![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18481 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #18486 (permalink) | ||
| One Night At McCool's ...7/10...comedie bunisoara, Liv Tyler face tot filmul, cel mai sexy rol al ei :> Secondhand Lions....6,5/10...desi e un film pt copii, e unul foarte bun The Fast and the Furious: Tokyo Drift....6/10...film decent .nu este doar pentru pasionatii de curse sau masini The Game....8,5/10.... ce pot sa mai zic...e facut de David Fincher :-D | |||
|
| | #18489 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Angel A - 8 spre 9 . Un film foarte bun, frantuzesc, alb/negru. Povestea unui tanar parizian, prins in lumea asta materialista, care nu vede nimic altceva in jur.. Am mai vazut si Promotion, care desi a avut cateva scene hilare nu poate fi numit o comedie. Lupta pentru o viata mai buna, a doi oameni veniti din medii total diferite. 7/10 Si Forgetting SARAH MARSHALL, asta la fel se vrea o comedie insa nu e una prea reusita. Sunt destul de multe faze rasuflate, glume slabute, le veti descoperi vazand filmul. 6/10
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #18492 (permalink) | ||
| The Mummy - Tomb of the Dragon Emperor - 4/10 Aceeasi ciorba reincalzita - nu reuseste sa se apropie nici de genunchiul primei parti. Jet Li inexistent, Brendan Fraser slab (da, chiar mai slab decat de obicei), noua Raquel Weisz aiurea de tot... per total, un film de evitat. Pacat de banii investiti in CGI, ca nu au ajutat cu nimic filmul.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18497 (permalink) | ||
| Babylon AD - 5/10 bomba .. am asteptat degeaba tot filmul ceva interesant si am ramas cu asteptarea Death Race - 6/10 cred ca ar fi trebuit sa se numeasca death rally dar n-au vrut sa plateasca drepturi de autor alora cu jocu' ... dragut mai mult pt cascadorii ... in genul lui jason statham ... baiatul rau care face numai bine grrr
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P | |||
|
| | #18498 (permalink) | ||
| The Incredible Hulk - 8.5/10 Foarte tare! Necomercial, fara (prea multe) faze trase de par, secventele de actiune extrem de bine gandite si realizate si un final savuros. Recomand!
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|