Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-07-2008, 00:18   #18061 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

The Dark Knight - 9.5/10
Tocmai am sosit de la cinema si sunt inca sub "influenta" filmului. Pentru inceput, pot remarca (putinele) puncte slabe: a parut un pic cam concentrat (a fost material de vreo doua filme, dar Nolan a preferat sa il bage pe tot intr-unul), a iesit putin cam mult din sfera de "darkness" extraordinara din Begins... si cam atat
Pe de alta parte, a fost de departe cel mai bun film de actiune pe care l-am vazut (and I mean it), unele faze fiind absolut geniale
,
, si multe altele.
Christian Bale a jucat in nota obisnuita, bine spre foarte bine (doar pe mine ma deranja vocea lui cand era in costum?), dar a fost in permanenta eclipsat (sau acoperit total ) de prestatia UNICA a lui Heath Ledger. Daca exista un rol negativ jucat perfect, atunci este acest Joker. Stiam ca a fost laudat si am preferat sa observ prestatia lui putin sceptic, dar la sfarsit am fost pe punctul de a izbucni in aplauze. Sper ca nu va fi trecut cu vederea la Oscaruri (daca Daniel Day Lewis a luat un Oscar, atunci Heath Ledger merita vreo 2-3). Mare pacat ca nu il vom mai vedea pe acest actor.
Finalul a fost bine ales, cu toate ca ultimul sfert a parut facut contra cronometrului (too much to do, so little time pentru Nolan).

Ca o apreciere subiectiva, ca scenariu si valoare artistica mi s-a parut o idee sub Batman Begins (cel mai bun din serie, in viziunea mea), dar ca spectaculozitate si acting, a fost de departe cel mai reusit Batman.

Nolan are o sarcina groaznic de grea daca doreste sa mentina nivelul si la urmatorul film...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dark_knight_ver5_xlg.jpg
Views:	65
Size:	319.3 KB
ID:	369067   Click image for larger version

Name:	gallery_9_116_41205.jpg
Views:	82
Size:	321.7 KB
ID:	369068   Click image for larger version

Name:	2008thedarkknight032cc1.jpg
Views:	109
Size:	76.3 KB
ID:	369069   Click image for larger version

Name:	gallery_116_65389.jpg
Views:	95
Size:	121.4 KB
ID:	369070   Click image for larger version

Name:	gallery_116_60932.jpg
Views:	98
Size:	137.8 KB
ID:	369071  

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 26-07-2008, 01:00   #18062 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

The Tracey Fragments de ce? Ellen Page. nota? 1/10 de ce? un punct pentru un om fara teama (regizorul si a sa viziune). tine doar 1h si 17 min. mai mult decat are nevoie sa prezinte ce vrea. O drama despre o fata de 15 ani care trece prin niste momente mai "grele"; o mama dependenta, un tata ratat, un frate care se crede caine si colegii de la scoala care rad de ea. Nerecomandat.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 01:25   #18063 (permalink)
Registered User

The Dark Knight 9.7/10

Superb film, cel mai bun film care l-am vazut la cinema, o experienta completa, maine cred ca am sa-l revad.

pelinca is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 14:52   #18064 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

The Dark Knight - 7/10 (cu indulgenta, si multe puncte in plus pt. Ledger). Mai multe, pe threadul dedicat filmului. (PS: Nu, nu sunt un hater).

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 14:57   #18065 (permalink)
Registered User

Wanted 7.5/10 eram plictisit asa k mia placut kt d kt
The Dark Knight 9.8/10 super tare filmul , iar C Bale e unul din actori mei preferati , Freeman la fel
| E6400 @ 3.2GHz | Asus P5B Deluxe | Kingstone 2x1GB DDR2 750MHz @ 800MHz | Segate 320GB 7200.10 Sata II 16 Mb | Asus 7950GT 512Mb | DVD-RW Samsung SH-W163 Black Sata | Enermax Liberty 400 W | Recom Backdraft |

Alex_u is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 15:15   #18066 (permalink)
Registered User

GruVe's Avatar

The Dark Knight 7/10. Un film tipic superhero cu actiune, clisee si personaje neconturate. Heath Ledger a fost intr-adevar exceptional dar mi s-a parut unic modul in care l-a interpretat pe Joker, in sensul ca stiam personajul altfel din comics, desene, etc. Per total merita vazut.

