![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18002 (permalink) | ||
| Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay 6,5/10, are cateva faze tari dar alterneaza cu o droaie de clisee si prea mult canabis.
__________________ ![]() | |||
|
| | #18003 (permalink) | ||
| Taken - 4.5/10 Liam Neeson se chinuie sa devina un modern-day Seagal (sau Chuck Norris), dar nu prea reuseste - filmul e complet lipsit de character development, scenariul are niste gauri imense... pacat, ma asteptam la mult mai mult.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18007 (permalink) | ||
| Hancock - 8/10 - mi-a placut, ce pot spune. actiune destul de faina, usurel, de vazut in weekend, cu prietenii. dupa mine, mult mai bun decat filme gen Hulk, Iron Man, etc.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | Vand telefon LG KU580 | |||
|
| | #18009 (permalink) | ||
| Running Scared 7.5/10. Un film de actiune foarte bun.. regret ca nu l-am vazut la vremea lui. Paul Walker joaca destul de bine, iar finalul e neasteptat ![]() Nu te-ai putut abtine si l-ai vazut CAM ? ![]() Joi ma duc la avanpremiera la cinemapro.. abia astept!
__________________ y so srs? XOO OXO OOX | |||
|
| | #18011 (permalink) | ||
|
"Abre los ojos" 9/10 - frumos, mai frumos (nu stiu de ce) decat vanilla sky. stalker 7.5/10 . Cinematografie excelenta in ciuda vremii si calitatii foarte proaste a peliculei. Muzica de asemenea foarte atmosferica si bine aleasa. Trebuie sa mentionez ca NU am remarcat vreun mesaj politic, nu cred ca exista iar o interpretare de genul asta e absurda si as putea si eu gasi o interpetare similara potrivit careia Natural Born Killers e de fapt un film despre homosexualitate. Pe de alta parte filmul e mai lung decat ar trebui si dupa cum mentionat si in threadul "explicatii" trecerea trimplului si evolutia cinematografiei isi lasa clar amprenta, filmul nemaiputand fi in vreun fel la fel de reusit ca in situatia in care l-as fi vazut acum 30 ani. Nu am inteles in totalitate filmul, ar trebui sa-l vad din nou dar nu am rabdare.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #18013 (permalink) | ||
| Quote:
Ca veni vorba de Amenabar, iti recomand Tesis, daca nu l-ai vazut si ai ocazia sa-l gasesti pe undeva.
__________________ Creating a work of art will depend more and more on the ability of the artist to surf, sample and manipulate the bits of raw data we have at our disposal. We all know originality is dead and that our contaminated virtual realities are always already readymade and ready for consumption. | |||
|
| | #18014 (permalink) | ||
| Hancock - 6/10 Decent spre bunicel. Din pacate, nu iese in evidenta cu absolut nimic (in afara de distributia buna). Young People Fucking - 7.5/10 Un film deosebit. Cred ca oricare spectatori se va regasi prin macar una dintre cele 5 povesti paralele. Actorii (anonimi, by the way) au jucat extraordinar de bine. @stiller, dupa Tesis s-a "inspirat" cumva regizorul lui 8MM?
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
e un film mai vechi cu vreo 4 prieteni care jucau mereu la cazinouri,pariuri etc pana intr-o zi cand castiga o suma mare pe un meci de baseball si se lasa toti.pe tvr 1 l-am vazut,titlul in romana era "Pariorii" dar pe google n-am gasit nimic.aveti idee cum se numeste pls?
| ||
|
| | #18016 (permalink) | ||
| You Don't Mess with the Zohan 6.5/10. Fanii lui Adam Sandler nu vor fi dezamagiti. Daca v-au placut Mr. Deeds, Happy Gilmore, Click etc.. nu are cum sa nu va placa si de Zohan ![]() You do not giggle of the Zohan!
__________________ y so srs? XOO OXO OOX | |||
|
| | #18017 (permalink) | ||
| Smart People 0/10 smart people este sinonim cu boring people sau disfucntional people? cam asta pare sa fie intrebarea filmului...cu toate ca vezi doamne e o drama romantica / comedie...la partea de comedie am zambit o singura data, la partea de drama m-am plictisit teribil iar partea romantica o includea pe Sarah Jessica Parker pe care nu o sufar de fel. Si se ridica intrebarea de ce m-am uitat la el cu toate ca eram 90% sigur ca o sa fie o procarie...poi in ultima vreme ma gasesc ciudat interesat de Ellen Page deasemenea ea fiind singura prezenta notabila in film...cu toate ca are un rol de tot "shhh"
| |||
|
| | #18020 (permalink) | ||
|
Hancock 7.5/10 - chiar mi-a placut filmul si din nou Will Smith a facut o treaba buna. Sfarsitul a fost ok si parca a facut putina lumina in misterul 'Cine este Hancock'.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|