![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18801 (permalink) | ||
|
aaa..sorry..tarantino este exclus de pe lista mea demult; pt mine nu este regizor, mai degraba mascarici. boogie 5/10, o poveste superbanala care nu iese din tiparele filmelor romanesti. babilon AD. 4,5/10 slab, cadre de actiune filmate foarte prost, coregrafia luptelor a fost ZERO. Wall-E, 6/10 plictis cam mare...nu inteleg nota de pe imdb si entuziastul de pe aici.. The Midnight Meat Train, 7/10 un horror destul de bun la ce panarame au aparut in ultimul timp. pacat de sfarsit, pt mine a fost un semifiasco, asteptam ceva mai impresionant, dar ma rog...merge si asa. Mirrors - 6,5/10 - cam subtire filmul, dar te tine in tensiune, era loc de mai bine, finalul este cam tipic acest gen de filme. Righteous Kill 6/10, nu am crezut recenziile de pe aici si am dorit sa ma conving singurel; din pacate au fost adevarate, nu stiu ce au cautat EI doi in acest flm.. ![]() Death Race 5,5/10; pacat de actor, una calda , patru reci , ca sa ma exprim asa.. mai bun a fost Chaos de la protv din seara asta cu acelasi actor, nu stiu cum l-am ratat pana cum, 6,5/10 Stuck 5/10, cica dupa fapte reale, dezamagitor, cu un final exagerat. Last edited by Laur; 08-10-2008 at 22:55.. | |||
|
| | #18805 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18806 (permalink) | ||
|
Righteous Kill 5/10 Scenariul e foarte slab. Death Race 6/10 Un punct in plus pentru efecte. Jason Statham unul dintre actorii mei preferati pentru filme de actiune. Rain Man 8/10 Dustin Hoffman e magistral insa nici Tom Cruise nu face un rol rau. Superman Returns 5,5/10 Nimic spectaculos, chiar plictisitor pe alocuri.
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #18808 (permalink) | ||
| The Midnight Meat Train - 4/10 Dupa ce-am vazut filmul asta mi-am pierdut orice urma de incredere in recomandarile altora si ratingul IMDB. Un jeg mai mare n-am mai vazut de la Death Race, pana si ala pare acum cat de cat ok. La notele date de toata lumea, chiar ma asteptam la un film care sa fie cat de cat infricosator, nu o imbarligatura plina de clisee romantico-horror-fantastice si chiar comice, avand in vedere efectele speciale.
| |||
|
| | #18809 (permalink) | ||
| The Midnight Meat Train - 7.5/10 In timpul vizionarii, am avut momente in care am zis "Da, este un film extrem de bine facut" si momente opuse, cand mi se parea ca filmul e facut in bataie de joc. M-am lamurit la final, cand am vazut "Based on the novel by Clive Barker". Atmosfera este extraordinara. Fara exagerare, m-a tintuit pe scaun. Din pacate, nu este pentru oricine - cei care se asteapta sa vada un film clasic (cu explicatie plauzibila, cu character development) pot sa nu se oboseasca cu MMT. E un fel de "go with the flow", e un film pentru cei carora le place feeling-ul de horror, nu povestea in sine. Exista atat de multe clisee si atat de multe lucruri lasate "in aer" incat nu am destul timp sa le enumar - dar senzatia finala este ca filmul e "very solid" si ca isi atinge scopul. Foarte neinspirate au fost efectele CGI si exagerarea cu gore, la cat de nenatural aratau nu au facut decat sa provoace rasul audientei. Cred ca toti care l-au vazut sunt de acord cu mine cand zic ca Vinnie Jones a fost facut pentru rolul din filmul asta. Cu putin efort, filmul putea sa fie unic. Micile-mari scapari il fac sa fie doar bun.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18813 (permalink) | ||
| Quote:
Milionari de weekend - Ma asteptam sa fie interesant, dupa fazele pe care le vazusem in videoclipul de la Parazitii, dar filmul e defapt o gluma proasta. Bine, merge atunci cand the chinui foarte tare sa razi si nu ai de ce. Sau cand ai ceva alcool la bord. Nota: 5/10 (nu ii dau mai putin, ca a avut si cateva faze acceptabile). | |||
|
| | #18814 (permalink) | ||
| Quote:
(si daca ma uit mai bine, tot ce s-ar putea ghici despre parinti din fizionomia ei este ascendenta hispanica. ma refer la partea de sus a moacei)
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #18816 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Majoritatea horror-urilor din ultima vreme sunt defapt comedii insa la acest film chiar nu se rade. Ii dau o binemeritata nota 8/10. Poveste buna, desi suprarealista (cum putea fi altfel...). Scenariu OK, actori foarte bine alesi si cu prezenta scenica deosebita. Isi merita si punctajul de pe IMDB si chiar ceva pe deasupra.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #18817 (permalink) | ||
|
"Whaddup blood?" Numa ce-am vazut Adulthood. Cind se supara englezu' si vrea sa faca un cocktail crime & drama, ii iese. In traducere, cocalari de toate culorile si problemele lor, intr-un amestec convingator. Warnings: A nu se viziona fara subtitrare in engleza. 6.5 / 10 (asta fiind un fel de 8 conform scalei dupa care sint notate filmele pe aici) quality related hint: done
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #18819 (permalink) | ||
|
Road to Perdition (2002). Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum. Distributie de exceptie. Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law,Jennifer Jason Leigh,... 8/10
__________________ The only thing more dangerous than the line being crossed is the man who cross it. Nu suport mascaricii, care cauta cele mai scumpe produse de pe piata si le displayaza la semnatura | |||
|
| | #18820 (permalink) | ||
| Barton Fink - nu pot sa-l notez.Are atatea aspecte care pot fi discutate/interpretate/intelese incat sunt sigur ca nota mea va fi influentata de asta.Probabil il voi mai viziona peste ceva timp. De vazut in grupuri mari.Va declansa discutii despre cum trebuie interpretat.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|