![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1842 (permalink) | ||
|
johnny mnemonic - 4/10 - prima data cand l-am vazut mi s-a parut ok..acum it totally sucked...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1843 (permalink) | ||
|
Eu am vazut Breakdown in seara asta. Film cu Kurt Russel. Si cu asta am spus tot in ceea ce priveste categoria. Destul de reusit insa raportat la cliseele cu care m-au obisnuit genul asta de filme. Adica scenariul ceva mai solid reuseste sa te tina in suspans macar o vreme. Mi-a amintit de un alt film de genul asta pe care l-am vazut acum multi ani si care atunci m-a marcat. Poate sa ma ajute cineva cu titlul? Ceva gen Raul Ucigas... sau... hmmm... Filmul e cu Burt Reynolds si e vb despre el care a big corporate chief care se duce cu niste asociati sa pescuiasca pe un rau. Si se ivesc a bunch of rednecks care ii vaneaza si chinuie fo' 2 ore de film. Isi aminteste cineva un astfel de film?
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1845 (permalink) | ||
|
The Hulk 7/10 daca nu ar fi fost momentul in care flashuia textura pantalonilor lui i-as fi dat 8. Excelent filmat, binisor jucat, bine gandit. Mi-a lasat o impresie excelenta (eu ma asteptam la cu totul altceva)......2 ore nici nu am respirat.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1846 (permalink) | ||
| Daredevil - 5.5/10 Unele faze sunt misto facute, iar Colin Farell chiar isi joaca bine rolu'. In schimb, unele faza sunt foarte neconvingatoare si, mai ales, patetice. Kangaroo Jack - 5/10 Oare o sa mai treaca mult timp pana cand o sa vad iar o comedie verosimila? Jumpin'©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1847 (permalink) | ||
|
legionarul - 7/10 - filmul e destul de bine facut, insa finalul e cam nashpa
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1848 (permalink) | ||
| Crazy / Beautiful . 5/10 Un film destul de nesemnificativ , din care nu putem trage nici un invatamant. Cel putin eu nu am putut trage. O poveste de dragoste intre o nebuna bogatana si un frumos sarac si mexican. Apa de ploaia , sambata seara la HBO.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1853 (permalink) | ||
|
Tears of the Sun 7/10 sunt cam satul de filme d'astea Pianistul 9/10 - si de astea
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1854 (permalink) | ||
| Ice planet - 1/10 Un punct pentru cateva efecte speciale, acestea fiind si singuru' motiv pt. care l-am vazut pana la sfarsit. Cre'ca scenariu' a fost scris pe WC, autoru' fiind sub influenta unor dureri atroce (nu neaparat doar la stomac). The Guru - 6/10 Unele replici sunt excelente, atat datorita continutului in sine, cat si contextului in care sunt spuse. How to lose a guy in 10 days - 6/10 Desi ideea care sta la baza e neverosimila, unele scene sunt haioase rau. Sexguru©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1855 (permalink) | ||
|
Bruce Almighty (2003) 6/10 are ceva faze cool, dar per total e cam subtire. daca se incerca o "copiere" gen Mask ar fi iesit ceva mult mai ok ...dar se vrea a fi un film cu mesaj care iar nu este expus intr-un mod mai profund din punct de vedere emotional.
__________________ | |||
|
| | #1856 (permalink) | ||
| Below - 6/10 Citeva momente tensionante, claustrofobie credibila, pacat ca nu prea se hotaraste daca sa fie horror, thriller, psihologic sau film de razboi. Si in final iese o ciorba din care nu se intelege nimic. Final aiurea.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #1857 (permalink) | ||
| The Good Girl - 6/10 : Drama clasica despre cat de monotona si mizera poate ajunge viata la 30 de ani. Jennifer Aniston a jucat un rol secundar intr-un film de acelasi tip, Office Space , pelicula mult mai reusita. In The Good Girl personajul interpretat de ea are credibilate, mai ales ca nu afiseaza imaginea de tipa sexy, ci din contra. Rezultatul e reusit, mai ales pentru un film independent.
__________________ Just little old me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|