GruVe is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 17:35   #18067 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

The Dark Knight, 9/10. Ii citez pe altii care au facut review-uri pe imdb si nu numai:
-cel mai bun film de actiune al anului;
-cel mai bun film cu Batman;
-cel mai bun film dupa un comic book;
-cel mai bun rol al lui Heath Ledger (R.I.P., you will be remembered);
-Michael Cain, Morgan Freeman.

Recomand orcarui cinefil care doreste sa vada un film bun de actiune si nu in ultimul rand celor care le plac DC Comics si Batman.

De vazut macar prima data la cinema cu sunet foarte puternic (Movieplex Militari este locatia un l-am vazut eu).

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 13:18   #18068 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

The Dark Knight 8/10 Overrated, dar merita vazut.
Nu am fost impresionat , filmul este ridicat de prestatia regretatului Heath Ledger cateva joculete psihologice , dar per total este un film care nu merita nota 9.5 pe imdb.
Nu sunt hater, este un film bun dar nu este un film extraordinar cu atat mai putin cel mai bun film al tuturilor timpurilor.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 19:45   #18069 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

Wanted - slab filmu, slab rau de tot. prestatii actoricesti deosebit de proaste, lipsa de legatura intre scene, mi s-a parut a fi ceva de genul "bun, acum turnam scena urmaririi, acum cea a urcatului pe tren, cea a bataii, etc.". in fine, nu ii pot da mai mult de 5/10. as fi vrut. oricum morgan freeman demult nu mai imi place, iar angelina jolie, nici atat.

LS is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 20:56   #18070 (permalink)

The Dark Knight 9/10

Probabil orice nota intre 7 si 9 mi se pare de bun simt, pt acest film. Eu ii dau 9 pt ca nici nu stiu cum au trecut cele 2 h si jumate, si cred ca asta e tot ce conteaza in cele din urma.
Fata de Batman Begins, nu stiu ce sa zic, as inclina spre Dark Knight pt ca mi s-a parut mai alert si, nu in ultimul rand, pt personajul negativ, Joker, interpretat magistral de regretatul Heath Ledger.
In rest, e unul din cele mai bune filme bazate pe comics, si categoric cel mai bun film cu Batman (nici cele doua ale lui Tim Burton nu erau rele, dar erau altceva, complet alt stil).

ps: si plsss, mai lasati naiba nota de pe imdb, unii chiar au fixatie cu notele de pe acel site, de parca ar fi cine stie ce litera de lege in privinta clasificarii valorice ale filmelor. Si daca va incalzeste cu ceva, puteti sta linistiti ca dupa ceva timp o sa ii mai scada nota si o sa alunece de pe locul 1. E doar o chestie de moment.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 21:16   #18071 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
The Dark Knight 9/10

Probabil orice nota intre 7 si 9 mi se pare de bun simt, pt acest film. Eu ii dau 9 pt ca nici nu stiu cum au trecut cele 2 h si jumate, si cred ca asta e tot ce conteaza in cele din urma.
Fata de Batman Begins, nu stiu ce sa zic, as inclina spre Dark Knight pt ca mi s-a parut mai alert si, nu in ultimul rand, pt personajul negativ, Joker, interpretat magistral de regretatul Heath Ledger.
In rest, e unul din cele mai bune filme bazate pe comics, si categoric cel mai bun film cu Batman (nici cele doua ale lui Tim Burton nu erau rele, dar erau altceva, complet alt stil).

ps: si plsss, mai lasati naiba nota de pe imdb, unii chiar au fixatie cu notele de pe acel site, de parca ar fi cine stie ce litera de lege in privinta clasificarii valorice ale filmelor. Si daca va incalzeste cu ceva, puteti sta linistiti ca dupa ceva timp o sa ii mai scada nota si o sa alunece de pe locul 1. E doar o chestie de moment.
La mine nesuferitii de la movieplex mi-au taiat un sfert de ora din film. A inceput cu jumatate de ora intarziere, timp in care incepusem aproape sa ma urc pe pereti. La 9:45 a inceput si s-a terminat la 12:00. Mare magarie din partea lor, mai ales ca era si avampremiera, am platit si dublu pe bilet. Deci 2 ore jumna au fost la mine doar 2:15m, habar nu am ce am ratat din el

42 is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 21:27   #18072 (permalink)
Registered User

n-au taiat nimic (daca te referi la avanpremiera de la sala 11 de joi). A inceput la 9.45 cum zici tu, dar s-a terminat pe la 12.10-12.15

ytrewq is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 21:58   #18073 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

eu cand m-am uitat la ceas era 12:00. Probabil am fost in cealalta sala.

