![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18221 (permalink) | ||
|
Dark Knight - Spre sfarsit de abia asteptam sa se termine filmul. MA uitam la ceas din 5 in 5 minute si nu ma grabeam niciunde dar pur si simplu m'a plictisit. N'am fost niciodata fana Batman dar am zis, hai sa ma ui, sa vad ce vede lumea atat de superb la el. Intradevar personajele sunt mult mai complexe si mai reusite dar in rest nu m'a impresionat. 6/10
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #18222 (permalink) | ||
|
Didu , ia zi , Batman Beginns ai vazut ? The Godfather - 8/10 Un film bun, nu stiu de ce l-am evitat mereu. M-am uitat la el pentru ca mi l-au recomandat multi si era si in topul filmelor all time. Sper ca partea a 2a sa fie mai impresionanta. Personal mi-a placut mai mult A Bronx Tale daca ar fi sa comparam 2 filme cu mafioti. Meet Dave - 2/10 vazut in cinema. Stat pana la sfarsit ca sa termin floricelele si sucul. Cred ca este cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Mai bine intram la Wanted.
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #18223 (permalink) | ||
| Meet Dave - 7/10 Merita vazut pentru cei carora le plac comedioarele. Film fara pretentii insa haios. The Scorpion King 2 - Rise of a warrior [2008] - 8/10 SF cu amestec de legenda si istorie. Intrigi specifice curtii regelui, renegati care umbla pentru razbunare, voiaje peste mari si tari. Film usor si deconectant.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #18225 (permalink) | ||
| Taking Lives - 5/10 Toate cliseele si schimbarile previzibile de situatie s-au ingramadit in filmul asta. Nu e un film prost, dar e ca si cand ai vedea in reluare toate thriller-ele de pana acum (in cel mai bun caz adormi). Pacat de distributie (din care Ethan Hawke nu s-a potrivit deloc cu rolul, restul super OK).
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18226 (permalink) | ||
| Meet Dave - ma asteptam sa fie ceva cu adevarat bun. n-a fost. 3/10. Mummy 3 - slab. 3/10.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #18229 (permalink) | ||
|
The Scorpion King 2 - 3/10 - Actori slabi, mai ales cel principal.......soo gay looking, dupa 20 min. ALT+F4 The Bucket List - 8/10 - M-a impresionat idea filmului ( got me thinking..what if ), iar Morgan Freeman is such a story teller...
__________________ " zdreanto care esti tu zdreanta " | |||
|
| | #18230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Wanted 5/10 - daca ar fi sa descriu acest film intr-un cuvant acesta ar fi ridicol. Apare insa si Angelina Jolie si pentru asta mai primeste cateva puncte (ca de altfel toate filmele cu Angelina Jolie). Probabil ca se vrea un film de actiune, dar eu l-as incadra mai bine ca SF/fantasy. In comparatie cu el, The dark knight pare un film documentar. ![]() Taken 6.5/10 - l-am vazut acum fo 2 saptamani si nu prea mai pot sa descriu impresia care mi-a lasat-o. Ce pot sa zic e ca filmul se incadreaza tot in genul actiune, mai bun ca Wanted (era si greu), dar nimic iesit din comun. Cum s-a mai zis deja, nu i se potriveste deloc rolul de fost "agent special" lui Liam Neeson. | ||
|
| | #18231 (permalink) | ||
|
Kungu Fu Panda - 10/10 Cea mai tare animatie care am vazut-o pana acum!
__________________ Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60. | |||
|
| | #18232 (permalink) | ||
|
Doomsday - 7/10 Daca v-ati saturat si credeti ca nu mai puteti suporta un film cu virusi care decimeaza umanitatea, cu carantine prelungite si tot ce mai tine de asta, recomand Doomsday ca sa va schimbati parerea. E un mix intre genul Resident Evil / 30 days of night / 28 weeks later & Co. cu idei destul de dragute si cu mult iz de mad max / waterworld. Desi are puncte slabe l-as caracteriza totusi ca o reusita a genului izbutind sa ma atraga mult mai mult decat filmele cu disperati care tot fug de infectati. Haha.. dupa o scurta cautare prin topic am constatat ca majoritatea au sters cu el pe jos. Cinste lor! Mie insa mi s-a parut bun tocmai din cauza acelor twisturi si aglomeratiei de motive diferite. Ceea ce m-a surprins a fost ca in niciun moment nu a avut aer de B-movie (lucru care ar fi fost probabil la genul asta de film). Last edited by RDCenemy; 08-08-2008 at 23:56.. | |||
|
| | #18234 (permalink) | ||
|
mumia 3 - 4/10 nu merita nota de trecere e jalnic poate daca ar fi dus mai mult in parodie sau ceva ar fi fost mai reusit asa o da in penibil get smart - 8/10 m-a surprins placut nu ma asteptam la asa o portie de ras ...
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P | |||
|
| | #18237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Borg Invasion 4D (Star Trek Experience) - 9/10. Spectacol deosebit cu efecte speciale, senzatii si atmosfera impresionante. Klingon Encounter 4D (Star Trek Experience) - 10/10. Absolut extraordinar ca spectacol si senzatii. (a nu fi ratat de catre fanii genului, daca au ocazia...). Imagine tridimensionala FARA OCHELARI! | ||
|
| | #18238 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #18239 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Azi implinesc 100 de filme vazute in 2008, incepand cu 1 ianuarie. http://www.imdb.com/mymovies/list?l=33533940 Majoritatea HD pe TV corespunzator, sau la plex-uri | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|