Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-10-2008, 22:44   #18801 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

aaa..sorry..tarantino este exclus de pe lista mea demult; pt mine nu este regizor, mai degraba mascarici.
boogie 5/10, o poveste superbanala care nu iese din tiparele filmelor romanesti.
babilon AD. 4,5/10 slab, cadre de actiune filmate foarte prost, coregrafia luptelor a fost ZERO.
Wall-E, 6/10 plictis cam mare...nu inteleg nota de pe imdb si entuziastul de pe aici..
The Midnight Meat Train, 7/10 un horror destul de bun la ce panarame au aparut in ultimul timp. pacat de sfarsit, pt mine a fost un semifiasco, asteptam ceva mai impresionant, dar ma rog...merge si asa.
Mirrors - 6,5/10 - cam subtire filmul, dar te tine in tensiune, era loc de mai bine, finalul este cam tipic acest gen de filme.
Righteous Kill 6/10, nu am crezut recenziile de pe aici si am dorit sa ma conving singurel; din pacate au fost adevarate, nu stiu ce au cautat EI doi in acest flm..
Death Race 5,5/10; pacat de actor, una calda , patru reci , ca sa ma exprim asa..
mai bun a fost Chaos de la protv din seara asta cu acelasi actor, nu stiu cum l-am ratat pana cum, 6,5/10
Stuck 5/10, cica dupa fapte reale, dezamagitor, cu un final exagerat.

Last edited by Laur; 08-10-2008 at 22:55..

Laur is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 23:05   #18802 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

"un mascarici" de succes

Flame is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 23:12   #18803 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
"un mascarici" de succes
poate....pt unii...pt mine, nu.

Laur is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 17:47   #18804 (permalink)
Registered User

philips za kid's Avatar

Batmanark Knight-9...cred ca e cel mai bun comic-book movie de la Sin City incoace

philips za kid is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 18:01   #18805 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Vrei sa zici ca tu nu ai adormit la The Fountain? Eu da, de vreo 20 de ori. Mi-am pus si un shortcut pe desktop - cind nu ma ia somnul, pac - imi pun filmul asta si in 5 minute adorm. O lista mititica de filme somnifer as putea incropi, cred, dar as adormi scriind la ea.
E un film de vazut la cinema sau pe o plasma/lcd 1080p si sunet pe masura.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 09-10-2008, 20:48   #18806 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Righteous Kill 5/10 Scenariul e foarte slab.
Death Race 6/10 Un punct in plus pentru efecte. Jason Statham unul dintre actorii mei preferati pentru filme de actiune.
Rain Man 8/10 Dustin Hoffman e magistral insa nici Tom Cruise nu face un rol rau.
Superman Returns 5,5/10 Nimic spectaculos, chiar plictisitor pe alocuri.

X-White is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 23:38   #18807 (permalink)
Registered User

Adonis's Avatar

Eagle Eye - 9/10
Cred ca am un nou actor preferat - Shia LaBeuf
Death Race - 7.5/10
Mirrors - 8/10
Wall-e - 8/10
The Dark Night - 8/10

Adonis is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 23:48   #18808 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

The Midnight Meat Train - 4/10 Dupa ce-am vazut filmul asta mi-am pierdut orice urma de incredere in recomandarile altora si ratingul IMDB. Un jeg mai mare n-am mai vazut de la Death Race, pana si ala pare acum cat de cat ok. La notele date de toata lumea, chiar ma asteptam la un film care sa fie cat de cat infricosator, nu o imbarligatura plina de clisee romantico-horror-fantastice si chiar comice, avand in vedere efectele speciale.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 10-10-2008, 00:43   #18809 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

The Midnight Meat Train - 7.5/10 In timpul vizionarii, am avut momente in care am zis "Da, este un film extrem de bine facut" si momente opuse, cand mi se parea ca filmul e facut in bataie de joc. M-am lamurit la final, cand am vazut "Based on the novel by Clive Barker".

Atmosfera este extraordinara. Fara exagerare, m-a tintuit pe scaun. Din pacate, nu este pentru oricine - cei care se asteapta sa vada un film clasic (cu explicatie plauzibila, cu character development) pot sa nu se oboseasca cu MMT. E un fel de "go with the flow", e un film pentru cei carora le place feeling-ul de horror, nu povestea in sine.

Exista atat de multe clisee si atat de multe lucruri lasate "in aer" incat nu am destul timp sa le enumar - dar senzatia finala este ca filmul e "very solid" si ca isi atinge scopul. Foarte neinspirate au fost efectele CGI si exagerarea cu gore, la cat de nenatural aratau nu au facut decat sa provoace rasul audientei.

Cred ca toti care l-au vazut sunt de acord cu mine cand zic ca Vinnie Jones a fost facut pentru rolul din filmul asta.

Cu putin efort, filmul putea sa fie unic. Micile-mari scapari il fac sa fie doar bun.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	midnight-meat-postsm.jpg
Views:	132
Size:	79.1 KB
ID:	392979   Click image for larger version

Name:	1213690530_GVEYOP.jpg
Views:	165
Size:	52.3 KB
ID:	392980  

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 10-10-2008, 01:05   #18810 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Step Brothers 2/10 porcarie cu M mare :P foarte prost..ma asteptam la mai multa inteligenta in replici..insa dezamagire totala..singura scena la care am ras cu adevarat a fost ultima (oricat de bolnav ar parea)

Flame is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 01:12   #18811 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Fallen - 7/10 Nu stiu cum l-am sarit la vremea lui. Denzel intr-un rol clasic (good cop acuzat fals) - filmul e bun, finalul "original" in schimb dezumfla un pic nota (pripit si usor de intuit, din pacate).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fallen_R1-[cdcovers_cc]-front.jpg
Views:	100
Size:	258.1 KB
ID:	392981  

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 10-10-2008, 17:26   #18812 (permalink)

stern's Avatar

Felon - 7.5/10
Parca ma uitam la documentarele de pe national geographic despre inchisori.Dragut.Foarte buna scientoloaga aia care o joaca pe sotia lui Dorff.

le:e jumate romanca...

stern is online now    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 18:03   #18813 (permalink)
Fallen Leaf

skyleaf's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Fallen - 7/10 Nu stiu cum l-am sarit la vremea lui. Denzel intr-un rol clasic (good cop acuzat fals) - filmul e bun, finalul "original" in schimb dezumfla un pic nota (pripit si usor de intuit, din pacate).
Un film care mi-a placut si mie foarte mult, desi l-am vazut acu cativa ani.

