![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1861 (permalink) | ||
| Night on earth - 9/10 o poveste foarte misto...cinci taxiuri in cinci orase....mi-a placut la nebunie Roma,New York,Helsinki
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #1864 (permalink) | ||
| How the Grinch Stole Christmas - 7/10 Dragut, emotionant uneori. Si totusi, unele scene care tre' sa te atinga sunt de o penibilitate crasa incat iti vine tie sa inchizi ochii de rusine pentru cei care le-au conceput si realizat. X-Men 2 - 7/10 Mai bun ca primu'. Si nu datorita numa' efectelor speciale, ci si din cauza unui scenariu ceva mai inchegat. Pacat ca actiunea se vrea uneori dramatica fortandu-i pe actori sa joace dincolo de capacitatea lor. Halle Berry sucks©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1865 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #1867 (permalink) | ||
|
eu vorbeam de filmul cu jim carrey. l-am vazut cu prietenii, toti stranshi in jurul unei lazi cu bere si a unui sac de pop-corn, iarna. am ras de ne-am prapadit, mai ales la faza aia in care trage fatza de masa, ramane totul intact - se enerveaza si le imprastie cu mana .e printre putinele filme care au trecut de comentariile politice (pe care nu le-am putut ocoli la Antz, IceAge sau altele din aceeasi categorie). parca Monsters mai era in categoria asta...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #1868 (permalink) | ||
|
Lou, uite ca io l-am vazut singur si nu m-am putut bucura de senzatiile pe care le-ai trait tu cu prietenii, berea si popcornu'. Ai vb de parca ar fi cine stie ce film si necioplitu' de mine n-a cutezat sa ii desluseasa tainicele cai datatoare de emotii. ![]() Birdie©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1870 (permalink) | ||
|
Si mie mi-a placut How the Grinch Stole Christmas , dar nu mi se pare frumos sa-l vezi in timp ce afara sunt 45 de grade. Eu am vazut asa : 1.A Knight's Tale 7/10 Am vrut sa-l urmaresc cand a fost premiera , dar m-am plicitisit dupa vreo 15 minute.Apoi toata lumea imi spunea ca e marfa....si am incercat sa-l vad pana la capat. Si nu imi pare rau.Mi-a placut,fara a ma impresiona in mod special. Un film dragut. 2.Smoke Signals 5/10 Un film cu indieni.Dar nu d'aia de acum 300 de ani....ci d'astia din zilele noastre. M-am cam plictisit la acest film. O poveste destul de simplista. pe www.imdb.com este cotat cu peste 7 stele. nu imi dau seama de ce.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1871 (permalink) | ||
|
The Boondock Saints (Vazut la sfatul lui Assasin) 8/10 ..Da Da atata merita! Un fel de Snatch mai subtzirel dar destul de imbacsit cu faze haioase , rasturnari de situatie , ancat sa merite nota data mai sus. Mercy Assasin ps: Filmu` este un must seen/have , nu-l ratatzi ! | |||
|
| | #1872 (permalink) | ||
| Happy accidents 7/10 K-pax combinat cu Groundhog day....oricum interesant de vazut
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #1873 (permalink) | ||
|
Riders - 4/10 Pe langa aparitia Natashei Henstridge (slaba aparitie), interesanta a fost doar o faza, filmata cu incetinitorul, al unui camion de tipul transport combustibil, ce rula aplecat pe rotile de pe o parte, precum cascadoriile cu masini (obisnuite). Cat a durat faza respectiva, am ramas cu gura cascata si tot ce ziceam era "Imposibil!"
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1874 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1875 (permalink) | ||
|
Biker Boyz- 5.5/10 Joaca Laurence Fishbourne in el, si de la Matrix incoace am o sensibilitate pt el . In rest filmul e de 2 lei, nici macar la maniacii de motoare nu cred ca o se le placa, nu se intrec aia prea spectaculos, de fapt nu prea se intrec deloc, mai mult vorbesc. Si povestea e demna de postul Acasa™.Bruce Almighty- 6/10 si asta pt ca e cu Jim Carrey. Dang man, inca unu cu "la final se impaca cu tipa". No offense da' in ultimu' timp astia cred ca toti care se duc la un film au si prietena cu ei (oricum filmu' l-am vazut pe calc. da' m-as fi dus la el ). Cateva glume misto si Jim Carrey. Pacat...putea sa iasa ceva. Natural Born Killers- 9/10 Cult movie. Un classic. Bonnie and Clyde la un alt nivel . Si da, abia acuma l-am vazut :P Scarface- 9/10 De asemenea un classic, pt 80's gangster movies. Tre' sa recuperez la capitolu' oldies. | |||
|
| | #1876 (permalink) | ||
| The Crow (1994): 7/10 L-am revazut, dupa cativa ani buni cand, cred, l-am vazut pe ProTV. Abia de-mi mai aminteam actiunea filmului, asa ca a fost aproape ca si cum l-as fi vazut prima data. Intr-adevar, un film bine facut, fara sa exceleze (cum a facut serialul - asta pentru unii, ca mie, care sunt into martial arts, mi-a placut - este serialul in care l-am remarcat pe Marc Dacascos si de-atunci incoace il urmaresc cu interes) la capitolul arte martiale si efecte speciale in aceasta directie, dar nici nu plictiseste prin scene caracteristice altor filme. Este un film constant, cap-coada. Sincer, am vazut prea putine filme cu Brandon Lee, daca ma fortez indeajuns, asta ar cam fi singurul Posibil sa ma insel, though...Pacat de accidentul tragico-stupid de la filmari: http://uk.imdb.com/Bio?Lee,%20Brandon
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1877 (permalink) | ||
|
pentru mine, The Crow a fost aproape un film-cult (ca tot am vazut sintagma mai sus, intr-un post). atunci am auzit prima oara de Alex Proyas. uitati-va pe site-ul lui, merita, sunt niste scurt-metraje de toata frumusetea (nu mai stiu insa exact adresa de web, dati un search pe google).
|
| | #1878 (permalink) | ||
| House of 1000 Corpses - 0/10 - "Filmul" este nu prost... ci zeroo™. Pe partea de regie s-au vazut ceva incercari, dar esenta filmului e prea penibila ca sa poata fi ridicata de orice. Nici macar nu e un film horror de serie B clasic, pur si simplu e exasperant de adolescentin si gratuit. Booo! Rob Zombie suc!® a.k.a. Teh MF Urban Legend© | |||
|
| | #1879 (permalink) | ||
| Murder on the Orient Express - 9/10 Un film cum rar se mai face azi: o distributie extraordinara, o atmosfera incarcata de mister, un regizor care stie sa profite din plin de atuurile sale: actorii si scenariul. Ce m-au impresionat a fost jocul lui Finney in rolul lui Poirot si cat de bine se imbina rolurile secundare pentru a crea un mic puzzle cinematografic in care toate aspectele minore conteaza. Exemple: Ingrid Bergman, Connery, si chiar Michael York, care chiar daca are un rol aproape minuscul aduce acel "nu stiu ce" care place ochiului. In concluzie, filmul e o desfatare vizuala si l-am urmarit cu mare placere. P.S. Johnny, vad ca in ultimul timp ai parte numai de cioace. Sa fie din cauza verii?
__________________ Just little old me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|