dar se pare ca s-a inspirat din acest film. Oricum, un film bun, m-am speriat teribil la unele faze, mai ales pe final unde aveam impresia ca sunt in mijlocul actiunii, bine ca nu am home cinema ca acum trebuia sa caut cateva calmante. Nu prea urmaresc filme horror, asa ca sunt cam usor de speriat, sunt sigur ca altora obisnuiti cu acest gen nu le va "trezi" nimic special. | |||
|
| | #17993 (permalink) | ||
| Taken 6.5/10. Un fel de Transporter cu alt plot. Un tata [Liam Neeson] trebuie sa isi salveze fata din mainile traficantilor albanezi din Paris. Faptul ca este fost agent CIA or smth il cam ajuta. In filmul asta preferam sa il vad pe Steven Segal.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17995 (permalink) | ||
|
Si totusi are o replica teribila intr-un film cu multe explozii, unul cu petrol, ecologisti si alte chestii usor inflamabile: "What does it take to change a human being?" - asta in timp ce da niste palme cu picioru' unui idiot.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #17997 (permalink) | ||
|
steven seagal a lasat citatul f tare: 'assumption is the mother of all fuck-ups!' ![]() in alta ordine de idei - kung-fu panda, 8.5/10. finally, finally o comedie inspirata, m-a facut sa rad cu lacrimi. quote of the year: 'my tenders!', asta dupa ce primeste o lovitura in zonele delicate...
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. Last edited by kronozom; 18-07-2008 at 13:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #17998 (permalink) | ||
| The Boondock Saints (1999)......9/10....seamana cu putin cu Snatch ...cel mai bun film vazut de mine in ultimul timp
| |||
|
| | #17999 (permalink) | ||
| In the name of the King - A Dungeon Siege Tale: 3/10 A luat 3 pt ca sunt trei actori care imi plac: Jason Statham, Claire Forlani si Ray Liotta. Restul e vai si amar: story, decoruri, costume, efecte, regie. Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight: 6/10 Animatie dupa settingul de dnd omonim. Are parte de voci ale unor actori buni si story bun, din pacate sufera la animatie, e facuta urat si cu o combinatie de 3d si 2d nu prea reusita. Ma asteptam de la o animatie aparuta in 2008 la ceva mai de calitate in schimb am dat de ceva facut parca in ani 80-90s.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #18000 (permalink) | ||
|
the happening - 5. filmul asta este precum comunismul - teoretic o idee buna, practic ceva prost, artificial si absurd. la final am intrebat-o pe nevasta-mea: 'ok, daca se intampla asa ceva, noi unde mergem?' raspunsul spontan: 'am inteles ca in Militari nu prea este verdeata'
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|