Milionari de weekend
- Ma asteptam sa fie interesant, dupa fazele pe care le vazusem in videoclipul de la Parazitii, dar filmul e defapt o gluma proasta. Bine, merge atunci cand the chinui foarte tare sa razi si nu ai de ce. Sau cand ai ceva alcool la bord. Nota: 5/10 (nu ii dau mai putin, ca a avut si cateva faze acceptabile).

skyleaf is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 21:07   #18814 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by stern View Post
Felon - Foarte buna scientoloaga aia care o joaca pe sotia lui Dorff.
le:e jumate romanca...
Hardly. Taica-su e etnic ungur (nationalitate romana din cite am dedus) si cica nici nu s-au vazut in ultimii 35 de ani. In rest, falcile ei pătrăţoase sint specifice nord-americancelor care molfaie guma toata ziua. Wrigley's.

(si daca ma uit mai bine, tot ce s-ar putea ghici despre parinti din fizionomia ei este ascendenta hispanica. ma refer la partea de sus a moacei)

stiller is online now    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 21:40   #18815 (permalink)

stern's Avatar

Ai dreptate.Totusi, cum a zis cineva:"Thank god for the latinas !".

Old 10-10-2008, 22:30   #18816 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by mns View Post
The Midnight Meat Train - 4/10 Dupa ce-am vazut filmul asta mi-am pierdut orice urma de incredere in recomandarile altora si ratingul IMDB. Un jeg mai mare n-am mai vazut de la Death Race, pana si ala pare acum cat de cat ok. La notele date de toata lumea, chiar ma asteptam la un film care sa fie cat de cat infricosator, nu o imbarligatura plina de clisee romantico-horror-fantastice si chiar comice, avand in vedere efectele speciale.
Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
The Midnight Meat Train - 7.5/10 In timpul vizionarii, am avut momente in care am zis "Da, este un film extrem de bine facut" si momente opuse, cand mi se parea ca filmul e facut in bataie de joc. M-am lamurit la final, cand am vazut "Based on the novel by Clive Barker".

Atmosfera este extraordinara. Fara exagerare, m-a tintuit pe scaun. Din pacate, nu este pentru oricine - cei care se asteapta sa vada un film clasic (cu explicatie plauzibila, cu character development) pot sa nu se oboseasca cu MMT. E un fel de "go with the flow", e un film pentru cei carora le place feeling-ul de horror, nu povestea in sine.

Exista atat de multe clisee si atat de multe lucruri lasate "in aer" incat nu am destul timp sa le enumar - dar senzatia finala este ca filmul e "very solid" si ca isi atinge scopul. Foarte neinspirate au fost efectele CGI si exagerarea cu gore, la cat de nenatural aratau nu au facut decat sa provoace rasul audientei.

Cred ca toti care l-au vazut sunt de acord cu mine cand zic ca Vinnie Jones a fost facut pentru rolul din filmul asta.

Cu putin efort, filmul putea sa fie unic. Micile-mari scapari il fac sa fie doar bun.
Deci, The Midnight Meat Train, fata de alte idiotenii crase, care nu respecta nici pe departe modelul unor filme horror adevarate, mi se pare foarte bine realizat.
Majoritatea horror-urilor din ultima vreme sunt defapt comedii insa la acest film chiar nu se rade. Ii dau o binemeritata nota 8/10.
Poveste buna, desi suprarealista (cum putea fi altfel...). Scenariu OK, actori foarte bine alesi si cu prezenta scenica deosebita. Isi merita si punctajul de pe IMDB si chiar ceva pe deasupra.

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 23:35   #18817 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

"Whaddup blood?"

Numa ce-am vazut Adulthood. Cind se supara englezu' si vrea sa faca un cocktail crime & drama, ii iese. In traducere, cocalari de toate culorile si problemele lor, intr-un amestec convingator.
Warnings: A nu se viziona fara subtitrare in engleza.
6.5 / 10 (asta fiind un fel de 8 conform scalei dupa care sint notate filmele pe aici)

quality related hint: done

stiller is online now    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 23:43   #18818 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Music and Lyrics 9/10
Hugh Grant 10/10
Drew Berrymore 11/10
Mi-a placut filmul foarte foarte mult, este un musical-comedie-romantic foarte foarte reusit in care actorii principali sunt pur si simplu excelenti

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2008, 00:04   #18819 (permalink)
Registered User

notorious's Avatar

Road to Perdition (2002). Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum. Distributie de exceptie.
Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law,Jennifer Jason Leigh,...
8/10

Nu suport mascaricii, care cauta cele mai scumpe produse de pe piata si le displayaza la semnatura

notorious is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2008, 10:33   #18820 (permalink)

stern's Avatar

Barton Fink - nu pot sa-l notez.Are atatea aspecte care pot fi discutate/interpretate/intelese incat sunt sigur ca nota mea va fi influentata de asta.Probabil il voi mai viziona peste ceva timp.
De vazut in grupuri mari.Va declansa discutii despre cum trebuie interpretat.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules