![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18822 (permalink) | ||
| Feast II: Sloppy Seconds 1/10 daca primul mi-a placut datorita faptului ca scenele erau atat de exagerate sau idioate incat nu ma mai putea opri din ras partea a 2-a tocmai din aceleasi motive nu mi-a placut. Spre inceputul filmului sunt 2 scene peste care trebuie sa ai vointa sa treci si sa continuui vizionarea..iar spre sfarsit lucrurile merge pe aceiasi directie proasta. Scenele in general sunt mult prea exagerate, mult, mult, mult...e ca si cum te-ai lovi repetat cu ceva in cap cu toate ca ai realiza primele 2 dati ca te doare. Death Bell (Go-Sa) 0/10 Dan in cautarea unui horror coreean bun. Un fel de Saw in varianta coreeana. Last edited by Flame; 11-10-2008 at 14:31.. | |||
|
| | #18826 (permalink) | ||
| aprob pozitiv ![]() pe cat de buna e prima parte, pe atat de proasta e a doua cand accentul cade pe clisee de doi lei. Felon - 8/10: o poveste despre inchisoare, prietenie, devotament, abuzuri, supravietuire intr-o lume greu de imaginat. pe mine m-a prins. foarte bun si jocul actorilor. The midnight meat train - 7/10: daca s-a vrut a fi de groaza, pe mine m-a amuzat totusi e simpaticut. cateva elemente din poveste sunt foarte interesante, desi o ia pe aratura pe alocuri mai ales la final. primeste ceva in plus pentru ca mi-e foarte simpatic Vinnie Jones.Babylon AD - 5/10: o porcarioara cu Vin Diesel. e genul de film de vazut cu amicii la o bere si-o aluna nu tre' luat in serios, altfel te enervezi. in plus, pentru un film comercial e slabut (adicatalea nicio dezbracaciune, nicio perversiune )
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #18827 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
eu zic ca-i mai bun 28 weeks later. nici primul n-a fost rau da faza cu ala care se transforma intr-o masina de ucis peste noapte e ridicola. The Last King of Scotland - 7/10. are de toate. The Great Escape - 8/10. despre o evadare din inchisoare. foarte entertaining , actori unul si unul...merita. | ||
|
| | #18828 (permalink) | ||
| imdb: Lucky Number Slevin - 8/10 : Previzibil dar bun. imdb: Babylon A.D. - 4/10 : O idioţenie fără nici o logică. imdb: The Midnight Meat Train - 5/10 : Primele 30 de minute sunt excelente, după aia se duce la vale.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #18830 (permalink) | ||
| Along Came a Spider - 5/10 Pierdere de timp. Joc ok facut de actori, mult prea multe clisee si un subiect chiar neinteresant.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18832 (permalink) | ||
| Boogie imi vine greu sa-i dau o nota anume. in primul rand mi se pare a fi doar un decupaj din viata. adica, ok, vad filmul, recunosc situatiile, recunosc personajele, recunosc criza, recunosc absurdul, fatalitatea, recunosc totul. e un film despre maturizare. si? nu stiu ce sa fac mai departe. poate ca filmul nu vrea sa-mi spuna mie (si altora ca mine) nimic. adica celor care isi constientizeaza situatia. poate ca se adreseaza celorlalti. foarte bine, atunci o sa spun ca e foarte bine jucat, foarte natural scris, excelent regizat si ca per total mi s-a parut un film foarte bine facut. e foarte delicat, fara lectii de morala, fara personaje arhetipale. sper sa atinga pe cine trebuie sa atinga. 8/10 (dar e o nota irelevanta, am pus-o ca sa existe)
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. Last edited by Strangelove; 13-10-2008 at 03:10.. | |||
|
| | #18833 (permalink) | ||
|
Inside (2007) 2/10 Timp pierdut, nu recomand.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #18834 (permalink) | ||
| Kataude mashin gâru (Machine Gun Girl) - 1/10 o porcarie extrema Butterfly on a Wheel - 8/10 un thriller de vazut. The Dark Knight - 5/10 - cu greu am rezistat la el, dar cred ca nu sint eu in target-ul filmului. Righteous Kill - 5/10 doi actori mari nu pot salva un scenariu prost Tropic Thunder - 7/10 am ris de citeva ori la el Death Race - 6/10 - Face parte din categoria filmelor "So bad It's good"
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #18835 (permalink) | ||
|
Auggie, si mie mi se pare overrated the dark knight... mi s-a parut de un 'suprarealism' ordinar si ca atare plictisitor. heath ledger s-a jucat exceptional. in fine. am revazut (si m-am amuzat in consecinta) 'unora le place jazzul' si m-a facut sa ma intreb cand exact anume s-a stricat calitatea jocului actoricesc de la hollywood.
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
| | #18836 (permalink) | ||
|
Death Race - 7/10 efecte speciale, multa violenta samd
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #18837 (permalink) | ||
| Red 1/10 of, un film atat de lung pentru un mesaj atat de scurt; un film care tine 1 ora jumatate (+,- cateva minute) insa pare a tine de 3 ori mai mult. un film greu de vizionat, o dezvoltare a subiectului extrem de lenta. Mie mi-a placut intr-o anumita masura insa i-am dat nota asta tocmai din cauza ca e prea lent si greu de "digerat"..si asta nu din cauza ca ar fi complex sau cine stie ce. Sunt sigur ca exista cineva care sa il si laude si poate pe buna dreptate..insa pentru mine a fost prea mult. Quote:
| |||
|
| | #18838 (permalink) | ||
|
in aceeasi partitura de comentarii sictirite, tocmai ce am vazut hellboy II. ...7,6 pe imdb? wtf!? poate ca ar trebui sa imi zic ca sunt beat si sa ma culc, daca voturile de la 31.569 de oameni arata ca filmul asta e de 7,6... mie mi s-a parut fara cap si fara coada, cu un hellboy care avea replici de licean care a luat prea multi steroizi si cu personaje negative sifilitice... ... nu mai e nevoie de parodii - filmele astea se auto-satirizeaza intr-un mare fel, doar ca intr-un mod neintentionat. well... ma las complet de filme 'de actiune' si ma tin doar de citit for a while ![]() ps: 2008 e anul filmelor triste...
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|