42 is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 22:44   #18074 (permalink)
Registered User

ElFenomeno's Avatar

Wanted

film de popcorn dragut.ma asteptam la ceva mai mult dupa acele trailere frumusele.cam dezamagit...ptr un film de vara a fost decent ..cred.6.

ElFenomeno is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 23:19   #18075 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

The Dark Knight 8/10
Quote:
http://forum.computergames.ro/38589122-post66.html

Am venit si eu acum de la film. A fost un film de actiune si de super-eroi bun, dar cam atat. Aprecierile de genul capodopera, bijuterie artistica, o vis cinematografic sunt extrem de deplasate. Da, pentru un film bazat pe benzi desenate poate fi considerat printre cele mai bune, dar asta e tot. Filmul e plin de clisee, nu in aceeasi masura ca si alte filme, dar ele sunt acolo. Chestia care face totusi diferenta e personajul Joker, care e jucat excelent, dar in rest mi se pare ca au tratat prea superficial celelalte personaje.

Daca mergi sa-l vezi, cel mai bine e sa mergi si sa te uiti la film ca si o adaptare dupa niste benzi desenate, pentru ca atunci e chiar reusit si foarte bun, dar daca mergi si te astepti sa vezi un film film, probabil vei pleca dezamagit.
Baby Mama 4/10 Nici n-am avut rabdare sa ma uit la tot filmul. Tina Fey joaca la fel ca si in 30 Rock, doar ca filmul asta a fost extrem de plictisitor.

Vantage Point 6/10 - A inceput cat de cat ok, la un moment dat e devenit extrem de enervant pentru ca scena privita din mai multe puncte de vedere parca nu se mai incheia. A devenit interesant si la final a fost chiar aiurea. Dar merge ca un film de actiune.

Rendition 7/10 - Interesant, dar parca a fost prea lung si sec. Puteau sa faca mai multe cu personajele.

Doomsday 5/10
- Credeam ca va fi exact ca si 28 days later si multe alte filme cu epidemie zombica. Dar a fost ceva mai prost.

The Happening 4/10 - EPIC FAIL. Ma asteptam la mult mai mult de la M Night Shyamalan.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 28-07-2008, 02:31   #18076 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Wanted - 1/10 In my book, unul din cele mai proaste filme ...EVER. Si dupa experienta chinuitoare de a urmari filmul, oripilat, dezgustat de ceea ce vazusem, am intrat pe imdb sa acord o nota pe masura: bashina avea 7,4 cu peste 28000 de voturi !!!
Morgan Freeman a fost probabil lobotomizat ca sa accepte rolul din film, sau poate era altul intr-un costum...

Acum, nu stiu cum este The Dark Knight, ca inca nu l-am vazut. Poate nu e de 9,(1...7) dar daca cretinitatea asta de film are 7,4, something is really fucked up cu sistemul de valori al celor care l-au votat.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 28-07-2008, 02:56   #18077 (permalink)
Registered User

GhostHUB's Avatar

lunetistul 9/10

GhostHUB is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2008, 09:25   #18078 (permalink)
Registered User

Mihaioo's Avatar

Heartbreakers, 6/10

Mihaioo is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2008, 09:40   #18079 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

In Bruges - 6.5/10
o fantezie cu gangsteri intr-un oras medieval. mi-a placut Ralph Fiennes, nu-l mai vazusem intr-un rol "dark" de la Spider (unde a fost chiar mai reusit decat in Lista lui Schindler).
filmul a fost ok pentru ce si-a propus - o poveste simpla cu oaresce adancimi ici si colo. cu inca 2-3 impuscaturi in plus ar fi devenit banal .

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2008, 11:43   #18080 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Wanted - 3/10 Am vrut sa il opresc dupa 10 minute. Am sperat ca vor gasi niste explicatii cat de cat decente pentru aberatiile din film, dar nu au reusit. Am asteptat sa vad finalul pentru a afla cat de "fucked up" poate sa fie un film. M-am convins - nici o distributie din lume nu putea salva filmul asta. Si cand ma gandesc ca unii oameni au si PLATIT BANI pentru a vedea o asemenea aberatie...

Heaven - 7/10 Bun. A avut ceva anume (atmosfera, tema inevitabilului) care l-a apropiat de sufletul meu. Finalul a fost demential
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	heaven_ver2.jpg
Views:	27
Size:	41.1 KB
ID:	369736  

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules