Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 23-06-2003, 14:15   #1801 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by March_Hare
Neverosimila? mariko dear, uita-te putin prin State, unde orice nebun poa' sa ia o arma si sa dea cu ea in multime. Hihi Tot neverosimila?

Watch yer back when you're in the phone booth
yeah, remember Charles Whitman...

Strangelove is online now    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 14:53   #1802 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Shangai Knights - 5/10 - Nu mi s-a parut suficient de fun. Conceptul asta de Rush Hour adus la 1800 mi se pare de cuc. Ca de obicei, cel mai fun au fost secventele de la final cu cascadoriile nereusite.

Cradle 2 the Grave - 4/10 - Stilul prea evident Romeo Must Die. Acesta din urma a fost cu mult mai bun insa, pe partea de actiune &everything. Ca de obicei un DMX care da penibil in rolul de tata grijuliu. Ar trebui sa se rezume la cintat si, eventual, la roluri usurele.

Eye of the Beholder - 5/10 - Incepe extrem de promitzator insa te poarta prin aberatii pina la marele final, absolut idiot.

National Security - 6/10 - In pofida absurditatilor filmul reuseste sa scoata faze misto "de ris". ML reuseste sa faca unul din cele mai insipide roluri, si nu stiu exact daca se straduie prea tare pentru asta

Cichi Cian

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 22:17   #1803 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

metro - 5/10

a knight's tale - 6/10

critical time - 4/10

anger management - 8/10 - funny amandoi actorii principali joaca ff misto...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 23:08   #1804 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Quote:
Originally posted by March_Hare
Neverosimila? mariko dear, uita-te putin prin State, unde orice nebun poa' sa ia o arma si sa dea cu ea in multime. Hihi Tot neverosimila?

Watch yer back when you're in the phone booth
Nu ai de cine sa te iei sau ce? Mie mi se pare neverosimila. Nu faptul ca oricine trage in multime, ci chestii mai ...(las liber sa completezi tu). Vezi faza cu cine a impuscat pestele.

Anger Management-6.5/10.... aaaaaaa....... nothing, ca iar va luati de mine.

mariko is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 23:50   #1805 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Quote:
Originally posted by mariko
Nu ai de cine sa te iei sau ce? Mie mi se pare neverosimila. Nu faptul ca oricine trage in multime, ci chestii mai ...(las liber sa completezi tu). Vezi faza cu cine a impuscat pestele.
Adevarul e ca nu prea am de cine sa ma iau

Spoiler posibil
Asa ca: in primul rand, ai zis ca povestea e neverosimila, nu ca tie ti se pare asta. In al doilea rand, pestele a fost impuscat de sniper, nu vad ce e asa neverosimil in asta. In al treilea rand, nu prea m-am legat de tine, mai mult te-am impuns la exprimare si la idei, nu ti-am judecat gusturile (care nu se discuta). Mie povestea mi se pare chiar foarte plauzibila. Poate sunt eu mai ciudat.
End Spoiler posibil

Forgive and foget it

PS: nu ma pricep la completat rebus, asa ca las tot spatii goale.

/later edit, dupa ce a scris mariko postul urmator:
mariko, dear, cre' ca nu te-ai uitat la film cum trebuie... istericele alea tipau la politzai ca el killarise omu'. Ce e asa de misterios in atitudinea curcanilor? Of, daca mai vrei, iti explic pe indelete pe PM, aici denaturam thread-ul.

Last edited by March_Hare; 24-06-2003 at 00:46..

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 00:09   #1806 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

SPOILER

Quote:
Asa ca: in primul rand, ai zis ca povestea e neverosimila, nu ca tie ti se pare asta. In al doilea rand, pestele a fost impuscat de sniper, nu vad ce e asa neverosimil in asta.
offff.. era vorba de faptul ca politistii nu si-au dat seama ca nu putea el sa traga... oh well... men

Old 24-06-2003, 09:55   #1807 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Old School - 7/10 - Merge bine.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 10:19   #1808 (permalink)
MMC
Registered User

Final Destination 2 - 5,5/10 Parca e ceva mai bun decat prima parte. Parca....

