![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18341 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
The GOds Must be crazy 10/10 i just love that Bushman In Brujes 8.5/10 nice drama colin farrel does it again Felon 8.5/10 mi-a placut Boyz N the Hood 9/10 prestatie buna din partea nigerrilor Cuba Gooding Jr si Laurence Fishburne Hancock 7/10 hard to digest cum zicea cineva ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Gangs of new york imi place rolul de 'Butcher' al lui Daniel Day-Lewis 9/10 am vazut si there will be blood tot cu Daniel Day-Lewis 8/10 Greedy Mo-Fo lead to self-destruction^^ Last edited by sanalicious; 20-08-2008 at 10:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #18342 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Young people fucking 5/10 O tentativa de satira la adresa vietii sexuale (cea de toate zilele),viata de cuplu, chestii din astea axate pe SEX... Filmul,ca orice tentativa de comedie mai recenta, are doar cateva faze mai memorabile, in rest se pierde in lipsa de continut... Genul asta de film imi aminteste de The Ten , care mergea pe acelasi tipar ( tratand alte teme) | ||
|
| | #18345 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
“By taking The Mummy out of Egypt and putting it in China, by exploring a different approach to the quest for immortality, we now have it clear that the Mummy franchise can travel,”Cohen told them. Well, it would definitely be daring for Cohen to set a Mummy movie in the same location that the latest Indiana Jones adventure took place in, but it’s hard to say if that’s actually a good idea. Nu cred ca cei responsabili cu "Mumia" primesc feedback ul care trebuie,din moment ce continua | ||
|
| | #18346 (permalink) | ||
| Felon 8/10 - Pe mine unu a reusit sa ma sensibilizeze...sa-ti arate si o parte din fata nevazuta a inchisorii,si anume shimbarile de ordin interior prin care trec detinutii... "Yes , prison desensitizes you.But it makes you see what matters.Family,and loialty .Because a con like you niether of this exists in this place. So don't run from what you'ev become felon , embrace it ,grow from it,and you'll never loose sight of what really matters... " Last edited by Mihai_Eminescu; 21-08-2008 at 02:21.. | |||
|
| | #18347 (permalink) | ||
|
Crash, 10/10 -------------------- Editare ulterioară -------------------- WANTED 1/10. O mizerie totala si lipsita de logica. Singurul lucru care m-a impins sa nu ii dau nota 0 ar fii ca are niste efecte speciale decente. in rest e PENIBIL ! Last edited by bra1n1acz0r; 21-08-2008 at 09:34.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #18348 (permalink) | ||
| Quote:
On topic Kung Fu Panda - 7/10 - animatie de exceptie, scenariu cam subtire, glumitele puteau fi mai multe si mai de calitate ... dar deh .. tre sa rada si ala micu' la genu asta de filme, nu? Hellboy 2 - 6/10 - entertaining, pe alocuri
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #18351 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Reign over me 8/10. Forgetting Sarah Marshall, Juno, In Bruges 4/10. Nu le inteleg, glume rasuflate la primele, prea mult gore inutil la al doilea. Hot Fuzz 7/10. Spre deosebire de Bruges, nu m-au deranjat scenele violente. Felon 8/10 The Man from Earth 8/10. Un film nu doar controversat, ci si strange, jucat impecabil. Oarecum un must see pentru cei carora le-a placut The Fountain Dr. Strangelove 10/10, merge la arhiva de filme pe care o revad oricand cu placere. Pe acolo mai e Gods must be crazy (ambele), The Party, seria veche Pantera Roz... nu stiu, chiar daca nu ma prapadesc tot timpul de ras, raman cu o stare tare placuta dupa astfel de filme. Doomsday 6/10. E bun de vazut, dar nu e nici la nivelul Mad Max, nici Resident Evil, ca script cred, ca efectele sunt ok si regia generala nu e prea plicticoasa. | ||
|
| | #18353 (permalink) | ||
| Salems Lot 5/10: scenariu previzibil din primele 15 minute, vampiri cam ridicoli, plin de clisee, actori slabi. O bila alba pentru cateva scene de suspans relativ bune. Cateva scene si peisaje "goth" interesante, dar ca thriller cu vampiri e foarte slab. The Breed 6/10: film cu buget modest probabil, efecte speciale putine si slabe, decoruri mediocre. Scenariu previzibil pentru fanii genului, dar nu plictisitor. O vampiritza foarte sexy care arate destule fara sa devina penibila (Bai Ling). Cateva scene erotice cu perdea, ceva scene de lupta foarte slab regizate si Nemuriciosu' (Adrian Paul) in rol de vampir ca personaj pozitiv. Filmul nu este un horror, ci un film de actiune mediocru, usor melodramatic, cu pretentii nejustificate de thriller SF. Highlander: The Source 3/10: clar cel mai slab film al seriei Highlander. Scenariu penibil, actori slabi, decoruri ridicole, efecte speciale sub asteptari, care nu compenseaza senzatia de scenariu improvizat si decor "de carton". Chiar nu merita vazut.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #18356 (permalink) | ||
| E pete tong, nu tone Si da, mi-a placut si mie filmul.
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #18357 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | da soz am gresit fara intentie stiam ca e pete tong... trebuia sa faci post? -------------------- Editare ulterioară -------------------- DEspre asta vorbesti Who's Afraid of Virginia Woolf? ??? Last edited by sanalicious; 22-08-2008 at 10:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #18358 (permalink) | ||
| Twin daggers (2008) - 2/10 - NU VA UITATI LA ASA CEVA. Ii de ajuns ca am facut-o eu. Ii o porcarie. 2 vine doar de la lupta de la final care a fost ceva mai deosebit decat restul filmului. Restul ii "bullshit". Today you die (2005) - 3/10 - Cu Steven Segal. Imi placea omu' asta. Dar de vreo cativa ani incoace face numa filme naspa de tot. Nici asta nu ii mai breaz. Are tot tacamu: inchisoare, bataie, politist corupt, mafie, bani, etc. Dar toate is de proasta calitate din pacate. NERECOMANDAT | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|