![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #18842 (permalink) | ||
| imdb: Doom - 4/10 : M-a amuzat copis partea în first person .imdb: Aliens vs Predator - Requiem - 1/10 : La fel de bun ca primul.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #18845 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Boody of lies. Damn, era sa adorm la prima jumatate a filmului. Nu e un film rau, doar ca mi s-a parut ... BORING. Rau. 6/10.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #18853 (permalink) | ||
|
88 minutes e mult mai prost decat Righteous Kill..simone nu am vazut inca. -------------------- Editare ulterioară -------------------- no edit Dance of the Dead 0/10 nu exista creatie pe pamant sau in spatiu care sa poate descrie filmul asta in cuvinte. Last edited by Flame; 16-10-2008 at 19:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #18854 (permalink) | ||
| Taken Excelent filmul, niciodata nu m-am bucurat sa vad oameni murind. Cred ca urmatoarea ocazie o voi apuca atunci cand vor executa parlamentari in public. Actiunea este excelenta, se vede mana lui Besson, interpretarea lui Liam este superba.
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #18855 (permalink) | ||
| Tropic Thunder - 7.5/10 Foarte tare - printre cele mai bune comedii ale anului. Nu credeam ca o sa spun vreodata asta despre un film regizat de Stiller (am oroare de Stiller/Sandler). Recomand.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #18856 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #18857 (permalink) | ||
|
Mie imi place Ben Stiller. Adam Sandler intr-adevar este super enervant cu un umor copilaresc. In comediile lui Stiller imi place ca mai tot timpul e luat de prost si e ciuca batailor. That's fun.... ![]() Grindhouse : Death Proof. Nota 6/10. Slabut de tot filmul. bine stiu contextul lansarii de Tarantino. Insa o ora sa stai sa asculti cum o gasca de tute obosite vorbesc si injura ca la usa cortuluii...that's boring. Din tot filmul Machete si mi s-a parut cel mai interesant.... .PS: Mi se pare mie sau Tarantino este un pic dereglat la cap? | |||
|
| | #18859 (permalink) | ||
|
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #18860 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|