Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2008, 18:19   #18501 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Mumia 3 - 5.5/10Tras de par la extrem si plictisitor!

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 18:45   #18502 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: The X Files: I Want to Believe - 6/10 : Un episod mai slab din serial. Ce naiba cauta Xzibit in filmul asta ?
imdb: Big Stan - 6/10 : Bun pentru un film cu Rob Schneider. Multe faze amuzante .

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 12:48   #18503 (permalink)
Registered User

Dexter, ambele sezoane in 3-4 zile. Foarte bun.

rhaoull is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 13:36   #18504 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Tropic Thunder - 5/10 - nu va luati dupa notele si comentariile de pe imdb ... filmul e muci (cu exceptia unor faze relativ comice)

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 18:51   #18505 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Kabluey 8/10 o comedie diferita si foarte placuta. Un personaj foarte bine interpretat de Scott Prendergast si o Lisa Kudrow foarte urata (nu ca ar influenta asta filmul dar trebuia sa o spun).

The Dark Knight 8/10 Cel mai bun film al anului? nu..sper ca nu. Cel mai bun film din categoria "comic book adaptations"..clar. Heath Ledger (cu toate ca nu imi place sa spun asta) a facut un rol foarte bun reusind chiar sa egaleze rolul facut de Nicholson in 89. Un film care nu se bazeaza pe scenariul - personaj negativ vrea sa cucereasca lumea si eroul cu masca il opreste. Roluri foarte bune facute de Ledger, Bale, Eckhart si Oldman. Mari asteptari de la partea a 3-a cand o sa vina.
Cu toate ca nu pot fi comparate...mult mai bun There will be Blood, repet pacat ca nu pot fi comaparate

Art of the Devil III 0/10 no comment. doar ca e prea prost ca sa poata fi descris in cuvinte.

Death Race 4/10 Scenariu de tot rasul, personajele la fel, singurul lucru de luat in seama actiunea. E ca si cum te-ai jucat Twisted Metal sau mai stiu ce joc similar. Ar fi fost ok pentru un "mindless action flick" insa scenariul a trecut de limita in care spui "e atat de prost ca e amuzant" si dupa asta nu a mai ramas nimic decat bombe, flacari, gloante si tepi.

The Incredible Hulk 7/10 Mult mai bun decat Iron Man. Dar sa zic asta inainte..imi place tare de Norton si Roth ca actori. E mai bun decat Iron Man pentru ca personajele sunt mai credibile. A sa nu uit de Hurt care face si el un rol bun.

The Fall si Son of Rambow 8/10 2 filme la pret de unul..suna a promotie. Am ales sa le notez asa pentru ca...pai le-am vazut cam in decurs de 1 luna si ceva. Nu, nu tin atat de mult, nu sunt seriale..doar ca de fiecare data am fost intrerupt de una, alta. Si e pacat pentru ca daca le-as fi urmarit cap-coada intr-o singura vizionare clar le-as fi dat mai mult. In The Fall mi-a placut foarte, foarte, foarte tare de Catinca Untaru care a furat tot filmul din fata actorilor "mai mari". Iar in Son of Rambow in special de scenariu si relatia dintre cei 2 baieti (a nu va gandi la prostii).

The X Files I want to Believe 4/10 stiam eu ca am uitat ceva...sub asteptari.

Last edited by Flame; 07-09-2008 at 20:28..

Flame is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 19:12   #18506 (permalink)
Registered User

The X Files I want to Believe 5/10 - nu pot sa fac o comparatie intre film si serial pentru ca nu prea mai tin minte nimic din serial. De fapt nici nu am vazut atat de multe episoade din serial la vremea lui, desi mi se parea interesant conceptul, asa ca am vrut sa compensez prin filmul de fata. Nu cred ca am reusit insa, pentru ca subiectul filmului este slab (ca si filmul in sine de altfel, ma astepam la mai mult mister). De asemenea, alegerea actorilor nu a fost foarte inspirata, aparitia lui Xzibit se datoreaza probabil faptului ca se vroia creearea imaginii unui agent federal dur, dar nu s-a potrivit deloc.

slick is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 19:42   #18507 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