MMC is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 11:43   #1809 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Hackers 1/10

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 11:53   #1810 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Absolon 3/10 Doamne nu stiu cu ce am gresit !!

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 12:53   #1811 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Boat Trip 7.5/10 - e destul de comic filmul mai ales prin aparitia si comentariile lui Roger Moore.

P.S. ce buna e Victoria Silvstedt
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 13:24   #1812 (permalink)
Registered User

Kangaroo Jack - 5/10
O comedie draguta.

zetu is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 16:01   #1813 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Boat Trip - 3/10
Un film plin de glume care ar fi putut fi amuzante, dar care vin ca o clatita in perete si te fac sa te intrebi ce nu merge. Cuba Gooding Jr. joaca prost. Toti joaca prost. Si e plin de clisee.
Blah.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 22:30   #1814 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

grease - 8/10 - classic movie, great soundtrack

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2003, 22:39   #1815 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Grease-7/10

Old 25-06-2003, 11:58   #1816 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

Trance Energy 2003 7/10 Se putea si mai bine, nu a fost ashe organizat concertul ca cel din 2002 dar merge.

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2003, 16:56   #1817 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Am vazut si eu intr-un final Snatch...no comment 10/10 Guy Ritchie doesn't deserve Madonna...he deserves an Oscar

Cradle 2 the Grave 7/10 un film de actiune bun....mi-a placut mai mult DMX decat Jet Li...and I love Jet Li....taiwanese intelligence? LOL

Am vazut si Phone Booth mai de mult....personal cred ca mariko foloseste cabine telefonice si nici nu concepe ca asa ceva i s-ar putea intampla ei

PS Eu m-am imbratisat cu unu beat pe strada azi care ii batuse mar pe unii cativa metrii mai incolo..so...u never know!

PPS
Quote:
ffff.. era vorba de faptul ca politistii nu si-au dat seama ca nu putea el sa traga..
don't use ideas as they are yours...cause they aren't women
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2003, 22:21   #1818 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Terminal Error, sau virus mortal, cum l-a tradus prosteveul ca sa inteleaga tot cartieru'. jenibil, ca - aproape - orice film care trateaza problema hackerilor. cel putin la o faza in care 'mnealui virusul deschide o supapa de la o conducta de... clor or smth am dat putin pe discovery, sa ma purific. cum o deschide? cum se deschide orice supapa, invartind "roata" (imi cer scuze, chiar nu-mi aduc aminte cuvantul dedicat) aia de la supapa. cum poate un virus sa invarta (mecanic vorbind) o roata, asta numai oligofrenii de americani pot sa priceapa. recunosc ca intelectul meu bleg nu a fost capabil.

nici cum tipul cel bun omoara virusul cel rau la sfarsit folosindu-se de un uber gameboy color console nu prea am inteles.

anyway, nu mai povestesc ca ma enervez. cei care nu l-ati vazut, bravo voo. eu ma plictiseam invatand la geografie.

0.5/10, pentru ca mi-au placut carcasele (cred ca erau chieftec) si webcamurile omniprezente .

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2003, 22:40   #1819 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Quote:
Originally posted by IQz3r0

don't use ideas as they are yours...cause they aren't women
Am postat, dar am sters. Nici nu meriti raspuns la afirmatia asta.

Old 26-06-2003, 00:07   #1820 (permalink)
Paranoia is natural

Apropo de phone booth , nu pot decat sa fiu de acord cu mariko, e tras de par RAU, la multe faze, incepand cu motivatziile. Deci, tipul raspunde, lasa telefonul apoi se intoarce shi il ridica, fara a avea nici un motiv sa o faca. Shi nu e singurul moment aiurea din film. Acelashi subiect, sau aproape, e tratat in Liberty stands still, dar, mult mai realist. Iar voice actingul mai mult a deranjat, decat sa contribuie la atmosfera.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules