![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18201 (permalink) | ||
| Smart People - 7/10 Am fost placut surprins. Ma asteptam sa fie "just another romantic comedy", dar a depasit de departe genul. De remarcat inca un rol foarte bun facut de Ellen Page (remember Juno?), fetita asta va fi o actrita mare!
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18203 (permalink) | ||
| Big Stan 6.5/10. O comedie usoara, dar foarte foarte previzibila si un pic cam plagiata dupa The Longest Yard. LE: Quote:
Acum ma uit la el.
__________________ i`m a very neat monster Last edited by dod0; 06-08-2008 at 00:15. | |||
|
| | #18205 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Felon 7.5/10 E bun filmul, chit ca pe alocuri aduce cu un film marca Hallmark, asa cum zicea cineva pe aici. In schimb mi-au placut mult personajele interpretate de Val Kilmer (aproape de nerecunoscut), dar mai ales cel al gardianului negru, jucat foarte bine de Harold Perrineau (un actor pe care il vad prima data. L.E.: ah, era Link in Matrix 2; mi se parea mie putin cunoscut ). Drama personajelor este bine conturata in acest fel, punctul forte al filmului. Plus ca puscarasii aia aratau al naibii de veridici. Ma rog, atat cat am putut vedea prin documentare despre inchisorile din US. ![]() In schimb actingul personajului principal si al sotiei lui, cam scartie prin unele scene, din pacate. Last edited by Dead Ghost; 06-08-2008 at 01:34. Reason: ... | ||
|
| | #18208 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Don't mess with the Zohan 4/10 Un mare fas,Sandler facea filme bune,fara doar si poate orice tine de Israel si comedie e o contradictie in termeni..nu sunt antisemit Jarhead 9/10 Genial,dur ,lipsit de eroisme gratuite,Mendes imbina perfect dramatismul cu momentele hilare...must see In bruges 7/10 Pe ansamblu filmul nu e rau,am auzit atatea cuvinte bune despre el si probabil ma asteptam la altceva.Farell face un rol de zile mari...umorul mi s-a extrem de rafinat..probabil ca momentul genial al filmului se afla intre deleted scenes(faza din sectia de politie) 30 days of night 8/10 Revazut full hd,splendid si brutal in acelasi timp,Raimi s-a concetrat mai mult pe gore si nu pe creionarea personajelor,mai ales a vampirilor... | ||
|
| | #18209 (permalink) | ||
| :) Michael Clayton 9/10 Cautam demult un film la care sa nu ma gindesc ca am ars orele de viata ale lampii proiect de pomana,si mai mult de cit atit mi-a placut extraordinar filmul asta,uite ca se poate un film de actiune,suspans, fara pistol,sa se traga non stop etc.. | |||
|
| | #18210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Pretutindeni | Teh Dark Night (sau betmen) 7/10. Intr-adevar un film bun din serie, poate cel mai bun dar de la cel mai bun dintr-o serie de rahaturi si pana a fi cotat cu 9.3 pe imdb e cale LUUUUUUUUUNGA. Este filmul care a demonstrat, cel putin mie, ca IMDB-ul este obsolete. Young men fucking 9/10 . Comedie foarte buna, sunt unele faze la care am ras cu lacrimi. Kung Fu Panda 7/10 . Bun, dar se putea mai bine, prea multe personaje de umplutura care trag filmul in jos. | ||
|
| | #18212 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic, Juno - 10/10. Nu-mi aduc aminte ceva care sa nu-mi fi placut in/la filmul asta. Asa ca ia nota maxima si un "recommended" award. Rolul principal e jucat excelent. Magnolia - 9/10. Pentru ca e un film greu, in care s-au aruncat toate tristetile si urateniile umane. When the frog hits the fan you'd better run.
__________________ No wise fish would go anywhere without a porpoise. | |||
|
| | #18213 (permalink) | ||
| Leaving Las Vegas - 6/10 http://www.imdb.com/title/tt0113627/ Un film pe care nu l-am inteles si l-am notat in concordanta. Nicolas Cage face un rol extraordinar, insa oricat as fi vrut, nu am putut sa inteleg cele doua personaje Sera si Ben. | |||
|
| | #18215 (permalink) | ||
| The Sum of All Fears - 5/10 Ar fi putut fi un film bun, dar a fost doar un "nuke movie" de duzina. Pacat de distributia foarte buna. The Number 23 - 5/10 La a treia incercare (pentru ca la primele doua am adormit, aproximativ in acelasi punct al filmului ), am reusit sa il termin. In afara atmosferei bune din prima jumatate, filmul nu aduce absolut nimic nou genului. A parut o copie ieftina a filmelor gen Stephen King (plot-ul a semanat cu Secret Window), iar finalul a fost lamentabil. Actorii au jucat binisor.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18220 (permalink) | ||
| Quote:
inca o picatura in ocean...
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|