![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18441 (permalink) | ||
| Dante 01 (2008) - 7/10 - Dragutel. O nava spatiala spital de nebuni, un tip care vine si incepe sa faca minuni. O tipa care vrea sa faca cercetari si o planeta ostila. Ii fain de urmarit si interesant.;
| |||
|
| | #18442 (permalink) | ||
| Married Life - 5.5/10 A avut potential, dar regizorul a preferat sa il incheie ca pe un film de duzina. Pacat.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18443 (permalink) | ||
| Death race (2008) - 8/10 - Imi place de tipu' asta. De la Crank si or mai fo' cateva filme cu el (transporter, war) si toate is dragute. Nu is grele, is palpitante si neplictisitoare. Actiune, ceva rasturnari de situatie si mai ales finalu' care intotdeauna la filmele astea se gata cu bine. Recomand. O sa caut celelalte filme cu el si o sa incerc sa la vad.
| |||
|
| | #18444 (permalink) | ||
|
vazut mummy 3 , e in ton cu primele 2, ceva mai slab, pare ca ii lipsesc niste faze de legatura intre scene. s-a insistat prea mult pe actiune si efecte. nu m-a surprins cu nimic... de vazut doar daca e furtuna afara si nu aveti semnal TV - nota 5.5/10 @Mese100 - vezi Lock, Stock and Two Smoking Barrels apoi Snatch - alea sunt cele mai tari
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... | |||
|
| | #18445 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
tocmai am vazut mummy3 si lord of the streets. mummy3 : extrem de slab in comparatie cu primele doua , scenele nu se leaga deloc una cu alta , prea multa insistenta pe fazele de actiune , jocul actorilor cam slab nota : 5/10 lord of the streets : foarte dezamagitor , desi nu ma asteptam la prea multe.. scenele nu se leaga absolut deloc intre ele , unghiurile de filmare total pe dinafara , jocul actorilor slabut , pacat de film , avea potential de mai mult. nota : 7.5/10 | ||
|
| | #18446 (permalink) | ||
| The promotion 7,5/10 o comedie destul de buna doi tipi se lupta pentru noul loc de munca la plictiseala merge destul de bine
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #18447 (permalink) | ||
| Quote:
Redbelt 2/10 Acest film este o ineptie de proportii. In primul rand, scenariul este de-o imbecilitate crunta. "Sport Sangeros" pare chiar inchegat pe langa tampenia asta. In al doilea rand, avand in vedere ca am ceva legatura cu sportul asta, pot spune ca am avut aceeasi senzatie pe care o are un fotbalist atunci cand se uita la Shaolin Soccer. Nici un SAC (State Athletic Commission) nu ar accepta o competitie in care unul dintre participanti are o mana legata de corp. E stupid. Procedeele tehnice - sweep-uri, armbar-uri, choke-uri, iesiri - toate sunt executate ca si cand adversarul s-ar afla fix la primul antrenament. Cele doua puncte sunt date pentru prezenta lui Randy Couture in film si pentru incurajare.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Working for: Nikkor 200mm f/2 VR | |||
|
| | #18448 (permalink) | ||
| Forgetting Sarah Marshall-9,5/10 o comedie super buna merita vazuta
__________________ Destop:RAIDMAX Cobra 822+3xAkasa AK-182 L2B 80mm+Chieftec Smart 400W || Asrock ALIVEXFIRE-ESATA2R3.0+AMD Athlon64 X2 4200+ 89W BOX+Palit Daytona GeForce FX7300GT Sonic 256MB DDR3+OCZ PC2-6400 2GB || 640 GB WD Caviar Black || Logitech G51+Creative Audigy SE || Logitech G5+QcK+Logitech G15 Gaming || Notebook:Asus F5SLseries || Duo T2370 || 1024MB || 160GB || Radeon HD 3470 || ID: skar_fcd TEL: 0742.136.417 FCD | |||
|
| | #18451 (permalink) | ||
| Oldboy (2003 ) - 2/10 Un film prost de tot. NU am rezistat sa il vad continuu pana la final, am derulat la greu. Stilul de filme japoneze. Dar poate o fi avand un mesaj secret pe care nu l-am gasit. Oricum atmosfera intunecata, film ciudat.
| |||
|
| | #18452 (permalink) | ||
| 007 James Bond - Dr. No - 9/10 Mi s-a parut mult mai reusit decat continuarea (From Russia With Love) - putin mai indepartat de conceptul actual de 007 (gadgets, lupte, etc) si mai apropiat de un film de aventuri. Incet-incet ma acomodez si cu Sean Connery tanar
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18453 (permalink) | ||
| Mamma Mia - dragutel filmul, un musical (cred ca asa se scrie), mai ales ca are pe fundal hiturile ABBA, trupa care imi place la nebunie. ii acord un 8.5/10, de vazut cu sotia, seara, chiar daca la televizor sunt si alte filme.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #18454 (permalink) | ||
| Quote:
Doar ca este coreean filmul. Si, ca de', sunt o persoana curioasa si perspectiva altcuiva este intotdeauna interesanta, de ce "prost de tot"?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #18455 (permalink) | ||
| Star Wars - The Clone Wars - filmul de animatie. ce pot spune, dragutel asa, cand n-ai ce face. pt. "oameni mari", nu prea mai merge - 6/10.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #18457 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt filme coreene/japoneze/chinezesti care imi plac. Dar din pacate nu asta. http://www.imdb.com/title/tt0493430 Jackass 2 (2006) 7/10 Poate faine pana la final. Un film distractiv. Dar dupa cum am mai zis nu la toata lumea place. Robot chicken: Star wars special (2007) 7/10 Un filmulet de 22 min – o mini parodie animata despre Star Wars. Haioasa. Last edited by Mese100; 30-08-2008 at 15:25.. | |||
|
| | #18460 (permalink) | ||
| Adica .. asa ceva? http://www.imdb.com/title/tt0989654/
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|