The Life Before Her Eyes - 5.5/10 Idee interesanta, joc bun spre foarte bun facut de Uma Thurman, dar... atat. Am atipit pe la jumatate (dar m-am trezit imediat, multumita boxelor date la maxim) din cauza lipsei de actiune. Doar pentru fani.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	life_before_her_eyes_xlg.jpg
Views:	49
Size:	125.0 KB
ID:	382562  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 07-09-2008, 22:21   #18508 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Journey to the Center of the Earth - 3D - 4/10 pentru filmul normal, 10/10 pentru filmul vazut 3D ... de fapt, in 3D, nici nu te mai intereseaza scenariul, regia, actorii ... ramai cu ochii lipiti de ecran cu un zambet tamp pe fata. Poate am fost eu impresionat, fiind prima oara cand vad un film 3D. Oricum, experienta e de milioane. Problema e ca dupa vreo ora incepe sa te cam doara capul. Astept acum un film 3D "serios", eventual SF.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 22:39   #18509 (permalink)
Registered User

Superhero Movie. 9/10
Poate am eu alte gusturi, stiu ca n-am mai ras de mult atat... o comedie pentru fanii genului Hot Shots, Naked Gun si Top Secret.

han solo is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 02:54   #18510 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

The Incredible Hulk 7/10

Surprinzator de bun, chiar si pentur un comic book movie. Mi-a placut foarte mult
Mi-a placut foarte mult si lupta de la final, care a fost chiar reusita, mult mai reusita decat alte lupte similare, gen Hellboy, Iron Man, Batman, etc.

Si pe deasupra, intotdeauna am fost un fan Edward Norton.

Per total un film mult mai reusit decat precedentul.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 12:56   #18511 (permalink)
Registered User

andr3is's Avatar

X-Files : I want to belive : 6.5 / 10 - mai putin SF decat m-as fi asteptat, in rest cam la fel.

andr3is is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 14:49   #18512 (permalink)
Registered User

The Onion Movie: 4/10 - se doreste o comedie inteligenta dar, in afara de cateva zambete nu a convins

sonyericssondj is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 16:06   #18513 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Kabluey 8/10 o comedie diferita si foarte placuta. Un personaj foarte bine interpretat de Scott Prendergast
Subscribe.

Si tot la capitolul indie recomand Midlothia. Il gasesti tot la cinematograful unde ai vazut si Kabluey.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 18:04   #18514 (permalink)
Registered User

The Incredible Hulk 7/10 - m-am uitat la el cand am vazut ca e cu Edward Norton (si eu ma numar printre fanii lui). Filmul e chiar reusit, nu cred ca sunt multe filme bazate pe comics books despre care sa se poate spune acelasi lucru...

slick is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 19:05   #18515 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

The Incredible Hulk - 7.5/10

Ar fi meritat sa fie macar la fel de laudat ca Iron Man, dar probabil a fost tras mult in jos de esecul primei parti. Important e ca au reusit sa redreseze un personaj interesant. Sunt curios daca va fi dus la bun sfarsit proiectul cu The Avengers, in care sa apara mai multi eroi Marvel(Captain America, Iron Man, Hulk, s.a.). Au inclus o gramada de hint-uri, atat in Iron Man, cat mai ales in The Incredible Hulk. Ar fi pacat sa nu se concretizeze.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 19:12   #18516 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Wall-E 9/10. Cei de la Pixar si-au dovedit inca o data valoarea. Nu ma asteptam sa iasa atit de bine un film despre un robotel.

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 19:51   #18517 (permalink)
Registered User

andr3is's Avatar

Transsiberian - 8.3 : mi-a placut, actori ok, actiune ok. Cu toate ca este un film american, atmosfera este cat se poate de europeana (un plus).

Daca vrei sa stii adevarul despre America, cumperi o carte.
Daca vrei sa stii adevarul despre Rusia, sapi in pamant.
...
Si Woody Harrelson joaca asa bine rolul de papagal.

Last edited by andr3is; 08-09-2008 at 19:52.. Reason: corectare nume WH

andr3is is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 22:20   #18518 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Wall-e - 10/10 : Pixar does it again. Au reusit sa faca un film extraordinar cu surprinzator de putin dialog. Animatia de la inceput cu iepurele cred ca a fost cea mai reusita de pana acum.
imdb: Iron Man - 7.5/10 : Entertaining.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 07:32   #18519 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Mumia 3.
Ca sa economisim spatiu am pus nota in titlu. Nu imi imaginez decat ca s-au zgarcit sa angajeze un scenarist cumsecade si au rapit un om de pe strada sa faca scenariul.
In mod ciudat lui fiu-meu i-a placut.

As vrea sa vad Wall-E dar mi-e cam teama de el dupa potopul de nouari si decari din palmares.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2008, 09:29   #18520 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

din auzite cica e "za shit"

acum depinde cat de mult te poti increde in expresia "iz za shit"

Flame is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules